26 Şubat 2018 Pazartesi

26 Şubat-5 Mart arası haftalık burç yorumları ve Başak burcunda dolunay



Koç ve yükselen koç burcu


Koç ve yükselen burcu koç olanlar haftanın ilk günlerinde, geçen hafta aldıkları pek çok kararı gerçekleştirmek için fırsat kolluyor olacaklar. Daha sağlam düşünsel temeller kurdukları ve daha planlı yaklaştıkları konular öne çıkacak ve kendilerini iyi şekilde organize edebilecek bir durumda olacaklar. İş hayatlarında ve sosyal yaşamlarında ilgi çekmek istedikleri alanlarda kendilerini gösterebilecek ve sorunlarını çözebilmek için doğru ortamı ve fırsatları yakalayacaklar. Bir süredir akıllarına takılan ve duygusal yaklaşımlar gösterdikleri kişilerle iletişime geçecek ve görüşme ayarlayacaklar. Eski kalmış dostlukları ve yakınlıklarını yeniden uyandırmaya çalışacaklar.

Cuma günü Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve koç burçları için dolunay ve sonrasındaki yaklaşık bir haftalık zaman dilimi rahat organize olacakları, özellikle aşk hayatlarını ilgilendiren konularda sözlerine daha bağlı ve daha disiplinli davranacakları bir süreci beraberinde getiriyor olacak. Ayrıca sağlık sorunları ve fiziksel görünümlerini ilgilendiren konularla da uğraşmaları gerekebilir. Daha düzenli bir hayata geçmek için adım atabilir, hayatta bazı durumları kaçırdıkları hissiyle acele hareket edebilirler.

Boğa ve yükselen boğa burcu

haftanın ilk günlerinde fikirlerine ve planlarına aşırı bağlılığını ortaya koyacak olan boğa ve yükselen burcu boğa olanlar için kendini savunmak ve sosyal alanla beraber iş ayaşamında yaptıklarına doğru sebepler sunmak önemli olacaktır. Kendi doğrularını başkalarına diretmeye çalışmadıkları sürece herhangi bir problem yaşamayacaklardır. İş hayatı aktif olan boğa burçları için ani fırsatlar söz konusu olacağından fırsatları hızlıca görüp değerldirmeleri de önemlidir. Gelecekle ilgili ciddi ve önemli planlar yapabilir, daha evvelden aksamış olan bazı seyahat planları varsa yeniden devreye sokabilirler.

Cuma günü başak burcunda gerçekleşecek olan dolunay ve sonrasındaki birkaç günlük süreçte Boğa burçları için aşk hayatı hareketleniyor olacak. Arkadaşlık olarak başlayan bir ilişkileri aşka dönüşebilir veya arkadaşları vasıtasıyla tanıştıkları bir kişiden fazlasıyla etkilenebilirler. Sosyal alanda yeni tanışmalar ve paylaşımlar için açık durumda olacaklarından beklenmedik ilişkilere başlayacak bir durumdalar.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar bu hafta başında akıllarını kurcalayan ve eleştirel baktıkları konuları ortaya çıkarma konusunda oldukça istekli ve hırslı olacaklar. Derin araştırmalar yapacak ve şüphelendikleri/ öğrenmek istedikleri bazı konular hakkında bilgiye ulaşacaklar. Daha evvel ortaya çıkmamış öfkeleri ve gerilimleri de gün yüzüne çıkacak ve eskide kalmış hesaplaşmaları yapacaklar. İş hayatlarında ve sosyal yaşamlarında yaşanacak bir skandaldan akıllıca davranarak uzaklaşacaklardır.

Cuma günü başak burcunda gerçekleşecek dolunay ve sonrasındaki birkaç gün ikizler burçları için geleceklerini planladıkları bir evre olacaktır. Aileleriyle bazı sorunları tartışabilir, ev içerisinde uyumu yakalamak için uğraş verebilirler. Kadınlarla olan ilişkilerinde tartışmalı ve gerilimli bir ortam oluşabilir. Daha içe kapalı ve kötü durumları çözmeye çalışan bir yaklaşım benimseyeceklerinden içsel gerilimleri de yüksek olacaktır. Son olarak ev içerisinde sakarlıklara dikkat etmeleri iyi olacaktır zira ev kazalarına açık durumdalar.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

hafta başında yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar genel olarak çevrelerinde birilerini olmasına ve kendilerini dinleyecek, sorunlarını paylaşacak ve yüklerini hafifletecek birilerine htiyaç duyuyor olacaklar. Çevreyle kurdukları bağları sağlamlaştırmak, sorumlulukları paylaşmak ve güç birleşimi önemli bir hale gelecektir. Aşk hayatlarında özellikle beraberliği olan yengeç burçları için hareketlilik arayışı ve ortaklaşa hareket etmek önemli bir hale gelirken, beraberliklerinde yalnızlık sorunu da gözlerine batacaktır. Bekar olan yengeç burçları ise aynı motivasyonla hareket ederek bir beraberlik oluşturmaya çalışabilir.

Cuma günü başak burcunda gerçekleşen dolunay ve sonrasındaki birkaç günlük süreç yengeç burçları için oldukça sosyal ve aktif geçecektr. Hızlı ve yoğun bir haberleşme ve ani durumlar ortaya çıkacak, kısa süreli seyahatler planlayarak arkadaşlarıyla güzel vakit geçirmeye çalışacaklar.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Hafta başında aslan ve yükselen burcu aslan olanlar yüksek odaklanma becerileri ve motivasyon güçleriyle dikkat çekecek, uzun süredir gerçekleştirmeye çalıştıkları planları devreye sokmak için kendilerini güçlü ve yeterli hissedecekler. Çevrelerinde daha ilgi çekici, gizemli ve enerjik göründükleri için aşk hayatlarında ani hareketlenmeler olabilir. Merak ettikleri konularda bilgi sahibi olmak açısından oldukça şanslı etkiler altında olduklarından bu hafta bolca enformasyon alacaklardır. Garip rüyalar göreceklerinden ve uyku sorunları yaşayacaklarından biraz yorgun hissedebilirler.

Cuma günü Başak burcunda gerçekleşecek dolunay süreci ve sonrasındaki birkaç günlük evrede maddi açıdan ani harcamalar yapacak durumlar ortaya çıkacaktır ve bu nedenle biraz dikkatli olmalarını öneririm. Maddi açıdan gelişim bekledikleri konularda ilerlemeler de ortaya çıkabilir. Ayrıca yeni eşya satın almak, alışveriş yapmak için de oldukça istekli olacaklarından bütçelerini iyi ayarlamalarında fayda var.

Başak ve yükselen başak burcu

Hafta başında başak ve yükselen burcu başak olanlar aşk hayatları ve aşk hayatlarında gerçekleşen/ gerçekleşmesini istedikleri paylaşım teması öne çıkacak ve bu onuyla ilgili önemli kararlar almak isteyecekler. Genel olarak istediklerini alma konusunda şanslı bir durumda olacaklarından işleri istedikleri yöne çekme konusunda da başarılı olacaklar. Bu hafta ani ve şans gerektiren konularla ilgili olarak gelişmeler yaşayacaklarından hayatlarına uzun vadede etki edebilecek kararlar alabilirler. Sevdiklerinden ve varsa ilişkilerinden bekledikleri desteği alabilirler.

Cuma günü burçlarında gerçekleşecek dolunay süreci ve sonrasındaki birkaç günlük evrede eksenleri kendi etraflarında şekillenecek ve hayatlarını yeniden ele almak isteyecekler. Sorunlu konuları düzeltmek için kararlar alacaklar ancak uygulama kısmını ayın ilerleyen zamanına bırakmaları daha iyi olacaktır. Dolunay'ın etkisiyle konuşulmamış konular konuşulmaya, ortaya dökülmemiş sorunlar ortaya dökülmeye başlayabilir.

Terazi ve yükselen terazi burcu

hafta başında terazi ve yükselen burcu terazi olanlar hayatlarını sağlama alma isteklerinin artmasıyla beraber olaylara karşı farklı bakış açılarıyla yaklaşacaklarından daha evvel yanlış değerlendirdikleri bazı konuları fark edecek ve üzerine düşünme fırsatına sahip olacaklar. Aile kurma, birlikteliklerin sağlamlığı ve vefa gibi manevi noktalarda daha yoğun düşünceler oluşturacak ve gelecekleriyle ilgili planlamalar yapabilecekleri kişilerle iletişimde kalacaklar. Bununla beraber fiziksel sağlıklarını ve görünümlerini ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirler.

Cuma günü başak burcunda gerçekleşecek olan dolunay sonrasındaki birkaç günlük süreç terazi burçlarının duygusal yaklaşımlarına mantıksal çerçeveler çizme isteklerini artıracak ve bu anlamda kendilerini bir düzene koymak isteyecekler. Zihinleri çok işlek ve düşünsel becerileri çok kuvvetli olacağından bu durum uyku zorlanmalarını beraberinde getirebilir. Yalnız bu süreçte kendilerini yetersiz ve tembel hissedebilir, bazı planları konusunda karamsar yaklaşımlar gösterebilirler.

Akrep ve yükselen akrep burcu

hafta başında akrep ve yükselen burcu akrep olanlar için aşk hayatlarında kurdukları iletişim ve kendini doğru ifade etme konusu oldukça önemli olacaktır. Kısa seyahatler planlayabilirler. Ayrıca bekar olan akrep burçları güçlü konuşma becerilerini kullanarak yeni flörtler ve yakınlıklar kurabilirler. Uzun süredir görüşmedikleri kişilerden aniden haberler alabilir, aldıkları haberler doğrultusunda eğlenceli vakit geçirmek için uygun bir durum yakalayabilirler.

Cuma günü başak burcunda gerçekleşecek dolunay sonrası süreçte öncelikle dikkat etmeleri gereken konu sosyal alanda arkadaşlarla düşülebilecek ihtilaflar ve gereksiz tartışmalar. Özellikle sonucu başkalarının elinde olan durumlarla ilgili tartışmalara girebilir ve işi kendi ellerine alabilirler. Ayrıca sevdikleri ve güvendikleri arkadaşlarıyla dertleşme ve sorunlarına çözüm arayışını güvendikleri arkadaşlarına taşıma istekleri de kuvvetli olacaktır.

Yay ve yükselen yay burcu

hafta başında yay ve yükselen burcu yay olanlar sevdiklerine odaklanacak ve özellikle aileleriyle yoğun paylaşımda bulunma, aile birliği oluşturma, huzurlu olma istekleriyle dkkat çekecekler. Kadınlarla daha iyi anlaşacak ve kadınlardan rehberlik almaya ihtiyaç duyacaklar. Maddi açıdan kendilerini ilerletecek kararlar alabilir, yatırım yapmak için fırsat arayışına gidebilirler. Daha nesnel düşünecekleri için olayların gerçek yanını irdeleyeceklerdir.

Cuma günü başak burcunda gerçekleşecek dolunay sonrasında ise sosyal açıdan oldukça hareketli olacakları ve kendilerini kanıtlamak isteyecekleri için enerjilerini iyi kontrol etmeliler. Hızlı ve aktif hareket ederek pek çk yarım kalmış işlerini tamamlayabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirler. İş hayatı aktif olan yay burçları veya iş hayatıda gelişim arayan yay burçları için organize olmak ve yapıcı davranmak önemli olacaktır.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Hafta başında oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar kendilerini ifade etme konusunda oldukça istekli bir profil çizecek günlük olaylarını kendilerine ve isteklerine göre organize edecekler. İletişim konuusnda baskın ve iddialı olacaklarından konuşarak pek çok sorunlarını çözebilir ve işlerini halledebilirler. Kişisel gelişimleri ve hayattaki ilerlemeleri konuları önemli olacağından hayatlarının devamına ve güvende olmaya yönelik planlamalar yapacaklardır.

Cuma günübaşak burcunda gerçekleşecek dolunay sonrasındaki süreçte değişim arayışı artacak olan oğlak burçları katı kurallarla yaklaştıkları ve çözümsüz kaldıkları konulara karşı daha farklı bir bakış açısı geliştirecek, daha yumuşak ve sakin bir yapı benimseyerek kontrollü bir değişim gerçekleştirecekler. İdealist yaklaşımları vesilesiyle uzun vadeli planlar ve seyahatler organize edebilirler.

Kova ve yükselen kova burcu

hafta başında kova ve yükselen burcu kova olanlar gelecekle ilgili endişeli ve gergin yaklaşımlar göstereceklerinden kendilerine sık sık “ne yamalıyım?” sorusunu soracaklardır. Maddi beklentilerini gerçekleştirebilmek için fazlasıyla uğraş verebilir ve planlamalar yapma zorunluluğu hissedebilirler. Geçmişte kalmış bazı konuların akıllarını fazlaca meşgul etmesi nedeniyle uykusuz kalabilir yahut rüyalarında eskide kalmış kişi/ durumları görebilirler. Beklentileri bu hafta oldukça yüksek olacaktır bu da beraberinde tatminsizliği getirebilir.

Cuma günü başak burcunda gerçekleşecek olan dolunay sonrasında gizli kalmış olaylara karşı daha meraklı ve araştırmacı davranışlar gösterecekler. Evren ve işleyişiyle ilgili meraklar oluşturabilir, doğaüstü konulara daha ilgili yaklaşabilirler. Hayatlarında istedikleri ama gerçekleşmemiş olan konular öne çıkacağından daha hırslı ve azimli davranışlar gösterecekler.

Balık ve yükselen balık burcu

balık ve yükselen burcu balık olanlar hafta başında kendilerine odaklı ve sorunlarına çözüm aramak maksatlı hareket edecekler. Özellikle şans gerektiren veya sonucu başkasının elinde olan konulara karşı hassasiyet gösterecek ve çevrelerinden yardım alacaklar. Ani şekilde fırsatlar oluşacaktır veya uzun süredir beklenen bir haber veya gelişme gerçekleşecektir. Sosyal açıdan paylaşımcı ve uzlaşmacı yapıları vesilesiyle bekledikleri olumlu durumlar oluşacak.


Cuma günü başak burcunda gerçekleşecek dolunay sonrasındaki süreçte balık ve yükselen burcu balık olanlar için iki paylaşımlar ve görecekleri destekler önem kazanacak. Özellikle duygusal ilişkilerinde görevler ve sorumluluklar konuları ön plana çıkacak. Daha paylaşımcı davranacaklarından beraber oldukları veya ortaklaşa iş yapmaları gereken kişilerden de bunu bekleyecekler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder