8 Ağustos 2016 Pazartesi

8-15 Ağustos arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen koç burcu


Duygusal anlamda istek ve beklentilerinin karmaşıklaşması nedeniyle ne istediği konusunda kararsız davranışlar gösterecek olan koç ve yükselen burcu koç olanlar fiziksel ve duygusal istekleri arasında çekişmelerle yüz yüze olacaklar. Duygusal olarak çok açık davranmak isterken fiziksel paylaşımlardan kaçınabilir yahut fiziksel paylaşıma açıkken duygusal olarak kapalı davranabilirler. Genel anlamda herkese karşı belirgin şüphe ve kıyaslama eğilimi gösterecekler dolayısıyla arkadaşlıklarından birkaç gün uzak durabilir, sorunlarını anlatmaktan kaçınabilirler. Hafta ortasından itibaren ise daha duygusal, daha paylaşımcı, kendileriyle ilgili eleştirilere daha açık ve duygusal anlamda daha hedeflerine yönelik olacaklar. Bu hafta eski sevgililer yahut geçmişte kalmış duygusal konularla muhatap olabilirler.


Boğa ve yükselen boğa burcu


Hafta başında boğa ve yükselen burcu boğa olanlar ev içerisinde bazı hoş olmayan tartışmalar, alınganlıklar olabilir yahut kabul etmek istemeyecekleri eleştiriler alabilirler. Evli veya ilişkisi olan boğa burçları gerilimlere açıklar. Benzer şekilde flörtlerde ve başkalarıyla olan iletişimde de zorlanmalar gündeme gelecektir. Ev içerisinde eşyalara zarar gelebilir veya değişimlere ihtiyaç olabilir. Hafta ortasından sonra ise yer değiştirmek, bulunulan alanı güzelleştirmek, kadınlarla olan iletişim ön plana çıkacak. Bununla beraber uyku sorunları, enteresan rüyalar ortaya çıkabilir ancak yaşanılan uyku sorunları boğa yükselen burcu boğa olanlar için bi gerilimi değil beraberinde yaratıcılığı ve çözümselliği getirecektir.


İkizler ve yükselen ikizler burcu


İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar bu hafta başında iletişim sorunlarına açık bir durumda olacaklar ve istemeden ağızlarından bazı bilgileri kaçırabilir, söylememeleri gereken şeyleri söyleyebilirler. Bununla beraber başkaları tarafından haklarında yapılmış bir takım konuşmaları duyabilir ve motivasyon kaybı yaşayabilirler. Sağlıklarıyla ilgili özellikle cilt sorunları başta olmak üzere, duyu organlarına yönelik sorunlar oluşabilir veya bu konularda bazı ertelenmiş sorunlarla uğraşmaları gerekebilir. Ayrıca fiziksel görünümleriyle ilgili onay alma ihtiyaçları yoğun olacaktır. Hafta ortasından itibaren ise beklentilerine yönelik hareket etme ihtiyaçları artacak ve amaçları doğrultusunda tanıdıkları yahut kendilerine yardımcı olabilecek kişilerle iletişim halinde olacaklar. Arkadaşları vasıtasıyla bazı başarılar elde edebilir, bazı fırsatlar yakalayabilirler. Çalışan ikizler burçları için ise kariyerle ilgili gelişmeler olabilir.


Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu


Hafta başında yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar bir taraftan gezmek, eğlenmek isterken bir taraftansa eğlenmekte ve rahat davranmakta zorluk çekecekler. Kendilerini daha iyi hissetmek için bolca para harcamaya, alışveriş yapmaya meyilli olacaklar. İşlerini kendi başlarına halletmeyi, kendi başlarının çaresine bakabilmeyi isteyecekleri, daha kendileriyle olacakları bir hafta olacaktır. Aşk hayatlarında zorluklar yaşamaları olasıdır özellikle hayatla ilgili önceliklerinin duygusal yaşamlarında ortaya çıkanla uyuşmaması duygusal anlamda yengeç burçlarının zayıf düşmesine ve beklentileriyle ilgili motivasyon kayıplarına sebep olabilir.  Yaptıkları şeyler için kendilerini bağışlamakta zorlanacaklar ve geçmişte kalan bazı konuları yeniden açıp yoğun bir muhasebeye girişebilirler. Hafta ortasından itibaren ise daha başarılı olabilir,  özellikle kariyer ve mesleklerinde yaptıklarıyla dikkat çekebilir ve takdir toplayabilirler. Eskiden başvurdukları bir takım yerlerden iş teklifleri alabilirler. Sosyal alanda da daha hareketli ve görünür olacaklar. Maddi gelişmelere de açık oldukları bu süreçte bazı ters giden konular düzelecektir.


Aslan ve Yükselen Aslan Burcu


Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar hafta başında kendileriyle ilgili beklentileri ve isteklerini karşılayamadıklarını düşünerek depresif davranışlar gösterebilirler. Uzun süredir kabullenemedikleri ve kendilerine itiraf etmekten çekindikleri konuları değerlendirmeye alabilir ve objektif bir bakış açısıyla değerlendirmeler yapabilirler. Bir taraftan bağımsız olmak isterken bir taraftan ev, aile ya da aile bireyleri kaynaklı sorumluluklardan dolayı kısıtlamalar yaşama ihtimalleri olduğundan kendilerini bu anlamda doğru ifade etmelerinde, yoğun tartışmalara girmemelerinde fayda var. Hafta ortasından itibaren ise aslan ve yükselen burcu aslan olanlar toplum içerisinde çekicilikleri ve fiziksel görünümleri ile ön planda olacaklardır. Başkalarını, özellikle de yeni tanıştıkları insanları çok kolay etkileri altına alabilir, yeni flörtlere ve ilişkilere adım atabilirler.


Başak ve yükselen Başak burcu


Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu hafta iletişimlerinde şüpheci olacak, sezgileri doğrultusunda iletişimlerine ve çevre ilişkilerine yön verecekler. Özellikle yakın çevrelerinden şüphelenmeye meyilli olacaklarından az konuşup çok gözlem yapacakları bir hafta olacaktır. Bir tarafları çok rasyonelken diğer taraftan gelecekten haber alma, fal gibi ilgileri ve merakları artabilir, kendileriyle ilgili ön göremedikleri konularda bilgi edinme istekleri artabilir. Önsezileri kuvvetli olacaktır ama bunları mantığa oturtmak istedikleri için bu konuda çok da başarılı olamayabilirler.
Hafta ortasından itibaren ise ilişkisi, flörtü vs olan başak ve yükselen başakların ilişkilerinde geçmişte kalmış sorunları gün yüzüne çıkabilir. İlişkisi olmayanlar ise gizli aşklara kaçamaklarına ve cinsel anlamda farklı deneyimlere açık olacaklardır. Bununla beraber kendilerini istedikleri gibi sunma fırsatı yakalayacakları çevrelerde yer alacaklar.


Terazi ve yükselen Terazi


Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar hafta başındaki ilk birkaç günü gelecekleri ve maddi durumları açısından kaygılı şekilde geçirebilirler. Bir tarafları geleceğe dair mutlu olmasına adına bir şeyler yapmak isterken diğer yandan ise parasal konulardan dolayı gergin ve çok çalışmaya meyilli olacaklardır. Maddi anlamda bazı zorlanmalar nedeniyle sosyal hayatlarında çok aktif olamayabilir yahut sosyal alanda normalden fazla harcama yapabilirler. Bununla beraber terazi burçları hafta ortasına kadarki süreçte arkadaşlarından ve sosyal çevresinden şüphe duyabilir her adımlarında arkalarını kontrol etme ihtiyacı hissedebilirler. Hafta ortasından itibaren ise arkadaş çevrelerinde olan önceden tanıdıkları biriyle ani başlayan birlikteliklere ya da ortaklı işlere gitmeye yatkın olacaklar, eskide kalmış bir konu yeniden canlanabilir. İlişkisi olan terazi burçları ise beraberliklerini monotonluktan kurtarmak adına sosyal alanda daha fazla vakit geçirme isteğinde olacaklardır. Ayrıca çevreleri vasıtasıyla önemli ve kendilerini ilerletecek insanlarla hiç beklenmedik şekilde tanışma fırsatları yakalayabilirler.


Akrep ve yükselen akrep burcu


Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar bu hafta başında kendilerini sosyal alanda ifade edebilmek konusunda oldukça zorlanacaklar. Ne düşüklerini ve ne istediklerini tam olarak bilemiyor olmalarından dolayı karmaşaları çevrelerini de etkileyecektir. Yaratıcı yetenekleri daha sınırlı ve zevklerinde basit bir çizgileri olacağından yaptıkları işler başkaları tarafından beğenilmeyebilir.  Hafta ortasından itibaren ise gerek çalışma hayatında gerek toplum içerisinde çalışmaları ve yaptıklarıyla dikkatleri üzerlerine çekeceklerdir. İş hayatında önemli insanlarla hiç çaba sarf etmeden, sürpriz bir şekilde karşılaşma durumları ve bu ilişkilerinden fayda sağlama durumları oluşabilir. Bununla beraber bulundukları topluluklar içerisinde birileri dikkatlerini çekebilir, yeni flörtlere adım atabilirler. Çalışan akrepler ise iş çevreleri vasıtasıyla duygusal yakınlaşmalara girebilirler.


Yay ve yükselen Yay burcu


Yay ve yükselen yay burçları hafta başında istekleri doğrultusunda yahut istemeden de olsa yalnız kalmaya yatkın olacaklar. Daha önce görmedikleri tarzda rüyalar görebilir, akıllarında yeni fikirler oluşturmaları gereken konularda başarısız ve kısır kalabilirler. Yeni tanıştığı insanlarla bu hafta ilişkilerini çok derinleştiremeyeceklerdir, insanlarla gerek bilgi paylaşımları konusunda gerekse iletişim konusunda sınırlı kalacaklardır. Daha bireysel düşünüp daha bireysel hareket edecekler ve başkalarının tavsiyesini dinlemektense kendi yollarında ilerleyecekler. Hafta ortasından itibaren yay ve yükselen burcu yay olanlar duygusal anlamda yeni kişilerle tanışabilir, keyifli ortamlarda bulunabilirler. Ayrıca mevcut bir ilişkileri varsa güzel vakit geçirebilir ve yeni hobiler oluşturabilirler.


Oğlak ve yükselen oğlak burcu


Hafta başında oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar şüpheci, ketum ve soğuk tavırlarıyla çevrelerindeki insanlardan uzak bir profil çizecekler. Çevrelerinde hoş olmayan olaylar meydana gelebilir ve ilerlemek için bazı beklentilerini elde edemeyeceklerini fark edebilir yahut çevresel koşulların kendilerine uygun olmadığına karar verebilirler. Normalden fazla çalıştıklarını ve kendilerine haksızlık yapıldığını düşünebilirler. Hafta ortasından itibaren ise şüphelerini bastırmak için farklı şeyler yapmaya yönelecekler. Özellikle kadınlarla araları daha iyi olacaktır ve sorunlarını anlatacak ortam yakalayabilirler. Bununla beraber ayrı eve çıkma, ev değiştirme, ev içerisinde dekorasyon değişikliği gibi konular gündemlerine girebilir. Hayatlarındaki ufak detayları büyütüp güzelleştirmeye yatkın olacaklardır


Kova ve yükselen kova burcu


Kova ve yükselen burcu kova olanlar hafta başında iş hayatları aktifse bu alanda değilse sosyal anlamda yaşayacakları bazı karışıklıklara karşı dikkatli olmalılar. Ufak tefek ailevi sorunlarla karşılaşabilirler. Duygusal anlamda partnerleri yahut flörtleri varsa kendilerini istedikleri gibi ifade edemeyebilir, söylemek istedikleri şeyleri söyleyemeyebilirler. Ayrıca karşı taraftan olan beklentileri tam olarak karşılanmadığı için depresif ve yorgun hissedebilirler. Hafta ortasından itibaren ise özellikle duygusal hayatlarında seyreden hafif depresif ve kapalı hal yerini yoğun iletişime ve daha açık davranışlara bırakacaktır. Kendilerini ifade etmenin farklı yollarını bulacak ve bu anlamda daha yaratıcı olacaklar. Ayrıca yakın arkadaşları yahut kardeşleriyle eğlenceli programlara dahil olabilir, merak ettikleri konuları öğrenecekleri ortamlara girebilirler.


Balık ve yükselen balık burcu



Hafta başında balık ve yükselen burcu balık olanlar fiziksel olarak kendilerinde sürekli kusur bulmaya meyilli davranışlar gösterecekler. Fiziksel değişimler yapmak isteyebilir, kendilerini yenilemek adına uğraşlara girebilir, saç, makyaj, giyim konularında değişimler gerçekleştirmek isteyebilirler.  Özellikle yaratıcı olmaları gereken süreçlerde bulunan balık ve yükselen balıklar birkaç gün boyunca bu anlamda çok başarılı olamayacaklardır. Başkalarına karşı aşırı verici ve fedakar davranışlarda bulunduklarını fark edip, bununla ilgili bazı kararlar da alabilirler. Hafta ortasından itibaren ise maddi anlamda harcamalara, kendilerini iyi hissetmek adına yapacakları alışverişlere dikkat etmeleri gerekiyor. İştahları açılabilir ve kilo alabilirler. Bununla beraber iş görüşmesi yahut benzeri işleri varsa bu anlamda başarılı adımlar atabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder