25 Temmuz 2013 Perşembe

25 Temmuz 2013 Gökyüzü hareketlerinin burçlar üzerine etkisi(Genel)

Bugün gökyüzü -dolayısıyla yeryüzü- oldukça yoğun etkiler altında olacak. Her an duyguların değiştiği, evrildiği, iyiden kötüye veya kötüden iyiye keskin dönüşlerin olduğu bir gün bizleri bekliyor. Bu durum tüm burçlar için geçerli olmakla beraber özellikle Yengeç ve Akrep burçlarında gününü aklı selim şekilde devam ettirme zorlukları gözlemlenebilir.

Ancak unutulmamalı gün içinde hemen her alanda oluşabilecek gergin etkiler ve aniden gelişen mutluluklar tüm burçlar için geçerlidir. Spesifik bir noktadan bahsedemiyorum çünkü gökyüzü bugün fazlaca kalabalık. Ancak yine de Boğa, İkizler ve Yay burçları günlerini daha sakin, muhtemelen biraz iç sıkıntısıyla geçirecekler.

Tavsiyem burcunuz ne olursa olsun bu hafta fevri kararlar vermeyerek, çok sinirlenseniz dahi önümüzdeki haftaya kadar yaptırımları hayata geçirme konusunda geride durmanız.

Bilindiği gibi Mars Yengeç burcunda hareket ediyor, Yengeç burçlarının ve yükseleni Yengeç burcu olanların Ağustos ortasına kadar kendilerine dikkat etmeleri, sıkıntı ve zorluklarla fazladan efor sarf etmemeleri gerekiyor. Mars'ın bulunduğu nokta haritanızda hangi eve denk geliyorsa o alanda umutlarınız boşa çıkacaktır ya da çalışmalarınızın sonuçları gecikecektir; sunumlar, projeler, iş görüşmeleri, ödemeler ve ilişkiler alanında olası durgunluklar söz konusu. bu durgunlukların hepsi açıklığa kavuşacaktır, beklemeniz gerekiyor.

İki defa belirttiğim gibi üçüncüyü de hatırlatıyorum, bu etkiler geneldir ve her burçta görülecektir.

Ayrıca bugün Ay Balık burcunda hareket ediyor. Duygusal açlıklarımız ve güvence arayışımız kendini yoğun şekilde gösterecek bazı ilişkilerde pürüzlere neden olabilecektir. Aldığımız her kararda duygularımızın etkisi olacağından yaptığımız işlerden rasyonel sonuçlar beklememiz pek doğru olmaz. Ayrıca Balık burçları duygusal hayatlarını düzene sokabilir, kendilerini beraber oldukları kişinin yönlendirmelerine bırakabilirler.

Herkese mutlu ve huzurlu günler diliyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder