30 Mayıs 2017 Salı

29 Mayıs-5 Haziran arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen burç koç

Koç ve yükselen burcu koç olanlar bu hafta duygusal anlamda normalden farklı olan kişilere, normalden farklı zevk ve tercihlere yatkın olacaklar. Beğeni ve zevkleri alışılmışın dışında olabilir. Eğlence anlayışları ve hayata bakış açıları da farklı olacaktır. Bununla beraber alışveriş ve harcamalar konusunda da istekli ve kontrolsüz olacaklardır dolayısıyla bu konuya dikkat etmeleri önemlidir. Kendilerini daha eğlenceli ve neşeli alanlarda ifade etme ihtiyaçları artacak ve arkadaş gruplarına daha bağlı şekilde hareket etmeye yatkın olacaklardır. Bir süredir kendileriyle hesaplaşma içerisinde olan koç ve yükselen burcu koç olanlar, bu hafta Venüs'ün de etkisiyle bazı alanlarda bakış açılarını değiştirebilecek düşünce olgunluğuna ulaşacak, bazı düşüncelerinde kökten değişimler sağlayabileceklerdir. Hobilere yönelme yahut yeni ilgi alanları oluşturma koç ve yükselen koç burçları için önemli bir hal alacaktır.

Boğa ve yükselen burç boğa

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar bu hafta duygusallıktan biraz daha uzaklaşarak ev ve aile içerisindeki konulara, kendi geleceklerine ve ne istediklerine dair düşüncelere yönelecekler. Hayat içerisinde ne yapmak istedikleri, gizli merakları ve ilgileri açığa çıkarken, düşünüp de gerçekleştirmek için adım atmaya çekindikleri konular da daha gerçekleştirilebilir bir hal alacaktır. Genel olarak insanları dinlemeye ve yardımcı olmaya açıklar ancak bu hafta anlatma ve kendini paylaşma isteği de yoğun olacaktır. İçten içe isim koyamadıkları huzursuz hislerden dolayı uyku problemi yaşayabilirler. Bununla beraber duygusal hayatlarında uzun vadede ne istedikleri konusu da önemli olacaktır.

İkizler ve yükselen burç ikizler

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar bu hafta iletişim açısından oldukça yoğun bir trafik içinde olabilirler. Uzun süredir görüşülmemiş arkadaşlar, kardeşler ve yakın çevreden kişilerle iletişimleri yoğun olacaktır. Sevdikleri kişilerin sorunlarıyla uğraşabilir, arası bozulan arkadaşları arasında bir denge oluşturmaya çalışabilirler. Bununla beraber bekledikleri bir haber arkadaşlar vasıtasıyla gelebilir yahut bilgi almak istedikleri bir konuyu çevrelerindeki kişiler yoluyla öğrenebilirler. Farklı ve yeni deneyimlere açık oldukları bu hafta içerisinde ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar çevrelerinde kendilerine ilgi duyan bazı kişilerin kimliğiyle ilgili şaşırabilirler zira yakın arkadaş olarak gördükleri kimseler yahut dolaylı çevrelerinden olan insanların ani ilgileri ortaya çıkabilir. İş hayatı aktif olan ikizler burçları ise işlerini yoğunlaştırıp, farklı biçimlerde projeler yaratacak, işlerine daha farklı bir bakış açısıyla yaklaşacaklardır.

Yengeç ve yükselen burç yengeç

Bu hafta yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar daha çok maddi olanaklarını ve buna bağlı olarak uzun vadede ne yapacaklarını düşünmeye yatkın bir durumda olacaklar. Toplumsal çizgide görünümleri ve kendilerini nasıl yansıttıkları önemli bir konu olacağından çevrelerindeki imaj amaçlarına yönelik olarak alışveriş yapabilir, sosyal alanda etkin davranışlar gösterebilirler. Aldıkları kararları aniden değiştirerek kendileri için yeni yollar ve amaçlar belirleyebilir, bu doğrultuda hareket edebilirler. Her türlü yenilik ve değişik fikirlere açık olacakları bu haftada yengeç burçları için iş hayatı da önemli olacaktır. İş hayatında aktif olan yahut iş arayan yengeç burçları için ani fırsatlar ve yeni ilerleme alanları ortaya çıkabilir. Aile içerisinde, yahut sosyal alanda aralarında problem olan erkek otoriter figürler var ise bu hafta sorunları düzeltmek için uygun ortam da oluşabilir.

Aslan ve yükselen burç aslan

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar bu hafta kendileriyle ilgili yeni kararlar almaya açık olacaklar. Hayatlarına yeni bir soluk getirme arayışları devam edecek. Bununla beraber kendilerine karşı biraz daha objektif bakma, davranışlarını ve düşüncelerini tahlil etme imkanları ve istekleri olacaktır. Yeni insanlarla tanışabilir yahut yeni insanları etkileri altına almak isteyebilirler. Kendilerini geliştirmek adına da oldukça istekli ve yeni konulara açık bir yapı gösterecekler. Davranışları sosyal/açık bir biçimden çok bireysel ve düşünceli/kapalı olacaktır. Manevi dünya ile ilgili düşünceler de bu hafta aslan burçları için gündemde olabilir, daha sezgisel ve gözlemci bir role bürünebilirler.

Başak ve yükselen burç başak

Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu hafta hislerini gizlemeye ve kendilerini tam olarak ortaya çıkarmamaya odaklı olacaklar. Agresif, gergin, tepkisel davranacakları konularda normalin dışına çıkarak sakin ve olgun davranabilir, kendilerini bu kapalı yapıyla korumaya alabilirler. Her konuya farklı açılardan bakmak ve olayları uyumlu şekilde karşılamak eğiliminde olacaklardır. Ayrıca çekici ve davranışları açısından etkileyici olacaklarından bu hafta yeni kişilerle tanışabilirler ancak burada dikkat etmeleri gereken konu oluşacak etkileşimlerin daha çok fiziksel temelli bir yapı gösterecek olmasıdır. Kuracakları ilişkilerden uzun vadeli beklentilere girmemeleri, olanları görünenden fazlasıyla değerlendirmemeleri ve buna göre durumları ilerletmeleri iyi olacaktır. Ayrıca şüpheci ve gözlemci davranışlara daha yatkınlar ancak bunları dışa vurmak yerine kendi içlerinde çözmeye çalışacaklardır.

Terazi ve yükselen burç terazi

Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar bu hafta sosyal alanda faal, eğlenceli ve dinamik olacaklardır. Eğlence anlayışlarında belirgin bir farklılık ortaya çıkarken, arkadaşları ve içinde yer aldıkları gruplarda da yeni fikirler ve uyumlu davranışlarıyla dikkat çekecekler. Yalnız olan terazi burçları bu hafta arkadaş çevrelerinden biriyle yahut arkadaş çevreleri vasıtasıyla biriyle tanışabilirler. Beraberliği olan terazi burçları ise ilişkilerinde yeni bir adım atma kararı alabilir, sosyal alanda eğlenceli vakit geçirebilirler.

Akrep ve yükselen burç akrep

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar bu hafta özellikle iş yaşamları aktifse dikkatli olmalılar zira akıllarına önemli fikirler geldiği halde kaçırmaya, tembellik eğilimi gösterip, rehavete kapılıp işlerni unutmaya yatkın durumdalar. Verdikler sözleri unutabilir, yapmaları gereken işler konusunda odaklanma güçlükleri yaşayabilirler. Beslenme konusuna dikkat etmeleri gerekiyor zira dengesiz beslenme yüzünden ani kilo almak ya da ani kilo kaybı gibi sorunlarla karşılaşabilirler. Çevrelerinde saygı ihtiyaçlarının artacağı ve genel olaral çevre ilişkilerinde bu ihtiyaca göre hareket edecekleri bu hafta içerisinde başkalarının sorunları için koştururken kendileriyle ilgili meseleleri çözmeyi unutabilirler.

Yay ve yükselen burç yay

Yay ve yükselen burcu yay olanlar bu hafta duygusal anlamdaki yenilik arayışlarına devam edecekler. Normal ilgiler dışındaki insanlar, kendilerne farklı gelen kişilere çekilecekleri bu dönemde ayrıca paylaşımlara daha açık ve istekli, kendini anlatma ve karşısındaki dinleme konusunda başarılı olacaklar. Eğlenceli, dışadönük, gelişime açık davranacakları için çevrelerinde her zamankinden daha fazla ilgi çekebilirler. Bebek isteyen yahut hamilelik ihtimali olan yay burçları için bu konuda gelişmeler olabilir.

Oğlak ve yükselen burç oğlak

Bu hafta sosyal olaylara karşı daha hassas ve gözlemci davranacak olan oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar çevrelerindeki dedikodulara karşı da dikkatli ve tepkili davranacaklardır. Genel olarak dikkat çekici davranacakları bu hafta çevrelerinde de ilgi çekici ve farklı açıklamalarla gündeme gelebilirler. Hayatlarındaki bazı sorunlara farklı şekillerde çözüm arayışına gideceklerinden olabildiğince içe kapanık, gerekmedikçe sessiz, izlemeci bir rolleri olacak. Emlak alım satım işi olan oğlak burçları için şse beklenmedik teklifler ve şaşırtıcı işler ortaya çıkabilir. Bununla beraber çevresindeki önemli kadınlarla sorunu olan oğlaklar için barışmalar ve davranış değişiklikleri de gelecektir.

Kova ve yükselen burç kova

Duygusal hayatlarında iletişimin oldukça önemli ve gerekli olacağı bu hafta kova ve yükselen burcu kova olanlar daha duygusal, daha alıngan ve ilgi isteyen bir yapı gösterecekler. Beraberliği olan kova burçları partnerleriyle farklı iletişim biçimleri oluşturmayı deneyip ortak konular yaratmaya çalışırken, bekar olan kova burçları flörtlere açık durumda olacaklar. Yakın arkadaş çevreleri veya dolaylı çevrelerinden yeni insanlarla tanışabilir, yeni arkadaşlıklar geliştirebilirler. Bu hafta bekledikleri bazı haberler ve iş olanakları karşılarına çıkacaktır.

Balık ve yükselen burç balık


Balık ve yükselen burcu balık olanlar bu hafta sorumluluk almaya istekli, paylaşımcı ve sorunlara karşı çevrelerinde çözümsel bir yapı göstereceklerdir. Maddi anlamda bekledikleri gelişmeler var ancak diğer yandan dikkat etmeleri gereken nokta lüzumsuz harcamalar olacak zira gereksiz para harcamaya, (bütçelerine göre) alış verişin dozunu kaçırmaya da yatkınlar. Kısa vadeli planlarında ani değişiklikler yapabilir, yeni planlar oluşturabilirler. İş hayatı aktif olan balıklar ise odaklanma ve çalışma güçlüğü çekeceklerdir, bu duruma karşı dikkatli olmalılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder