1 Ağustos 2016 Pazartesi

1-8 Ağustos haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen koç

Koç ve yükselen burcu koç olanlar bu hafta fiziksel olarak değişimin peşinde olacaklardır. Görünümlerinde gözlerine batan kusurları üzerinde harekete geçebilir, kendilerini daha iyi ve sağlıklı hissedecekleri ortamlarda bulunabilirler. Bununla beraber kişisel gelişim anlamında da ilerleme peşinde olacak koç burçları bu anlamda karşılarına çıkan fırsatları değerlendirmekte zorlanacak olsalar da yeteri kadar verimli oldukları takdirde istediklerini elde edeceklerdir. Hafta ortasından itibaren kendilerini biraz kontrolü kaybetmiş hissedebilirler, düşüncelerini ifade etmede zorlanabilir veya otorite konumundaki kişilerle gerilimler yaşayabilirler ancak bu gerilimli sürecin önemli bir yanı olacaktır zira bazı alınması gereken kararları da bu hafta kesin kes biçimde alabilirler.

Boğa ve yükselen boğa

Bu hafta boğa ve yükselen boğa burcu boğa olanlar duygusal istekleri ve fiziksel istekleri arasında bocalayacaklar. Bazı tahminleri düşündüklerinin tersine çıkacağından bu hafta tahminlere yönelik hareket etmemeleri iyi olacaktır. Duygusal anlamda şüpheci ve meraklılar bu nedenle kolay kolay çevrelerindeki kişilere ve duygusal beraberlikleri ya da flört ettikleri kişilere karşı olan güvenleri az olacaktır ancak bu durumu doğru yönlendirebilirlerse beklentilerinin/ isteklerinin bazılarını karşılayabilecek durumda olacaklar. Hafta ortasından itibaren odaklanma konusunda başarısız ancak yeni adımlar atma konusunda şartların da zorlamasıyla daha istekli olacaklarından yeni başlangıçlar ve hayatlarına renk katacak değişikliklere imza atabilirler. Duygusal hayatlarında zaman zaman gerilimler, yeni tanışmalar veya mevcut ilişkide hareketlilik oluşacaktır.

İkizler ve yükselen ikizler

Bu hafta ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar duygusal anlamda geleceklerinin ne olacağı, ileride ne yapacakları yahut mevcut ilişkilerinin nereye gideceği konusunda fazlasıyla hassas olacaklar. Gereksiz endişeli ve gergin tavırlar gösterebilirler. Aynı zamanda benzer bir endişe ve hassasiyet durumu mesleki ilerlemeleri ve kariyer hayatlarıyla ilgili de olacaktır. Genel olarak başkalarıyla çalışma konusunda isteksiz olmakla beraber çevrelerinden gelecek yardımlara karşı da kapalı durumdalar. Hafta ortasından itibaren sezgilerinde artış olacaktır ve her şeyi sezgisel olarak çözüme ulaştırma gayreti gösterecekler. Ayrıca çekici olacakları bir süreçte olacaklarından çevrelerinde aniden yeni kişiler belirebilir ve yeni kişilerle tanışma imkanı yakalayabilirler.

Yengeç ve yükselen yengeç

Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar bu hafta  fiziksel olarak hassas ve rahatsızlıklara açık durumda olacaklarından dikkatli hareket etmeliler. Odaklanma konusundaki becerileri bu hafta yanlarında olmayacaktır bu nedenle dikkat gerektiren işler yapmaya çalıştıklarında sıkıntılar yaşayabilirler. Özellikle dikkatsizce bir anlık dalgınlıkla söyleyecekleri sözlerden kaçınmaları uygun olacaktır zira beklenmedik iletişim hatalarından dolayı çevre ilişkileri zarar görebilir. Hafta ortasından itibaren mesleki anlamda ve duygusal konularda daha odaklı ve bu alanda meraklı olacaklar. Yeni kişilerle tanışabilir ve kusurlarına çok hızlı şekilde dikkat edebilirler, var olan ilişkilerinde ise sorun çözmeye odaklı davranacaklarından eskide kalan meseleleri de açabilecek durumdalar. Patavatsızca konuşma eğilimleri olacağından ellerinden geldiğince bu noktada dikkatli olmalılar.

Aslan ve yükselen aslan

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar bu hafta özellikle duygusal konularda istekli ve atak davranışlar gösterecekler. Ancak ilişkilere kar-zarar düşüncesiyle bakma eğilimleri varsa mevcut ilişkilerinde sorun, yoksa olası flörtlerinde istemedikleri sonuçları getirebilir. İyi gittiklerini düşündükleri bazı konularda beklenmedik sorunlar yaşamaya müsait olduklarından bu hafta aslan burçları için yeniden şekillenme süreci olacaktır. Ayrıca sağlık anlamında genital bölge, üriner sistem, böbrek problemlerine ve baş ağrılarına açık durumdalar bu nedenle dikkatli olmaları önemlidir.

Başak ve yükselen başak

Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu hafta kişisel gelecekleri, ne yapacakları, hayatta nerede oldukları konusunda derin düşüncelere dalma eğiliminde olacaklardır. Bazı şeyleri değiştirme istekleri yoğun olabilir, bununla beraber ev içerisinde değişiklikler yaparak kişisel değişim amaçlayabilirler. Daha sosyal ve aktif olmak isteyecekleri bir süreçteler ancak kadınlarla olan ilişkilerinde ve kadınlardan rehberlik alma konusunda başarılı olacakları bir hafta değildir. Hafta ortasından itibaren duygusal hayatlarıyla ilgili planlar, olası kararlar ve eylemler hız kazanıyor olacak. Bazı ilişkilerini istemeden de olsa bitirebilir, doğru olanı yapma konusunda istekli olabilirler. Bununla beraber genel çevreleri içerisinde doğrucu tavırları nedeniyle tavsiyesi istenen kişi haline gelebilirler. Yeni ilişkiler ve flörtlere de açıklar ancak öncesinde hem mantıklarıyla hem sezgileriyle derin bir değerlendirme yapma ihtiyacı içerisinde olacaklardır.

Terazi ve yükselen terazi

Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar bu hafta uzun süredir endişelendikleri, ne istedikleri belirsiz olan endişelerini dışa vurmaya açık bir durumda olacaklardır. İletişim konusunda istekli ancak alelacele konuşmaya yatkın bir yapı göstereceklerinden sık sık anlaşılamama durumu yaşayabilirler. Hafta ortasından itibaren ise geleceklerini ilgilendiren konulara odaklanacak, kendileri için ne yapabilecekleri konusuna yönelecekler. Ayrıca ev içerisinde vakit geçirme istekleri artabilir, ev ve yerleşim konusunda yeni fikirler oluşturabilir, yer değişimi gibi bir düşünceleri varsa bu konuda adımlar atabilirler. Genel çevre içerisinde özellikle kadınlarla olan iletişimleri güçlü ve yol gösterici olacaktır.

Akrep ve yükselen akrep

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar bu hafta çevreleriyle olan ilişkilerinden biraz daha uzaklaşarak kendi işlerini kendileri halletmeye çalışacaklardır. Daha evvel bir arkadaşları tarafından önerilmiş ya da yardımcı olunmuş bir konuda sorunlar yaşayabilirler. Bununla beraber çevrelerindeki bazı kişiler tarafından haklarında yapılmış bir dedikoduyu öğrenebilir yahut ufak tefek tartışmalar yaşayabilirler. Ancak her halükarda daha sessiz ve daha içe kapanık olma eğilimleri yüksektir. Hafta ortasından itibaren keskin iletişimleri ve olaylara hızlı müdahale etme isteklerinde artış olacaktır. Bazı kişilerle arkadaşlıklarını kestirip atabilir yahut aralarındaki sorunları hızlıca çözebilirler. Bununla beraber çevrelerinde sevdikleri kişilerin sorunlarıyla da mücadele etme isteklerinde artış olacaktır, sorumluluk duyguları artacağından gereksiz sorumluluklar da yüklenebilirler.

Yay ve yükselen yay

Yay ve yükselen burcu yay olanlar bu hafta sosyalleşme ve kendilerini toplum önünde daha aktif şekilde gösterme konusunda istekli olacaklardır. Daha evvel bozuşmalar/ anlaşmazlıklar yaşadıkları kimseler varsa aralarını düzeltebilir ve daha iyi bir duruma geçebilirler. Bununla beraber mesleki anlamda değişim isteyen yay burçları için bu imkan mevcut ve istedikleri bir iş veya kademe varsa zorlanarak da olsa pes etmedikleri sürece ilerleyebilecek durumdalar. Hafta ortasından itibaren yay burçları için maddi konular ve öncelikleri ön plana çıkıyor olacaktır ve harcamalarını dengeleme konusunda daha sağlam adımlar atacaklar. Bununla beraber maddi konularda gelişim bekliyorlarsa iyi düşünüp doğru hareket etmeleri gerekecektir.

Oğlak ve yükselen oğlak

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu hafta ilginç rüyalar, uyku dengesizlikleri ve odaklanma sorunlarıyla karşı karşıya durumda olacaklardır. Bir anda uykularını kaçıracak düşünceler oluşabilir yahut yapmayı unuttukları şeyler bir anda akıllarına gelerek düzenlerini bozabilir. Hafta ortasından itibaren kendilerine dönük bir yapı göstereceklerinden çevreyle iletişimleri daha az olacaktır. Ne istedikleri, nasıl göründükleri, nasıl düşündükleri konuları önemli hale gelecektir ve bu anlamda başkalarıyla ilgilenme durumlarında da düşüş olacaktır. Bununla beraber kendileriyle ilgili önemli sayılabilecek kararlar alabilir durumdalar.

Kova ve yükselen kova

Kova ve yükselen burcu kova olanlar bu hafta sosyal çevrelerine karşı olan güvenlerinde bazı sarsılmalar yaşayabilirler. Bir anda şüphe edecekleri ve rahatsızlık duyacakları konular oluşabilir. Bununla beraber sosyal çevrelerinden kişilerle yakınlaşma, uzun vadede istemeyecekleri beraberlikler yaşama ihtimalleri söz konusudur. Kendilerine verilen sözler konusunda oldukça dikkatli ve hassas olacaklarından geçmişten bugüne vaat edilenleri ve gerçekleşmeyenleri masaya yatırabilirler. Hafta ortasından itibaren uyku sorunları, endişeler, gerilimli durumlara açıklar ancak bu konularda eylemsel de olacaklardır zira bu, hiçbir şey yapmadan bekleyecekleri bir süreç olmayacaktır. Kararlar alma ve uygulama açısından verimli olacağından dikkatli ama doğruyu yapmaya yönelik davranacaklardır.

Balık ve yükselen balık


Balık ve yükselen burcu balık olanlar bu hafta sosyal ve flörtöz bir profil çizecekler. İlgi çekme ihtiyaçları artabilir, çevrelerinden beklentileri yükselebilir. Tam olarak amaçlarını bilemeyecek olsalar da dikkatlerin üzerlerinde olmasını isteyeceklerdir. Ancak bu eğilimleri duygusal hayatlarında strese sebep olabileceğinden dikkatli olmalılar. Meslek hayatı aktif olan balık burçları biraz daha dikkatsiz ve ağır davranabilir, iş yerinde kendilerini göstermekte sıkıntılar yaşayabilirler. Bunun dışında hafta ortasından itibaren dikkatleri sosyal çevrelerine ve çevrelerinde yer alan kişilere/ onların davranışlarına yönelecektir. Sosyal hayatlarıyla ilgili çözmeleri gereken meseleler ortaya çıkabilir, bazı arkadaşlıklarında sorunlar oluşabilir. Bununla beraber çözümsel ve net davranışlara yatkın olacaklarından çevrelerinde yaşanan bazı tatsızlıklara da müdahale edebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder