5 Nisan 2019 Cuma

Koç burcunda yeniay ve burçlara etkileri



Koç ve yükselen koç burcu: Yeniay süreci sizin için oldukça yoğun geçecek. Beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz zira ortam bunun için oldukça müsait. Ayrıca oldukça etkiileyici, ve kararlı bir tutum sergileyeceksiniz. Uzun süredir geri planda kaldığınız durumlarla ilgili ileriyedoğru bir adım atacaksınız. Sabırsız ve atak oluşunuz zaman zaman sıkıntılara sebep olabilecek bir durum yaratsa da üstesiden gelebileceksiniz. Aşk hayatınızda oldukça direkt bir tutum sergileyecek olmanız nedeniyle ilişkileriniz hızlı şekilde ilerleyebilir ancak riskleri de göz ardı etmemelisiniz.

Boğa ve yükselen boğa burcu: Yeniay sürecinde yeni projeler ve yeni planlar yaratmak için oldukça istekli olacaksınız. Aklınızdaki fikirler ve belki de söylenmemiş düşünceler artık ortaya çıkıyor ve son bir yıldır tam olarak gerçekleştiremediğiniz konuşmaları yapmaya hazır hissediyorsunuz. Bu durum rahatlamayı beraberinde getirecektir. Hayal gücünüz yüksek ve ilhamlı olacaksınız. Aşk hayatınızda ise isteklerinizi rahat şekilde dile getiriyor olmanız işlerinizi kolaylaştıracak. Bu süreçte hayatınızın hızlanacak olması sosyal ve mesleki açıdan ilerlemeleri beraberinde getirecektir.

İkizler ve yükselen ikizler burcu: Yeniay sürecinde ani fırsatlarla karşılaşacak, yakınlarınızdan destek bulacağınız bir durumda olacaksınız. Daha evvel yardım isteyemediğiniz konularda yardım alabileceksiniz. Maddi açıdan gelişim getiren şartlar içerisinde olacağınız bu süreçte iş ve kariyerle ilgili konular da öne çıkacaktır. Aşk hayatınızda ise ne olduğu belirginleşmemiş bir ilişkinizin adı koyulabilir veya çevreniz vasıtasıyla biriyle tanışabilirsiniz.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu: Yeniay sürecinde iş ve kariyer açısından önemli kararlar alma eşiğinde olacaksınız. Geleceğinizi planlamak, yeni bir gelecek oluşturmak, iş ve meslekle ilgili kaygılarınızı azaltacak girişimlerde bulunmak için uygun bir durumda olacaksınız. Etrafınızdaki kişilerin daha çok dikkatini çekecek ve sosyalleşeceksiniz. Hayatınızdaki otoriter erkek figürler ve hayatınızdaki yerlerini sorgulayacağınız bu evrede sizi zorlayabilecek tek şey özellikle aşk hayatınızda tartışmaya açık mizacınız olacaktır.

Aslan ve yükselen aslan burcu: Yeniay sürecinde kendinizi geliştirmek, yeni şeyler öğrenmek, belki bir dil öğrenmek ve uluslarası seyahatler planlamak için uygun durumda olacaksınız. Uzun vadeli planlar yapma ihtiyacı hissedeceksiniz. Yeni kişilerle tanışma ve arkadaşlık kurma, arkadaşlıkların ilişkiye dönmesi söz konusu olabilir. Bu dönem maneviyatınız artacağından ilişkilerinizde daha büyk doyumlar arayabilirsiniz.

Başak ve yükselen başak burcu: Maddi açıdan gelişmelere açık olacağınız ve maddi durumunuzu bir dengeye oturtmak için yeni kararlar alacağınız bir süreçtesiniz. Hayatınızda gizli konuların ortadan kalkıyor olması, sevdiklerinizle yoğun paylaşımları da beraberinde getirecek. Ayrıca kendinizi ifade etmek konusu bu hafta oldukça önemli olacaktır, sorunlarınızı iyi anlatabilir ve destekçiler bulabilirsiniz. Çekici ve yenlenmiş hiddeceksiniz, bu da aşk hayatınızı hareketlendirecektir.

Terazi ve yükselen terazi burcu: yeniay sürecinde ortaklık kurmak, birlik olmak, ilişkilerde ileriye dönük kararlar almak için oldukça istekli olacaksınız. Destek arayışınız yoğun olacak bu nedenle de sevdiklerinizle bir arada olmak ve yoğun bir paylaşımda bulunmak isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda alınganlıklara ve ruh halinizin hızlı değişimlerine karşı dikkatli olmalısınız. Ayrıca aşk hayatınızda partnerinizle ani şekilde ihtilaflara düşebilir ve muhalif yaklaşımlar gösterebilirsiniz, bu nedenle dikkatli olmanız önemlidir.

Akrep ve yükselen akrep burcu: yeniay sürecinde ilgi alanlarınızı yenilemek isteyecek ve kendinizi ifade edecek yeni alanlar arayacaksınız. Başkaları tarafından takdir edilmek, hoş görülmek ve onaylanmak isteğiniz oldukça yoğun olacak bu nedenle de başkalarına karşı biraz daha verici davranabilirsiniz. İş ve geleceğinzle ilgili planlar yapacaksınız. Sağlığınızı ilgilendiren konularda da yeni adımlar atacaksınız.

Yay ve yükselen yay burcu: yeniay sürecinde aşk hayatınız hareketleniyor olacak. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, devam eden bir flörtünüzü ilişkiye döndürme kararı alabilirsiniz. Çocuk sahibi iseniz gündeminizde çocuklarınızlailgili aktiviteler önemli olacaktır. Finansal anlamda da yeni kararlar ve planlar söz konusu, tedbir pakedi veya bütçe yönetimi konularında istekli ve azimli olacaksınız.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu: yeniay sürecinde ev ve aile konuları sizin için ön plana çıkacak. En derindeki istekleriniz, geleceğinizle ilgili planlarınız da zihninizde oldukça aktif şekilde yer tutacak. Tadilatlar, yeni eşya alım satımı, mülk alım satımı, ikamet değişikliği gibi konular aniden gündemnize gelebilir. Hayatınızda otoriter kadın figürlerden destek alacak ve tavsiyelere açık olacaksınız.

Kova ve yükselen kova burcu: yeniay haftasında oldukça yoğun bir iletişim trafiği içinde olacaksınız ancak diğer yandan münakaşacı yanınız da çok yüksek olacak. Bu süreçte ağzınızdan kontrolsüzce kaçan şeylere dikkat etmelisiniz ve ayrıca patavatsız konuşmalar da yapmamalısınız. Bu durum sizi zora sokabilecek tek şey onun dışında gayet eğlenceli, enerjk, sevdiklerinizle yoğun vakit geçirip kısa kısa planlar yapacağınız bir süreçte olacaksınız. Arkadaşlıkların ani duygusal yaklaşımlara dönüşmesi ihtimali de yüksek.

Balık ve yükselen balık burcu: maddi açıdan gelişmelere açık olacağınız bir yeniay haftası sizi bekliyor. Kazanımlarınızı artırmak için planlamalar yapabilir ve işle ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Önceliklerinizi değerlendirmek isteyecek, hayatınızda neyi nasıl yapmanız gerektiği konusunda yeni kararlar alacaksınız. Ayrıca aşk hayatınızda daha duygusal ve yoğun olmanız beraberliğiniz varsa taleplerinizin artmasını, bekarsanız yeni bir ilişki arayışını beraberinde getirecek. Ani şekilde karşınıza çıkan kişilerle ilgili ani kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder