11 Ekim 2013 Cuma

11-20 Ekim arası burç yorumları

12 Ekim’de gerçekleşecek olan Güneş-Jüpiter karesi ile işler özellikle bu hafta sonu biraz karışacak. Salı gününe kadar genel olarak kibirli, küstah davranabiliriz ve bu nedenle çevremizdekilerle anlaşmazlıklar yaşayabiliriz. Gösterişçi tavırlar nedeniyle zor durumda kalabileceğimiz için dikkatli olmakta fayda var. Ayrıca ihmal edilen işler nedeniyle de zor durumda kalabiliriz. Bu hafta her türlü aşırılıktan kaçınmalı, gereksiz harcamalar yapmamaya özen göstermeli ve beslenmeye dikkat etmeliyiz. Güneş/Jüpiter etkileşiminden gelen bu etki 15 Ekim Mars’ın Başak burcuna girişiyle hafifleyecek ve kendimizi güçlü hissettiğimiz, atılgan olacağımız ve hırslanacağımız bir haftaya başlayacağız. Bunu hemen 17 Ekim Venüs-Uranüs olumlu açısı takip edecek ve çoğumuzun aşk hayatında hareketlenmeler olacak. 19 Ekim’de Koç burcunda meydana gelecek dolunay nedeniyle düşünmeden hareket etmeye eğilimli olacağız bu nedenle her hamleyi iki kez düşünmekte fayda var.

Keyifli ve gerginliklerden uzak bir hafta diliyorum, iyi bayramlar… 

Koç ve yükselen koç

Bu hafta resmi dairelerde ve hukuk davalarında şansınız pek yaver gidecek gibi görünmüyor. Verdiğiniz sözleri tutamayabilir, bundan dolayı beraber olduğunuz kişiyle tartışabilirsiniz. Ailevi konularda sıkıntılar, gerginlikler olması muhtemeldir. Sosyal ilişkilerinizde gerileme olacaktır yahut kendinizi geri çekme ihtimaliniz gündeme gelecektir.  Ancak hafta sonu geçişini takiben Mars’ın Başak burcuna girmesiyle çekiciliğinizle beraber cinsel isteğiniz ve seksüel enerjiniz artacak, kendinizi çok güçlü ve yenilenmiş hissedeceksiniz. Beklenmedik bir para elinize geçebileceği gibi, bir miras davası varsa çözüme de kavuşabilir. Haftayı üzerinizdeki ağırlığı atarak tamamlayacaksınız. Ayın 17’sinden sonraki günlerde Venüs-Uranüs desteğiyle zihninizin açıldığını, rahatladığınızı hissedeceksiniz. Tartışmalar tatlıya bağlanacaktır.

Boğa ve yükselen boğa

Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız, muhtemel ki uzun süredir sağlığınıza dikkat etmiyorsunuz ancak bu hafta genel sağlığınız sıkıntılı olmakla beraber özellikle beslenme bozukluklarından şikayetçi olabilirsiniz. işlerinizle ilgili ertelemeler, aksaklıklar olacaktır; bununla beraber iletişim konularında da aksamalara dikkat edin zira beklediğiniz haberler gelmeyebileceği gibi kendinizi ifade etmekte de güçlükler çekebilirsiniz. Yolculuk ve misafirlik planlarınızda aksama olabilir, planlarınız bozulabilir. Kardeşlerinizle ilgili bazı problemler de gündeme gelebilir. 15 Ekim’de Mars’ın desteğiyle düşüncelerinizde berraklık oluşacak. Yolculuk planınız yeniden gündeme gelebilir, uzun yolculuklar için uygun bir zaman dilimi ayrıca. Resmi işleriniz hızlı ilerleyecektir ve uzak akrabalarınızla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Ayın 17’si sonrasında aşk duygularınız, sevmek sevilmek isteğiniz artacak ve sanatla ilgili uğraşlarınıza ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Elinize beklenmedik bir yerden para gelebilir. Haftayı kendinizi sizi sınırlandıran etkilerden kurtulmuş hissiyle tamamlayacaksınız.

İkizler ve yükselen ikizler

Aşk hayatınız bu hafta sonu biraz sarsılacak, beraberliğiniz varsa bir tartışma yaşayabilir, işleri pamuk ipliğine bağlayabileceğiniz gibi kökten de koparabilirsiniz, bu nedenle dikkatli olmanızda fayda var. Küçük konuları büyütmemeye özen göstermelisiniz. Maddi konularda beklenmedik tatsızlıklar ortaya çıkabilir, işlerinizde gecikmeler yahut beklediğiniz paranın gelmemesi gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Elinizdekileri bu hafta korumaya özen göstermelisiniz. Çocuğu olanları ise çocuklarıyla ilgili sıkıntılar bekliyor. Ayın 15’inde Mars Başak burcuna girecek ve kendinizle ilgili güzel konuşmalar duyacaksınız, övgü alacağınız ortamlar oluşacak. İş hayatınızda beklediğiniz gelişme varsa bu gerçekleşecektir ve ailenizle yeni planlar yapmak isteyeceksiniz. 17’si sonrasında ise aşk hayatınızda canlanma olacak bu da muhtemelen karşı taraftan gelen bir hamleyle gerçekleşecektir. Bununla beraber sosyal hayatınız da canlanacak, eğlenceli vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz.

Yengeç ve yükselen yengeç

Yakın çevrenizin ve ailenizin sizin kıymetinizi bilmediği hissine kapılabilir, kendinizi çevreden soyutlayabilirsiniz. Beklediğiniz şeyler tam olarak düşündüğünüz gibi olmayabilir ve kendinizi şanssız, yalnız hissedebilirsiniz. Çok şeyden şikayetçi olacağınız bir hafta olacak yeni projeleriniz varsa birkaç gün ertelemeniz yararınıza olur. 15’i ve sonrasında Mars’ın desteğiyle ilerlemeye başlıyorsunuz. Hiç beklemediğiniz bir anda bir aşk ortaya çıkabilir ya da birinin size ilgisini dışa vurması muhtemeldir. Başarı kazanmayı arzuladığınız konularda harekete geçeceksiniz, 17’si sonrasında ise işlerinizde düzelmeler, ilerlemeler meydana gelecek. Fiziksel ve zihinsel sağlığınızın çok kuvvetli olduğunu hissedeceksiniz. Aileniz ve otoriter figürlerle aranızda güzel konuşmalar geçecek ve uyumu yakalayacaksınız.

Aslan ve yükselen aslan

Birkaç gün kendinizi istediğiniz gibi ifade edemeyebilirsiniz ve söyledikleriniz başkaları tarafından yanlış yerlere çekilebilir, dolayısıyla sürekli anlatmak istediklerinizi güncellemeniz gerekecek. Abartılı davranışlarınız ve küstah tavırlarınızdan dolayı yakınızdaki kişilerle sürtüşebilirsiniz. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz konular gündeme gelecektir. Kendinizi anlatamamak kaynaklı asabi davranışlar gösterebilirsiniz. Huzursuz olacaksınız. Ayrıca kardeşlerle ilgili sıkıntılar da gündeme gelebilir ve onlarla sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Sizden büyüklere karşı saygısız tavırlar içine girmeniz mümkün. Dikkatli olmanız gerekiyor. Mars’ın 15 Ekim’de Başak burcuna girmesiyle beraber kendinize taktığınız prangaları atacak, neşenizi yerine getirecek faaliyetlerde yer almaya özen göstereceksiniz. Canınızı sıkanlara karşı tavrınız sert olacaktır. Ayın 17’si sonrasında ise duygusal yaşamınızda renkler canlılığına kavuşuyor, ortak paylaşımlarda bulunacaksınız. Yeni fikirler oluşturacak, eğlenceli sohbetlere katılacaksınız.

Başak ve yükselen başak

Bu hafta maddi açıdan biraz sıkıntılı görünüyor, alım-satım işleriniz varsa ertelenebilir, beklediğiniz paralar elinize geçmeyebilir yahut işinizde, eşyalarınızda, mülklerinizde sıkıntılar gündeme gelebilir. Yapmaya çalıştığınız bir iş varsa geri tepebilir. Kontrol edemeyeceğiniz sorunların oluşması muhtemel ve başarı olarak düşündüğünüz konular beklediğiniz etkiyi yaratmayabilir. Bununla beraber sosyal yaşamınızda gerileme görülecektir, içinize kapanabilir ve kendinizi kalabalıkta yalnız hissedebilirsiniz ancak etkiler kısa sürelidir. 15 Ekim’de Mars başak burcuna giriyor ve kendinizi uzun zamandır olmadığınız kadar güçlü ve başarılı hissedeceksiniz. Üstesinden gelmeye çalıştığınız sorunları çözmek için hamleler yapacaksınız ve kendinizi oldukça net ifade edeceksiniz. Ayın 17’si sonrasında ilerisi için planlar yapabilir, uzun vadeli projeleri oluşturmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca cazibeniz ve aşk isteğiniz de artıyor, kendinizi oldukça neşeli ve cazip hissedeceksiniz.

Terazi ve yükselen terazi

Gereksiz harcamalar yapabileceğiniz bir haftadasınız. Kendinizle ilgili endişelerinizi dışa vurmakta zorlanacak ve bazı şeyleri düzeltmek için alışveriş yapmayı seçeceksiniz. Kibirli davranabilirsiniz. Bir süredir aklınız karışık ve bazı şeylerin düzelmesine ihtiyacınız var; bu isteğiniz daha baskın hale gelecek. Aklınızı dağıtmak istiyorsunuz, hakkınızda dedikodular duyabilir veya birileri hakkında dedikodu yapabilirsiniz. Durumunuzla ilgili şüpheleriniz ortaya çıkacaktır. 15 Ekim’de Mars’ın başak burcuna girmesiyle beraber iş konusunda ve duygusal hayatınızda bazı şeyleri değiştirmek isteyecek ve gelişim beklentisi içine gireceksiniz. Kalabalık ortamlarda yeni biriyle tanışabilirsiniz. 17’si ve sonrasında çevreyle iletişiminiz güçlenecek, bir flört durumu varsa ileriye taşımak için uygun ortamlar doğacak. Ayrıca evlilik kararı almayı bekleyenler bugünlerde bu kararı verebilirler. Yakın çevreniz ve aile ilişkileriniz hareketlenecek.

Akrep ve yükselen akrep

Bir süredir kendini kapana kısılmış gibi hisseden ve bu hissi üzerinden atmaya çalışan akrepler bu hafta bilinçaltlarının oyunlarıyla uğraşacaklar. Aklınız karışık olacak ve kendinizle ilgili endişeleriniz gün yüzüne çıkacak, kendinizi çevreniz tarafından baskı altına alınmış hissetmeniz de olasıdır. Zihninizi dinlendirmek için yeni yollar deneyeceksiniz. Ayın 15’inde Mars başak burcuna giriyor ve yeni projeleriniz ya da planlarınız için harekete geçmeye hazır olacaksınız, kısa seyahatler gündeme gelebilir, planlarınızı gerçekleştirmek için 17 Ekim ve sonrasında destekleyici etkiler olacaktır.

Yay ve yükselen yay

Umursamaz ve alaycı davranışlarınız dolayısıyla arkadaşlarınızla aranızda bir takım sıkıntılar ve kopmalar meydana gelebilir. Uzun süredir olmasını istediğiniz bazı işler ihmalkarlığınızdan kaynaklı aksayabilir ya da gerçekleşmeyebilir aman dikkat. Çevrenizden ve arkadaşlarınızdan kendinizle ilgili eleştiriler duyacaksınız. Sanki yeniden yapılanmak ihtiyacınız var her şeyi baştan almak istediğiniz konular olacaktır. Karşı cinse karşı birkaç gün hissizmişsiniz gibi yaklaşabilirsiniz. Ancak hafta sonunu atlattıktan sonra Mars’ın ilerici etkisi ve Venüs-Uranüs desteğiyle kendinizle ilgili yeni kararlar alacaksınız ve aşk hayatınızda hareketlenmeler meydana gelecek. Yeni bir aşka başlamanız ya da olanı kuvvetlendirmeniz kuvvetle muhtemel. Ayrıca hafta genelinde evle ilgili konular gündemde olacak, mülkünüz varsa onlarla ilgili de yeni değerlendirmelere gideceksiniz. Genel olarak yapmak istediğiniz şeyleri gerçekleştirmek için uygun ortamı yakalayabilirsiniz. Eğer sevgiliniz varsa yakınlarınız ve ailenizle tanıştırmak isteyeceksiniz.

Oğlak ve yükselen oğlak

Hafta sonu dedikodular başınızı ağrıtabilir ya da başkalarının hakkınızda eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Bunlarda direkt hedef siz olacağınız için asabi davranışlar göstereceksiniz. Otoritelerle anlaşmakta güçlük çekebilir, karşı cins ilişkilerinizde anlaşmazlıklara düşebilirsiniz ancak hafta başında Mars’ın başak burcuna girişiyle beraber flörtöz ve aşka istekli tavırlar sergileyecek, hırslı olacaksınız. Uzun zamandır beraber olmak istediğiniz birisi varsa onunla ilgili gelişmeler olması için çabalayabilir, kendinizi göstermeye çalışabilirsiniz. Tahmin ettiğiniz şeylerin gerçek çıktığını göreceğiniz içten içe ya da sesli şekilde “ben demiştim” dediğiniz günleri yaşayacaksınız. Ev ve yerleşimle ilgili konularda da güzel etkiler yanınızda olacak, bir takım yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Ailenizle iletişimizi de güçlendirme yoluna gidiyorsunuz. Hastaysanız bu hafta iyiye doğru bir ilerleme kaydedeceksiniz. Kendinizi kapadığınız, çözemediğiniz sorunların üstesinden gelmeye çalışacaksınız.

Kova ve yükselen kova

Yolculuklarınızla ilgili aksaklıklar ve gerginliklerle geçecek bir hafta sonu sizi bekliyor. Planlarınız iptal olabilir, düşünceleriniz karışabilir ve kendinizi sorgulayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz beslenme sorunlarından kaçınmanız gerekiyor. Alkol tüketimi nedeniyle rahatsızlanabilirsiniz. İşlerinizi tamamlayacak gücü kendinizde bulamayabilir ve panikleyebilirsiniz ancak hafta başında Mars’ın Başak burcuna hareketiyle beraber işlerinizde ve sağlığınızda düzelmeler olacak; fiziksel ve zihinsel olarak kendinizi aktif ve yapıcı hissedeceksiniz. Yine işle alakalı olarak yeni bir projeniz varsa bunu masaya yatırabilir, ilgili görüşmeleri planlayabilirsiniz, mesleki olarak hırslar ön plana çıkacaktır ve sorunları bir düşman gibi görerek yaklaşacaksınız. Bilinçaltına attığınız ve size zarar veren şeyleri masaya yatırabilir kendinizle hesaplaşabilirsiniz. Bu hafta gündemde kardeşlerinizle ilgili sorunlar varsa çözüme kavuşacaktır ve eğitiminizle ilgili yeni kararlar alabilir destekleyici yeni bir eğitime başvurmayı planlayabilirsiniz.

Balık ve yükselen balık


Hafta sonu, ailenizden gelen gelirle ilgili problemler meydana çıkabilir hazırlıklı olmanızda fayda var. Beklenmedik ve daha evvel ihmal ettiğiniz borçlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Ölüm ve yok olmayla ilgili depresif düşüncelere kapılabilirsiniz, hayatı sorgulayabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kaybettiğinizi ve kısıtlandığınızı hissettiğiniz bugünlerde çocuklarınız varsa onlarla ilgili de sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Beraber olduğunuz kişinin beklentilerini karşılayamamanıza bağlı olarak ortaya çıkan tartışmalar meydana gelebilir. Yanlış şüphelere kapılabilir ve kendinizi yıpratabilirsiniz. Ancak 15 Ekim’de Başak burcuna giren Mars’ın da desteğiyle işler düzeliyor. Nişan yahut evlilik kararı alabilir ilişkinizi ileri boyuta taşımak isteyebilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz renklenecek ve güzel, eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız. İnsanları mutlu etmeyi ve paylaşımda olmayı isteyeceksiniz. Ayrıca maddi kaynaklarınızda artış olacak ve elinize para geçecektir. Beklenmedik hediyeler de alabilirsiniz. Anne ve babanızla ilgili mutlu edici gelişmeler olabilir. Hayal dünyanız zengin ve genel olarak neşeli bir şekilde haftayı kapatacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder