27 Haziran 2016 Pazartesi

27 haziran-4 Temmuz haftası burç yorumları



Koç ve yükselen koç burcu
Koç ve yükselen burcu koç olanlar hafta başında sessizlik ve sükunet arayışında olacaklar. Kendi sorularına cevaplar aradıkları, sıkıştıkları yerlerde çevrelerinden destek alma egilimlerinin artacağı bir süreçteler. Kendilerine endişe veren konularda çözümler üretebilirler. Çalışma ve kendini gösterme azimleri, başarılı olma istekleri artacaktır bu nedenle önemli plan/projeleri varsa bu hafta devreye sokabilirler. Öne çıkma, sosyal alanda sözünü geçirme ve rekabet yaratma güçleri yüksek olacağından sosyal hayatlarında da hareketlenme olabilir. Gizli veya aleni iktidar savaşı verdikleri kimseler varsa öne geçebilirler. Hafta sonu ise daha evhamlı ve gergin bir durumda olacaklarından çevreleriyle tartışmalara girmeye de açık olacaklar bu nedenle dikkatli olmaları önemlidir. Ev ve aile içerisinde tartışmalar ve gerilimli durumlar ortaya çıkabilir. Umursamaz ve karmaşık davranışları çevrelerindekiler tarafından anlaşılamayabilir.

Boğa ve yükselen boğa burcu
Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar hafta başında aktif, sosyal ve eğlenceli davranışlar gösterecekler ve duygusal bağlar kurma istekleri yoğun olacak. Arkadaş çevreleri vasıtasıyla yeni kişilerle tanışabilir yahut var olan ilişkileri ilerletmeye; paylaşımlara istekli davranabilirler. İletişim ve yardımlaşma konularında fazlasıyla açık olacaklar, çevrelerindekilere yardım etmeye istekli davranacakları gibi kendilerini anlatmak ve hislerini ortaya dökmek konusunda da istekli olacaklar. Arkadaşları yahut ilişkilerinde sorunlar varsa bu dönemde düzelebilir. Hafta sonuna dogru ise duygusal açıdan yakınlıkları iletişim problemleri nedeniyle sıkıntıya düşebilir bu konuda dikkatli olmaları önemlidir. Planları bozulabilir yahut beklemedikleri durumlarla karşılaşabilirler. Zihnen kapalı ve yeniliklerden kaçınan ve muhalif tavırları nedeniyle sorunlar yaşayabileceklerinden dikkatli davranmaları faydalarına olacaktır.

İkizler ve yükselen ikizler burcu
Hafta başında ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar harcama isteklerindeki artış ve ihtiyaçlarının çoğalmasıyla birlikte kendilerine öncelikleri belirleme konusunda bir yön vereceklerdir. Sosyal hayatları hareketlenebilir ve istediklerine sahip olmak konusunda inatçı bir tavır sergileyebilirler. Kendilerinde değişiklik yapma ve hayatlarına farklılık getirme istekleri de artacaktır. Kafalarında soru işareti olan konulardan kurtulmak isterken diğer yandan zaman zaman karamsar görünecek bir profil çizebilirler ancak bu geçişler kısa süreli olacaktır. Cinsel anlamda istekli ve çekici olacaklarından daha flörtöz ve eğlenceli bir yapıya geçebilir, varsa partnerlerinden istediklerini almak için çeşitli oyunlara başvurabilirler. Ayrıca ev içerisinde değişiklikler yapma istekleri de yükselecektir bu nedenle evde zaman geçirmek de ikizler burçları için fazlasıyla önemli olacak. Hafta sonunda ise ödeme harcama dengelerinde olası bozulmalara dikkat etmeleri gerekiyor. Ani harcamalar sonradan başlarına iş açabilir. Ayrıca kuracakları ani yakınlaşmalar da hayal kırıklıkları ve gerilimleri beraberinde getirebilir.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu
Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar hafta başında yükselen değişim istekleriyle öne çıkıyorlar. Seyahatler ve seyahat planları yapmak için uygun bir süreçteler, uzaklaşma, yeni yerler ve yeni insanlar görme heyecanları artacaktır. Ayrıca kurslara başlamak, yeni hobiler geliştirmek için de istekli olacaklar. Ev içi ilişkileri genel itibariyle yüksek olacaktır ve ev düzenlemesi yapmak, ev değiştirmek, aile içerisindeki sorunları düzeltmek ya da yakınlıkları güçlendirmek konularında şansları açık olacaktır. Hafta sonunda sosyalleşme istekleri düşecek ve konservatif bir yapıda olacaklar. Çevreleriyle ufak tefek münakaşalara girebilir, normalde yapmadıkları şeyleri yapabilirler. Beklentilerinin istedikleri gibi gerçekleşmediğini düşünerek sıkıntılı durumlar yaşayabilirler. Ayrıca fiziksel olarak kendilerine karşı eleştirel yaklaşımları kendi motivasyonlarını düşürmelerine sebep olabilir.

Aslan ve yükselen aslan burcu
Hafta başında aslan ve yükselen burcu aslan olanlar zihinsel olarak rahatlık arayışında olacaklar. Tembellik ve kendini dinleme istekleri artacağından çevrelerinden kopuk bir profil çizebilirler. Beraberliği olmayan aslan burçları platonik ilişkilere ve kendilerine uzak kişilere açık bir yapı gösterebilirler. Beraberliği olan aslan burçları ise kafalarına takılan sorulara cevap almak için uğraşırken diğer yandan ilişkilerini daha iyi hale getirme adına çalışacaklardır. Maddi açıdan ani fırsatlarla karşılaşabilirler, şansları açılabilir. Beklenmedik bir ödeme alabilirler. Eğer sağlıklarıyla ilgili kötü giden bir durum varsa müdahale edebilir veya sağlıklarını veya fiziksel görünüşlerini ilgilendiren durumlar için harcamalar yapabilirler. Hafta sonuna doğru odaklanma becerileri düşük, takıntılı ve endişeli bir yapı gösterecekler ve olumsuz bir ruh haline geçecekler. Takılı kaldıkları konular üzerine çok gidebilir, güvensiz ve endişeli yanlarını çevrelerine yansıtabilirler. Uyku sorunları ve günlük hayatlarında ani gerilimler ortaya çıkabilir.

Başak ve yükselen başak burcu
Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu hafta sosyal ve duygusal paylaşımlara karşı istekli olacaklar. Duygusal açıdan bazı isteklerinin gerçekleşmesi için fazlasıyla enerji harcayabilir, isteklerinde net davranışlarıyla sonuçlar almaya başlayabilirler. Sosyal açıdan paylaşımcı ve katılımcı yanları nedeniyle sık sık programlar yapabilirler. Kendilerini ifade etme konusunda başarılı olacaklar ve aşk hayatlarında hareketlenmeler gerçekleşecektir. Özellikle bekar başak burçları yeni kişilerle tanışabilir, flörte veya ilişkiye başlayabilirler. İlişkisi olan başak burçları için sorun çözmek bu süreçte önemli olacaktır. Kendilerini kötü hissetmelerine sebep olan durumlar varsa aktif bir çözüm sürecine girebilirler. Hafta sonunda ise duygusal beklentileri yüksek olacağından tartışmalar ve gerilimlere açık bir yapıda olacaklardır. Bu nedenle bu anlamda dikkatli olmaları önemlidir.

Terazi ve yükselen terazi burcu
Hafta başında terazi ve yükselen burcu terazi olanlar sosyal, paylaşımcı ve duygusal olarak çabuk etkilenmeye açık durumda olacaklar. Sosyal çevrelerindeki kişilerin sorunlarıyla uğraşmak ve yardım etmek istekleri yüksek olacağından zaman zaman suistimale de açıklar ve bu duruma dikkat etmeleri gerekiyor. Ayrıca sosyal çevreleri vasıtasıyla biriyle tanışabilir yahut çevrelerinde bulunan kişilerle ani yakınlıklar kurabilirler. Endişelerinden ve kuruntularından kurtulmak için uygun bir süreçteler. Fazla uyuma ya da hareketsiz kalmak istekleri artabilir. Gelecekle ilgili kararlar almak ve planlamalar yapmak için de uygun bir süreçteler ve bunu değerlendirmeleri önemli olacaktır. Hafta sonunda ise daha kapali olma, ev sorunlarını sosyal hayata yahut sosyal/ özel ilişkilerindeki sorunlarını eve taşıma riskleri var. Bu nedenle ani tepkiler vermeden evvel iki kez düşünmeleri iyi olacaktır.

Akrep ve yükselen akrep burcu
Hafta başında akrep ve yükselen burcu akrep olanlar aşk hayatlarında yenilik arayışında olacak ve bu noktada ilerleme isteği duyacaklar. İlhamları yüksek, hayal güçleri zengin olacağından kendilerini farklı şekillerde ifade etme becerileri de güçlü olacaktır. Hafta boyunca iletişim trafikleri yoğun ve sosyal paylaşımlara açık yapıda olmaları arkadaşlık ilişkilerini güçlendirmek adına hareket edebilecekleri alan yaratacaktır. Uzun süredir görüşmedikleri kişilerle görüşebilir, çevrelerindekilerin sorunlarını çözmeye çalışabilirler. Ayrıca hayalini kurdukları veya uzun süredir istedikleri bir durum varsa gerçekleşmesi adına adımlar atabilir veya bu konularda başarı kazanabilirler. Hafta sonuna doğru ise yenilikleri reddeden yapıları ortaya çıkacak ve yeni kişilerle tanışma, yeni konuları tartışmaya açma istekleri azalacaktır. Sosyallikten daha uzak ve kendi halinde bir duruma geçecekler. Zaman zaman çok konuşabilir, eleştirel ve kuralcı davranışlar gösterebilir ve etraflarındakileri sıkabilirler.

Yay ve yükselen yay burcu
Hafta başında yay ve yükselen burcu yay olanların gelecekleriyle ilgili planlamalar yapma süreçleri başlıyor. Dinlenmeye ihtiyaç duyabilir, daha çok evde kaliteli zaman geçirmeye yönelebilirler. Cinsel anlamda istekleri yoğun olacak ve çevrelerinde dikkat çekecekler. Yay burçlarının özellikle kariyer ve maddi kazanımlar konusunda şansları açılacak ve yeni projeler üretip hayata geçirmek için uygun bir süreçte olacaklar. Hayattaki öncelikleri açısından değerlendirmeler yapacakları ve karar alma, yön bulma isteklerinin artacağı bu haftayı iyi değerlendirmeleri önemlidir. Hafta sonuna doğru maddi konularda zorlanmalar yaşayabilir, ödeme-harcama dengesinde sorunlar yaşayabilirler. Ani çıkan ödemelerle zora girebilirler. Ayrıca önceliklerini duygularına göre değil mantıklarına göre belirleme konusunda karmaşalar yaşayabilir ve yanlış seçimler yapabilirler bu konuda dikkatli olmaları önemli olacaktır.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu
Hafta başında oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar duygusal iletişime açık, duygusal yakınlık kurmaya istekli ve ortaklaşa işler yapma konusunda başarılı olacaklar. İletişim becerileri kuvvetli olacağından diplomasi yeteneklerini kullanabilir, aralarının kötü olduğu kişilerle aralarını düzeltebilir, mesleki sorunlarını halledebilir ve ilişkilerinde ortaya çıkabilecek problemleri düzeltebilirler. Kendilerinde gerçekleştirmek istedikleri yenilikler konusunda da düşüneceklerinden bu hafta oğlak burçları için biraz da sınırların dışına çıkma isteğine kulak verdikleri bir zaman dilimi olacaktır. Hafta sonuna doğru ise duygusal açık yaklaşımları kapalı bir hale geçecek ve kendilerini paylaşmaktan kaçınacaklar. Beklemedikleri haberler alabilir, görmek istemeyecekleri bazı durumlarda kalabilirler.

Kova ve yükselen kova burcu
Hafta başında kova ve yükselen burcu kova olanlar sevgi verme ihtiyacını yoğun şekilde hissedeceklerdir. Özellikle beğenilme istekleri fazla olacağından alışverişler yapabilir, maddi çıkışlarda bulunabilirler. Sevdikleri kişilere hediyeler de almak isteyecekleri bu haftada duygularını ifade etmenin farklı yollarını bulacaklar. Endişelerini ve korkularını salim kafayla düşünerek bir düzene oturtacaklar. Çekici olacaklar ve ilgi çekici davranışlarıyla etraflarında bir kalabalık yaratabilirler. Tanışmak istedikleri kimseler varsa bu hafta şanslı bir durumda olacaklarından hamle yapabilirler. Hafta sonuna doğru odaklanma becerileri düşecek ve çevrelerinde olan birene dikkatlerini vermekte zorlanacaklar. Ufak tefek dikkatsizliklerle işlerimi zora sokabilirler. Ayrıca beklentilerinin olduğu konularda küçük hayal kırıklıkları oluşabilir. Almaları gereken haber veya bilgi varsa gecikmeler olabilir.

Balık ve yükselen balık burcu
Hafta başında balık ve yükselen burcu balık olanlar duygusal hayatlarında yoğun şekilde hareket bekler durumda olacaklar. Aşık olma, sevme ve sevilme istekleri yüksek olacağından kendilerini daha duygusal şekilde ifade edecekler ve çabuk etki altında kalabilirler. Yeni flörtlere, flörtü ilişki durumuna taşımaya, var olan ilişkiyi daha iyi hale getirmeye açıklar. Mesleki konularda ve duygusal hayatlarında paylaşımlarda bulunmak ve ortaklaşa işler yapmak için uygun bir süreçte olmaları işlerini kolaylaştıracaktır. Hafta ortasından sonra aşk hayatlarında gerilimlere karşı dikkatli olmalılar, çevrelerinim etkisiyle sıkıntılar yaşayabilir, sevgi alma ve verme konusunda yetersizlikler yaşayabilirler. İlgi ihtiyaçları ve kendilerini garantiye alma beklentileri artacaktır. Ayrıca arkadaşlarıyla uyum göstermekte sorun yaşayabileceklerinden ufak tefek münakaşalar oluşabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder