19 Eylül 2016 Pazartesi

19-26 Eylül arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen Koç

Hafta başında koç ve yükselen koçlar için duygusal paylaşımlar önem kazanıyor. Beraberliği olan koçlar için beraberliklerindeki sorunları mantıkla çözme isteği ortaya çıkarken, bekar olan koçlar için yeni flörtler gündeme gelebilir. bununla beraber eğlenceli, istekli, yaratıcılığı yüksek bir profil çizeceklerinden yeni arkadaşlar ve yeni ortamlara girmek için fırsatlar da yakalayabilirler. Çocuk sahibi olmak isteyen yahut çocuk sahibi olan koçlar için de sevindirici gelişmeler olacaktır.

Hafta ortasında ve sonrasında koç ve yükselen koçlar için değişiklik yapmak adına uygun fırsatlar ortaya çıkacak. Fiziksel görünümlerini değiştirebilir, alışveriş yapabilirler. Bununla beraber duygusal hayatlarında bazı yeni kararlar almaya yatkın durumda olacaklar. Başkalarıyla daha uyumlu olacaklarından ve kendilerini iyi ifade edeceklerinden yine problemleri çözmek ve kendi ağırlıklarını ortaya koymak için uygun bir süreç olacaktır.

Boğa ve yükselen Boğa

Boğa ve yükselen boğalar hafta başında iyi odaklandıkları, kendi içlerine dönerek bazı sorularının cevabını kendilerinde bulmaya çalıştıkları bir süreçte olacaklar. Sağlıklarını ve fiziksel görünümlerini ilgilendiren bazı kararlar alabilir, spor, diyet gibi uygulamalara başlayabilirler zira dolunay haftasında olduğumuz için kilo vermeye de uygun bir süreçteler. Ayrıca kadınlarla arası bu hafta daha iyi olacak olan boğa ve yükselen boğalar kadınlardan aldıkları tavsiyeleri en iyi şekilde değerlendirebilir, öğrendiklerinden fayda sağlayabilirler. Ev içerisi bu hafta boğalar için önem kazanacaktır ve bulundukları yeri güzelleştirme, değiştirme gibi konular öne çıkacaktır.

Hafta ortasından itibaren değişiklik arayışı ve duygusal konular öne çıkıyor. Bu süreçte eski flörtlerle yeniden görüşülebileceği gibi yeni flörtlere de açık olacaklar bu noktada dikkat edilmesi gereken şey işlerin istedikleri gibi gitmemesi ihtimali. Beraberliği olan bazı boğa ve yükselen boğalar ise beraberliklerinde sürüncemede kalmış bazı konuların kararını verebilirler. Ayrıca evli yahut çocuk sahibi olmak isteyen boğalar için de bu süreçte yeni bir karar ve yeni bir haber gündeme gelebilir. duygusal beklentilerin artışı ve fiziksel görünümle ilgili değişiklik istekleri boğaları bazı yeni stiller denemeye itebilir.

İkizler ve yükselen ikizler

İkizler ve yükselen ikizler burçları için hafta başı duygusal hayatlarındaki iletişim problemlerinin üzerine düştükleri bir hafta olacak. Kendilerini beraber oldukları yahut flört ettikleri kişilere daha iyi şekilde anlatacak, kendilerini ortaya çıkarmaya istekli davranacaklar. Küçük planlar ve yeni insanların hayata girmesi de söz konusu. zihinleri eğlenceli konularda daha faal olduğundan işlerine eğlenceyi katabilir, bulundukları ortamda dikkat çekebilirler. Çevrelerinde olup biten ve fark etmedikleri konularla ilgili bilgi de alabileceklerinden oldukça neşeli bir süreç geçirme ihtimalleri yüksektir.

Hafta ortası ve sonrasından itibaren ise çevrelerindeki birine aniden duygusal yakınlık besleyebilir, beklenmedik ilişkilere çekilebilirler. Ancak duygusal karmaşaları da yoğun olacağından yanlış kararlar alabileceklerini hatırlatmakta fayda var. Bununla beraber hafta başının aksine bir profil çizebilir, can sıkıcı ve moral bozucu tavırlar gösterebilirler dolayısıyla ikizler ve yükselen ikizler burçlarının çevreleriyle kurdukları iletişime oldukça dikkat etmeleri iyi olacaktır.

Yengeç ve yükselen yengeç

Hafta başında yengeç ve yükselen yengeçler için zihnini öncelikleri için işlek şekilde kullanma yeteneği oldukça baskın şekilde kendini gösterecektir. Asıl isteklerini ortaya çıkarma ve buna göre hareket etme, kendilerini isteklerine göre yapılandırma evresindeler. Bununla beraber hayattaki önceliklerini planlamaları gerektiğinin farkına vararak hareket ediyor olacaklar. Kadınlarla uyumları birkaç gün için oldukça iyi olacaktır. bununla beraber evde değişiklik istekleri, yeni eşya alma, sorunların düzeltilmesi konularıyla da uğraşıyor olacaklar.

Hafta ortasından itibaren ise yengeç ve yükselen yengeçler için hem sosyal hayatta hem de mesleki hayatta beklenmedik değişiklikler ortaya çıkabileceğinden dikkatli olmalarında fayda var. Çevrelerinde bir sorun, bir skandal patlayabilir, kendileri bu soruna ister istemez dahil olabilirler. Bunun dışında duygusal anlamda da bazı iletişim sorunları ve çevreye karşı uyumsuzluk kendini gösteriyor olacağından hafta ortasından itibaren dingin davranmakta fayda var.

Aslan ve yükselen Aslan

Hafta başında aslan ve yükselen aslanlar kendilerini anlatma açısından oldukça istekli davranışlar gösteriyor olacaklarından önemli konuşmaları varsa bu sürece almaları oldukça iyi olacaktır zira kendilerini iyi tanımlayıp, istedikleri konulara doğru şekilde değindikleri bir süreçte ilerliyorlar. Bununla beraber kısa süreli planlar, kısa programlar ve dedikodular, uzun süredir görüşülmeyen arkadaşlarla planlar yapmaları muhtemel. İletişim açısından açık oldukları için, ulaşılabilir ve eğlenceli olacaklar.

Hafta ortasından itibaren ise aslan ve yükselen aslanlar için uzun vadeli planların bozulması, aksaması, yurtdışı çalışmaları varsa bunlarda gerileme yahut durağanlaşma konuları gündemlerini işgal edecektir. Yeni karşılaşılan olaylar ve kişilere karşı ilgisiz, soğuk veya plansız duruşları nedeniyle bazı sorunlar yaşayabilirler. çalışma azmindeki düşüş ve konsantrasyon eksikliği yaşıyor olmaları dolayısıyla mesleki anlamda da sorunlarla karşılaşabilirler. Genital bölge rahatsızlıklarına da açık durumda olmaları nedeniyle biraz dikkatli olmaları önemlidir.

Başak ve yükselen Başak

Başak ve yükselen başakların hafta başında gündemlerinde olan konular temelde önceliklerini belirlemek ve rahat duruma erişmek olacaktır. maddi ve manevi olarak kendilerini nasıl ilerleteceklerini düşünecek, kendilerini dinlemeye çalışacak ve bol bol geleceği düşüneceklerdir. Bazı konulardan çıkış yolu bulma imkanına kavuşacakları için bu süreci iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Zihinsel olarak hareketli ancak dingin hallerinden dolayı çevrelerinde de huzur hissi yaşatabilirler.

Hafta ortasından itibaren başak ve yükselen başak burçlarının öncelikli olarak dikkat etmesi gereken konuların başında sırlar ve gizlenmiş olaylar gelecek. Söylenmemiş sözler duyabilir, beklemedikleri bilgilere ulaşabilirler. Bununla beraber cinsel anlamda yanılgılara düşme ve hata yapma kapasiteleri de yüksek olacağından sonradan üzülmemek adına bazı adımlarını sağlam düşünerek atmaları iyi olacaktır. Kendilerini duygusal anlamda ifade edemiyor oluşlarından dolayı ruhsal gerginlikler yaşayacak ve hissettiklerini belli edemedikleri için bunu yansıtmanın farklı yollarını deneyecekler. Sürüncemede kalmış ilişkileri varsa buna bir son vermek için harekete geçebilir, hayatlarında değişiklik yapma kararı alabilirler.

Terazi ve yükselen Terazi

Hafta başında terazi ve yükselen teraziler için hayallerine ulaşma isteği fazlasıyla kendini gösterecektir ve bazı konularda çevrelerinden de olumlu destek görecekleri için bulundukları ortamlarda kendilerini göstermeye istekli ve pozitif davranışlar sergileyen bir halde olacaklar. Bazı işlerinin kolaylaşması için birileri devreye girebilir, bununla beraber uzun süredir yanıt bekledikleri işler varsa kendilerinde bu duruma müdahale gücünü bulabilirler.

Hafta ortasından itibaren ise duygusal anlamda oldukça kapalı, ketum kendini doğru ifade edemeyen bir hale bürüneceklerinden özellikle yapacakları önemli konuşmalar varsa bu döneme almamalarını öneririm. Çözümsel ve yapıcı olamamakla birlikte istediklerini anlatmaları zor olacaktır. Ayrıca çevrelerinde bir düşmanlık görebilir, karakterleriyle yahut kişisel/fiziksel özellikleriyle ilgili hoş olmayan tartışmalara çekilebilirler. Bunların dışında kadınlarla ilişkileri gergin olacağından bazı nahoş tartışmalar yaşanabilir. Zihinleri bulanık ve endişeli halleri fark edilir olacaktır, bu dönemdeki hislerine dayanarak hareket etmemeleri önemlidir.

Akrep ve yükselen Akrep

Kendilerini zihinsel olarak oldukça yeterli ve düşündüklerinde tutarlı hisseden Akrep ve yükselen akrepler hafta başında bu durumu kendilerine yararlı hale getirmek için kullanma fırsatı bulacaklar. Sosyal hayatlarında ve aktifse iş hayatlarında oldukça zekice ve iyi fikirlerle kendilerini gösterecekler. Etraflarında akıl danışanları artabilir, fikirlerine verilen önem artabilir. Bu nedenle hafta ortasına kadar zihinsel olarak doğru ve iyi çıkarımlar yapıyor olmalarından faydalanmalarını; projelendirmeye çalıştıkları işler varsa gerçekleştirmelerini, önemli çalışmalarını bu birkaç güne kaydırmalarını öneririm.

Hafta ortasından itibaren ise zihinsel ve fiziksel olarak uyarımlara açık, agresif, karmaşık ve sağlıksız bir hale dönüşme ihtimalleri çok yüksek olduğundan sık sık farklı konulardan bahsedebilir, zihin karmaşaları yaşayabilirler. bu dönemde riskli işlere girmemeleri ve tahminlerine dayanarak hareket etmemeleri önemli olacaktır. bunların dışında, çevrelerinde iletişim açısından isteksiz ve biraz karamsar tavırlar takınıyor olacaklarından başkalarını kırmamaya özen göstermeliler zira dilleri de oldukça sivri olacaktır.

Yay ve yükselen Yay

Hafta başında yay ve yükselen yayları yeni hayaller kurma ve yeni beklentiler oluşturma açısından oldukça faydalı bir süreç bekliyor olacak. ideallerini takip etme isteği artabilir, eskide unuttuklarını düşündükleri bazı konuları tekrar gündeme getirebilirler. Bununla beraber daha uzun vadeli çalışmalar yapmaya, uzun vadeli planlar yapmaya da yatkın olacaklar. Yurt dışına gitme kararı alabilir, ticari faaliyetleri varsa bunlarla ilgili yeni projeler ortaya koyabilirler. Ayrıca kendilerine fayda sağlayacak yeni insanlarla tanışma imkanına da kavuşacaklar.

Hafta ortasından itibaren ise duygusal beklentilerini yanlış ifade ediyor olmalarından dolayı bazı sorunlar yaşamaları muhtemel. Özellikle ilişkisi olan yay ve yükselen yaylar için, beklentilerinin karşılanmıyor olması ve olayların istedikleri gibi gelişmemesi büyük bir problem olacaktır. bu anlamda bazı yeni kararlar alabilir, sorun yaşanan kısımlara kökten çözüm üretebilirler. Bu noktada öfkeyle davranmamalarını öneririm. Sosyal çevrelerinde de bazı sorunlar oluşabileceğinden dikkatli olmalarında fayda var. Bunların dışında mesleki ve sosyal olarak önceliklerini belirlemek istiyor olmalarına rağmen hafta sonuna kadar bu konuda önemli kararlar almamalı, biraz dikkatli hareket etmeliler zira olan her sorun olduğundan daha büyük görünebilir ve yaylar her sorunu çok büyütebilir yapıdalar.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Hafta başında oğlak ve yükselen oğlaklar felsefi derin ve karmaşık davranışlarıyla çevrelerinde merak uyandırıcı gizemli bir tip haline dönüşebilirler. Cazibeleri yüksek olacak ve beklemedikleri fırsatlarla karşılama ihtimalleri de oldukça fazla. Merak ettikleri bazı konularda tatmin edici bilgilere ulaşabilir, beklentilerine yönelik hareket etme isteği gösterebilirler. Bununla beraber güçlü konumdaki kimselere çekilme ve kendilerinden üstün gördükleri kimselere yaklaşma imkanı da doğacaktır ve bu kişiler ileriki dönemde onların faydasına çalışacak kişiler olabilirler.

Hafta ortasından itibaren ise ailevi problemlerle uğraşması gerekecek olan oğlak ve yükselen oğlaklar için aile içinde huzursuzluk, değişim isteği, ebeveynleri ilgilendiren sorunların kendilerine yansıması konuları ön plana çıkacaktır. ruh halleri kapalı ve tavırları sert olacağından çevreleriyle ve bununla beraber mesleki çevreleriyle uyumsuzluklar otorite sorunları yaşayabilirler. Ayrıca yeniliklere kendilerini kapatıyor oluşları nedeniyle bazı konularda kendilerini geri plana çekebilir ve yalnız kalıp düşünmek, yalnız vakit geçirmek isteyebilirler. Planlarda kendilerine bağlı olan aksamalar, gecikmeler, organizasyon eksikliği göstereceklerdir dolayısıyla oğlak ve yükselen oğlakların bu haftayı olabildiğince az hasarla atlatmaları iyi olacaktır.

Kova ve yükselen Kova

Duygusal anlamda değişiklik arayışıyla haftaya başlayacak olan kova ve yükselen kovalar hafta başında yeni insanlarla tanışma isteği duyabilir, yeni ilişkiler kurmak adına hareket edebilirler. çevreleriyle uyumlu, sıcak ve dost canlısı tavırlar gösteriyor olmaları nedeniyle yeni kimseleri kendilerine çekme konusunda sorun yaşamayacaklardır. Odaklanma yetenekleri yüksek olacağından yeni planlar ve idealler oluşturabilir, buna göre hareket etme kararı alabilirler.

Hafta ortasından itibaren ise iletişim konusunda oldukça felsefi ve düşüncelerinde oldukça kapalı davranışlar gösterecekler dolayısıyla yenilikleri sevgi ve istekle kabul eden halleri yerini yeniliklerden uzaklaşmaya çalışan bir yapıya devredecektir. Çevrelerindeki insanları kırabilir, kararlarında çok sert tutumlar gösterebilir ve başkalarının fikrini önemsemeyerek yanlış adımlar atabilirler. Bunların dışında zihinsel olarak da yorgun hissediyor olmalarından ötürü rüyalarında karmaşa hakim olabilir, uyku sorunları yaşayabilirler. endişe ve korkularıyla yüzleşmeleri gerekeceğinden buna karşı her ne kadar isteksiz olsalar da kendileriyle ilgili yeni kararlar almak durumunda kalacaklardır. Kova ve yükselen kovaların sağlıkları da hassas seyrediyor olacağından her türlü probleme karşı dikkatli olmalılar.

Balık ve yükselen Balık

Haftaya derin, sezgisel, meraklı, sorularına cevap arayan bir şekilde başlayan balık ve yükselen balıklar ciddi ve tutarlı davranışlar gösterecekler. Önemli kararlar almak için biraz dinlenmeye çekilebilir, kendilerini dinleyerek olaylar arasında neden-sonuç ilişkileri kurabilirler. Bununla beraber libidoları yüksek olacağından çevrelerinde bir takım arayışlara girebilirler. Sağlıklarını ilgilendiren, fiziksel olarak zinde ve iyi olmaya yönelik kararlar da hafta başında balıkları bekleyen olaylar arasındadır.

Hafta ortasından itibaren ise hayattaki öncelikleriyle ve özgürlükleriyle ilgili bazı sorunlar yaşamaları kuvvetle muhtemel. Çevrelerinden bir kişiyle kurdukları ilişkiye dayalı sorunlar yaşayabilir yahut çevrelerinden bir kimseye karşı hislerinden dolayı gerilimlerle karşılaşabilirler. Başkalarıyla anlaşmaları zor olacağından kendilerini anlatma konusunda istekli ancak uyumsuz olmaları nedeniyle kapalı davranacaklar. Önemli kararlarını gelecek haftaya kadar ertelemesi iyi olacak olan balıklar, dolunayın da karşıt burçlarında gerçekleşmiş olması ve merkür retrosunun devam etmesi nedeniyle yaşayacakları duygusal taşkınlıkları sonradan problem yaşamamak adına kontrol etmeliler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder