11 Temmuz 2016 Pazartesi

11-18 temmuz arası haftalık burç yorumları


Koç ve yükselen Koç

Hafta başında koç ve yükselen koçlar için yalnızlık ve kendilerini bir yere ait hissedememe duyguları ortaya çıkacak. Başarılarını sorgulayacak, hayatlarının sağlamlığını irdeleyecekler. Kendilerine duydukları güvende azalma gerçekleşebilir ve yeni adımlar atmaktan çekince duyabilirler. Evde bazı aksilikler yaşayabilir, anne yahut kadın arkadaşlarıyla bazı sorunlar yaşayabilirler. Hafta ortasına doğru değişiklik arzusunu bir kenara bırakıp kendilerini sağlama alma arzusu ile hareket edecekler. Daha sezgisel ve şüpheci olacakları için çevrelerindekileri de bir elemeye maruz bırakabilirler ancak bu uzun süreli yahut kararlı bir davranış değil, soğuma ve uzaklaşma tarzında bir tavır olacaktır. daha kapalı ve sessiz, bununla beraber hırslı bir yapı gösterecekler. İş arayan koçlar için hafta ortasından sonraki süreç uygun etkiler taşıyor.

Hafta sonuna doğru ise duygusal istek ve ihtiyaçları gün yüzüne çıkacak ve karşı cinsle uyumlu bir yapı gösterecekler. Var olan ilişkilerinde yeni kararlar alabilir daha evvel yapmadıkları şeyleri yapmaya karar verebilirler. Bununla beraber ilişkisi biten ama görüşmeye devam eden koçlar için bu ilişkide yeni başlangıç gündeme gelebilir.

Boğa ve yükselen Boğa

Boğa ve yükselen boğa burçları hafta başında zihinsel karmaşalar, dikkat eksikliği ve ruhsal gerginliklere dikkat etmeliler. Kalp kırabilir, çevrelerindekileri incitebilirler. Rüyaları ve davranışları garip olabilir. yakın çevrelerindeki insanlarla iletişim biçimleri daha sezgisel ve sembolik olacaktır yani bu hafta başında boğa ve yükselen boğaları anlamak için bir decoder gerekebilir. Hafta ortasında ise duygusal olarak neyin ne olması gerektiği hayatlarının nasıl bir yöne gitmesi gerektiğine dair ciddi düşünceler içerisinde olacaklarından kendilerine gelecek veya netice vadetmeyen kişilerden uzak durmaya eğilimli olacaklar. Bu düşünce sebebiyle bazı flörtleri sonlandırabilir yahut bazı yeni flörtler başlatabilirler. Akıllarında oluşturdukları aşk kavramıyla ilgili beklentileri artacağından  isteklerinde daha net olacaklar.

Hafta sonuna doğru ise alışveriş istekleri artacaktır, kozmetik yahut giyim alışverişi artarken beslenme güdüleri de artacağından normalden fazla yemek yiyebilirler. Bununla beraber sağlıklarıyla ilgili yeni kararlar alabilir, fiziksel görünümlerini düzenlemeye yönelik davranışlar içine girebilirler. Diyet ve spor için uygun bir takvim oluşturabilirler.

İkizler ve yükselen ikizler

İkizler ve yükselen ikizler burçları hafta başında kişisel güvenliklerini ve oluşturma ve isteklerini gerçekleştirme üzerine yoğunlaşacaklar. Bir süredir olayları detaylıca değerlendirme fırsatı yakalayamıyorlar ve ilgilendikleri konularla alakalı olarak ihtimalleri göz ardı ediyor yahut göremiyorlar. Maddi alanda da ilerleme istekleri devam ediyor, bekledikleri haberler, umutlandıkları konularla ilgili gerilimler yaşıyorlar. Bu hafta sürünceme durumu devam edecek ancak hafta ortasından itibaren daha tedirgin ve konuları daha sert bir süzgeçten geçirerek değerlendirme eğilimi gösterecekler. Zira işlerin istedikleri gibi gitmiyor olması ve uzun süren bekleyişlerden netice alamamak olaylara biraz daha sert tepkiler vermelerine sebep olacaktır. Kendilerine yeni yollar açabilmek için bazı tanışıklıklarını sonlandırabilirler.

Hafta sonuna doğru ise duygusal hayatlarında gelişmeler meydana gelebilir; ve kendilerini daha romantik ancak buna karşın daha kararlı şekilde ifade etmeye yatkın olacaklar. Kendilerini yenileyecek ve nasıl görünmek istedikleriyle ilgili önemli kararlar alacaklar. Yalnız dikkat etmeleri bir durum var, duygusal olarak netice elde etmek istedikleri flörtler/ aşk ilişkileri varsa ısrarcı tavırlar takınıp istemedikleri bir görünüm oluşturabilirler.

Yengeç ve yükselen Yengeç

Hafta başında özellikle aktif iş yaşamı olan yengeç ve yükselen yengeçler bulundukları işte kendilerini bulamadıklarını ve becerilerini yansıtamadıklarını düşünmeye yatkınlar. Bununla beraber mesleki yaşamı henüz başlamamış olan yengeçler için toplum içerisinde hak ettikleri konuma sahip olamadıkları düşüncesi kendini göstermeye devam edecektir. Arkadaş grupları içerisindeki yönlendirici karakterle arasında problemler olabileceği gibi çevresinde otoriter konumda bulunan erkeklerle anlaşmakta da zorluk çekeceklerdir. Hafta ortasından itibaren ise romantizm duyguları artacak. Flört fırsatları yakalayabilir yahut var olan fırsatları değerlendirebilirler ancak burada önemli nokta şudur: aşk hayatlarını geliştirmek için ne istediklerini çok iyi bildikleri bir süreçte olduklarından her söylenene inanmayacak fırsatları değerlendirirken olabildiğince ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik kriterlerini ön plana alacaklar.

Hafta sonunda ise sahiplik ve aidiyet dürtüleri artacak olan yengeç ve yükselen yengeçler aynı zamanda (akraba, partner yahut arkadaşlarına) sığınacak liman arayışında da olacaklar. Kendilerini güvende hissetmek için bulundukları alanlardan pek çıkmak istemeyebilirler. Kadınlarla olan iletişimlerinde artış görülecektir. Bununla beraber enteresan rüyalar görebilirler.

Aslan ve yükselen Aslan

Hafta başında kendini yenileme ihtiyacı yoğun şekilde ortaya çıkmış olan aslan ve yükselen aslanlar bir yandan her şeyden uzaklaşmak isterken diğer yandan ellerindekilerden vazgeçmek istemeyecekler. Yeni yolculuklar, yeni insanlarla tanışmak, yeni iş fikirleri oluşturmak için uygun olan bu süreçte bir eğitim alma yahut hobilerine yönelme isteği de duyabilirler. Kendilerini çok gösteremedikleri için gerginlikler yaşayabilir, çekingen ve huzursuz tavırlarıyla etraflarında dikkat çekebilirler. Hafta ortasına gelindiğinde çevresindeki bazı kimselere karşı hissettiği şefkat duygusunu sorgulayacak olan aslan ve yükselen aslanlar yaptıkları bazı fedakarlıkların yanlış olduğunu düşünebilir ve bu konuda kendilerine çeki düzen verme kararı alabilirler. Bununla beraber bazı aslanlar için ikamet değişikliği gündeme gelecektir, evle ilgili değişimler ortaya çıkacaktır.

Hafta sonuna doğru ise ilişkisi olan aslanlar için ilişkilerini toplum önüne çıkarmaya yatkın bir profil görünüyor. Beraberliğini gizleyen aslanların dikkatli olması gerekiyor zira hiç beklemedikleri bir yerden iş arkadaşları yahut sosyal çevreden arkadaşlarıyla karşılaşabilirler. Bununla beraber hareketli ve eğlenceli tavırlarıyla hafta sonunu aktif geçirmek isteyecekler. Ayrıca neticesini bekledikleri işler varsa sonucu öğrenmek için sabırsızlık gösterebilir, işlerini hızlandırmaları gerekiyorsa araya birilerini sokabilirler.

Başak ve yükselen Başak

Hafta başında iş hayatı aktif olan başaklar için mesleği ve geleceğine dair planlamalar ve endişeler ön plana çıkacak. İş yerindeki çalışma arkadaşlarına karşı şüphe geliştirebilir ve beraber çalışılması zor biri haline gelebilirler. Çalışmayan başaklar için ise benzer şüpheci ve anlaşılması güç davranışlar sosyal hayatlarında gerçekleşecektir. Yoğun bir sosyalleşme isteği duyarken bunu yapamıyor oluşları da başakları çevrelerindeki kişilere duygusal olarak yaklaşmaya eğilimli hale getirecektir ve arkadaş oldukları kişilerle temeli cinselliğe dayalı ilişkiler geliştirmeye yatkın olacaklar. Hafta ortasından itibaren iletişim trafiği artacak olan başaklar çevrelerine güven verici tavsiyelerde ve telkinlerde bulunabilir, karşılaştıkları problemlere akıllıca çözümler üretebilirler. Otoriter davranmaya yatkın olacakları için ufak tefek ego sorunları yaşayacak olsalar da bunun üstesinden gelmeyi başaracaklar.

Hafta sonunda ise başakları maddi gelirlerini ve birikimlerini artırma konusunda istekler ve buna karşılık yapmak istedikleri yoğun harcamalar arasında kalacakları ikilemler bekliyor olacak. hem kendilerini daha iyi göstermek için yeni şeyler alma isteği hem de geleceklerini bir düzene koymak adına biriktirme isteği arasında kalacaklar. Bununla beraber sosyal ortamlara girebilir, başkalarıyla daha uyumlu ve kolay iletişim kurabilirler. Bu süreçte iyi projelere imza da atabilirler.

Terazi ve yükselen Terazi

Hafta başında başkalarıyla gösterdikleri uyumu yakalamakta zorluk yaşayacak olan terazi ve yükselen terazi burçları özellikle iş çevresinde ve sosyal çevrelerinde anlaşılması güç bencillikler göstereceklerdir ancak buna müdahale etme şansları yoktur. Çevrelerindeki kişilerden iyi elektrik alamayacak ve etraflarındaki insanların iyi niyetinden şüphe duyacaklar bu nedenle iletişimlerini sınırlı ve kendilerini rahat davranmaya çalışırken bile tetikte tutacaklar. Otoriter figürlerle anlaşmaları ve ortaklık yaratabilmeleri zordur. Bununla beraber duygusal yaşamlarında bazı gerilimli endişeler kendini gösterebileceği ve ani ego problemleri yaşanabileceği için beraberliği yahut flörtü olan terazilerin dikkatli olması gerekiyor. İş arayan terazi burçları hafta ortasından itibaren bu alanda yaratıcı ve şanslı etkiler altındalar.

Hafta sonunda ise kendini daha güçlü, daha kararlı ve uyumlu hissedecek olduklarından yeni insanlarla tanışıp yeni ortamlarda kendilerini aktif olarak ifade edebilir çekici ve cazibeli tavırlarıyla hayranlık kazanabilirler. Bununla beraber ilişkisinde problem yaşayan teraziler sorunları düzeltmek için iyi bir dönemde olacaklar zira kızgınlıklarını bile güzel bir dille anlatacaklar.

Akrep ve yükselen Akrep

Hafta başında akrep ve yükselen akrep burçları odaklanma sorunlarıyla mücadele edecekler. Öğrenmeleri gereken konular varsa bunda zorlanabilirler. Bununla beraber manevi dünyayı sorgulama evresine girecekler zira toplumsal adaletsizlikler ve politik oyunlar normalde olduğundan daha fazla gözlerine çarpacaktır. Ayrıca sağlıklarıyla ilgili ihmal ettikleri konular hafta başında akrepler için ilgilenilmesi gereken bir hal alabilir. Yeni insanlarla anlaşmakta da güçlük çekecek olan akreplerin hafta başında şansı pek yoktur bu nedenle yeni atılımlardan önce dikkatli olmaları gerekiyor. Hafta ortasından itibaren ise Satürn’ün etkisiyle daha rahat, kendilerine daha çok güvendikleri hatta bu durumun biraz fazla özgüvene yol açtığı bir sürece girecekler. Daha kararlı, isteklerinde daha net ve sözlerinde daha yönlendirici olacaklar. Bu durum akrepler için memnuniyet vericidir zira bir süredir kendilerinde sürekli ego örselenmesi gibi can sıkıcı bir durum yaşıyorlar. Birkaç günlük nefes alma evresi onlara iyi gelecektir.

Hafta sonunda ise endişelerine yapıcı çözümler getirmek isteyecekleri bir süreçte olacaklar. Bununla beraber cinsel anlamda istekleri yoğun devam edeceğinden başkalarına karşı duygusal olduğunu düşündükleri yaklaşımlarının aslında pek de öyle olmadığını fark edecek ve ilişkilerinde de didikleyici bir tavra bürünecekler ancak bunu çok kötü düşünmemek lazım. Olayları irdeleyecek, ilişkilerin geleceğini sorgulayacaklar. Garip rüyalar görebilir, çok bekledikleri bir sorunun cevabını da rüyalarında alabilirler dolayısıyla akrepler için hafta sonu enteresan bir zaman dilimi olacaktır.

Yay ve yükselen Yay

Yay ve yükselen yaylar hafta başına sevdikleri insanları sorgulayarak başlıyor. Güvendikleri kişilerden beklemedikleri tepkiler görebilir ve psikolojik olarak bununla uğraşmak zorunda kalabilirler. Beraberliği olan yay burçları için de ilişkilerinin cinsellik mi yoksa duygusallık ekseninde mi gittiğini anlayamadıkları için kendilerini güvensiz hissettikleri bir evrede olacaklar. Bekar olan yaylar başkalarına güvenmekte sorunlar yaşayacakları için haftanın ilk günleri flörtleri ilerletmek veya yeni flörtler başlatmak için uygun değildir ancak duygusal boşlukları da bir süredir can sıkıcı bir hale ulaştı. Hafta ortasından itibaren ise yay burçları için kaybettiklerini düşündükleri konularda ani sürprizler ve yeni kazanımların gündeme gelmesi söz konusu olacaktır. Olaylar iyi yönde ve beklediklerinin tersi şekilde gerçekleşeceği için hafta ortasında sürprizlere hazırlıklı olmalılar. Bununla beraber verimli uyku ihtiyaçları yoğun olacağından uyku süreleri uzayabilir fiziksel olarak dinlenmeye ihtiyaçları var çünkü.

Hafta sonunda ise sosyal çevrelerinden yeni biriyle tanışabilir yahut arkadaşlarıyla çok iyi vakit geçirecekleri ortamlarda bulunup, eğlenceli halleriyle dikkat çekebilirler. Bekledikleri bir haber, gelişmesini bekledikleri bir konu varsa bir tanıdıkları vasıtasıyla bu konudaki yeni durumları takip edebilir yahut bekledikleri haberi alabilirler. Beraberliği olan yaylar için arkadaş ortamında organizasyonlara katılımlar gündeme gelecektir. Benzer şekilde beraberliğinde sorun olan yaylar için ise çevrelerindekilerin araya girmesiyle durumlar tatlıya bağlanabilir.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Oğlak ve yükselen oğlaklar için hafta başında duygusal anlamda eve sığınma ve şefkat ihtiyacı ön plana çıkıyor. Kendilerini çevrelerine karşı sebepsiz bir koruma güdüsüyle uzaklaştırabilir, öfkeli ve depresif tavırlar gösterebilirler. Bununla beraber kadınlarla olan iletişimleri kuvvetli olacaktır ve kadınlardan rehberlik alma ihtiyacı hissedeceklerdir. Uzun süredir yaşam alanlarında değişim arzusu duyan oğlak ve yükselen oğlaklar için bu konu tekrar önemli bir hal alıyor zira gelecek kaygıları da gün yüzüne çıkacak. Kendilerini sağlam bir noktada hissetmekte zorlanacaklar. Hafta ortasından itibaren daha katılımcı ve uyumlu bir yapıya bürünerek anlaşılmasını istedikleri konular hakkında açık davranacak ve çevrelerindekilere ne yapıp ne yapmamaları gerektiğine dair isteklerini açık bir dille ifade edecekler. İş yerinde iş yükleri artabilir, angaryalarla uğraştıklarını düşünerek bu konuyu gündeme getirebilirler. Sosyal çevrelerinde ise kendisini çok ilgilendirmese de haksızlık yapılan bir durumla karşılaşıp müdahale edebilirler.

Hafta sonunda ise burçlarında gerçekleşecek dolunay ile bazı arkadaşlıklarına son verme kararı alabilirler. Benzer şekilde mesleki olarak değişimler de arayacaklardır ve istedikleri noktaya ulaşmak için yapmaları gerekenleri değerlendirme ve planlama yapma fırsatı da yakalayacaklar. Arkadaşlarıyla bir iş yapma kararı alabilecekleri gibi iş arkadaşlıklarını sosyal hayata da taşıyabilirler.

Kova ve yükselen Kova

Hafta başında yanlış anlaşılmaya ve kendini ifade ederken bunu yanlış yollardan yapmaya çok elverişli olan kova ve yükselen kovaların önemli konuşmalarını ve önemli işlerini bu süreçte yapmamalarını öneririm zira düşünceleri çok akışkan değildir. Odaklanma sorunları, olayları unutma ve kilit konumda olan düşüncelerini kaybetme ihtimallerine karşın yakınlarında bir not defteri bulundurmaları da iyi olacaktır. Sağlıklı yaşam dinamiklerinde değişimler olduğundan kendilerini sağlıksız ve daha kötüsü depresif şekilde yararsız da hissetmeye yatkın olacaklar. Gereksiz evhamlar yapabilirler. Hafta ortasından itibaren ise biraz rahatlayacaklar. İş arayışında olan kovalar için yeni iş olanakları gündeme gelebilir. Sorunlu olan odaklanma konusunda daha verimli olabilirler.

Hafta sonunda ise yeni yerlerde tanışacakları yeni kimselerle duygusal yakınlık kurma ihtimalleri oldukça fazladır. Bununla beraber devam eden bir flört yahut ilişki içerisinde olan kova ve yükselen kovalar için ilişkilerini yeni bir boyuta taşıma konusu gündeme gelebilir, yeni planlamalar, geleceğe dair konuşmalar yapabilirler. 

Balık ve yükselen Balık

Birkaç haftadır yoğun duygusal arayışlar içerisinde olan balık ve yükselen balık burçları beraberlikleri gelecek için güvence olarak görmeye başladıkları için (özellikle yalnız ve duygusal olarak tatminsiz durumda iseler) duygusal sorunlarını birer yoksunluk olarak değerlendirmeye ve kendi kendilerini üzmeye yatkın bir durumdalar. Bununla beraber kendilerini kısıtlanmış, hareket alanları daraltılmış ve yaratıcı yetenekleri ellerinden alınmış gibi hissettiklerinden suçlayıcı ve düzensiz davranışlar gösterebilirler. Duygusal ilişkisi olan balıklar için maddi sorunların ilişkide problemler yaratacağı birkaç gün olacağından fazla gerilmemeye ve karşılarındakileri çok üzmemeye gayret etmeliler. Hafta ortasından itibaren çok büyük olmasa da ufak tefek yenilikler yapma arzuları artacaktır ve buna inandıkları değerleri sorgulayarak başlayacakları için çevrelerinden biraz uzaklaşabilirler. Bununla beraber yeni tanıdıkları birinden güçlü bir rehberlik alabilir ve yollarını bulma konusunda ufak çaplı bir aydınlanma yaşayabilirler.


Hafta sonunda ise yeni eşyalar alabilir, evlerinde değişiklikler yapmak isteyebilirler. Zorlanacaklarını düşündükleri ödemeler varsa bu konuyla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir ve çıkış yolu bulabilirler. Cinsel anlamda da oldukça istekli olacaklarından bu durum davranışlarına yansıyacak ve cazibeli, çekici görünümleriyle çevrelerinde dikkat çekecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder