27 Eylül 2016 Salı

26 Eylül-3 Ekim arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen koç burcu

Hafta başında koç ve yükselen koç burçları kendilerini kariyer konularında nasıl öne çıkaracakları konusuna odaklanmış ve beklentileri gittikçe artıyor olacak. Bu alanda bazı sıkıntılar yaşayabilir ve dolayısıyla motivasyonları düşük olabilir. İş hayatı aktif olmayan koçlar için bu durum daha çok sosyal alanda kendini gösterme ve bununla ilgili yaşanan sıkıntılar olarak kendini gösterecektir ancak her halükarda koç ve yükselen koçların bu hafta süresince patron, öğretmen, baba, ağabey gibi otoriter figürlerle anlaşması ve sert konuşmaları sakin karşılayabilmesi zordur. Her söylenenden rahatsız olabilir ve kendilerini iyi hissedebilmek için alternatif yollara yönelebilirler. Bununla beraber taşıtlarla ilgili sıkıntılar, gidecekleri yere geç kalmalar, uyku sorunları ve karar alma, kendini düzene oturtma güçlükleri kendini gösterebilir. Bu nedenle koç ve yükselen koç burçları bu haftayı biraz sakin geçirmeye çalışmalılar. Ufak tefek kazalara açıklar, elektrikli aletler, motorlu taşıtlardan gelecek zararlara karşı dikkatli olmalılar.

Boğa ve yükselen Boğa

Boğa ve yükselen boğa burçları bu hafta oldukça keskin ve dikkatliler. Her şey gözlerine batabilir ve çevrelerinde oluşan her değişikliği hızlıca fark edebilirler ancak genel olarak negatif bir yapı gösteriyor olacaklarından dolayı olaylardaki iyi yanları görmekte zorlanacaklar. Garip rüyalar görebilir, geçmişte kalan olayları tekrar gündeme getirebilir, öğrenmek istedikleri konularda okuduklarını anlamakta güçlük çekebilirler. Yeni başlangıçlar yapma istekleri çok yoğun olmakla beraber bunu gerçekleştirme ve kendilerine güvenme konusunda sorunlar yaşıyorlar bundan dolayı bu süreçte biraz geride durup alt yapı hazırlamaları ve yapmak istedikleri şeylerle ilgili her konuyu etraflıca değerlendirmeleri daha iyi olacaktır zira hafta sonu değişimler ve yeni kararları uygulamaya geçirmek için daha uygun bir ortam oluşacaktır.

İkizler ve yükselen İkizler

Haftayı herkes ve her şeyden şüphelenerek geçirecek olan ikizler ve yükselen ikizler burçları, paranoyak ve belirsiz davranışlar gösterecekler. Bazı önemli beklentileri var ancak bunlar pek karşılanıyor gibi durmuyor bu nedenle gerilimleri artarken kendilerine ve çevrelerine olan güvenleri azalıyor. Fiziksel ihtiyaçları arttığından özellikle ilişkiler konusunda daha istekliler ve yanlış yapmaya, gergin konuşmalara açıklar. Bununla beraber ödemeler konusunda bazı sıkıntılar ortaya çıkabileceği için biraz dikkatli olmaları önemlidir hiç beklenmedik yerlerden hiç beklenmedik ödemeleri çıkabilir ve bir denge sağlamakta zorlanabilirler. Bir başkasından gelecek haber yahut yardım varsa bu hafta durum çok uygun değildir bu nedenle kendilerine yapılacak bir şey düşmeyen konularda hırs göstermeleri ve sinirlenmeleri gereksiz olacaktır ve işleri kendileri halletmeye çalıştığında sonuç iyi olmayacaktır. Şüpheci, karmaşık ve yüksek beklentili taraflarını bu hafta için bir kenara bırakırlarsa ikizler ve yükselen ikizler için iyi olacaktır.

Yengeç ve yükselen Yengeç

Hafta boyunca yengeç ve yükselen yengeç burçları çevrelerine uyum göstermekte oldukça zorlanacak ve adeta bir otorite kurma savaşı verecekler. Başkalarıyla özellikle iş hayatında başkalarıyla uyumlu olabilmeleri zordur ve kendilerine yöneltilen her eleştiriye aşırı tepkiler gösterebilir yahut alınganlık yaşayabilirler. duygusal anlamda da ortaya çıkabilecek zorlanmalara dikkat etmeli ve tartışmadan uzak durmalılar zira hafta boyunca uzun süredir varsa beraber oldukları kişi yahut flörtlerine karşı biriktirdikleri kızgınlığı aniden farklı sebeplerden ortaya çıkarmaya yatkınlar. Aniden gelebilecek ayrılık ve öfke krizlerine karşı dikkatli olmalı ve sinirlendikleri anlarda öfkelerini yöneltecek başka alanlar aramaları iyi olacaktır zira bu zorlayıcı etki arkadaşlıklar için de geçerlidir ve kayıplar getirebilir.

Aslan ve yükselen Aslan

Aslan ve yükselen Aslan burçları hafta boyunca yenilik ve değişim ve uzaklaşma ihtiyacı hissedecekler. Çevrelerindeki her şey gözlerine batmaya başlıyor, hem mesleki hem çevresel konularda gittikçe öfkeleri ve eleştirel tutumları artıyor bu nedenle de yoğun şekilde verimsizleşiyorlar. Aslan ve yükselen aslan burçlarının bu hafta sağlıkları hassas olacak; özellikle sindirim sistemi, denge kayıpları ve sakarlıklara dikkat etmeliler. Bununla beraber başlamak istedikleri ve yeni kararlar neticesinde ilerlemeyi hedefledikleri konular varsa yeni başlangıçlar için gelecek haftayı beklemeleri daha iyi olacaktır. Bu süreçte yeni projelere başlamamaları ve önemli konuşmalar, mesleki girişimler yapmamaları önemlidir. Ayrıca elektronik aletlerle ilgili bazı sıkıntılar yaşayabilirler.

Başak ve yükselen Başak

Başak ve yükselen başak burçlarının duygusal anlamda ihtiyaçları artarken değişime direnen yapıları bu haftaki sınavları olacaktır. duygusal anlamda sert, öfkeli ve keskin davranışlar gösterebilir, taviz vermez yapıları nedeniyle kayıplara açık bir profil çizebilirler. Normalden daha şüpheci, huzursuz, gergin ve cinsel anlamda gerilimli olabilirler. Bu hafta başak ve yükselen başak burçları beklenmedik ilişkilere girebilir, aniden neden yaptıklarını bilmedikleri hareketlerde bulunabilir ve duygusal olarak yaşadıkları gerginlikleri dağıtmak için farklı farklı yollar deneyebilirler. Bununla beraber aşırı harcama eğilimi gösteriyor olacaklar, kendilerini iyi hissetmek için normalde yapmaları gerekenden fazlasını harcayabilir, kendilerini zor duruma sokabilirler bu nedenle harcamalarına biraz dikkat etmeleri gerekiyor. Ayrıca eğlence anlayışları da klasik anlamda olmayacağından çevreleri tarafından pek anlaşılamayabilirler. Bunların dışında çocuk sahibi olmak isteyen yahut çocukları olan başak ve yükselen başak burçları için bu konularda ufak tefek sıkıntılar ortaya çıkabileceğinden biraz dikkatli olmalılar.

Terazi ve yükselen Terazi

Terazi ve yükselen terazi burçları bu hafta başkalarıyla ve özellikle kadınlarla anlaşmakta oldukça zorluk çekecekler. Bir yandan içten içe hırsları artarken diğer yandan duygusal anlamda da değişik beklentiler içerisine girecekler. Çevreleriyle olan iletişimleri normalden daha gergin ve agresif olacaktır. sessizlik ihtiyacı artacak olan terazi ve yükselen terazi burçları daha içe kapanık ve sessiz bir profil çizebilir, ne istediği belirsiz davranışlar gösterebilirler. Bununla beraber geçmişten gelen bazı konular özellikle eski sevgili, eski flörtler ve kırgınlıklar tekrar ortaya çıkabilir ve bu durum akıllarını oldukça fazla meşgul edebilir. Bu hafta objektif olmakta zorlanacaklarından terazi ve yükselen terazi burçları kesinlikle ne kendileri ne de sevdikleri yahut geçmişleri ile ilgili önemli yargılarda bulunup buna göre karar almamalılar.

Akrep ve yükselen Akrep

Akrep ve yükselen akrep burçları hafta boyunca yeni fikirler yaratma ve odaklanma sorunu çekecekler. Kendi fikirlerini oluşturma güçlükleri çevresel ilişkilerine de yansıyacaktır ve çevrelerinde ufak tefek gerginliklerle uğraşmak yahut bizzat gerginlik durumu içinde kalmak söz konusu olabilir. anlatmak istediklerini anlatmakta ve anlaşılmakta güçlük çekeceklerinden biraz zorlanabilirler, önemli konuşmaları ve projelerini bu haftaya almamaları faydalarına olacaktır. bununla beraber bazı planlar aksayabilir, beklenen haberler gecikebilir, seyahat programlarında sorunlar çıkabilir. Sağlıklarını ilgilendiren konularda da harekete geçmeleri gerektiğini fark edebilirler zira özellikle vücut ritimlerinde bozulmalar, gen kayıpları ortaya çıkabilir. Bununla beraber görme-işitme sorunları yaşamaları da kuvvetle muhtemeldir. genel olarak iş ve eğitim alanında verimsiz olacaklarından zihinleri dağınık ve çabuk uyarılan her yere dağılan bir yapı gösterecekler bu nedenle dikkatli olmaları ve dikkat gerektiren işlerinden büyük verim beklememeleri iyi olacaktır.

Yay ve yükselen Yay

Öncelikleri konusunda keskin kararlar vermek isteyen ancak zorlanan yay ve yükselen yay burçları özellikle duygusal anlamda iki seçenek arasında kalabilir, ne istediklerini anlamakta zorlanabilir, duygusal beklentilerin artmasına karşılık beklentinin karşılanmaması durumunu yaşayabilirler dolayısıyla özellikle aşk hayatlarını ilgilendiren konularda ani kararlar almamaları ve sürecin biraz daha sakinleşmesini beklemeleri iyi olacaktır. hafta boyunca fazla harcama yapmaya yatkınlar, bundan dolayı zor duruma düşmemeleri için iyi planlama yapmalılar zira bekledikleri ödemelerde de gecikmelerin olması kuvvetli bir olasılık olarak görünüyor. Eğlence harcamaları, değişen zevkleri karşılamaya yönelik davranışlar, kendilerini daha iyi ifade edebilmek için harekete geçmek de bu hafta yay ve yükselen yayları bekleyen konular arasında. Fazla aşırıya kaçmamaya dikkat etmeliler çünkü kendileri de sınırlarını belirlemekte zorlanabilirler. Çocuk sahibi olan ya da olmak isteyen yay burçları için de konuyla ilgili harcamalar ve bazı sıkıcı durumlar gündeme gelebilir.

Oğlak ve yükselen oğlak

Hafta boyunca hırsları ortaya çıkacak olan oğlak ve yükselen oğlak burçları kendilerine aşırı yüklenme eğilimi gösteriyor olduklarından öfkeli ve gergin olacaklardır. Gitmek istedikleri/ kendilerini görmek istedikleri noktada olmadıklarını fark edip oldukça gergin davranışlar gösterebilirler. Bununla beraber bazı kadın figürlerle aralarında tartışmalar çıkabilir veya bazı gerilimli ortamlar oluşabilir. Kendilerine yönelik kararlar almak istiyor fakat çevresel koşullarında değişme olmuyor bu durum ev içinde de gerginliğe sebep olabileceğinden hareketlerinde ve sözlerinde, ileride onarılamayacak sorunlar yaratmamak için biraz daha dikkatli olmalılar. Sorumluluk istekleri zayıf ve daha kendilerine odaklı olduklarından bu hafta herhangi bir kimseye herhangi bir konuda söz vermemeli yahut evvelden verdikleri sözleri bu hafta gerçekleştirmeye çalışmamalılar. Ayrıca evde tadilat, tamirat, değişiklik gerektiren konular gündeme gelebilir veya kaçınılmaz değişimler oluşturulması gerekebilir.

Kova yükselen Kova

Kova ve yükselen kova burçlarının bu hafta zihinlerinde büyük değişimler ve dönüşümler yaşanıyor. Garip rüyalar, endişeler kendini gösterebilir, gizli konulara yoğun ilgi ortaya çıkabilir. Her şeyin ve herkesin içyüzünü öğrenmeye çalışabilir ve her şeyi anlamaya karşın istekli davranışlar gösterebilirler. Gerçekleri olduğu gibi kabul etmek ve buna göre ilerlemek isterken ortaya çıkan endişeleri nedeniyle bu isteklerini gerçekleştirmekte zorlanacaklardır. Bununla beraber programlarında beklenmedik aksaklıklar olabileceğinden biraz hazırlıklı olmalılar, gidecekleri yerlere yetişmekte zorluk çekecek, yapmak istedikleri konuşmaları gerçekleştirmekte zorlanacak yahut sorun yaşayacaklardır. Geçmişte olanları iyice değerlendirip kesin bir karara varma sürecinde olduklarından dikkatleri de dağınık olacaktır.

Balık ve yükselen Balık


Bu hafta balık ve yükselen balık burçlarının umutları ve hayattan beklentileriyle sınavları olacaktır. başkalarına bağlı olarak ilerleyecek her konuda her an sorun yaşayabileceklerinden dikkatli olmalı ve başkalarına bel bağlayarak hareket etmemeliler. Öncelikleri ve hayattan beklentileri konusunda ani değişimler yaşadıklarından kendilerini toparlamakta ve bir noktaya kanalize olmakta zorlanıyorlar. Ortaya çıkarmak istedikleri, olmak istedikleri yeri ve gerçekte olanı ortaya koyup biraz kendilerine yüklenebilirler. Bununla beraber bazı beklentilerinin istedikleri gibi olmamasının cezasını da başkalarına çıkarıp çevrelerindeki kişilerle aralarını bozabilirler. Ayrıca maddi anlamda harcamalar yoğunlaşabilir ve buna karşın beklenen ödemelerde gecikmeler yaşanabilir yahut gelen para olmadık sebeplerden ellerinden çıkabilir. Her türlü eşyalarına bu hafta dikkat etmeliler zira eşyalarını kaybedebilir yahut sıkıcı arızalarla uğraşmak zorunda kalabilirler. Çevrelerinde keskin değişiklikler ve bazı bağları koparma konusunda oldukça dikkatli olmalılar zira bu hafta bu tür önemli konularda kararlar verilmesi için uygun değildir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder