18 Mart 2019 Pazartesi

18-25 Mart arası haftalık burç yorumları (terazi burcunda dolunay)


Koç ve yükselen Koç

Dolunay süreci ilişkilerinizi, iş ortaklıklarınızı, dünyaya açılma kapılarınızı anlatan 7. evinizde meydana geliyor ve özellikle duygusal yaşamda gerginlikler, karşılıklı isteklerin uyuşmaması, beğenilen kişiden olumlu yanıt alamamak gibi durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle yönetici gezegeniniz Mars'ın, Venüs ile olan ilişkisinin bu hafta olumsuz olması aşk hayatınızda beklenmedik sorunların ortaya çıkmasına sebep olacaktır. Diğer yandan iş ve kariyer anlamında ara ara ortaya çıkacak şanslı etkiler de olacaktır ancak hızlı hareket etmeniz ve fırsatları çok hızlı şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. 

Boğa ve yükselen Boğa

Dolunay haftasında sağlığınız hassas, özellikle ruhsal sıkıntılar ve patlamalara açıksınız. Her şeye normalde olduğundan çok daha çabuk sinirlenebilir, ani tepkiler verebilirsiniz.  Bu hafta başkalarıyla olan iletşiminizde ve taleplerinizi yerine getirmetme konusunda sorunlar da yaşayabilirsiniz zaman zaman hiç istemeseniz bile insanları zorlamanız gerekebilir. fiziksel görünümünüzle ilgili değişimler yapma konusunda da istekli olacaksınız. Aşk hayatınızda ise uyum arayışınız ve güvenlik ihtiyacınız yüksek beraberliğiniz varsa güven tazelemek isteyecek, bekarsanız güvenebileceğiniz kişilere belki de daha evvelden tanıdığınız ancak değerlendirmediğiniz kişilere yöneleceksiniz. 

İkizler ve yükselen ikizler

Evli veya bekar, duygusal ihtiyaçlarınızın ziyadesiyle fazla olacağı bu haftada oldukça flörtöz, istekli, genel olarak aşk hayatınıza ve duygusal durumunuza bağlı olarak hareket edeceksiniz. Yeni yakınlaşmalar, ani karşılaşmalardan doğan hızlı etkileşimler hayatınızda etkin olacaktır ve varsa beraberliğinizde beklentileriniz de yükselecek. İlişkiniz şayet sorunlu ise kavgalara ve gerilimlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Çevrenizdeki kişilerle konuşmanız gereken ancak ertelediğiniz konuları paylaşmak için uygun bir dönemdesiniz bu nedenle ertelemekten uzaklaşmalı ve hayatınızda istediğiniz vmeyi yakalamak adına hareket etmelisiniz. 

Yengeç ve yükselen Yengeç

Dolunay haftasında aidiyet hissiniz yüksek olacak bu nedenle özellikle geleceğiniz ve geleceğinizde ne yapacağınız konuları önem kazanıyor. Bu süreçte ev değiştirmek, yeni bir alana geçmek, en olmadı yeni eşyalar almak gibi planlamalar yapacaksınız. Kendinize karşı güveninizde ve çevrenize karşı güveninizde zedelenmeler olabilir. Özellikle anneniz ve çevrenizdeki kadınlarla bu dönemde anlaşmazlıklar yaşayacaksınız, kalp kırmamaya özen göstermelisiniz. Aşk hayatınızda ani ve beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Aslan ve yükselen Aslan

Dolunay haftasında hayatınızda iletişim konusu oldukça sıkıntılı ve bu durum gündelik konularınızın duygusal boyuta taşınmasına sebep olacaktır. Sevdiğiniz kişilerle normalden daha çok iletişim halinde olma ihtiyacı hissedecek ve onları görme konusunda sıkışık programlar arasında dahi zaman yaratmak isteyeceksiniz ve sizin gibi karşılık verilmediği taktirde büyük sorunlar yaratabilirsiniz. Çevrenize karşı kendinizi dinletmek, isteklerinizi yaptırmak konusunda baskıcı bir tutum sergileyebilirsiniz. Aşk hayatınızda beraberliğinizin sosyal alana taşınması ve çevreniz tarafından görülmesi önem kazanacak. Ayrıca sosyal alanda yaşanacak duygusal gerginliklere karşı da dikkatli olmalısınız. 

Başak ve yükselen Başak

Aşk hayatınızda ani kararların devreye gireceği, hızlı ve kalıcı değişimlere doğru ilerleyebileceğiniz bir haftadasınız. Şansınız aşk hayatınızdan yana yüksek olacak ancak dolunay haftasında iş ve maddi durumunuzda beklentilerinzin dışında gerçekleşen harcamalar söz konusu. Bu alanlarda dikkatli olmanız, hesabınızı iyi yapmanız ve ani harcamalara veya istek gücünüzdeki ani yükselişe karşı kontrollü yaklaşımlar göstermeniz önemli olacaktırç

Terazi ve yükselen Terazi

Dolunay sürecinse imajınız, kendinizi sunma  biçiminiz, sorunlarınızı paylaşma ve ifade biçiminiz, başkaları tarafından nasıl göründüğünüz ve başkaları üzerindeki etkiniz oldukça önemli hale gelecek bu nedenle de genel itibariyle kendinize dönük yaklaşımlar göstereceksiniz. Ancak diğer yandan rekabetçi yanınızın artması ve olayları kişiselleştirme eğiliminizin yükselmesi nedeniyle, biraz gergin olan bu süreçte yeni kararları uygulamadan önce vakit geçmesini beklemek iyi olacaktır. 

Akrep ve yükselen Akrep

Bir süredir sık sık yaratıcılık sorunları, bilinçaltı karmaşaları yaşıyor olmanız, kendinizi verimsiz hissetmeniz söz konusu. Hayatınızın kontrolünü kaybetmiş gibi hissediyor ve hem iş hem de aşk hayatınız açısından hiç beklemediğiniz bir noktada duruyorsunuz. Bu hafta sizin için çok önemli, sakladıklarınız, endişeleriniz, kuşkularınız, beklentileriniz büyük bir gerlimle ortaya çıkabilir. Sorunlarınızı nasıl çözeceğiniz konusu kafanızda belirginleşiyor olacak ancak harekete geçmekte hızlı olmanız gerekiyor zira hızlı değişimlerin olduğu bir süreçtesiniz. Bu hafta uyku sorunları yaşayabilirsiniz. Yapabileceğinz en iyi şey sevdiklerinizin desteğinden ve yardımlarından faydalanmak olacaktır, hiç beklemediğiniz kişilerden yardım görebilirsiniz. 

Yay ve yükselen Yay

Mesleki açıdan oldukça şanslı etkiler altında olacağınız bir haftadasınız. odaklanma beceriniz yüksek ve kendinizi hedefe adama konusunda isteklisiniz ancak diğer yandan sosyal açıdan şanssız etkiler ve gerilimler yaşamanız söz konusu. Özellikle aşk hayatınızda çevreniz sizin için çöpçatanlık yapma konusunda fazla istekli olabilir, bir arkadaşınızdan beklemediğiniz duygusal yaklaşımlar görebilir ve karmaşalar yaşayabilirsiniz. Sevgiliniz, eşiniz veya flörtünüzden beklediğiniz ilgiyi almakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca istemeden de olsa beklenmedik ilişkiler içerisine girebilirsiniz. İş hayatınızda ani fırsatlar oluşacak ve hızlı değerlendirmeler yapmalısınız. Uzun süredir beklediğiniz br konuda zorlayıcı gelişmeler ortaya çıkacaktır. 

Oğlak ve yükselen oğlak

Aşk hayatınız bu hafta oldukça aktif, bekarsanız yeni yakınlaşmalara açıksınız değilseniz beraberliğinizle ilgili sağlıklı kararlar almak, doğru olanı yapmak sizin için önemli hale geliyor olacak. İletişiminiz ve kendinizi ifade etme isteğinizin yüksek olması bazen gereksiz ve fazla şekilde kendi hakkınızda konuşmanıza sebep olabilir. Özellikle iş yerndeki gerilimlere ve üstlerinizle düşebileceğiniz ihtilaflara karşı dikkatli olmalısınız. Aile içerisinde de otorite problemleri ortaya çıkacaktır. Sosyal alanda gireceğiniz rekabetlerde de başarısızlık riskiniz var bu nedenle de dikkatli olmalısınız.

Kova ve yükselen Kova

Felsefi olarak çok derin olacağınız, sosyallikten biraz daha kaçınıp iç dünyanıza yöneleceğiniz bir dolunay haftasındasınız. aile içerisinde olmak, gelecekle ilgili kararlar almak veya ev ile ilgili değişimler konuları önem kazanıyor. Ev içerisindeki sorunları ve uyumsuzlukları düzeltmek sizin için oldukça önemli olacak. Biraz melankolik ve çevrede olup bitenlerden fazlaca etkilenen yapınız nedeniyle iletişiminizde güven sorununa dayalı kopukluklar olabilir.

Balık ve yükselen Balık

bu hafta oldukça şüpheci ve içsel olarak gergin bir durumda olacaksınız. uzun süredir söylemediğiniz sözler bu hafta bir gerilim anı esnasında ortaya çıkacaktır bu durum size bir rahatlama getirebilir. ayrıca ilişkilerinizde sizden beklenenler ve karşı tarafa verebilecekleriniz konusunda beklenti uyuşmazlıkları yaşamanız kuvvetle muhtemel. Bu hafta genel olarak iletişiminiz iyi olacak ve uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle görüşebilir ve çevrenizdeki kişilerden olumlu destekler görebilirsiniz. uzun süredir istediğiniz veya beklediğiniz bir şey bu hafta bir tanıdığınız vasıtasıyla gerçekleşecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder