15 Şubat 2016 Pazartesi

15-22 Şubat arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen koç

Koç ve yükselen burcu koç olanlar bu hafta zaman zaman kendilerini kanıtlama ihtiyacı içinde olacak ve gereksiz evham ya da meydan okumalarla karşılaştıklarını düşüneceklerinden gerilimler yaşayabilirler. Hayallerini takip etmedikleri ve bazı konularda geç kaldıklarını düşünebilir ve telaşa kapılabilirler. Zihinsel olarak karmaşık davranışları olacaktır ve ani şüpheler, ani fevri davranışlar gösterebilirler. Kaybetme korkusuyla hatalar yapmaya açık davranışlar göstereceklerinden dikkatli olmalarında fayda vardır.

Boğa ve yükselen boğa

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar bu hafta hayalleri ve beklentilerinin artmasıyla beraber çevrelerine karşı karmaşık mesajlar vereceklerdir. Bir yandan istekleri mevcutken diğer yandan bunların kendiliğinden anlaşılmasını bekleyebilir, gereksiz stres içine girebilirler. Bazı konularda hayal kırıklıkları yaşamaktan çekindikleri için isteklerini gizlemeye çalışacaklardır. Başarısızlık endişeleri fazla olacağından yeni girişimlerde bulunmak da boğa burçları için zor olacak.

İkizler ve yükselen ikizler

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar bu hafta mesleki konularda ve toplumsal alanda aktif olmaya çalışacaklardır. İş hayatı aktif olan ikizler burçları için mesleki endişeler söz konusu olabilir, bazı istekleri karşılanmamış veya çok yorgun olabilirler. Dolayısıyla biraz uzaklaşma ihtiyacı duyacaklardır. Benzer sekilde okul hayatlarında da istemedikleri baskılar altında olduklarını dusunebilirler. Ayrıca sosyal hayatlarında bazı sıkıntılar oluşabilir, tartışmalar, gereksiz iddialaşmalar ortaya çıkabilir. Beklemedikleri sorunlar yaşayabilirler.

Yengeç ve yükselen yengeç

Bu hafta yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar kendilerini geliştirmek ve yeni şeyler öğrenmek adına oldukça istekli olacaklardır. Ancak bekledikleri hızda ilerleyemeyebilir ve ufak tefek hayal kırıklıkları yaşayabilirler. Yurtdışı konularıyla ilgili ani gündemler oluşturabilirler. Ayrıca yeni kişilerle tanışmak ve arkadaşlık etmek konusunda istekleri artacaktır. Daha ılımlı ve dinleyici olacaklarından çevre iletişimleri de kuvvetli olacaktır.

Aslan ve yükselen aslan

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar bu hafta şüpheci ve fazlasıyla dikkatli olacaklar. Çevrelerinde olup biten her olaya karşı ilgili tavırlarından dolayı bir işe uzun süreli konsantre olmakta zorlanacaklardır. Ayrıca bazı şüpheleri hakkında gerçekleri görmezden gelme ya da üstünü örtme eğilimi gösterebilirler. Cazibeleri ve elde etme istekleri yüksek olacağından bu hafta ufak tefek ego krizleri yaşayabilirler. Kendilerinden bir şey saklandığından şüphe etmeleriyle beraber kendileri de bazı bilgileri saklama ihtiyacı hissedebilirler.

Başak ve yükselen başak

Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu hafta başkalarıyla yapacakları ortaklaşa işler için uygun durumdalar. Yeni anlaşmalarda, iletişime dayalı alanlarda, yaratıcılık gerektiren konularda başarılı olabilecekler. İfade becerileri yüksek olacağından önemli konuşmaları varsa bunları da gerçekleştirebilirler. İş konularında ani şekilde yoğunluk içerisine girebilirler. Duygusal konularda da ilerleme kaydedebilirler ancak tüm bu konularda ani ilerleme ve ani durulmalar gerçekleşeceğinden çabuk demotive olmamaları ve hedeflerine ilerlemeleri önemli bir hal alacaktır. Ayrıca kendilerine karşı düşmanlık besleyen kişilere karşı dikkatli olmalılar zira beklemedikleri sorunlar yaşayabilirler.

Terazi ve yükselen terazi

Bu hafta burcu terazi ve yükselen burcu terazi olanlar için sağlık konuları ön plana çıkacaktır. Fiziksel görünümleri daha önemli hale gelebilir, fiziksel görünümleri ve sağlıklarını ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirler. Odaklanma becerileri ve yaratıcılıkları yüksek olacaktır ancak zaman zaman dağınıklıklar da yaşayacaklardır bu durum kalıcı olmayacaktır. Bazı sorun yaşadıkları konularda aniden şansları dönebilir ve hızlıca başarılı sonuçlar elde edebilirler. Bu hafta ilaç kullanımında özellikle dikkatli olmalılar zira ilaçlardan gelebilecek yan etkilere ve rahatsızlıklara açık durumdalar.

Akrep ve yükselen akrep

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar bu hafta duygusal konularda beklentileri yüksek şekilde hareket edeceklerdir. Duygusal eksiklikleri gözlerine batacağından çevrelerinde normalde çok da ilgilenmedikleri kişilerle ilgilenebilir ya da ilgilendikleri kişilere yakınlaşmaya çalışabilirler. Bununla beraber birlikteliği olan akrep burçları için beklentilerin yüksek olması bazı sorunları beraberinde getirebilir. Ayrıca tahminleri yüksek olacağından çevreleriyle ilgili yoğun çıkarımlı davranışları olacaktır ve tahminlerine göre hareket ederken dikkatli olmalılar özellikle şans gerektiren konularda hata yapma riskleri yüksektir. İç görüleri bu hafta normalden daha başarısız olabilir.

Yay ve yükselen yay

Yay ve yükselen burcu yay olanlar bu hafta kadınlarla olan iletişimlerinde yanlış anlaşılmalara ve yanlış anlamaya açık durumdalar. Bu anlamda ufak tefek tartışmalar yaşayabilirler ama aynı zamanda kadınlardan rehberlik alma konusunda da şanslılar. Aldıkları fikirler bazı konularda aydınlanmalarını sağlayabilir ya da yaratıcılıklarını artırabilir. Ayrıca yay burçları için aile içerisinde geçirilen zaman da önemli olacaktır. Aile içerisinde uzun sürmeyecek ani gerilimler yaşanabileceği gibi, sorunlar varsa bunların çözümleri de oluşabilir. Gelecekle ilgili düşünceleri de yoğun olacak yay burçları istekleri veya gidecekleri yol konusunda daha belirgin ve yaratıcı fikirler oluşturabilirler.

Oğlak ve yükselen oğlak

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu hafta iletişim konusunda fazlasıyla git gel yaşayacaklardır. Anlatmayı çok istedikleri bazı konulardan bahsetmekten kaçınabilir yahut pek de anlatmak istemedikleri şeyleri anlatabilirler. Ayrıca beklenmedik haberler veya dedikodular alabilirler. Çevreleriyle ilgili öğrenmek istedikleri bazı konular şans eseri kulaklarına ulaşabilir. Arkadaşlarla vakit geçirmek, sevdikleri kişilerle iletişimde kalmak isteyecekleri için bu hafta ufak tefek kısa seyahatler veya seyahat programları yapabilirler. Genel anlamda ilişkileri iyi seyredecektir, dolayısıyla sıkıntı yaşayan arkadaşlarına yardımcı olabilecekleri gibi arkadaşlarından yardım da görebilirler.

Kova ve yükselen kova

Kova ve yukselen burcu kova olanlar bu hafta maddi konularda beklentilerini karsilamak icin ugrasacaklardir. Eşya yahut para edinimi için uygun olan bu süreçte diğer yandan ani kayıplara da dikkat etmeliler. Eşyalarını kaybedebilir, ani ödemelerle karşılaşabilirler. Öncelikleriyle ilgili ani planlamalar yapmaları gerekeceğinden kontrollü olmalılar. İş ve gelecekle ilgili projeler oluşturmak için uygun olacakları bir dönemdeler dolayısıyla bu durumdan faydalanmaları iyi olacaktır.

Balık ve yükselen balık


Balık ve yükselen burcu balık olanlar bu hafta kendilerini göstermek ve gizli kalmak arasında gidip gelecekler. Ani ve üzerinde çok düşünülmemiş kararlar alabilirler. Kendilerini kanıtlama ve kendileriyle ilgili bir algı yaratma istekleri artacaktır. Ayrıca sorunlarını çözmek adına aktif şekilde adım atabilir, yaratıcılık gerektiren fikirler oluşturabilirler. Hayal ettikleri bazı konuları hayata geçirmek için adım atabileceklerinden iyi düşünmeli ve altyapı oluşturmalılar. Ayrıca fiziksel görünümlerinde de aniden değişiklikler yapabilirler.

1 yorum:

  1. Bu hafta Ikizler burcunu cok guzel analiz edip özetlemissiniz her kelimesine sastim kaldim
    Tebrikler Nuran Birçin :)

    YanıtlaSil