1 Mayıs 2017 Pazartesi

1-8 Mayıs arası haftalık burç yorumları


Koç ve yükselen koç burcu

Koç ve yükselen burcu koç olanlar haftaya çevrelerini güzelleştirme, düzene koyma kararıyla başlayabilirler. Ödemeler konusunda bazı rahatlıklar, maddi alanda bazı gelişmeler oluşabilir. Tadilat, tamirat, emlak alım satımı için uygun etkilerle başlayacaklar. Venüs'ün geçtiğimiz hafta retro hareketini sonlandırmasını takiben Merkür'ün de bu hafta geri hareketini sonlandırmasıyla beraber duygusal anlamda gelişmelere uygun bir zeminde olacaklar. Duygusal hayata dair akılcı kararlar, doğru ifadeler ve isteklerin netleşmesi Koç ve yükselen burcu koç olanlar için önemli adımların gelişini de hazırlayacaktır. Yeni bir ilişki veya flörte başlayabilir, hayatlarında yeni değişiklikler yapabilirler.

Boğa ve yükselen boğa

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar bu haftaya güçlü iletişim becerileriyle başlayacaklar. Önemli konuşmaları varsa haftanın ilk günlerinde yapabilirler. Özellikle duygusal ilişkiler adına önemli konuşmaların yapılabileceği bu birkaç gün aynı zamanda ilişkilerde ortaya çıkabilecek pürüzlerin giderilmesi adına da olumlu etkiler taşıyor olacak. İş hayatı aktif olan boğa ve yükselen boğa burçları için ise iş ilişkilerinin sıkılaşması ve bağların sağlamlaşması söz konusu olabilir. Bununla beraber arkadaş yahut iş çevresinden yeni biriyle tanışabilir, duygusal anlamda hareketli günler geçirebilirler. Hafta ortasından itibaren ise Merkür'ün ilerleyen hareketine başlamasıyla beraber boğa burçları içine kapanık, duygusal, şüpheci ve koruyucu, düşüncelerini muhafaza edici davranışlardan uzaklaşacak ve daha aktif hale geleceklerdir. Aile içerisindeki olaylardan fazlasıyla etkilenebilir ve çevrelerinde düzenlemelere gidebilirler.

İkizler ve yükselen ikizler

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar bu haftaya sağlıklarını ve görünümlerini etkileyecek değişiklikler yapma isteğiyle başlayacaklar. Zararlı alışkanlıklarını bırakmayı isteyebilir, spor/diyet yapma kararı alabilirler. İhmal ettikleri sağlık problemleri varsa bu hafta bu konuyla ilgili harekete geçebilirler. Kendilerinden ödün verme ve başkalarının isteklerini yerine getirmek için kendi isteklerini geri plana atma ihtimallerinden dolayı suistimale açıklar ve buna dikkat etmeleri gerekiyor. Bu hafta yeni kararlar alabilir, hayatlarıyla ilgili yeni istekler oluşturabilirler. Hafta ortasında Merkür'ün ileri hareketine başlamasıyla beraber sosyal hayatı hareketlenecek olan ikizler burçları, uzun süredir görüşme fırsatı yakalayamadıkları kişilerle görüşebilir, çevrelerine karşı hareketli ve meraklı bir duruş sergileyebilirler. Dedikodular ve bazı münazaraların olacağı ortamlarda bulunacaklardır. Öne çıkma istekleri artıyor olduğundan başkalarının sorunlarına karşı ilgili ve yardımsever tavırlarıyla dikkat çekecekler.

Yengeç ve yükselen Yengeç

Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar bu haftaya duygusal hayatlarıyla ilgili önemli karar ve değişimlerle girebilirler. Bu hafta yengeç burçları duygusal gelişmelere açık durumda olacaklarından ve kendilerini ifadeleri güçlü olacağından çevrelerinde çok insan dolanabilir. Daha eğlenceli, daha aktif bir yapıları olacaktır ve bununla beraber çevrelerine sık sık tavsiye verir nitelikle yaklaşacaklardır. Hafta ortasında Merkür'ün ileri hareketinin başlamasıyla beraber maddi konular yengeç burçları için ön plana çıkacaktır. Hayattaki öncelikleri ve istekleri önem kazanırken buraya giderken karşılaşacakları zorluklarla nasıl mücadele edecekleri konusu da akıllarını kurcalayacak konulardan olacak. Yeni eşya satın alabilir, bütçelerini düzenleyebilir, kazanımlarını artırma yollarını geliştirmek için çabalayabilirler.

Aslan ve yükselen aslan

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar bu hafta zihinsel olarak oldukça açık olacaklar ancak ufak bir sorun yaklaşık bir aydır kendilerini ve asıl isteklerini net olarak ortaya koyamıyorlar. Bu hafta Merkür'ün ileri hareketine başlamasıyla beraber daha açık, ifadelerinde daha net ve duygusal hayatlarında daha akılcı davranmaya başlayacaklar. Davranış ve ifadelerinde değişim gösterebilir, kendilerini yenilemeye karar verebilirler. Hataları ve mevcut sıkıntılarını masaya yatırıp bunlar üzerinde bir düzenlemeye gidebilirler. Bu hafta aslan ve yükselen aslanlar kendilerini ve hayatlarındaki insanları ilgilendirecek önemli kararlar alabilirler veya uzun süredir planladıkları konularda hareket alanı yaratmaya başlayabilirler.

Başak ve yükselen başak

Başak ve yükselen burcu başak olanlar sosyal anlamda hareketli ve çevrelerinden gelebilecek bazı fırsatlara açık bir şekilde haftaya başlayacaklar. Yanlış bildikleri önemli konular çevrelerindeki kişiler tarafından düzeltilebilir, farklı insanlarla tanışabilir yahut ihtiyaçları olan bir noktada arkadaşları devreye girebilir. Önemli konuşmalar, bilgiler açısından da paylaşımlara açık oldukları bu birkaç gün boyunca iletişim becerilerinin gücü vasıtasıyla çevrelerindeki ve hayatları içerisindeki özel durumları çözebilirler. Hafta ortasında Merkür'ün ileri hareketine başlamasıyla beraber biraz daha içe kapanık, duygularını ve düşüncelerini gizleyen bir yapıda olacaklar. kendilerini geri planda tutacak ve çevrelerine karşı daha gözlemci bir tavır gösterecekler ve eyleme geçme konusunda fırsatların oluşmasını bekleyecekler. Bu süreçte önemli fikirler ve bu fikirlere karşı takipçilik geliştirebilirler.


Terazi ve yükselen Terazi

Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar haftaya sosyal alanda hareketli ve kendilerini öne çıkarmaya yatkın bir şekilde başlayacaklar. Bekledikleri ödemeler ve haberler gelebilir, istedikleri bir eşya kendilerine ulaştırılabilir. Bununla beraber iş hayatı aktif olan terazi burçları mesleki gelişim ve kazanımlarına odaklanacaklardır. Terfi, zam gibi isteklerini ortaya koyabilir yahut iş değişimi yapma kararı alabilirler. Otoriter erkek figürlerle iyi anlaşmaları ise beraberinde istediklerinin kolay yapılmasını getirecektir. Hafta ortasında Merkür'ün ileri hareketine başlamasıyla beraber terazi ve yükselen burcu terazi olanlar hareketli ve eğlenceli bir sürece giriş yapıyor olacaklar. Bu dönemde çevreleriyle ilişkileri hem sağlam hem de çevrelerinden gelecek fırsatlara açık durumda olacaklarından fırsatları iyi değerlendirmelerini öneririm.

Akrep ve yükselen akrep

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar haftaya kendilerini değiştirmeye, olaylara farklı açılardan bakmaya, yeni ortamlar ve yeni insanlar tanımaya açık bir şekilde başlayacaklar. Normalde sahip oldukları bakış açısından uzaklaşacaklardır. Kendilerini yeni bir ilgi alanına yönelmiş bulabilir, hayatlarına yeni konular sokmaya karşı istekli olabilirler. Odaklanma becerileri yüksek olacağından halledemedikleri konular, içinden çıkamadıkları durumlar varsa bunlara yönelebilirler. Hafta ortasında Merkür'ün ileri hareketine geçmesiyle beraber Akrep burçları öne çıkacakları bir sürece giriyor olacaklar. Daha fazla göz önünde, daha sosyal ve yeni arkadaşlıklara, ilişkilere açık durumda olacaklar. Bununla beraber iş hayatı aktif olan akrep burçları bu alanda yükselmeye, kendilerine verilen işlerde başarı ve takdir görmeye açıklar. Mesleki alanda aktif ve akılcı davranmaları yeni karar ve beceriler de getirecektir.


Yay ve yükselen yay


Yay ve yükselen burcu yay olanlar haftaya güçlü sezgilerle ve şüpheci şekilde başlıyorlar. Düşündükleri ama dillendirmedikleri konuları ortaya dökebilir, zihinlerini kurcalayan meseleleri çözmek için uğraşabilirler. Gergin ortamlarda dahi sakin davranabilecek durumda olduklarından genel olarak rahat bir profil çizecekler. Hafta ortasında Merkür'ün ileri hareketiyle beraber yeniliklere ve hayatlarında önemli değişikliklere açık durumda olacaklar. Yeni bir konuyu öğrenmeye başlayabilir, imkanları elverdiği ölçüde seyahatler planlayabilirler. Bakış açılarında ve olayları değerlendirme becerilerinde büyük bir değişim oluşacaktır. Yeni dil öğrenme, yeni hobiler, yeni insanlarla tanışma gibi etkilerin öne çıkacağı bu süreçte hayatlarında ufak tefek değişiklikler yapmak için de uygun olacaklar.

Oğlak ve yükselen oğlak

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu hafta duygusal konularda dışa açılmaya, sosyal alanda daha hareketli ve paylaşımcı davranışlar göstermeye yatkınlar. Yeni ortamlara girebilir, girdikleri ortamlarda yeni kişilerle tanışabilirler. İlişkisi olan oğlak burçları ise beraber oldukları kişiyle sosyal alanda daha fazla vakit geçirebilir veya ilişkilerinde önemli kararlar alabilirler. Hafta ortasında Merkür'ün ileri hareketine başlamasıyla beraber oğlak burçları için kendilerini geriye çektikleri, düşüncelerini gizlemeyi seçtikleri, sahiplenici, kıskanç ve kuşkucu davranacakları bir süreç sona erecek. Halledemedikleri işleri halletmeye soyunabilir, ödenmemiş borçları varsa ödeyebilir veya bunlarla ilgili çözüm yolları bulabilirler.

Kova ve yükselen kova

Kova ve yükselen burcu kova olanlar bu hafta ailelerinden ya da çevrelerinden olan erkeklerin sağlık sorunlarıyla uğraşabilirler. Ayrıca kendi görünüşlerine ve fiziksel yapılarına takılıp değişiklik isteğiyle bir disiplin altına girebilirler; diyet, spor gibi. Bununla beraber odaklanma ve tavsiye verme becerileri yüksek olacaktır, bu nedenle çevrelerindeki pek çok sorun için danışılan kişi haline gelebilirler. Hafta ortasında Merkür'ün ileri hareketine başlamasıyla beraber duygusal hayatları önem ve ivme kazanacaktır. Sorunlarına çözüm üretebilir, problemleri farklı bakış açılarıyla değerlendirebilir, yeni insanlarla tanışabilir yahut mevcut ilişkilerinde bir ilerleme kaydedebilirler. Başkalarıyla beraber çalışma anlamında daha verimli olacaklarından işlerinde de bir ilerleme kaydedebilir, ortaklaşa projelerde başarı kazanabilirler.

Balık ve yükselen balık

Haftaya duygusal hayatlarıyla ilgili önemli kararlar alarak başlayacak olan balık ve yükselen burcu balık olanlar kendilerini ve ilişkilerini düzenleme, yeni ilişkiler kurma anlamında şanslı etkiler altında olacaklar. Yeni girdikleri çevrelerde farklı insanlarla tanışabilir, genel profilleri dışında birini hayatlarına alabilirler. Daha pozitif, neşeli ve kararlı görünecekler ve insanları kolaylıkla etki altına alacaklar. Hafta ortasında Merkür'ün ileri hareketine başlamasıyla beraber fiziksel görünümleri ve sağlıkları balık burçları için önemli bir hal alacaktır. Kötü alışkanlıklarını bırakma kararı alabilir, fiziksel sağlıklarını ve vücut düzenini yoluna koyacak çalışma disiplini geliştirebilirler. Kendilerini başkalarının iyiliği için öne sürme potansiyelleri çok yüksek olacağından suistimal edilmemeye dikkat etmeliler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder