4 Temmuz 2016 Pazartesi

4-11 Temmuz arası haftalık burç yorumları




Koç ve yükselen koç burcu

Koç ve yükselen burcu koç olanların gündemi bu hafta daha çok ev, ev içerisindeki işler, tamiratlar, değişiklikler, aileyle vakit geçirmek ve ev içindeki harcamalar olacaktır. Küslükleri bitirmek, yapılmamış konuşmaları yapmak için uygun bir süreçteler. Ayrıca motivasyonları ve çevrelerine uyum gösterme istekleri fazla olacağından sorunları çok büyütmeden, yollarından şaşmadan hareket edeceklerdir. Ufak tefek tartışmalar ve anlaşmazlıklar çıkabilecek durumda olsa da etkisi fazla ve kalıcı olmayacaktır.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar bu hafta iletişimde olmaya, kendilerini anlatmaya ve açmaya fazlasıyla ihtiyaç duyacaklar. Özellikle duygusal paylaşımlara olan ihtiyaçları artacağından görmeyi reddettikleri şeyleri görmeye, daha evvel anlamadıkları konuları anlamaya çalışabilirler. Birlik olmak, fazlalık duygusu, yakınlık ve destekler oluşturmak önemli olacaktır. Kendilerini daha iyi anlatabilir ve daha iyi bir dinleyici olabilirler. Zaman zaman yenilikleri reddetme eğilimleri artacaktır ancak bu durum kalıcı olmayacaktır.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar bu hafta daha çok kendilerini düzenlemek ve öncelikler oluşturmak adına hareket edecekler. Maddi anlamda kazanımları artabilir ve kazanımlar için fırsatlar yaratmaya çalışabilirler. Çevrelerinde ve hayatlarında gerçekleşen olayları aşırı gerçekçi yahut fazlaca maddi olarak değerlendirebilirler. Zaman zaman ödeme ve kazanç dengelerinde bozulmalar olabileceği için dikkatli olmaları ve düşünmeden hareket etmemeleri gerekir.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Bu hafta yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar kendilerine dönük ve kendi ihtiyaçları ekseninde hareket ediyor olacaklar. İstekleri, beklentileri, duygusal arayışları, kendilerini ifade biçimleri önemli bir hal alacak. Özellikle duygusal açıdan yeni tanışmalar, flörtler, var olan flörtün ileri aşamaya taşınması, iliskide sorunlar varsa ortaya dökülmesi ve çözülmesi için uygun bir süreç olacaktır. Zaman zaman ortaklaşa işler yapmak ve paylaşımlarda bulunmakta zorlanacaklar. Başkalarını anlamak yerine kendilerini anlatma istekleri daha fazla olabilir ve bundan kaynaklanan problemlerle uğraşmaları gerekebilir.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar bu hafta daha izole, kendilerini ve olayları yargıladıkları, düşüncelerini dışa vurmaktan kaçınan bir yapı gösterecekler. Kendilerine karşı eleştirel ve sorunları düzeltmeye yatkın olacaklarından önemli konuşmaları varsa bu döneme almakarı iyi olacaktır. Ev içerisinde daha hareketli ve paylaşımcı olacaklar ve evle ilgili konularla daha ilgili bir yapı gösterecekler. Akıllarındakileri gerçekleştirmek için planlar yaparken normal üstü harcamalar yapabilirler. Zaman zaman motivasyon düşüklüğü ve fazla fedakarca davranışlar gösterebilecekleri için suistimale açık olabilirler bu konuda dikkatli olmaları önemlidir.

Başak ve yükselen başak burcu

Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu hafta kendilerini açıklama, hayalleri ve beklentilerinden bahsetme, istediklerini gerçekleştirebilme gücüne sahip durumdalar. Arkadaşlık ilişkilerini güçlendirebilir, sosyal paylaşımlarını artırabilirler. Aynı zamanda mesleki konularda yeni kararlar ve görüşmeler sağlayabilirler. Kendilerini daha iyi ifade edecek ve sorunlarını açıkça ortaya koyabilecekler. Duygusal hayatlarında gerilimler oluşabileceğinden bu hafta bu konuda dikkatli olmalılar. İhtilaflar, beklentilerin ters yönde gerçekleşmesi, anlaşma güçlükleri ortaya çıkabilir.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Bu hafta terazi ve yükselen burcu terazi olanlar sosyal hayatlarına daha fazla önem verecekleri, ani fırsatlarla karşılaşacakları bir haftada olacaklar. Başkalarıyla paylaşmaktan kaçındıkları sorunlarından bahsetmek için uygun bir ruh halinde bulunmaları aradıkları desteği bulmalarında yardımcı olabilir. Bazı sözlerini tutmakta sorun yaşayabilirler ancak bu durum önemli bir sıkıntı yaratmayacaktır. Hafta içerisinde aile içinde sorunlar yaşayabilirler ama bu durum büyük yerlere gitmeyecektir. Ayrıca işlerini geliştirip yeni bir yaşam alanına geçme düşüncesi de kendini fazlasıyla gösterebilir.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Bu hafta akrep ve yükselen burcu akrep olanlar değişim arayışında olacaklar. Atak ve hareketli yapılarının artışı dolayısıyla hayatlarına değişiklikler katmak için istek gösterebilirler. Sosyalleşme ve iletişim becerileri kuvvetli olacağından yeni arkadaşlıklar kurabilir yahut arkadaşlarıyla sosyal alanda vakit geçirme istekleri artabilir. Entelektüel anlamda yeni konular araştırmaya başlayabilir, kurs, eğitim gibi kişisel gelişime yönelik yeni alanlara ilgi gösterebilirler. Karar aldıkları bazı planlarında aksamalar olabileceği ve arkadaşlarla veya kardeşlerle ilişkilerinde sorunlar olabileceği için bu konularda dikkatli olmaları önemlidir.

Yay ve yükselen yay burcu

Yay ve yükselen burcu yay olanlar bu hafta zihinsel olarak fazlasıyla hareketli olacaklardır. Uyku ihtiyaçları azalacak ve zihinsel aktiviteleri yoğunlaşacak. Ayrıca planlamalar yapmaya açık, cazibeli ve çekim alanlarının kuvvetli olması arkadaşlık ve aşk ilişkilerine de hareketlenme getirecektir daha evvel verdikleri sözleri gerçekleştirmek için uygun bir dönemdeler. Hafta içinde beklenmedik ani harcamalar yapabilir ve kendilerini beklemedikleri şekilde zorlayabilirler bu konuda dikkatli olmalılar zira gördükleri her ilgi çekici şeye karşı ilgiyle yaklaşacaklardır.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu hafta ortaklaşa çalışmalara, sosyalleşmeye, duygusal paylaşımlara fazlasıyla açık olacaklar. Daha evvel anlamadıkları konuları anlamaya çalışabilir, paylaşımda bulunmaya karşı istek duyabilirler. Yakınlaşma istekleri ve yenilik arayışları artacaktır ve duygusal hayatlarına renk getirmek isteyebilirler. Yalnız önemli olan bu hafta kendilerini ani şekilde kapatma isteğinin ortaya çıkmasıyla beraber gelen ani davranışlardan kaçınmaları gereğidir. Farkında olmadan kırıcı olabilir ve sonradan üzülecekleri sorunlar yaratabilirler.

Kova ve yükselen kova burcu

Bu hafta kova ve yükselen burcu kova olanlar sosyal açıdan hareketli ve beklentileri yüksek yapılarıyla öne çıkacaklar. Uzun süredir ihmal ettikleri kişilerle görüşebilir hasret giderebilirler. Ayrıca faydalı olmak, işe yarar hissetmek için çabalayacaklarından fazla duyarlı davranışlar gösterebilirler. Odaklanma güçleri yüksek, bu nedenle karar alıp uygulamaya geçirmek için uygun bir süreçteler. Haftanın tek kötü etkisi şüphe ve endişelerini fazla gergin şekilde ortaya çıkarmak ve fazla sinir olacaktır bu konuda dikkatli olmaları ve uğraştıkları şeyleri bozmamaları önemlidir.

Balık ve yükselen balık burcu

Bu hafta balık ve yükselen burcu balık olanlar aşk hayatlarında hareketlilik arayışında olacaklar. Mevcut ilişkilerde sorunları düzeltme, daha iyi hale getirme, yeni tanışmalar ve flörtler için oldukça istekli ve şanslı durumdalar. Duygularını anlatmaya, kendilerini göstermeye, ilgi görmeye ihtiyaç duyduklarını düşünebilir bu anlamlarda istediklerini alamadıklarını hissettiklerinde tartışmalar çıkarabilirler. Ayrıca yolculuklarda yahut arkadaş çevreleri vasıtasıyla yeni kişilerle tanışabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder