8 Şubat 2016 Pazartesi

8-15 Şubat arası haftalık burç yorumları


Koç ve yükselen koç burcu

Koç ve yükselen burcu koç olanlar haftaya güçlü odaklanma becerisi ve ilerleme isteğiyle başlayacaklar. Kendilerine benzer meslek alanından ya da çevrelerinden tanıdıkları kişilerle duygusal yakınlaşmalar yaşayabilirler. Kararlı ve istekli, taviz vermekten rahatsız olmayan yapıları vesilesiyle eğer aralarında sorun olan kişiler varsa bu noktada düzelmeler gerçekleşebilir. Yeni konular öğrenmek yahut seyahat yapmak/ seyahat kararı almak için uygun olan bir dönemdeler. Hafta ortasından itibaren cinsel yönden biraz baskın olacaklarından duygusallıkla cinsellik arasında yanlış bağlantılar kurmaya açık durumda ilerleyecekler yanlış adımlar atmamak için bu konuya dikkat etmeliler. Ayrıca gizli konulara karşı dikkatli olmaları gerekiyor çevrelerinden kendilerine karşı bir gizlilik hissedebilir ve bunun karşılığında her şeyi fazlaca didikleyebilirler. Öğrendikleri şeyler korktukları gibi olmayacaktır.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar bu hafta başında daha flörtöz ve eğlenceli davranışlarıyla dikkat çekecekler. Her şeyle eğlenebilir, ciddi konuları göz ardı eder bir rahatlığa sahip olacaklarından ufak tefek dikkatsizlikler de beraberinde gelebilir. Bununla beraber fazla beslenme, kilo alımı gibi konulara dikkat etmeleri gerekiyor. Aşk hayatlarında değişimler oluşacaktır ve bu değişimlere göre hareket edeceklerdir. Uzaklara gitme, yeni çevre edinme, rutinden kaçış hafta başında boğaların özlem duyacakları durumların başında gelecektir. Hafta ortasından itibaren özellikle beraberliği olan boğa burçları normalde ses çıkarmadıkları konularda daha talepkar ve açık davranabilir, isteklerine ulaşma doğrultusunda hızlıca harekete geçebilirler. Bununla beraber mesleki ve sosyal anlamda azimli ve güç gösterilerine açık durumda olacaklar, kendilerini kanıtlama ihtiyaçları artacağından zaman zaman gereksiz çıkışlar yapabilirler.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar bu hafta uzun süredir endişe hissettikleri konularda bir rahatlama sağlayabilecek durumda olacaklar. Gelecek için ne istediklerine karar verecek, nasıl bir yolda yürümeyi amaçladıklarını anlayabilecek durumda olacaklar. Aile içerisindeki bazı anlaşmazlıklar ve tartışmalar çözüme ulaşabilir. Bununla beraber bazı sırlar ortaya çıkabileceği gibi bazı konularda kendilerini açıklama fırsatına da kavuşabilirler. Cinsel çekicilikleri ve etkileyicilikleri yüksek olacağından ani ilişkilere girebilirler. Hafta ortasından itibaren sağlıklarıyla ilgili konulara daha odaklı olacaklarından spor& diyet& fitness yapma kararı alabilirler, ayrıca kemik rahatsızlıkları, diş sıkıntıları için dikkatli olmalılar. Baş ve yüzden alabilecekleri darbelere karşı da dikkatli olmalılar. Ufak tefek dengesizlikler yaşasalar da bunlar uzun vadeli ve kalıcı olmayacaktır. Fazla hareketli olmaları nedeniyle odaklanma sorunları yaşayabilir ve her uğraşlarının karşılığını almaya çalışarak ufak gerilimler yaratmaya açık davranabilirler. Bu konuda biraz sakin olmaları iyi olacaktır.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar hafta başında duygusal anlamda kendilerini anlatmaya, duygusal paylaşımlarda bulunmaya ihtiyaç duyuyor olacaklar. İletişimleri paylaşıma yönelik olacağından olaylara duygusal yoğunlukta tepkiler verebilirler. Bununla beraber çevrelerindeki sorunları üstlenme, başkalarının sorunlarını sahiplenme eğilimleri yüksek olacaktır. Ufak seyahatlere çıkma istekleri fazla olacağından odaklanma sorunları yaşayabilir, bulundukları yerde uzun süre kalmakla ilgili sıkıntılar oluşabilir. Hafta ortasından itibaren genel olarak tahmin etme, olasılıklara yönelik hareket etme eğilimleri artacak. Özellikle duygusal yaşamlarını ilgilendiren konularda daha aktif ve girişken olacaklarından ilgilendikleri kimseler varsa daha açık ve net davranabilirler. Yeni ilişkiye başlamak, var olan ilişkilerini daha eğlenceli hale getirmek için uygun bir süreçteler. Ayrıca çocuk sahibi olmak isteyen yengeç burçları için bu konuda alınacak kararlar söz konusu olabilir.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Haftaya kazanımlar hakkında projeler üretmekle başlayacak olan aslan ve yükselen burcu aslan olanlar hayattaki önceliklerini, kazanımlarını nasıl artıracaklarını, ne istediklerini belirlemek adına şanslı etkiler altındalar. Maddi konularda düzenlemeler yapabilir, yaptıkları planları uygulamaya koyabilirler. Odaklanma becerileri kendilerine dönük olacağından çevrelerindeki sorunlara karşı biraz tepkisiz olmakla suçlanabilirler. Hafta ortasından itibaren isteklerini gerçekleştirmek üzere büyük bir azim ve kararlılık göstereceklerdir. Aile içerisinde sorunlar yaşıyorlarsa yahut sevdikleri bir kadının sorunları varsa düzeldiğini görecek, bekledikleri iyi haberler varsa bunları alacaklardır. Organize olma konusunda başarılı tutumları ve girişken yapıları fırsatları beraberinde getirecektir. Bu hafta aslan burçları için kadınlardan alacakları rehberlikler ve tavsiyeler önemli olacağı için bağlantılarını sağlam kuracaklardır.

Başak ve yükselen başak burcu

Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu hafta kendilerini öne çıkarma konusunda oldukça istekli olacaklardır. Duygusal anlamda atak ve flörtöz tavırları, dikkat çekmelerine vesile olacaktır. Ayrıca yeni flörtler, yeni tanışmalar, duygusal sorunların çözümü için uygun bir süreçte bulunuyorlar. Meraklarının ve merak giderme ihtiyaçlarının yoğun olması bu hafta başak burçlarını sık sık kendi tahminlerine yönelmesine sebep olacaktır. Ancak tahminleri doğrultusunda ilerlerken bunların mutlak gerçekler olmadığını akıllarında tutmaları gerekiyor. Hafta ortasından itibaren başak burçları için kendini ifade konusu önem kazanacak, iletişim konusunda fazla istekli ve amaçları için savaşmaya karşı hırslı olacaklarından sorunları varsa düzeltmek için yoğun bir varlık göstereceklerdir. Arkadaşlarla yapılacak planlar, çevrelerinde yoğun vakit geçirme ve rahatlık istekleri ön plana çıkacaktır.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar bu hafta yaratıcılıklarına ve sorunları düzeltmek için fantezi dünyalarına ihtiyaç duyacaklar. Gelecek kaygısıyla hareketsiz kalabilir, endişeleri doğrultusunda istediklerini yapmaktan uzaklaştıklarını hissedebilirler ancak bu süreç terazilerin kendilerini zorlamak ve çözüm üretmek durumunda kalmaları için bir fırsata dönüşebilir. Tembellik, uyku sorunları ve heyecan arayışı nedeniyle depresif gibi görünseler de bu durumlarla ilgili yapabileceklerini değerlendirme açısından şanslı bir süreçte olacaklar. Hafta ortasından itibaren ise maddi konular ve maddi konuların getirdiği baskıları atmaya çalışmak terazi burçları için önemli bir hale gelecektir. Önceliklerini değerlendirirken diğer yandan özgürlükleri sınırlanmadan bunu gerçekleştirmeye çalışıyor olmalarından kaynaklanan sorunlar yaşayabilirler. Ayrıca geçmişte kaldığını düşündükleri bir ilişki/ flört durumu tekrar ortaya çıkabilir.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar bu hafta iletişim kurmaya odaklı, çevre ilişkilerine karşı istekli ve paylaşımlara açık durumda olacaklar. Kendilerini anlatma ve karşılarındakini dinleme konusunda yoğun şekilde istekliler. Sosyal çevrelerinde sıkı ve açık paylaşımlarda bulunacakları kimselerle tanışabilir ve duygusal çekim içerisine girebilirler. Bununla beraber hafta ortasından itibaren birebir kendilerini ilgilendiren her konuyla yüzleşmeye başlayacak ve sorunlarını çözmeye odaklanacaklar. Başkalarından bu konuda yardımlar almaya da açıklar. Diğer yandan sosyal hayatlarında ve iş hayatlarında bekledikleri fırsatlarla karşılaşabilir, hızlı hareket etme ihtiyacı içerisine girebilirler. Sıkışık programlara açık olduklarından iyi organize olmaları önemli olacaktır.

Yay ve yükselen yay burcu

Yay ve yükselen burcu yay olanlar haftaya kendilerini, öncelik, beklenti ve isteklerini masaya yatırarak başlayacaklar. Maddi konularda bekledikleri gelişmeler varsa bunlar gerçekleşebilir. İş konusunda önemli adımlar atabilir ve iyi karşılık alabilirler. Ayrıca sorun yaşadıkları otoriter figürlerden hiç beklemedikleri jestler görme potansiyelleri fazlasıyla yüksek. Hafta ortasından itibaren planlar yapma, davranışlarını gizleme, başkalarından sorunlarını saklamaya açık durumda olacaklarından çevrelerinden biraz uzaklaşabilirler. Beklentilerinin yüksek olması idealleriyle zıt ilerledikleri fikrine kapılmalarına sebep olabilir. Ayrıca hayal ettikleri& beklenti içerisinde oldukları bazı konularla ilgili ani fırsatlarla karşılaşabilirler. Şiddet içerikli rüyalar, kabuslar söz konusu olabileceğinden biraz gerilim yaşama riskleri olsa da bu durumlar kısa sürecek ve günlük hayatlarını etkilemeyecektir.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu hafta başında kendilerini rahat ifade etmenin yollarını arıyor olacaklar. Yanlış anlaşılmamak, sorun yaşamama istekleri oldukça fazla olacaktır. Kendilerine dönük davranışları planlamaya ve tasarılara yönelecek ve verimli vakit geçirme beklentileri artacak. Ayrıca çevrelerindeki insanlardan da beklentileri yoğunlaşacağı için zaman zaman suçlayıcı tavırlar gösterebilirler fakat bu durum büyük sorunlar çıkmasına sebep olmayacaktır. Genel olarak sakince uzlaşı arama durumu daha etkin görünüyor. Kendilerine ve fikirlerine yakın kişilerle temasları artacaktır dolayısıyla fikirlerine yakın hissettikleri kişilerle aralarında yakınlık olabilir ya da yakın hissettikleri kişileri kendi taraflarına çekmeye çalışabilirler. Hafta ortasından itibaren arkadaşlarla organizasyonlar yapma, ortak amaçlar için hareket etme konusunda fırsatlar oluşacaktır. Ayrıca mesleklerini veya iş konusunu ilgilendiren durumlar varsa bu alanlarda başarılı hamlelerde bulunabilirler.

Kova ve yükselen kova burcu

Hafta başında kova ve yükselen burcu kova olanlar için şüpheleri yönlendirmek, endişeleri gidermek önemli olacaktır. Akıllarında daha önce canlandırdıkları ancak ulaşamadıkları bir duygusal sahneyi yaşayabilir ve duygusal beklentilerini karşılamaya çalışabilirler. Bununla beraber yeme içme, uyku konusunda dikkatli olmalılar zira kilo almaya da, uyku sorunlarıyla beraber rutinlerinden çıkmaya da açık durumdalar. Beklemedikleri haberler alabilir, beklemedikleri planlara dahil olabilirler. Cinsel anlamda oldukça etkileyici veya istekli olacaklarından belirgin amaçları olmamasına karşın ani ilişkilere adım atabilirler. Hafta ortasından itibaren maddi konulara odaklanacak olan kova burçları için ödemeler ve dengeleri düzenlemek önemli olacaktır. İş olanaklarını artırmak ve planlama yapmak için uygun bir süreçte olacaklar. Bununla beraber iş yerinde yaşadıkları sorunlar varsa çözümü için de aktif bir süreçteler.

Balık ve yükselen balık burcu


Balık ve yükselen burcu balık olanlar için sosyalleşme isteklerinin arttığı ve sosyal ortamlarda dikkat çekme/ kendini gösterme becerilerinin yoğunlaştığı hafta başı, ayrıca arkadaşlar vasıtasıyla yeni tanışmalar, arkadaşlarla olan ani yakınlaşmalar, problemli ilişkilerde aracılarla veya konuşarak sorunları düzeltmeye çalışmak açısından uygun bir süreç olacaktır. İş ve ortaklaşa yapılan çalışmalardan fayda sağlamak, beklentilerin karşılanması da yüksek olasılıklar dahilinde olacaktır. Ancak balık burçlarının dikkat etmesi gereken önemli konu, çevrelerinden ve duygusal partnerlerinden beklentilerinin artması olacak. Eleştirel tavırları ve yükselen istekleriyle karşılarındaki kişiyi zorlayabilirler. Hafta ortasından itibaren ise yenilikler, uzaklaşma isteği, tatil beklentileri yükselecek. Kişisel gelişimleri önemli bir hale gelecek. Ayrıca yabancı kişileri hayatlarına sokabilir, yeni arkadaşlıklar veya aniden karşılaşılan kişilerle duygusal yakınlaşmalar yaşayabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder