15 Ağustos 2016 Pazartesi

15-22 Ağustos arası haftalık burç yorumları (kova burcunda dolunay/ parçalı ay tutulması)


Koç ve yükselen koç burcu

Hafta başında koç ve yükselen burcu koç olanlar bir süredir içsel olarak yaşadıkları gerilimleri ve görüş değişikliklerini yaşamaya devam edecekler. Özellikle duygusal gerilimlerinin yüksek olması ve kendileri için neyin doğru neyin yanlış olduğunu kestirmeye çalışıyor olmaları bazı fırsatları görmelerine engel olabilir. Motivasyonları düşük ve kendilerinden beklentileri yüksek olduğundan ne yapacaklarının kararını vermekte zorlanabilirler ve kendilerine karşı öfkeli davranabilirler. Ayrıca öfkeleri çevrelerindeki kişilere de etki edebilir. Uyku durumlarında bozulmalar ve kabuslar ortaya çıkabilir. Enerjilerinin büyük kısmını ne istediklerini anlamak için harcayabilirler. Hafta sonuna doğru 11. Evlerinde gerçekleşecek olan dolunay koç burçlarının çevrelerinden beklentilerinin de yükselmesine neden olacaktır. Arkadaşlarıyla aralarında sürtüşmeler yaşanabilir ve bir süredir ses çıkarmadıkları, tepki göstermedikleri bazı kişilere karşı tepkisel davranışlar gösterebilirler. Haber bekledikleri durumlar varsa bu noktalarda sıkıntılar yaşayabilirler. Bununla beraber çevrelerine duydukları kızgınlık kendilerine yönelmelerine ve işlerini ilerletmek için çabalamalarına vesile olacaktır. Ayrıca bu süreçte baskınlıkları artacak, taviz vermez davranışlarıyla sorunları halletmeye koyulacaklardır.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Hafta başında boğa ve yükselen burcu boğa olanlar hem sosyal hem duygusal hem de fiziksel olarak gergin etkiler altında olacaklar. Öne çıkma istekleri ve gerçekleşen olaylar istekleriyle tezat oluşturabilir bu nedenle içsel olarak sıkışmış hissedebilirler. Ayrıca duygusal beklentilerinin istedikleri/ hayal ettikleri gibi ilerlemiyor olması hayal kırıklığına sebep olacaktır. Ani duygusal kopuşlar, gerginlikler ve istenmeyen kişilerin çevrelerinde toplanması olasılığı yüksek. Bu hafta boğa burçlarının kurdukları duygusal yakınlıklar daha yüzeysel olacaktır ve bununla beraber  yaklaştıkları kişilerle kurdukları bağın aslında fiziksel temelli oluşunu fark edeceklerdir. Ayrıca yine benzer şekilde kendilerine fiziksel yaklaşımda bulunmuş kişilerle ilgili olası hayal kırıklıklarına da dikkat etmeleri gerekiyor zira konuşmalar ve paylaşımlar hiç de istedikleri gibi gitmeyebilir. Perşembe günü 10. Evlerinde gerçekleşecek olan dolunay sürecinde ise boğa ve yükselen burcu boğa olanlar mesleki olarak biraz zorlanma ve gerilim hissedebilir, otoriter figürlerle anlaşmakta zorlanmalar yaşayabilirler. Aile ve genel toplum içerisinde sorunlara gebe bir süreç olacağından dikkatli olmalarında fayda var. Ayrıca dolunayın faydası yok değil, boğa ve yükselen burcu boğa olanların bir süredir ulaşmaya çalışıp zorlandıkları öne çıkış isteği bu hafta beslenmeye başlayacaktır. Daha dikkat çekici ve hareketli olacaklar. Ne yapacaklarını ve ne istediklerini anlamaları daha kolay olacağından yaklaşımlarını buna göre sistematize edecekler.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

Hafta başında ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar gelecekleriyle ilgili endişeler, mesleki zorlanmalar ve aile ile ilgili sorunlar yaşamaya açık olacaklarından dikkatli olmalı ve genel yapılarını sakin kalmaya ayarlamalılar. Kadın arkadaşlarıyla aralarında tartışmalar ve anlaşmazlıklar çıkabilir, kadın arkadaşlarından gelecek sıkıntılar yaşayabilirler. Üzerlerinde kurulacak her türlü otoriteye karşı hassas yaklaşacak olmaları normalde sorun etmeyecekleri konuların sorun haline gelmesine sebep olabilir ve her türlü otoriter figürle anlaşmazlıklar oluşabilir. Kendilerini sunumlarını ve genel tanınırlıklarını etkileyecek olan meselelerle uğraşmaları gerekecektir. Bu hafta ikizler burçları için hemen her şey bir mücadele gerektirecektir bu nedenle kendilerini yorgun hissedecekler. Hafta sonuna doğru 9. Evlerinde gerçekleşecek olan dolunayla beraber kendilerine karşı anlayışlarını yitirebilir, manevi olarak zayıf ve güçsüz hissedebilir ve bu hislerini çevrelerine fazlasıyla negatif şekilde yansıtabilirler. Ayrıca odaklanma sorunları yaşayacaklarından irade göstermeleri gereken meselelerde zayıf kalıp kendilerine olan güvenlerini kaybedebilirler. Dolunay'ın olumlu bir etkisi ise ufak seyahat fırsatları, uzun süredir görüşülmemiş arkadaşlarla bir araya gelme ve duygusal açıdan cesaretsizliklerini bazı arkadaşları vasıtasıyla aşma fırsatı bulmaları olacaktır.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Hafta başında yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar öncelikle sağlıklarına dikkat etmeli ve beslenme düzenlerini oluşturmalılar zira dengesiz beslenme, vücutta üst deri sorunları ortaya çıkabilir. Ayrıca boyun, omurga ve kemik agrilarina, diş hassasiyetine de açık durumdalar. Genel itibariyle umutsuz ve biraz da motivasyonsuzluk sorunu yaşayacaklarından işlerine konsantre olmakta zorlanabilir, üzerlerine düşen işleri ve sorumluluklarını yerine getirmekte zorlanabilirler. Sosyal çevreleriyle ilgili sorunlar yaşayabilirler ve planlarında aksamalar oluşabilir. Ufak tefek ev kazaları da bu hafta yengeç burçlarının canını sıkacaktır özellikle çarpmalar ve hafif vücut travmalarına karşı dikkatli olmaları gerekiyor. Manevi olarak yorgun hissedeceklerinden sorunlarını işlerine ve genel ilişkilerine yansıtma eğilimleri artacaktır. Çevrelerindeki kişilere karşı beklentileri yüksek olacaktır ve sorunlarına ya da yaşadıkları problemlere çevrelerinden günah keçisi arayabilir durumdalar. Hafta sonuna doğru kova burcunda gerçekleşecek tutulma sürecinde ise şüpheci, kıskanç ve paylaşımdan kaçınan yanları ortaya çıkacaktır. Ayrıca ödeme zorlukları ve maddi konuların gündemlerine oturması söz konusu olabilir. Sakladıkları ya da kendilerinden saklanan bazı şeyler ortaya çıkabilir. Bunların dışında ise tutulmanın iyi yanı hayatlarında düzen oturtmaya çalıştıkları konularla ilgili olarak kararlar almaya başlayacak ve uygulama isteği duyacak olmalarıdır.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Hafta başında aslan ve yükselen burcu aslan olanlar duygusal açıdan kendilerini kısıtlanmış ve sorun yaşadıkları konularda çözümsüz kalmış hissedeceklerdir. Sorunları görmezden gelme veya olan sorunu olduğu halinden büyük hale getirme, yardım almayı reddetme eğilimleri artacaktır. Çevrelerindeki olayları genel olarak maddi açıdan değerlendireceklerinden ne istedikleri ve neyin gerçekleştiği konularına karşı hassas olacaklar. Şüpheci ve paranoya yaratmaya yatkın yapıda olamaları nedeniyle tüm ilişkilerinde zorlanmalar yaşanabilir zira kendilerine karşı güvenleri de azalacaktır. Sorularına verilen cevaplardan tatmin olmayarak kendi cevaplarına yönelim gösterecekler. Hafta sonuna doğru kova burcunda gerçekleşecek tutulmayla beraber mesleki ve duygusal anlamda değişimler hayatlarına girecek. Çalıştıkları alanda veya beraber çalıştıkları kişilerle ilgili sorunlar yaşayabilecekleri, karşılığını bekledikleri işleri ve çalışma koşulları önemli hale gelecektir. Ayrıca varsa beraberlikleriyle ilgili beklentileri değişecektir ve daha verici bir yaklaşım arayışında olacaklar. Bekar olan aslanlar için daha evvel düşünmedikleri veya kendilerine uygun bulmadıkları kişilerle yakınlaşma eğilimi gösterebilirler. Bunların dışında çevrelerindeki düşmanlıklarla ilgili sıkıntılar da oluşabilir. Tutulmanın iyi yanı ise kendilerini ve duygularını ifade etme konusunda daha net ve başarılı bir çizgide gidecek olmalarıdır. Cesaret gerektiren tekliflerde bulunabilirler ve kendilerini anlatma istekleri artabilir.

Başak ve yükselen başak burcu

Hafta başında başak ve yükselen burcu başak olanlar kendileriyle hesaplaştıkları bir sürece giriyorlar. Gelecekleriyle ilgili daha ciddi ve kararlı düşünme potansiyelleri artarken planlarında aksamalar oluşabilir ve ani terslikler ortaya çıkabilir. Özellikle fiziksel değişimler amaçlayan başak burçları Eylül ayinin ortasına kadar bu alanda karar alıp uygulamaya geçmemeliler zira fiziksel değişim istekleri artacaktır ancak sonucundan memnun kalmayabilirler. Bununla beraber estetik operasyonlar için de uygun bir dönem olmayacağından bu anlamda aldıkları kararları ertelemeliler. Genel olarak kendilerini paylaşmaktan kaçınacakları için yakın ilişkide oldukları kişilerle aralarına mesafe koyma eğilimleri yüksek olacak. Duygusal olarak beklenmedik ve kendilerine aykırı hamlelerde bulunabilir, akıllarında aniden beliren kişilerle yanlış ilişkilere adım atabilirler bu açıdan dikkatli olmalarında fayda olacaktır. Hafta sonuna doğru gerçekleşecek dolunay sürecinde ise yaptıkları şeylerden bekledikleri sonuçları almaları zor olacak ve attıkları adımları hayal kırıklığı yaratacaktır. Motivasyonları düşük, hayal güçleri sınırlı olacağından ve suistimale açık yapıları nedeniyle sorunlar yaşayabilirler. Ayrıca sağlıklarına dikkat etmeliler. Tutulmanın iyi yanı ise kendilerini göstermek istedikleri kişilerle olumlu etkileşim kurabilecek ve artan çekiciliklerini kullanabilecek olmalarıdır.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Hafta başında terazi ve yükselen burcu terazi olanlar içsel gerilimlerini dışarı yansıtmaya açık durumda olacaklar ve genel çevre ilişkilerinde tartışmalar&sürtüşmeler yaşayabilirler. Planlarını bazı endişe ve huzursuzlukları nedeniyle  erteleyebilecek durumda olacaklar. Sorunlarını anlatmıyor daha çok çevrelerindeki kişilerin sorunlarına odaklanıyor olmaları problemleri karşısında çözümsüz kalmalarına sebep olacağından daha paylaşımcı olmayı tercih etmeliler ve ayrıca konudan konuya atlama, zihin dağınıklığı yaşamaları kendilerini ifade etmekte uyumsuzluklar oluşmasına sebep olabilir. Hafta sonuna doğru gerçekleşecek olan tutulma terazi burçlarının aşk hayatlarında ani değişimlerin oluşabileceğine işaret ediyor. İlişkilerde kopuşlar, kavgalar ve beklenen/ tutulması istenen vaatlerin yerine getirilmemesi temelli sıkıntılar yaşayabilirler. Ayrıca yeni kişilerle tanışmakta ve uyuşmakta zorlanacaklarından karşılarına çıkan duygusal fırsatları değerlendirmeden evvel biraz vakit geçmesini sağlamak ve bu tür yaklaşımlardan daha verimli sonuçlar almak için eylül ayının ikinci haftasına kadar kendilerini beklemeye almaları iyi olacaktır. Tutulmanın iyi yanı ise terazi burçlarının özellikle duygusal yaşantılarındaki sorunları anlayabilmeleri ve istekleriyle ilgili net çizgiler oluşturabilmeleri olacaktır.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Hafta başında akrep ve yükselen burcu akrep olanlar duygusal ve mesleki hayatlarında yaşadıkları hayal kırıklıklarıyla ilgili muhataplarına karşı paylaşımdan kaçınacaklar. Diğer yandan sorunlarını çözebilmek için yan yollara sapma eğilimleri yüksek olacaktır. Haber bekledikleri konularda beklentileri karşılanmayacak ve stresli bekleme süreci geçirdikleri konularla ilgili olarak gelişmeler ileri zamana atılacaktır bu nedenle işleri hızlandırmak için kendileri devreye girebilirler. Akrep burçları çevrelerindeki kişilerden/ arkadaş çevreleri vasıtasıyla tanıyacakları kişilerden etkilenmeye açık durumda olacaklar ancak bu konuda hamle yapmadan evvel eylül ayının gelmesini beklemeleri ve duygularını iyice anlamadan hareket etmemeleri daha iyi olacaktır. Hafta sonuna doğru gerçekleşecek dolunay akrep burçlarının ev içerisinde sorunlar yaşamalarına, evde değişiklik yapmak istemelerine, ikamet yeri değiştirme isteğine sebep olabilir. Bununla beraber aile içerisinde bazı sağlık sorunları ortaya çıkıp huzursuzluk yaşamalarına sebep olabilir. Tutulmanın iyi yanı ise gelecekle ilgili planlar yapma ve ileriye dönük kararlar almaları açısından daha etkin olacaklarından kapsamlı ve uzun vadeli düşünme eğilimlerinin artması olacaktır.

Yay ve yükselen yay burcu

Hafta başında yay ve yükselen burcu yay olanlar özellikle iş ve kariyer konularında zorlanmaların ortaya çıkmasıyla beraber geleceğe dönük endişeler yaşarken bir yandan da kendilerine karşı ağır eleştirel bir tavır takınabilir durumda olacaklar. Kusurlarını sorun olarak görmek ve sorunlara odaklanmak, iyi giden konuları öne çıkarmakta zorlanmak yay burçlarının bu hafta can sıkıntısı yaşamasına sebep olacaktır. Kendilerini verimsiz ve yorgun hissedebilir, "ne de olsa iyi gitmeyecek" diyerek yeni hamlelerden kaçınabilirler. Duygusal ilişkilerinde durağanlıkla ilgili problemler yaşayabilir ve rutinlerden sıkıldıklarını hissedebilirler. Kendileriyle rekabet halinde olacaklarından karmaşık davranışlar göstereceklerdir ve genel sosyal hayattan duygusal olarak uzak bir yapı göstereceklerdir. Hafta sonuna doğru gerçekleşecek dolunay süreci ise yay burçlarının sosyal ilişkilerinde zedelenmeler getirebilir. Dedikodularla ilgili sıkıntılar yaşayabilecekleri gibi çevrelerinde onları sevmeyen kişiler tarafından nahoş davranışlar da görebilirler. Ayrıca yaptıkları planlarda bozulmalar gündeme gelebilir. Tutulmanın iyi yanı ise iletişim ve destek bulmanın önemini anlamaları ve yakınlıklarını koruma isteklerinin artacak olmasıdır. Hiç beklemedikleri kişilerden sevgi ve destek görebilir; akıl alabilirler.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Hafta başında oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar akıllarındaki yenilikleri ortaya çıkaramıyor ve istedikleri hamleleri yapamıyor olmanın gerilimini yaşayacaklar. Özellikle duygusal hayatlarında sözel olarak kendilerini ifade etmeleri fazlasıyla zor olacağından kendilerine karşı öfkeli olabilirler. Bununla beraber uyku problemleri, uyku arasında aniden uyanma ve karmaşık rüyalar görme ihtimalleri artacak kendilerini verimli hissetmekte zorlanacaklar. Çevrelerine karşı zaman zaman katı tutumlar gösterebilir, çevrelerindeki kişilerden motivasyonlarını yükseltmelerini bekleyebilirler. Hayal kırıklığı yaşadıkları konuları muhataplarına değil yakın arkadaş çevrelerine anlatacak olmaları ise asıl kişilerle aralarına mesafeler girmesine sebep olabilir. Hafta sonuna doğru kova burcunda gerçekleşecek olan tutulma sürecinde ise maddi durumları ön plana çıkacak ve ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanmalar oluşacaktır. Ayrıca eşya ve para kaybına dikkat etmeleri gerekiyor. Bununla beraber olayları maddi şekilde değerlendirme eğilimleri de artacağından "ne kazandım ne kaybettim" diye düşünmeleri ve buna göre hareket etmeleri kuvvetle muhtemel. Tutulmanın iyi yanı ise verilen tavsiyeleri değerlendirebilecek, kendilerine rota oluştururken olasılıkları iyi hesap edebilecek ve önceliklerini değişen durumlara göre belirleyecek durumda olmalarıdır.

Kova ve yükselen kova burcu

Hafta başında kova ve yükselen burcu kova olanlar hayatlarında gerçekleşen olayların hayal ettiklerinden farklı olduğu endişesiyle hareket edecekler. Beklentileri tam olarak istedikleri şekilde karşılanmayacağı gibi, düşünme fırsatı bulduklarında ise ellerinde olanların yaptıklarının karşılığı olmadığını fark edebilirler. Duygusal açıdan zorluklar çıkarma ve cinsellikle ilgili sorunlar yaşama olasılıkları fazla olduğundan bu alanlarda kararlar alıp harekete geçmeden evvel biraz vakit geçmesini beklemeleri iyi olacaktır. Ayrıca sosyal paylaşımlarının kısıtlı olması ve bekledikleri hareketliliği yakalayamıyor yahut yakaladıkları hareketten gerçek anlamda tatmin sağlayamıyor oluşları kova burçlarını arayışlara itecektir. Hafta sonuna dogru burçlarında gerçekleşecek olan dolunay sürecinde ise kişilikleri, beklentileri, görünüşleri ve istekleri konusunda fazlasıyla hassas olacak, meseleleri kişiselleştirme ve alınganlık yaşama ihtimalleri artacaktır. Yenilenme, bulundukları noktadan farklı bir noktaya ilerleme arayışları yükselecektir ve ileriye dönük tutarlı planlar yapma istekleri çoğalacaktır. Genel itibarıyla istekleri karşılandığı müddetçe sakin olacaklar ancak diğer yandan isteklerinin fazla oluşu çevrelerindeki kisilerden beklemedikleri reaksiyonlar almalarına sebep olabilir. Tutulmanın iyi yanı ise kendilerini tahlil ederek, dizayn etme konusunda fırsatların önünü açacak olmasıdır bu nedenle olabildiğince bardağım dolu tarafına bakmaları ve olumlu noktalara odaklanmaları önemlidir.

Balık ve yükselen balık burcu

Hafta başında balık ve yükselen burcu balık olanlar mesleki ve duygusal zorlanmalara açık durumda olacaklar. Motivasyonları düşük, kendi başına kalma istekleri yüksek olurken diğer yandan duygusal paylaşımlarda yoğunluk arayışları ortaya çıkacaktır. Anlık gergin tavırlarla beraber oldukları kişiye zorluklar çıkarabilir, kendilerinin de anlamadığı bir kısıtlanmışlık/ sıkılganlık hissedebilirler. Kendilerine verdikleri sözleri tutmadıklarını düşünecekleri, hayatları için koydukları hedefleri yakalayamadıkları düşünceleriyle kendilerini yargılayacakları bir dönemde olduklarından yeni şeyler yaratmak ve hayatlarına yeni aktiviteler katmakta zorlanabilirler. Beraber çalıştıkları kişilerle uyumsuzlukları artacak ve hatalara karşı tolerans gösterme güçleri düşecektir. Hafta sonuna doğru 12. Evlerinde gerçekleşecek olan tutulma uyku sorunları, endişeler ve karmaşık rüyaları beraberinde getirecektir. Sonuçsuz kalan konular, gergin durumlar bu hafta rüyalarında sık sık yer alıp günlük hayatlarına da etki edebilir. Ayrıca kendilerini yorgun ve memnuniyetsiz hissedebilirler. Tutulmanın iyi yanı ise kendilerine karşı yeni sorumluluklar yüklenecek ve şimdi yaşadıkları sıkıntılı durumları ileride yaşamamak için kendilerini yeni baştan dizayn edecek olmalarıdır.

3 yorum:

  1. of sen nesin nurçin, nasıl kelime kelimesine beni yazarsın böyle ya hayranım sana <3

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, 23-30 Ağustos ne zamna yayınlanacak acaba?
    Saygılar

    YanıtlaSil
  3. Iyi gunler 23-30 agustosu yayinlamayacak misiniz? Tesekkurler.

    YanıtlaSil