3 Ekim 2016 Pazartesi

3-10 Ekim arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen koç burcu

Koç ve yükselen burcu koç olanlar bu hafta kendini verimli ifade etme ve kendilerini doğru alana yönlendirme adına bir uğraş verecekler. Bununla beraber özellikle iş arayan veya çalışan koçlar için mesleki anlamda bazı fırsatların doğması durumu söz konusu olabilir. Bulundukları alandan daha yüksek mevkide olacakları bir yere transfer olabilir yahut kendilerini farklı sektörde ifade etme şansı bulacaklardır. Ayrıca maddi konular da koç burçları için bu hafta gelişmeye açık bir diğer alan olacaktır. Maddi konularda da koç burçları için gelişime açık bir hafta olacaktır, rahatlatacak maddi olanaklara ulaşabilir, problem yaşadıkları konular var ise bunları düzeltebilecekler. Hafta ortasından itibaren yeni adımlar atma konusunda sıkıntı yaşadıkları alanlarda daha aktif bir durumda olacaklardır. Duygusal anlamda da yeni fırsatlar, tanışıklıklar ortaya çıkabilir, yeni flörtlere başlayabilir, ilgilenecekleri yeni kişilerle tanışabilir, varsa mevcut ilişkilerinde daha aktif ve yapıcı bir role bürünebilir. Yalnız bu hafta koç burçları odaklanma konusunda başarılı olamayacaklar dolayısıyla önemli ve odaklanma gerektiren işleri varsa ileriki haftalara atmaları daha faydalı olabilir.  

Boğa ve yükselen boğa burcu

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar bu hafta duygusal hayatlarına yönelik hareket alanlarını genişletecekler. Yeni kişilerle tanışma, mevcut ilişkilerini daha iyi bir boyuta getirme, sosyal alanda etkileyici davranışlar gösterme eğilimleri ve iletişim becerileri yükselecektir dolayısıyla karşılarındaki insanlardan ne istedikleri, genel beklentileri ve kendini rahatça açıklayabilme anlamında istekli ve becerikli olacaklar. Çekici ve hareketli bir yapı göstereceklerinden etraflarında aniden insanlar belirebilir, yeni veya eskide kalan bazı kimseler tekrar ortaya çıkabilir. Bunların dışında boğa burçları bu hafta özellikle hafta ortasından itibaren odaklanma konusunda çok başarılı olamayacaklar bu noktada rahat ve programsız hareket etmemeleri önemli olacaktır. Sağlıkları konusunda ufak tefek endişeleri olabilir, rahim, yumurtalık, idrar yolları sorunlarına açıklar ancak bunlar ciddi problemler olmamakla beraber can sıkıcı olacaktır.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar bu hafta odaklanma becerisi yüksek bir profil çizecekler dolayısıyla hayata geçirmek istedikleri projeleri var yahut yeni alanlarda adım atmak istiyorlarsa bu becerilerini kullanabilirler. Yeni hobiler yeni projeler yeni eğitimler için uygun bir süreçteler. Ayrıca ev içerisinde huzursuzluk yaşayan ikizler burçları bu konularda çözüme kavuşabilir, sorunlarını halledebilirler. Özellikle anne veya kadın figürlerle daha rahat anlaşacakları ve paylaşımda bulunabilecekleri bir süreçte olduklarından kadınlarla olan yakınlıkları da önemli bir boyut kazanacak ve rehberliklerinden faydalanabilecekler. Ev içerisinden tadilat, tamirat yahut ikamet değişikliği gibi konularda şanslı etkiler altındalar. Hafta ortasından itibaren duygusal anlamda bir süredir yaşadıkları talihsiz, kısıtlı ve kapalı etkilerden biraz sıyrılıp daha aktif, açık ve başarılı bir çizgide ilerleyecekler. Varsa mevcut ilişkilerini ilerletmeye, problemleri çözmeye odaklı olacaklar.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar bu hafta özellikle duygusal konularda yaşadıkları iletişim ve kendini ifade probleminden uzaklaşarak daha açık, yalın ve rahat bir anlatım biçimine kavuşacaklar. Sorunlarını paylaşmaya daha istekli oluşları, patavatsızca bazı şeylerden bahsetmelerine neden olabileceğinden biraz bu konuda dikkatli olmalılar. Duygusal anlamda yakın çevreleri vasıtasıyla yeni kişilerle tanışabilir, yeni ilişkilere adım atabilirler, mevcut ilişkilerinde daha rahat ve sorunları paylaşmaya açık bir yapı göstereceklerdir. Ayrıca arkadaşları ve çevrelerinde problem yaşadıkları insanlarla ilgili sıkıntılarını çözebilecekleri bir süreçte olacaklardır. Hafta ortasından itibaren, biraz daha harcamaya ve maddi anlamda açılmaya yatkın bir yapı göstereceklerinden bütçelerini sarsmamaları ve dikkatli harcamalar yapmaları önemli olacaktır zira gördükleri ve ilgilerini çeken hemen her şeye karşı ihtiyaçmış gibi yaklaşabilirler.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar bu hafta aile içerisinde ve ev içerisinde daha aktif olacaklar. Maddi anlamda zorluklar yaşadıkları durumlar varsa ailelerinden yardım görebilir, sorunlarını aşmak için destek alabilirler. İş arayan yahut çalışan aslan burçları için bu konuda değişiklikler ve yenilikler göze çarpıyor. Yeni bir alanda çalışmaya başlayabilir yahut bulundukları konumdan daha iyi bir konuma geçebilirler. Duygusal anlamda sorun yaşadıkları kişiler varsa çözmek için uygun olan bir süreçteler; daha yapıcı, düzenleyici ve alttan alan bir yapıya sahip olacaklarından sorunları paylaşımlı bir şekilde noktalayabilirler. Hafta ortasından itibaren yakın arkadaşları ve çevreleri vasıtasıyla yeni kişilerle tanışabilir, aniden önceliklerini değiştirebilirler. Takıntılı oldukları kişiler varsa bu kişilerden uzaklaşabilir ve yeni kişilere açılabilirler. Kadınlarla olan ilişkilerinde de başarılı ve rahat bir durumda olacaklarından onlardan destek görebilir, tavsiyelerinden faydalanabilirler.

Başak ve yükselen başak burcu

Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu hafta sık sık kendilerini açıklama ihtiyacı içerisinde olacaklar. Çevreleriyle yoğun bir iletişim trafikleri olabilir, arkadaşlarıyla ve dostlarıyla görüşebilirler. Uzun süredir paylaşımda olmadıkları insanların yeniden hayatlarına girecek olması hem bir renk hem de kendileriyle ilgili bazı isteklerini netleştirecek bir yol olacaktır. Merak ettikleri kişiler ve konular hakkında dedikodular duyabilirler, kendilerine karşı düşmanlık ya da rahatsız edici davranışlarda bulunan kişiler var ise onlarla ilgili bazı bilgileri çaba sarf etmeden elde edeceklerdir. Maddi konularda biraz dikkat etmeleri gerekiyor, öncelikleri aniden değişebilir, ihtiyaçları dışında yeni satın almalar gerçekleştirmek durumunda kalabilirler bu nedenle olabildiğince programlı, her ihtimale karşı hazırlıklı olmalılar. Kendilerini iş ve kariyer anlamında düzenlemek isteyen başak burçları yeni fırsatlara açık durumdalar, maddi alanda ilerleyici bir yapı gösterebilir ve sorunlarından uzaklaşabilirler.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar bu hafta öncelikleri konusunda bir değişim yaşayacaklar. Sahiplik düşünceleri değişebilir, sahip oldukları bazı şeyleri elden çıkarabilir ve yeni şeyler satın alabilirler. Maddi alanda yeni kararlar almaya yatkın bir yapı gösteriyorlar. İş değişimi, mesleki kazanımların artırılması, iş alanının genişletilmesi gibi konular hayatlarında daha önemli bir yer tutmaya başlayacaktır. Endişelendikleri, düşündüklerinde problemler yaşadıkları, rahatsız oldukları konular bu hafta terazi burçları için aydınlığa kavuşacaktır. Daha rahat ve rasyonel davranacaklarından çevresel etkilerin kendilerini rahatsız etmesine pek izin vermeyecekler. Yakın çevreleri ve arkadaşlıkları kendilerini ifade edişlerinde fark olacaktır. Kendilerini daha net ifade edecekler, istekleri ve belirsizlikleri sorununu çözecekler.  Ayrıca kendilerinde hem fiziksel hem de davranışsal değişiklikler yapmaya istekli olacaklardır. Uzun süredir görüşmedikleri kişilerle görüşme kararı alabilir, küs oldukları ya da aralarının bozuk olduğu kişilerle aralarını düzeltebilirler. Başkalarına yardımcı olma istekleri artacağından kendilerini yardımcı olabilecekleri insanların yanında bulabilirler. Uyku sıklığı ve rehavetleri artabilir, yoğun rüyalardan dolayı uykuları bölünebilir.

Akrep ve yükselen akrep

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar bu hafta kendilerini sosyal alanda değişik şekilde ifade etmeye açık durumdalar ayrıca yakın çevreleri vasıtasıyla bazı şanslar elde edebilir, bazı konularda işlerine yarayacak bilgileri çevrelerinden alabilirler. Özellikle kişisel değişimler ve gelişimler yaşayabilecekleri konular gündemlerinde olacaktır. İş hayatı aktif olan akrep burçları için değişimler, yenilenmeler, çözümler oluşmaya başlayacaktır. Yeni bir alanda çalışmaya başlayabilir ya da projelerini genişletebilirler. Hafta ortasından itibaren ise daha çok maddi alanda gelişmeler söz konusu olacaktır. Endişe yaşadıkları, akıllarına takılan konular var ise biraz daha rahatlamaya yakın durumdalar. Yalnız, yapmaları gereken işleri aksatma, rehavete kapılma gibi riskleri var ki buna dikkat etmeleri gerekiyor zira işlerini aksattıkları için sıkıntılar yaşayabilirler. Karar değişiklikleri, ani yön değişiklikleri de akrep burçları için bu hafta önemli bir noktada olacaktır; devam edeceklerini düşündükleri bazı konular noktalanabilir ve evvelden aldıkları kararları değişebilir.

Yay ve yükselen yay burcu

Yay ve yükselen burcu yay olanlar bu hafta oldukça hareketli olacak, kendilerini sosyal alanda daha fazla gösterecekler. İnsan ilişkileri oldukça iyi olacaktır ve yeni ilişkiler, yeni iletişim olanakları hayatlarına girebilir. Ayrıca bu hafta bilinçaltı konuları yay burçları için oldukça önemli olacaktır zira daha evvel rüyalarında gördükleri konularla ilgili bazı gelişmeler olabilir, bazı konuların hayal veya boş tahminler olduğunu düşünürken aniden gerçekliğiyle karşılaşabilirler.  İstedikleri, hayalini kurdukları ancak cesaret edemedikleri konularda adımlar atabilirler. Uyku bölünmelerine açık durumdalar dolayısıyla dirençlerini yüksek tutmaları gerekiyor. Mesleki olarak gelişmeler yaşayabilecekleri bir süreçteler, iş arayan veya mesleki gelişim bekleyen yay burçları için önemli ilerlemeler söz konusu olabilir. Çevrelerinden destekler görebilecekleri, sonucu başkasının yardımlarına bağlı işlerde ilerleme kaydedebileceklerinden fırsatlara karşı gözlerini dört açmaları önemlidir.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu hafta sosyal alanda hareketli, yeni ortamlara girmeye istekli ve kendilerini değişik gruplar dahilinde ifade etmeye açık bir durumda olacaklardır. Bununla beraber yeni eğitimler, kişisel gelişim konusunda ilerlemeler söz konusu olacaktır. Üzerine düşmek istedikleri ve öğrenmeyi ya da geliştirmeyi amaçladıkları konular var ise bu hafta bu konuları ilerletmek için şansları olacaktır. Hafta ortasından itibaren ise daha çok iş ve sosyal alandaki isimleri konusunda oldukça dikkatli olacaklar, biraz daha geri plana çekilebilir, kendileri üzerinde sıkça düşünebilir, sahip oldukları ve çevreleri tarafından şikayet edilen bazı davranış biçimlerini değiştirebilirler. Aralarının bozuk olduğu kişilerle aralarını düzeltebilir, problem yaşadıkları insanlarla aralarındaki buzları eritebilirler. Bu hafta oğlak burçları ortak çalışmalar konusunda da normalden daha açık bir durumdalar dolayısıyla başkalarıyla yürütmeleri gereken ama pek yanaşmadıkları işler varsa değerlendirmeye almaları gereken bir dönem olacaktır.

Kova ve yükselen kova burcu

Kova ve yükselen burcu kova olanlar bu hafta dikkat çekici, hareketli ve cazibeli tavırlarıyla çevrelerinde etki yaratacak durumdalar. İstediklerini karizmaları vasıtasıyla yaptırabilir, daha önce kabul edilmeyen önerilerini insanlara kabul ettirebilirler. Farklı tipte, normalde yabancılayacakları türden insanlarla yakınlaşabilir, yeni ilişkilere adım atabilirler. Daha paylaşımcı ve sosyal bir durumda olacaklarından çevrelerinde etki yaratacaklardır. Çekicilikleri yüksek olacak bu nedenle kendilerine yaklaşan kişilerin niyetinden emin olmadan bazı ilişkilere girmemeleri sonradan üzülmemeleri için önemlidir. Hafta ortasından itibaren şüpheci, meraklı, insanları izleyen bir yapı göstereceklerdir ve başkalarıyla ilgili bilgi edinmeye önem vereceklerdir. Bir süredir bekledikleri gelişmeler olabilir, merak ettikleri bir konuda önemli bir bilgiye ulaşabilirler. Meslek hayatı aktif olan kova burçları bu anlamda da fırsatlarla karşılaşacak durumdalardır.  Ayrıca Çarşamba günü ve sonrasında toplumun farklı kesiminden ve daha çok yardıma muhtaç kişilerle ilişkileri daha fazla yakınlık içerecektir ve yardım etme güdüleri yükselecektir.

Balık ve yükselen balık burcu


Balık ve yükselen burcu balık olanlar bu hafta duygusal anlamda değişim peşinde olacaklardır. Kendilerini yenilemek, dönüştürmek ve değişim yakalamak adına farklı kişilere yönelebilir, hayatlarına yeni insanlar sokabilirler. Çevrelerinde yeni kişilerin dikkatini çekmek isteyeceklerdir. Duygusal anlamda beraberliği olan, ilişkisinde problem yaşayan balık burçları problemlerini düzeltmek adına harekete geçebilir, sorunları farklı şekilde ele alabilirler. Hafta ortasından itibaren cinsel anlamda enerjileri yükselecek, mesleki hayatlarından biriyle yahut saygı duydukları, hayranlıklarını kazanmış biriyle aniden yakınlaşabilir, beklenmedik ilişkilere başlayabilirler. Dikkat etmeleri gereken konu ise bu tür ilişkiler bağlayıcı ve duygusallıktan uzak olmaya açık olacaktır. Mesleki anlamda ise biraz daha yükselme ve kendini gösterme hırsı artacak olan balık burçları yenilik ve ilerleme arzusuyla beraber yollarını açabilecek, kendilerini ilerletebilecek fırsatlarla karşılaşabilirler. Maddi alanda sıkıntı yaşıyorlarsa bu anlamda biraz daha rahatlayabilirler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder