5 Eylül 2016 Pazartesi

5-12 Eylül arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen Koç burcu

Koç ve yükselen burcu koç olanlar bu hafta duygusal anlamda değişiklik arayışında olacaklar ancak burada istenen değişim yeni biri ya da mevcut ilişkideki durum değişikliğinin yanında kendi tavırlarında bir değişim olacaktır genel anlamıyla. Daha eğlenceli ve daha neşeli olacaklardır ancak bu süreçte genel eğlence anlayışlarının dışında bir tarzları olacaklarından yeni ortamlara girebilir, daha farklı şeyler yaparak eğlenme amaçlarını tamamlayabilirler. Bir yandan bağlılık arayışı diğer yandan bağımsız davranışlar koç ve yükselen burcu koç olanları biraz zorlayacaktır. Bununla beraber eskide kalan ilişkilere, tamamlanmamış beraberliklere dönme eğilimleri de artacaktır. Hiç beklemedikleri bir anda hayatlarında bir şans ortaya çıkabilir yahut anlık bir fırsatla karşılaşabilirler.

Boğa ve yükselen Boğa burcu

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar bu hafta uzun süredir akıllarını meşgul eden yahut garip rüyalarla gördükleri bazı konuların önlerine çıktığını fark edebilirler. Geçmişten gelen konuları çözmeye yatkın olacakları bu süreçte akılları ve odak noktaları yine kendilerinde olacaktır. Bununla beraber çevrelerinden özellikle kadın figürlerden yardım görecek ve destek bulacaklar. Bunların dışında, boğa ve yükselen burcu boğa olanlar genel olarak evde vakit geçirmeye yatkın bir profil çizecekler ancak burada önemli olan nokta içe kapanık yahut kötü durumda olmaktan ziyade evde vakit geçirmekten eğlenmek, kendileriyle ilgili önemli konuları düşünmek ve evde değişiklik yaparak yaşam alanlarını kendileri için önemli hale getirmek ayrımıdır. Ayrıca ev için özellikle teknolojik yenilikler barındıran eşyalar satın alabilirler.

İkizler ve yükselen İkizler

Bu hafta ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar için iletişim kurmak, inşalarla bağlantıda kalmak oldukça önemli bir hal alacaktır. Çevrelerinden pek çok bilgi alabilir, çevresel kaynaklarından çok güzel şekilde faydalanabilirler. Bununla beraber yakın arkadaşlar ve kardeşlerle olan iletişimleri kuvvetli olacaktır ve bu yakınlıktaki kişilerle kısa süreli programlar yapabilirler. Ayrıca uzun süredir görüşme fırsatı bulamadıkları kişilerle görüşebilir durumdalar. Bir süredir iş ve kariyer konusunda çözemedikleri sorunları çözmeye çalışmak adına atılacak adımlar da gündemlerinde olacaktır. Öğrenme ve kendini geliştirme konusunda aşırı istekliler ve bu hafta hemen her konuya ilgi duyabilir ve bu karmaşa içerisinden belirgin bir konuyu seçmekte zorlanabilirler. Stresli ortamlardan ve gergin insanlardan uzak durmaya yatkın olacakları bu haftada daha çok kendi zihinsel karmaşalarını dindirmeye çalışacaklar.

Yengeç ve yükselen yengeç

Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar bu hafta maddi konulara biraz daha odaklı olacaklardır. Maddi konular iş ve kariyerle alakalı olabileceği gibi, eşyalar ve ufak çaplı alım satımla da ilgili olabilir. Yalnız dikkat etmeleri gereken konu daha çok, kendilerini iyi hissetmek adına yapacakları alışverişler olacaktır zira harcamaya yatkın ve umursamaz bir tavırları olacak. Kendilerinden alınmış ve geri verilmemiş eşyalar yahut borçlar geri gelebilir, bununla beraber iş arayan yengeç burçları için yöntem değiştirerek iş aramak daha sonuç getirici olacaktır, bu anlamda iyi gelişmeler söz konusu. Ayrıca yengeç burçları için önemli olan bir diğer konu hayattaki öncelikleridir. Ne yapmak istedikleri ve mevcut durumda ne yaptıkları önemli bir hal alacağından bir yarar zarar hesaplamasına girişebilirler.

Aslan ve yükselen aslan

Bu hafta aslan ve yükselen burcu aslan olanlar kişisel olarak kendilerini geliştirecek fırsatlarla karşılaşabilir, kendilerine daha farklı bir yerden bakmaya başlayabilirler. Hayatlarına bir süredir yenilik getirmek istiyor, eski döngülerini kıramıyorlar ancak yavaş yavaş bu çemberin genişlediğini hissetmeye başlayacak ve zihinsel hareket alanına kavuşarak ilerlemeye başlayacaklar. Bu anlamda hayatlarına yeni soktukları insanlardan yarar görebilir durumdalar. Bununla beraber bu hafta aslan burçları için uzun vadeli planlar yapmak için ideal bir ortamı oluşturacağından hayatlarının ileriye yönelik tarafına biraz daha odaklanabilirler. Sorumluluk almaktan kaçındıkları, bireysel düşündükleri bu evrede bazı verdikleri sözleri tutmaları zor olabilir, bazı geri dönüşler yapabilirler. Ayrıca uzun süredir yüklendikleri ve baskısını hissettikleri konular varsa bu hafta onlardan da kurtulabilirler. Bunların dışında yurtdışına çıkma planı olan aslan burçları için seyahat programı yapmak uygun olacaktır. Uluslararası çalışmalar yapan, işi yabancılarla ilgili olan aslan burçları için iyi gelişmeler de söz konusu olacaktır.

Başak ve yükselen Başak

Bu hafta başak ve yükselen burcu başak olanlar genel olarak streslerini atmak için çeşitli yollar arayacaklar. Uyku düzenlerinde değişim olabilir, rüyaları karmaşıklaşabilir ancak bu durum gerilimden ziyade rahatlık ve ilginçlik getirecektir. Ayrıca deneyimsel, cinsellik boyutu daha yüksek olan ilişkiler de bu dönem başak ve yükselen burcu başak olanları çekebilir bu nedenle kurdukları ilişkilerde bu konuya dikkat etmelerini öneririm. Bunların dışında uzun süredir merak edilen ama öğrenilemeyen konuları öğrenebilirler. Ayrıca şüphelerine yönelik endişeleri bu hafta daha az olacaktır ancak hiç planlamadıkları konulara karşı şüphe geliştirebilirler. Özellikle ilişkisi olan veya çalışma hayatı aktif olan başak burçlarının öncelikli muhatapları değil onun çevresinden şüphelenmek gibi tavırları ortaya çıkabilir.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Bu hafta terazi ve yükselen terazi burçları sosyal anlamda hareketli, neşeli, çözümsel ve becerikli olacaklardır. Çevrelerinde yeni tanıştıkları ya da arkadaşları vasıtasıyla tanıştıkları biriyle flörte başlayabilirler. Daha flörtöz, paylaşımcı ve eğlenceli davranışları olacağından dikkat çekecekler. Uzun süredir gerçekleşmesini istedikleri bazı konularda çevrelerinden yardım/ destek görebilir, işlerini hızlıca halledebilirler. Bu dönemde sonuçsuz olay bırakmamak adına hareket edeceklerinden hızlı düşünüp hızlı karar alacaklardır. Evli yahut ilişkisi olan terazi burçları ise beraberliklerini daha çok dışarı yansıtacak, ilişkilerinin daha iyi olması için hareket katma ihtiyacı hissedeceklerdir.

Akrep ve yükselen akrep

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar bu hafta daha çok sorumluluklardan kaçındıkları ama buna karşın halihazırda üzerlerinde taşıdıkları sorumlulukları en iyi şekilde halletmeye çalışarak vakit geçirecekler. Motivasyonları genel olarak yüksek olacaktır, bununla beraber egoları daha kuvvetli olacağından çevrelerinden biraz ilgi, pohpohlanma bekleyebilir, bu nedenle daha konuşkan ve yardımsever davranabilirler. Toplum ve genel çevreleri önündeki görünümleri ve çevrelerinde nasıl bir etki yarattıkları akrep burçları için önemli olacak bir diğer konu. Kendilerinden üst pozisyonda gördükleri kişileri etkilemek isteyebilir, onların etkilenmesine olanak sağlayacak çalışmalar içine girebilirler. Özellikle çalışan akrep burçları bu hafta mesleki olarak ilerleme fırsatına kavuşabileceği gibi, farklı ve yaratıcı fikirlerle iş yerinde takdir de kazanabilirler. İş arayan akrep burçları için ise iyi fırsatlar oluşabilir.

Yay ve yükselen yay

Yay ve yükselen burcu yay olanlar bu hafta yeni flört fırsatları, yeni tanışmalar, hoşlanılan kişiyle iletişim kurmak gibi önemli duygusal etkiler altında olacaklar. Beraberliği olan yay burçları ise beraberliklerine yeni bir anlayışla yaklaşacak ve geliştirmek için uğraşacaktır. Eğlenceli, aktif, farklı beklentilerle vakit geçirecek olan yay burçları partnerlerinden beklentilerini de yükseltebilecek durumdalar. Kendilerine normal şartlarda uymadığını düşünecek kişilere duygusal olarak yakınlaşma potansiyelleri de olacaktır. Bununla beraber şans oyunlarında da başarılı bir profil çizecekler ancak dikkat etmeleri gereken konu bu dönem gereksiz harcamalar ve maddi zorlanmalara düşmemeleri olacaktır.

Oğlak ve yükselen oğlak

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu hafta okült konulara, gizemli olaylara aşırı meraklı olabilir, kafalarında sürekli çözmeleri gereken bir soru olduğunu düşünebilirler. Öğrenmeye, araştırmaya meyilliler ve düşüncelerini açıklamak, başkalarından cevap almak yerine kendi cevaplarını oluşturmaya istekliler. Ailevi konularda çözümsüz kalan ya da tartışmaya açık olan konuları bu hafta kapatmak için uğraşabilirler. Özellikle anne ve baskın kadın figürlerle sorun yaşayan oğlak ve yükselen burcu oğlak olan kişiler bu hafta konuyla ilgili olarak yumuşak etkilerin de yardımıyla gerginlik yaşadıkları kişilerle sorunlarını çözebilirler. Ayrıca ev alım satım işiyle uğraşan ya da taşınmazını satmak isteyen, satın almak isteyen oğlak burçları için uygun fırsatlar oluşabilir. Eve çıkmak, ikamet alanını değiştirmek isteyen oğlaklar için maddi konularla ilgili gelişmeler olacaktır. Bu anlamda şansları yüksek. Yalnız, ödemeler konusunda biraz dikkatli olmaları iyi olacaktır zira bu alanda fazla harcamalara açıklar.

Kova ve yükselen kova

Bu hafta kova ve yükselen burcu kova olanlar duygusal anlamda iletişim kurmaya istekli bir yapıda olacaklar. Kendilerini anlatma, ilgilendikleri kişiyi dinleme istekleri yoğun. Beraberliklerinde bütünleşme istekleri yoğun olacağından biraz kıskanç ve sahiplenici davranabilirler ancak bu can sıkıcı boyutta olmayacaktır. Bununla beraber kısa süreli programlar yapma, ufak tefek seyahatler için de uygun bir ortamları olacaktır. İş hayatı aktif olan kovalar için beraber çalışma ve paylaşılan işler önemli bir hal alırken, işlerini başkalarına yıkmamaya özen göstermeliler zira bu dönem akılları biraz daha köprünün rahat tarafında olacak. Kendilerine düşmanlık gösteren, aralarında gerilim olan kişiler varsa girecekleri tartışmalarda üstünlük kuracaklar. Ayrıca başkalarının sorunlarına rahat çözümler üretmek de bu hafta kova ve yükselen burcu kova olanların üzerindeki etkidir.

Balık ve yükselen balık


Balık ve yükselen burcu balık olanlar bu hafta çok yememeye dikkat etmeliler zira kilo almaya açık bir durumları var ve hatta son dönemde biraz da kilo almış, kendilerini rahatsız hissetmiş olabilirler. Bu nedenle fiziksel sağlıklarına dikkat etmeleri gerektiğini fark edip, spor, diyet gibi sağlığa yönelik programlar yapabilir, kendilerini bir rutine uydurabilirler. Ayrıca önceliklerini ve hayatta ne yapmak istediklerini sık sık düşünecekleri bu dönemde şartların sürekli değişiyor olmasının avantajını kullanmaya yatkınlar ve çevrelerinde dönen konuları kendilerine çevirebilirler. İş hayatı aktif olan balıklar için yüksek motivasyon ve ilerleme azmi kendini gösterecektir. Yalnız dikkat etmeleri gereken bir konu, aşırı verici ve fedakar davranışlarda bulunma eğilimleri yüksek olacak ve bu da balıkları suiistimale açık hale getirecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder