3 Eylül 2014 Çarşamba

3-8 Eylül Arası burç yorumları



Koç ve yükselen koç

Koç ve yükselen koçlar haftanın kalan günlerinde odaklanma konusunda oldukça başarılı olacaklarından önemli araştırmaları ve konuşmaları varsa bugünlere alabilirler. Bununla beraber toplum içerisinde görünme, kendilerini işleriyle ifade etme isteklerinin de artıyor olması özellikle kariyer hedefi olan koçlar için yeni yollar ve yöntemler yaratmayı beraberinde getiriyor. 5 Eylül akşamı Venüs’ün Başak burcuna girmesiyle beraber koç ve yükselen koçlar özellikle sağlıklarına, fiziksel görünümlerine her zamankinden fazla dikkat etmeye başlayacak ve kusurlarını kapatmaya çalışacaklar. Bununla beraber mesleki anlamda terfi, iş başvuruları varsa Venüs süreci bu anlamda koç ve yükselen koçlar için şans getirecektir.

Boğa ve yükselen boğa

Haftanın kalan günlerinde duygusal olarak kendini tamamlamaya yönelik davranışlar gösterecek olan boğa ve yükselen boğalar yeni insanlarla tanışmaya yatkın bir profil çiziyorlar. Yeni kararlar ve yeni hayaller gelebilir ve buna göre hareket etmeye başlayabilirler. Ayrıca uzun zamandır okumak istedikleri kitapları okuyabilir, izlemek istedikleri filmleri izleyebilir, görüşmek istedikleri insanlarla görüşebilirler. Kendilerini ve yeteneklerini ortaya farklı şekillerde çıkarabiliyor olduklarından bu süreci iyi değerlendirebilirler. Ayın 5’i akşamı yönetici gezegenleri Venüs’ün 5. Evlerine girmesiyle beraber duygusal anlamda yeniliklere ve flörtlere, ilişkide daha güzel vakit geçirme sürecine girerken diğer yandan fiziksel olarak değişiklik yapma isteği de artıyor olacaktır.

İkizler ve yükselen ikizler

Derin düşüncelerden biraz uzaklaşarak çevresel bir rahatlama yaşayacak olan ikizler burçları evde vakit geçirmek, biraz dinlenmek, kendi yaşadıklarından dersler çıkarmak için de gayet uygun bir süreçteler zira olaylara farklı bir bakış getirebilecekleri günlerdeler. Göstermekten kaçındıkları, görmezden geldikleri sorunlarıyla ilgili önemli kararlar alabilir, bazı dostluk ve duygusal bağlarını bitirebilir yahut geliştirme kararı alabilirler. Kadınlarla anlaşmaları daha kolay olacağından bu süreçte bol bol kadın arkadaşlarıyla vakit geçirmeli ve onların önderliklerini kabul ederek tavsiyelerinden faydalanmalılar. Ayın 5’i akşamı Venüs’ün başak burcuna hareketiyle beraber evde değişiklikler yapmak, yaşanılan alanda yenilikler için uygun döneme giriyorlar. Bununla beraber bazı sorunlarıyla yüzleşebilir, konuşmadıkları küskün oldukları kimselerle konuşmaya başlayabilirler.

Yengeç ve yükselen Yengeç

Haftanın geri kalan günlerinde iletişime açık ve başkalarıyla konuşup, kendini anlatmaya istekli davranacak olan yengeç ve yükselen yengeç burçları için özellikle karşı cinsle olan iletişimlerinde akıcı ve net bir tavır kendini göstereceğinden sorunlarını tartışmaya açabilecekleri ortamlar oluşabilir. Her türlü iletişim açısından şanslı olduklarından uzun zamandır görüşemedikleri kişilerle görüşebilir, arkadaşlarıyla vakit geçirebilir, yeni planlar yapabilirler. Yeni ve beklenmedik haberler de alabileceklerini belirtmekte fayda var. Venüs’ün ayın 5’i akşamı Başak burcuna geçmesiyle beraber daha iyi odaklandıkları, daha verimli çalıştıkları, kendilerini daha iyi ifade ettikleri ve yakınlarıyla aralarındaki bağları güçlendirdikleri bir sürece girecekler. Hobilerine yönelebilir, hobileriyle ilişkili olarak bazı eğitimler almaya istekli olabilirler.

Aslan ve yükselen aslan

Haftanın kalan günlerinde çalışmak için daha azimli ve verimli olacak aslan ve yükselen aslanlar için haftanın geri kalanında kişisel yol, öncelikler ve maddi kazanç düşünceleri de ön planda olacak. kendileri ve öncelikleriyle ilgili değerlendirmeler yaparak ona göre bazı kararlar alacak ve uygulamaya başlayacaklar. Özgürlüklerine daha düşkün olacaklarından her alanda elleri, cepleri ve ruhları rahat olsun isteyecekler. sağlıklarını ilgilendiren yeni planlar için de harcama yapabilirler, spora yazılabilir, fiziksel olarak kendilerine sağlık getirecek girişimlerde bulunabilirler. Ayın 5’i akşamı Venüs’ün başak burcuna girmesiyle beraber maddi kaynakları artırma, alışveriş yapma isteği, iş yerindeki her şeyin göze batması ve rehavet sorunları yaşayabilirler. çok harcama yapmamaya işlerinin iyi yanlarını görmeye gayret etmeleri yanlış adımlar atmalarına engel olacaktır.

Başak ve yükselen Başak

Haftanın kalanın duygusal hayatlarıyla ilgili yeni düzenlemelere girişecek olan başak ve yükselen başaklar için önemli kararlar alma süreci olacaktır. Flörtlere açık olacaklar, yeni kişilerle tanışabilirler ve varsa ilişkilerinde yeni adımlar atmaya ve kendilerini ifade etmeye istekli davranabilirler. Bununla beraber sosyal hayatta katılımcı ve eğlenme arzusu artan başaklar yaratıcı yanlarını ortaya çıkarmak için fırsatlar yakalayacaklardır. Ayın 5’inde Venüs’ün başak burcuna girmesiyle beraber uyumlu, nazik, işlerinde titiz davranışlarıyla öne çıkacaklar. Görünümlerinde değişiklik yapabilir, ihmal ettikleri işlerini gerçekleştirebilirler.

Terazi ve yükselen terazi

Zihinsel olarak oldukça karmaşık bir süreçten sonra rahatlama evresine geçen terazi ve yükselen terazilerin bazı kompleksleriyle barışma, sorunlarının temeline inme ve endişelerini, korkularını yenmek için girişimde bulunma etkileri haftanın geri kalanında etkin olacaktır. başkalarıyla iletişime ve tavsiyelere daha açık olmaları nedeniyle sorunlarını paylaşmayı seçmeleri ve aklına güvendikleri insanlardan tavsiye almaları iyi bir yöntem olabilir. Ailede sorun yaşayan teraziler için bu hafta sorunları görmezden gelme yahut sorunları konuşarak çözmeyi deneme fırsatları da mevcut. Ayın 5’inde Venüs’ün başak burcuna girmesiyle beraber başkalarının varsa özellikle partnerlerinin sorunlarına daha fazla eğilme gösterecekler, başkalarına yardım etmek için istekli davranışlarıyla aradıkları manevi rahatlığa ulaşabilirler.

Akrep ve yükselen Akrep

Haftanın kalanında çevresel ilişkileri ve bağlantılarını kullanma isteği oldukça fazla olacak akrep ve yükselen akrep burçları bazı işlerini halletmek için çevrelerindeki kişilerden yardım isteyebilir hatta hiç istemedikleri halde yardım görebilirler. Akrep ve yükselen akreplerin herkesle iyi anlaşmaya gayret edecekleri bu süreci iyi değerlendirmelerini öneririm. Arkadaşlarıyla paylaşımları artarken iş yaşamında ve sosyal hayatta da hareketlilik kendini gösteriyor olacak. Ayın 5’inde Venüs’ün Başak burcuna girmesiyle beraber sosyal çevrelerinde uyumlu, ikna kabiliyeti yüksek, ne istediğini bilen davranışlarıyla dikkat çekecek olan akrep ve yükselen akrepler çevresel yardım alma konusundaki şansı da iyi değerlendirebilirler zira çevrelerindeki kimseler onlara yardım etmek için büyük bir istek duyacaktır ve istekleri de kimsenin gözüne emir gibi görünmeyecektir.

Yay ve yükselen Yay

Haftanın geri kalanında saha otoriter, isteklerinde daha keskin ve önceliklerini iyi değerlendirecek olan yay ve yükselen yay burçları için göz önünde olma, kendini toplumun önüne koyma, yaptıklarıyla isminden söz ettirme isteği artıyor olacak. problemleri çözme istekleri artarken problemleri karşılama yaklaşımları da normalden farklı ve daha keskin olacaktır. Özellikle kariyerle ilgili sıkıntıları olan yay ve yükselen yaylar için bu süreçte iyi gelişmeler kendini gösterebilir ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta erkek otoriter figürlerle ego çatışmaları yaşanabilir. Ayın 5’i akşamı Venüs’ün Başak burcuna girmesiyle beraber sevme ve sevilme, övülme isteğinde artışlar yaşayacak olan yaylar bir süre bu güdüyü tamamlamak için hareket ediyor olacaklar. 5’inden sonra yaylar için otoriter figürlerle, ismi önemli kişilerle anlaşmak daha kolay olacaktır.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Haftanın kalanında oğlak ve yükselen oğlaklar yeniliklere açık davranacak, yeni insanlarla tanışmaya, kendilerinde yenilikler yapmaya, yeni bir şeyler öğrenmeye istekli olacaklar. Yurtdışına gitme planı olan oğlaklar için bu süreç oldukça olumludur. Bununla beraber her türlü yabancıyla olan ilişkileri iyi gelişeceğinden özellikle uluslararası ticaretle uğraşan oğlaklar için olumlu gelişmeler gündeme gelebilir. kendileriyle ilgili bazı önemli kararlar vermeleri gerektiğinden ve zihinleri bunu yapamayacak kadar hızlı çalıştığından biraz zorlanmalarına karşın bu isteklerinde başarılı olacaklar. Bununla beraber ayın 5’i akşamı Venüs’ün başak burcuna hareketiyle beraber yeniliklere açık davranışları desteklenecek, ayrıca eğitimle ilgili konular ön plana çıkacak ve yeni bir kurs yahut kişisel gelişim amaçlayan eğitimler, kitaplar okuma isteği artarken odaklanma yeteneği de artacaktır.

Kova ve yükselen Kova

Haftanın kalanında meraklı, saklı gizli işler yapmaya yatkın olacak kova ve yükselen kova burçları için bilmedikleri olayları öğrenme yahut tahmin ettikleri olayların peşini kovalama isteği ortaya çıkıyor olacak. Düşündüklerini ve korkularını içeren merakları neticesinde bazı cevaplara ulaşacaklardır. Bununla beraber cinsel anlamda istekleri artacağından beklentilerini karşılayacak kişilerle görüşebilirler. Ayın 5’inde Venüs’ün Başak burcuna girmesiyle beraber isteklerini elde etme konusunda daha planlı, daha rasyonel davranışlar gösterecekler.

Balık ve yükselen balık


Haftanın geri kalanında balık ve yükselen balıklar için çevreleriyle ilgili yeni kararlar alma süreci başlıyor. Arkadaşlarında düzenleme yapabilir, iyi ve kötüyü ayırma evresine gelebilirler. Bununla beraber kendilerine karşı açık düşmanlığı olan kişilerle koz paylaşımına gitme ihtimali de mevcuttur. Duygusal ilişkisi olan balık ve yükselen balıklar için bu alanda yeni adımlar atma isteği ortaya çıkabilir, beraber oldukları kişiyle keyifli arkadaş organizasyonlarında yer alabilirler. Bekar olan balıklar için arkadaş çevrelerinden biriyle flörtler gündeme gelebilir. Ayın 5’i akşamı Venüs’ün başak burcuna girişiyle beraber duygusal eksiklik hissi artacak olan balık ve yükselen balıkların hayatlarına birini sokma istekleri yoğunlaşacak. Beraberliği olan balıkların ise ilişkilerine heyecan getirme ve beraber oldukları kişiyle uyumu yakalama istekleri daha fazla olacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder