25 Şubat 2019 Pazartesi

25 Şubat-3 Mart arası haftalık burç yorumları


Koç ve yükselen Koç

Hafta başında koç ve yükselen koç burçları değişim, yenilenme ve ilerleme arzusunda olacaklar. oldukça dikkatli, uyanık ve odaklanmaya açık bir profil çizecekler. Yeni ilgi alanları geliştirebilir, eski ve kenara atılmış ilgi alanlarına yönelebilir, entelektüel anlamda gelişim amaçlayarak hareket edebilirler. manevi anlamda da bazı derin düşüncelere kendilerini bırakacaklar. Huzur arayışı koç ve yükselen koçları her şeyi daha derin düşünmeye ve değerlendirmeye itecektir. Her konuda rasyonel ve mantıklı karar almaya çalışırken, kendilerini ve çevrelerini olabildiğince objektif şekilde değerlendirmeye çalışacak, bununla beraber alacakları kararların içlerine sinmesine yani ruhsal anlamda da doğru olmasına dikkat edecekler. Kariyer ve mesleki ilerleme konusunda oldukça istekli ve yoğun olacak olan koç burçları için Kendilerini nerde görmek istedikleri konusu oldukça önemli bir hal alacak ve geleceğe yönelik adımlar atmaya çalışacaklar. Bu dönemde çevreleriyle daha uyumlu, iletişimleri daha akıcı tavırları ise daha düşünceli olacaktır. Yeni arkadaşlıklar geliştirebilir, kendilerine fayda sağlayacak kişilerle bir araya gelebilirler.

Boğa ve yükselen Boğa

Hafta başında boğa ve yükselen boğalar için sırlar, gizli kalmış konular, çevrelerinde gerçekleşen olayların ardında başka şeyler olduğunu düşünmek olağan bir durum olacaktır. Kendileri hakkında çok konuşmak ve kendilerini ifade etmek yerine mümkün mertebe başkalarını dinlemek ve onlar hakkında bilgi almaya çalışmak boğalar için ön planda olacaktır. Bununla beraber borçlar, ödemeler konusu öne çıkıyor ve maddi anlamda ortaya çıkabilecek sorunları akılcı şekilde çözebilecekler. Boğa burçlarnın hayatında bu hafta yenilikler, değişim ve hayatta ilerleme ön plana çıkacak. Yeni hobiler geliştirebilir, yeni eğlence anlayışları benimseyebilir, yalnızlık hisleri ve daha doğrusu istekleri artabilir ve kendilerini geliştirme adına bazı çalışmalar yapabilirler. Bununla beraber çevrelerinde yeni tanıştıkları insanlarla flörtler için uygun bir ortam oluşacaktır; bir yandan yalnız olmak isterken diğer yandan flörte uygun ortmın oluşması karmaşa yaşamalarına sebep olacaktır. 

İkizler ve yükselen İkizler

Hafta başında ikizler ve yükselen ikizler burçları uyumlu, olayları mantıkla değerlendiren ve istediklerini elde etmek için doğru kişilerle iletişimde kalmayı tercih eden bir yapı içinde olacaklar. Duygusal hayatlarındaki boşluk ve eksiklikleri doldurma istekleri de yoğun olacak bu nedenle duygusal konularla ilgili olan her şeyi daha akılcı ve kendilerini de eleştirerek değerlendirecekler. İlişkisi olan ikizler ve yükselen ikizler burçları partnerlerine karşı daha sorgulayıcı ve analizci davranabilirler, bununla beraber oluşacak flört fırsatlarını da değerlendirirken uzun uzadıya düşünecek ve her şeyi etraflıca hesaplayacak; Gerçek göstergelere daha odaklı olacaklar. Ayrıca duygusal anlamda her şeyi didikleyen, meraklı ve sinsi davranışlar gösterecek olan İkizler ve yükselen ikizler burçları çok meraklı, paranoyak ve içgüdüsel analizci bir profil çizecekler. 

Yengeç ve yükselen Yengeç

Hafta başında yengeç ve yükselen yengeç burçları zihinsel olarak oldukça açık bir durumda olacaklar. Yapmak istedikleri işlere ve planlarına karşı aşırı dikkatli ve yoğun olabileceklerinden, çevrelerinde olan bitene karşı kayıtsız davranarak dikkatlerinin dağılmasına engel olabilirler. Genel olarak iş, okul ve mesleki konularda odaklanma kolaylığı yaşayacaklar ve üzerlerine aldıkları sorumlulukları başarıyla yerine getirecekler. Bununla beraber sağlık alanında kendilerini ilgilendiren yeni kararlar alabilir, kendilerinde değişiklikler yapma isteği duyabilirler. Haftanın kalanında yengeç ve yükselen yengeç burçları duygusal olarak açık, aktif ve istekli bir profil çizecekler. Var olan ilişkilerini yahut flörtlerini daha iyi ve paylaşım içeren bir boyuta taşırken, yalnız olan yengeçler ise yeni flört ve ilişkilere adım atabilirler. Eğer ki, beraber olduğu kişiyle arası kötü olan yengeçler var ise, bu dönem küslük ve kırgınlıkları düzeltmek için fazlasıyla olumlu etkiler taşıyor bunu değerlendirmelerini öneririm. Ayrıca her anlamda daha uyumlu, paylaşımcı ve başkalarına yardım etmeye istekli olacaklarından çevrelerinde aranan biri haline gelebilirler. 

Aslan ve yükselen Aslan

Hafta başında aslan ve yükselen aslanlar duygusal olarak uzaklaşıp mantıklı bir karar verme aşamasında olacaklar zira bazı konuları değerlendirmeleri için kendilerine ve yaşamlarına uzaktan bakma ihtiyacı hissedecekler. Bununla beraber, yeni başlayacak ilişki ve flörtler için de istekliler ancak kendilerini sağlama alma ihtiyaçları yoğun ve detaycı yönleri ağır basıyor olacağından  işleri biraz yokuşa koşabilirler. Çocuk sahibi olmak isteyen aslan ve yükselen aslan burçları bu dönemde yeni kararlar alabilirler. Bu hafta başında alacakları her karar, yapacakları her hareket öncelikli olarak zihinsel süzgeçlerinden geçmek zorunda olduğundan zihinleri fazlasıyla meşgul olacaktır. 

Başak ve yükselen Başak

Hafta başında başak ve yükselen başak burçlarının temel konularından biri ev ve yaşadıkları alanın iyi görünmesi olacaktır. Tadilat, tamirat, taşınma ve dekorasyon konularına önem verecekler. Bununla beraber kadınlarla olan ilişkileri bu dönemde oldukça verimli olacağından kadınlardan duygusal rehberlik alabilirler. Kendilerini gizleyen ve bazı şeyleri içine atan bir durumda olacak başak ve yükselen başak burçları şüpheli ve fakat sakin hareket edecekler. Bu dönemde ruhsal olarak aşırı gerçekçi olmaya dayalı olarak bazı vazgeçişler ve geri dönüşler söz konusu olabilir. Hafta ortasından itibaren başak ve yükselen başak burçları için duygusal olarak oldukça hareketli oldukları, yeni flörtlere ve ilişkilere açık bulundukları daha eğlenceli ve neşeli bir süreç başlayacak. İlişkisi olan başaklar için ilişkilerini daha ileriye götürmek, sorun varsa bunu halletmek ve ilişkideki eksiklikleri tamamlamak adına oldukça uygun bir dönem olacaktır. Bununla beraber, çocuk sahibi olmak isteyen başak ve yükselen başak burçları için bu dönemde güzel haberler ve gelişmeler ortaya çıkabilir. 

Terazi ve yükselen Terazi

Hafta başında oldukça hareketli, eğlenceli, hızlı düşünen ve hızlı karar alan bir yapı gösterecek olan Terazi ve yükselen terazi burçları arkadaşlarıyla ve yakınlarıyla kısa kısa programlar yapabilir, sevdikleriyle görüşebilir, uzun zamandır haberdar olmadıkları kişilerle iletişime geçebilirler. Etraflarında bol dedikodunun ve bilginin dolanacağı bugünlerde fazlasıyla dikkatli ve zihinsel olarak kurnazlar. Şehirlerarası yolculuk yapma yahut uzaklaşma isteği de kendini gösterebilir. İletişimleri akıcı, istekleri belirgin ve kendilerini ifade becerileri kuvvetli olacağından istediklerini anlatabilmekte sorun yaşamayacaklar. Hafta ortasından itibaren terazi ve yükselen teraziler için yaşam alanları ve bulundukları ortama sığınma konusu oldukça önemli olacaktır. Daha çok evde vakit geçirmek isteyecek, sessizlik ve huzur arayışı içinde olacaklar. Çevrelerinde bazı düzenlemeler yapabilir, ev ve ev içerisindeki konforlarına yönelik alışverişler yapabilirler. Taşınma, yer değiştirme, dekorasyon değişikliği gibi konular da terazi ve yükselen terazilerin odak noktasında olacaktır. 

Akrep ve yükselen Akrep

Hafta başında akrep ve yükselen akrep burçları için öncelikleri, hayatlarına getirdikleri düzen, kazanımlar ve mallar konusu ön planda olacak. Bazı eşyalarından kurtulabilir, bazı yeni eşyalar satın alabilirler. Bununla beraber bekledikleri bir ödeme varsa bunu alabilir ve aldıkları bu ödemeyi ihtiyaçlarını gidermek için kullanabilirler. Maddi olanakları ve hareket alanları konusunda oldukça uzun tahliller yapacaklar. Hafta ortasından itibaren akrep ve yükselen akrep burçları için sosyal olarak oldukça hareketli geçecek bir dönem başlıyor. Yakınlarla yapılan programlar, kısa seyahatler, eğlenceli sohbetler, kesintisiz iletişim ve başkaları hakkında yapılacak dedikodu ve adeta havadan gelecek haberler gündemlerini meşgul edecektir. Yakın çevreleri vasıtasıyla tanıştıkları biriyle flörte başlayabilir veya varsa ilişkide oldukları kişiyle sosyal ortamlarda bulunabilirler.

Yay ve yükselen Yay

Hafta başında yay ve yükselen yaylar için kendileriyle ilgili olan konular ön planda olacaktır. kendilerini daha iyiye ve daha ileriye götürecek kararlar alabilir, mantıklı düşünerek bazı sorunlarına çözüm getirebilir, kilitlendikleri ve ne yapacaklarını bilmedikleri konularda yeni çıkış yolları üretebilirler. Yeni bir imaj, yeni bir ilgi alanı veya yeni bir rutin de bu durumu pekiştirecek etkiler arasında olacaktır. Hafta ortasından itibaren yay burçları için maddi konular ön plana çıkıyor. kazanımları artırma, yeni kazanç yolları geliştirme, işleri yoluna koyma ve bir denge sağlayabilme konusu oldukça önemli bir hal alacaktır. Kaynakları, öncelikleri, bekledikleri ödemeler ve yapacakları alışverişler gündemlerinde büyük bir yer tutacaktır. Bununla beraber beklenmedik bir anda yeni biriyle tanışabilir, hayatlarına aniden birini sokabilir ve yeni bir ilişkiye başlayabilirler. 

Oğlak ve yükselen Oğlak

Hafta başında oğlak ve yükselen oğlak burçları bir süredir kendilerini sıkan ve bunaltan konuları, geçmişle ilgili canlarını sıkan detayları ve endişelerini mantıklı düşünüp, uygulayacakları yeni kararlar alarak azaltmaya yönelik hareket ediyor olacaklar. Bugünlerde oldukça dikkatli, zihinsel olarak işlek olacak ve çevrelerinde olan biteni hızlıca kavrayacaklar bu nedenle çevrelerindekileri yakın markajlarında tutabilir, herkesi uzun uzadıya incelemeye yatkın davranışlar gösterebilirler. Konuşmaları da genellikle başkalarının ağzından laf almaya yönelik olacaktır. Hafta ortasından itibaren oğlak ve yükselen oğlaklar için duygusal anlamda beklentilerin yükseldiği bir süreç başlayacak. Yeni flörtler, duygusal hayatla ilgili yeni kararlar, yeni tanışmalar için uygun ortamlar oluşurken, rahatlık, huzur ve duygusal tamamlanma isteği fazlasıyla artacak. 

Kova ve yükselen Kova

Kova ve yükselen kovalar için haftanın ilk günleri hayatla ilgili beklentilerini yeniden düzenledikleri ve oluşturdukları bir süreç olacak. Bir süredir gelişim bekledikleri ve kendilerini ayarlamaya çalıştıkları bir iş varsa bununla ilgili yeni bir yol haritası çizebilir ve ilerleme yolunu değiştirebilirler. Ayrıca, başkalarının çözmesi gereken ve bir süredir herhangi bir ilerleme olmayan işleriyle ilgili olarak da aracı kişileri devreden çıkarabilir ve ipleri kendi ellerine alabilirler. Tanışmaları gereken yahut işlerine yarayacak kişilerle tanışabilecekleri bu birkaç günlük süreçte çağırıldıkları programları reddetmemeleri önemlidir zira beklenmedik anlarda karşılarına bazı fırsatlar ve sürprizler çıkacak. Hafta ortasından itibaren zihinsel olarak karmaşadan uzaklaşmak isteyecekleri, tembellik yapmaya yatkın olacakları, cinsel istek ve arzularının artacağı bir sürece girecekler. Uzun zamandır akıllarının ucundan bile geçmemiş kişilere yeniden ilgi duyabilir, eskide kalmış ilişkilerini canlandırabilir, akıllarında olmayan ve pek de düşünmedikleri konularda ani kararlar alarak buna göre hareket edebilirler. 

Balık ve yükselen Balık

Hafta başında balık ve yükselen balık burçları iş, kariyer konularında önemli kararlar almaya ve bu alanda mantıklı şekilde ilerlemeye çalışırken istedikleri konuma gelebilmek için ne yapıp ne yapamayacaklarını da iyice değerlendirecekler. Sosyal olarak da hareketli ve sosyal alandaki bağlantılarını kendi işlerine yarayacak şekilde yönlendirmeye yatkın olduklarından tanıdıkları vasıtasıyla ilerlemeler yaşayabilirler. Hafta ortasından itibaren Balık ve yükselen balık burçları için genel çevrelerinde tanıdıkları kişilerin yardımını görecekleri bir süreç başlıyor olacak. bu süreçte yeni insanlarla tanışabilir, yeni bağlantılar kurabilir ve çok istedikleri bazı şeyleri yeni çevreleri vasıtasıyla elde edebilirler. Bununla beraber sosyal çevrelerinde arkadaşları vasıtasıyla tanıştıkları kişilerle aralarında sıcak bir ilişki ortaya çıkabilir ve yeni flörtler, yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Beraberliği olan balık ve yükselen balık burçları ise beraber oldukları kişiyle sosyal alanda oldukça hareketli ve eğlenceli bir zaman geçirme imkanına kavuşacaklardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder