22 Şubat 2016 Pazartesi

22-29 Şubat haftası burç yorumları (Başak burcunda dolunay)


Koç ve yükselen koç burcu

Dolunay haftasında koç ve yükselen burcu koç olanların gündeminde daha çok kendilerini yararlı hissetme konusu olacaktır. Kendilerini aktif şekilde verecekleri konular arayabilir, bu konuyla ilgili gerilimler yaşayabilirler. Yaptıkları her işte fazla detaycı ve kusur bulucu davranışları beraber çalıştıkları ya da vakit geçirdikleri insanlarla aralarında sorunlar çıkmasına neden olabilir. Ayrıca fiziksel gorunumlerini ilgilendiren konularda fazla titiz ve duzenleyici davranabilirler. Bu hafta kan problemleri ve ufak tefek rahatsizlik yaratacak konulara karsi acik durumdalar dolayisiyla sagliklarina dikkat etmeleri onemlidir.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Boga ve yukselen burcu boga olanlar dolunay haftasinda duygusal patlamalara gerilimlere ve beklentilerin yukselisine acik durumdalar. Varsa partnerlerine karsi fazla elestirel ve iliskiyi zora sokacak davranislarda bulunabilirler. Eglenceli ve sakin gorunmek icin kendilerini zorlayabileceklerinden istediklerini yapmak konusunda özverili olmalılar. Sık sık tahmin yürütme ve endişe oluşturma durumuna açık olduklarından iki kez düşünüp bir kez konuşmaları ve söyleyecekleri sözleri iyice tartmaları önemlidir.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

Dolunay haftasında ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar ev ve aile içerisindeki konularla ilgili olacaklar. Kadınlarla aralarında güçlü bağlar oluşturabilecekleri gibi önemsedikleri kişilerle oluşturdukları bağların zayıfladığını da görebilirler. Gelecek kaygısı, kaybetme endişesi ve anne ile ilgili endişeler/ tartışma/ sorunlar hayatlarında etkin bir duruma gelebilir. İstemeden çevrelerindeki kişileri kırabilir ve ayarsız espri yahut eleştirilerle başkalarıyla aralarını bozabilirler.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar bu hafta genel iletişimleri konusunda sıkıntılara açık durumdalar. Kendilerini ifade etme konusunda problemlerle karşılaşabilir, yanlış anlama ve anlaşılmalar nedeniyle keyifleri kaçabilir. Bazı programları bozulabileceği için kesin planlar yapmamalı ve alternatifler oluşturmalılar. Ayrıca çevrelerinde dedikodulara bağlı tartışmalar oluşabilir. Bu hafta yengeç burçlarının dikkat etmesi gereken bir diğer konu ise elektronik eşyalarında arızalar veya posta, ödeme, haber gibi konularda gecikmeler olmalıdır.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Aslan ve yükselen aslan burçları dolunay haftasında maddi konularla fazlasıyla ilgili olacaklar. Ani ödemeler çıkabilir, programlarının dışında sorunlarla karşılaşabilirler. Planları ve programları ani aksiliklere uğrayabileceğinden öncelikleri değişecektir. Ne istedikleri ve isteklerine nasıl ulaşacakları konusunda oluşabilecek ani panik durumlarına karşı dikkatli olmalılar. Alışveriş düzenlerine ve ellerindeki eşya ve paraları muhafaza etmeye dikkat etmeliler.

Başak ve yükselen başak burcu

Başak ve yükselen başak burcu dolunay haftasında fazlasıyla kendine yönelik davranışlar gösteriyor olacaktır. Konuları kişiselleştirebilir, üzerine vazife olmayan konularla ilgilenmeye çalışabilirler. Alıngan ve ani davranışlar gösterecekleri için çevrelerinde huzursuzluk yaratmaya fazlasıyla yatkınlar. Ayrıca sorunlarına karşı fazla çözümsel ve iş gibi bakma potansiyelleri gereksiz stres altında kalmalarına rağmen verimli çalışmayı beraberinde getirebilir.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar bu hafta zihinsel olarak fazlasıyla karmaşık olacaklar ve kendi iç çekişmeleri içerisinde ani ve fevri kararlar almaya yatkınlar ancak dikkatli olmaları gereken konu ani alinan kararlar hızlı şekilde geri dönüşsüz hale gelebilir ve kendileri de vazgeçmek isteyebilirler bu nedenle kararlarını uygulamadan önce bu haftanın bitmesini beklemekte fayda var. Ayrıca uyku sorunları ve garip rüyalara açık durumdalar. Uyku sürecinde aniden akıllarına gelen şeyler nedeniyle uykuları kaçabilir.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar dolunay haftasında kendi işlerini başkalarına bırakmama konusunda fazlasıyla tutucu olacaklar. Başkalarından yardım istemeleri gereken durumlarda yardım isteğini reddedebilir kendilerini zor duruma sokabilirler. Çevre ilişkilerinde başkalarından beklentileri fazlasıyla yüksek olacaktır. Çevrelerinden ne istediklerini bilemeyebilir, gereksiz öfke ve eleştirilerle insanları incitebilirler. Ayrıca bu hafta kendilerine yöneltilen eleştirilere karşı da tutumları sert olacaktır. Çevrelerine karşı uzlaşmasız bir yapı gösterebilirler.

Yay ve yükselen yay burcu

Dolunay haftasında yay ve yükselen burcu yay olanlar özellikle sosyal ve mesleki anlamda gerilimler ve stresler yaşayabilirler. İş konusunda kendilerini fazlasıyla zorlayabilir ve ne yapacaklari konusunda kararsız kalabilirler. Ayrıca sosyal hayat ve çevre ilişkilerinde de kendilerini yanlış tanıtma, isteklerini kötü ifade etme eğilimleri yüksek olacaktır. Aile içerisinde baba, ağabey gibi otoriter figürlerle aralarında sorunlar ve anlaşmazlıklar olabilir. Bu kişilerle ilgili sorunlarla da uğraşabilirler.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Dolunay haftasında oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar sürekli odak noktalarının değişmesiyle beraber ufak bir bocalama yaşayacaklardır. Kendilerini ilerletmek istedikleri konularda bocalayabilir, her konuyu fazlasıyla ciddiye alabilirler. Zihinsel olarak açık ve ilhamlı olacaklardır ama diğer yandan katı fikirlerle kendi ilerlemelerine set çekebilirler. Uzak bölgelere seyahat etme planları varsa bu planlarda aksilikler ortaya çıkabilir, yurtdışı bağlantılı işlerinde sıkıntılar yaşayabilirler.

Kova ve yükselen kova burcu

Dolunay haftasında kova ve yükselen burcu kova olanlar oldukça karmaşık davranışlar göstererek çevrelerinde bir gizem bulutu oluşturacaklar. Kendilerini biraz gizleyebilir ve çevrelerinde olup bitenleri dikkatli şekilde irdeleyebilirler. Cazibeleri yüksek olacak ancak bu durumu biraz düşüncesizce kullanabilirler. Şüphelendikleri konularda ani olarak tepkiler verebilir durumda olduklarından varsa ilişkilerine zarar verebilirler.

Balık ve yükselen balık burcu


Dolunay haftasında balık ve yükselen burcu balık olanlar başkalarıyla beraber iş yapma konusunda isteksiz olacaklardır. Mesleki olarak gerilimli oldukları konular oluşabilir ve bu durum düşüncesizce hareket etmelerine sebep olabilir. Duygusal konularda fazla talepkar veya eleştirel davranacaklarından partnerleri ya da flörtleriyle aralarında problemler oluşabilir. Yeni ortaya çıkabilecek flörtlerinde ise isteksiz ve fazla didikleyici tavırları huzursuzluk sebebi olabilir.

2 yorum: