11 Mart 2019 Pazartesi

11-18 Mart arası haftalık burç yorumları


Koç ve yükselen koç burcu

Aklınız tabir-i caizse vızır vızır çalışıyor ve pek çok plan yapıyorsunuz. Özellikle iş hayatınızı ilerletmek, maddi açıdan gelişim sağlamak sizin için önem kazanıyor. Hafta boyunca kendinizi göstermek için fırsatlar yakalıyor olacaksınız. Ancak cuma gününden itibaren planlarınız biraz ters tepebilir ve hızlı sonuç alma isteğiniz başınıza dert açabilir bu konuda dikkatli olmalısınız. Aşk hayatınızda beklenmedik dönüşlere, yakınlaşmalara açıksınız. 

Boğa ve yükselen boğa burcu

Cuma gününe kadarki süreçte çevrenizle iletişiminiz oldukça yoğun ve hareketli olacaksınız. Yeni şeyler öğrenme ve yeni durumlar yaratma isteğiniz oldukça yükselecek. Eski durumların yerine yenilerini getirmek, bazı şeyleri hayatınızdan belki silip atmak belki de yenilenmek isteyeceksiniz ancak size sıkıntı olan durumları yavaş ama kararlı adımlarla üzerinizden atıyorsunuz. Hafta sonunda ise ufak çaplı krizlere hazırlıklı olmalısınız. Özellikle aşk hayatınızda işler beklediğinizden daha ters şekilde giidebilir. Bu nedenle ani çıkışlardan ve fevri davranışlardan uzak durmanız iyi olacaktır. 

İkizler ve yükselen ikizler burcu

hafta sonuna kadarki süreçte kendinizi oldukça güçlü ifade ediyor ve kafa karışıklıklarınızdan kurtulacak gibi görünüyorsunuz. Geçmişte içinizde sıkıntı yaratan ancak dışavurmadığınız fikirlerinizi ifade etmeniz rahatlamayı beraberinde getirecektir. Diğer yandan aşırı sorgulayıcı ve şüpheci yaklaşımlarınız nedeniyle çevrenizdekileri sorularla boğabilirsiniz, aklınızdakini tutmuyor oluşunuz zaman zaman zorlanmanıza sebep olacaktır ancak genel itibariyle kuruntularınızı dışa atmak ve olaylar üzerinde kontrol sağlayabilmiş olmak açısından güzel etkiler altındasınız. Hafta sonunda ise ikili ilişkileriniz biraz sorunlu olacaktır. Abartılı davranışlardan ve varsa partnerinizden yüksek beklentilerinizden uzaklaşmalısınız. Ani flört ve yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz. 

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Hafta sonuna kadarki evrede uzaklaşma ve rahatlama ihtiyacınız artacak. Uzun süreli planlar yapabilir, uzun vadeli sonuçlara vesile olacak davranışlar içerisine girebilirsiniz. Bazı gerçekleri fark etmek, daha doğrusu farkında olduğunuz gerçeklerle ilgili olarak hayali beklentilerden uzaklaşmak ruhunuzu özgürleştirecektir. İşle ilgili beklenmedik gelişmelere açık durumdasınız, beklenmedik fırsatlar bir anda karşınıza çıkacaktır ve maddi açıdan değil belki ama mesleki açıdan ilerlemenize olanak sağlayacak etkiler altında olacaksınız. Daha sosyal ve paylaşımcı bir yapıda olmanız çevrenizden yardım ve destek görmeniz konusunda da fayda getirecektir. Hafta sonunda ise  sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Ufak tefek sağlık sorunlarına açıksınız. Ayrıca odaklanma sorunları, abartılı fikirler ve düşünceler oluşturabilirsiniz, birkaç gün geçmeden bu düşüncelerinizi harekete geçirmemenizi öneririm zira beklenmedik olumsuz sonuçlar yaratabilirsiniz. 

Aslan ve yükselen aslan burcu

Hafta sonuna kadarki süreçte oldukça atak bir durumda olacaksınız. Hem iş hayatınızda hem özel hayatınızda duygularınızı dizginlemek oldukça zor olacak ve zaman zaman saldırgan davranışlar gösterebilirsiniz ve bu davranışlarınız özellikle aşk hayatınızı ilgilendiren nitelikte olabilir ve hafta sonunda daha olumsuz bir duruma dönüşebilir bu nedenle sakin kalmaya çalışmanız oldukça önemli. Endişeleriniz ve kuşkularınız, farklı yollardan ifade etmeye çalışsanız da sizi biraz zorlayacaktır. İlişkilerinizi ilerletmek veya yeni bir ilişki oluşturmak, ilişkinizin geleceğini irdelemek için uygun bir durumda değilsiniz. Bundan dolayı sessiz kalmanız ve hafta boyunca farklı konulara odaklanmanız daha iyi sonuç verecektir. 

Başak ve yükselen başak burcu

Hafta sonuna kadarki süreçte aşk hayatınız ön plana çıkıyor olacak. Aşkla ilgili beklentiler, umutlar, istekler ve çevrenizde uyandırdığınız etki açısından oldukça şanslı bir durumda olacaksınız. Var olan ilişkinizi daha ileriye götürmek, beklentilerinizi yeniden düzenlemek, aşka sahip çıkmak ve sevginizi göstermek açısından önemli günlerdesiniz. Eğer ki bekarsanız yeni biriyle tanışabilir, yeni yakınlıklar kurabilirsiniz. Devam eden bir ilişkiniz varsa kalıcı hale getirmek için uygun etkiler altındasınız. İş hayatınızda ise koşturmacalarınız artıyor ve verimli bir süreçte olacağınız için ters giden durumları düzenlemek önemli hale geliyor olacak. Hafta sonunda ev içerisindeki sorunlara, arızalara, ufak tefek sorunlara dikkat etmeli, geleceğe dönük büyük yatırırm yapma kararınız varsa bir süreliğine ertelemelisiniz. Aile bireylerinin sağlık sorunlarına karşı da dikkatli olmanız önemlidir. 

Terazi ve yükselen terazi burcu

Hafta sonuna kadarki süreçte biraz içe kapalı olacaksınız zira düşündüklerinizden kendiniz bile çekinebilirsiniz. Özellikle cinsel anlamda beklenti ve istekleriniz oldukça değişken bir durumda ve cinsel istek gücünüz yükselecek; bu durum yanlış kararlar almanıza da sebep olabilir bu nedenle dikkatli olmalısınız. Süpheleriniz ve endişeleriniz zaman zaman odaklanmanızı ve günlük hayatı devam ettirirken sıkıntılar yaşamanızı beraberinde getirecek dolayısıyla önemli işlerinizi yavaş ve üzerinden geçerek ilerletmelisiniz. Hafta sonunda küslüklere ve duygusal açıdan sorunlar yaratacak durumlar içerisinde kalmaya açıksınız bu nedenle de arkadaşlıklarınız ve ilişkilerinizden iki-üç gün için uzaklaşmanız ve belki biraz sessizleşmeniz iyi bir önlem olabilir. Tabii, konuşulması gereken ama yüzleşmek istemediğiniz için konuşmadığınız konular da bir anda tartışma yoluyla ortaya çıkabilir.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Hafta sonuna kadarki süreçte aşk hayatınız oldukça önemli ve varsa beraberliğinizle ilgili büyük ve önemli kararlar alabilirsiniz. İletişiminiz çok güçlü ve ilişkinizde sorunlar varsa bunları düzeltmek ve sevginizi, kırgınlıklarınızı, isteklerinizi ifade etmek açısından oldukça olumlu etkiler altında olacaksınız. Geç kalmış olduğunuz durumlarla ilgili olarak toparlama fırsatları yaratabileceksiniz. Yeni bir ilişki başlatmak, yeni yakınlıklar kurmak ve bir ilgiyi ilişkiye dönüştürmek için de fırsatlarınız var. Çocuk sahibi olmak için de uygun etkiler altındasınız. Ayrıca maddi açıdan hızlı ilerleme fırsatları yakalayabilirsiniz ancak hafta sonundaki etkiler maddi sorunların ikili ilişkileriniizde sorun olabileceğine işaret etmekte. Planlarınızda aksamalar ve önünüze çıkan ani engellerle uğraşmanız gerekebilir. 

Yay ve yükselen yay burcu

Hafta sonuna kadarki süreçte ev ve aile konularıyla fazlasıyla ilgili olacaksınız. İhmal ettiğiniz durumlarla ilgili harekete geçecek ve sorunları düzelteceksiniz. Sağlığınızla ilgili aksi giden durumları fikslemek ve iyileştirmek için uygun etkiler altındasınız. Spor/diyet gibi yeni bir süren oluşturma çabası gösterebilirsiniz. Maddi açıdan ilerleme getirecek adımlar atacaksınız. Hafta sonunda ise kendinizi kapalı ve depresif hissedebilir, güvenli ortamdan uzaklaşmayı reddedebilirsiniz bu nedenle de sosyallikten uzaklaşacaksınız. Kendinize karşı eleştirel ve hoşnutsuz tavırlar gösterebilirsiniz ancak gelecek haftayla beraber bu etki yumuşayacaktır. 

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

hafta sonuna kadarki süreçte iletişiminiz ve kendinizi ifade isteğiniz oldukça güçlü olacaktır. Arkadaşlarla yapılacak programlar, kısa süreli seyahatler, başkalarının problemleriyle uğraşmak ve çözüm üretmek oldukça istekliolacağınız konular arasnda. Bununla beraber arkadaşlarınız vasıtasıyla aniden yeni bir ilişkiye başlayabilir veya çok etkileneceğiniz biriyle tanışabilirsiniz. İkili ilişkilerinzde oldukça direkt yaklaşımlarınız olacaktır. Hafta sonunda ise uyumsuz ve kötümser bir yapı da olacaksınız, uyku sorunları yaşayabilir ve organizasyonlara katılım göstermekten kaçınabilirsiniz. Baş ağrıları ve duygusal sorunlar için de dikkatli olmalısınız. 

Kova ve yükselen kova burcu

Hafta sonuna kadarki süreçte ev içerisinde maddi ihtiyaçlar ve maddi konuşarın sık sık konuşulacağı bir durum ortaya çıkacaktır. Bununla beraber evle ilgili maddi açıdan zorlanmalar yaratacak yenilenme veya tadilatlar/ alışverişler söz konusu olabilir. Kendinizi evde tutmak ve fikirlerinizi toplamak için fırsatlar arayacaksınız. Maddi açıdan bir konuda haksızlığa uğradığınızı veya kullanıldığınızı düşünebilirsiniz fakat hafta sonuna kadarki süreçte bu düşünceleriniz çok da gözünüze batmayacaktır. Fikirlerinizi ifade etmek için uygun günlerde olacaksınız. Yatırım yapma gibi fırsatlar önünüze çıkarsa bunları Nisan ortasına gelmeden değerlendirmemeli ve acele etmemelisiniz zira hafta sonundaki etkiyle beraber dolandırılmalara ve aldanmalara açık olacaksınız ve önünüze çıkan fırsatların aslında pek de fırsat olmadığını fark edebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızdan gelecek sorunlara karşı da hazırlıklı olmanız iyi olacaktır zira hafta sonuna doğru ve hafta sonunda hiç beklenmedik arkadaşlık zedelenmeleri yaşayacaksınız. 

Balık ve yükselen balık burcu

Hafta başında kendinizi açık ve rahat şekilde ifade ediyor olacaksınız bu durum çevrenizle olan sorunlarınızı çözmeniz açısından size fayda getirecektir. Ayrıca ani şekilde iş fırsatları, yeni arkadaşlıklar ve arkadaşlardan gelecek bilgiler de ilerlemenize yardımcı olacak. Sosyal alanda gzel vakit geçirirken etkileyici bir iletişim sergiliyor olmanız aşk hayatınızı da hızlıca hareketlendirecektir. Hafta sonunda sosyal alanda yaşayacağınız gerilimlerden ve rekabet yaratan durumlardan uzaklaşmanız gerekiyor. Gaza gelmemeli ve çevrenizde olan bitene(sizle ilgili bile olsa) kayıtsız kalmaya çalışmalısınız. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder