15 Mayıs 2017 Pazartesi

15-22 Mayıs arası haftalık burç yorumları

Koç ve yükselen koç

Koç ve yükselen burcu koç olanlar bu hafta her konuda mantıklı kararlar almaya çalışacaklardır. Duygularını ve dürtülerini geri planda tutmaya, bir hedef doğrultusunda ilerlemeye açıklar. Şüpheci, cinsel anlamda güçlü ve çekiciliklerinin dışarıdan fark edildiği bir süreç olacaktır. Hedefleri doğrultusunda ilerlerken pusulaları zihinleri olacak ancak burada önemli bir nokta, bu hafta şüpheci ve hayallerle gerçeklerin arasında denge kuramayan bir tarafları mevcut. Bu durum önemli adımlarda gecikmelerine yahut düşünmeden hızlı hareket etmelerine sebep olabilir. Duygusal konularda ani ve düşüncesizce kararlar alabilir, buradaki enerjilerini doğru hamleyi yapmak için yanlış tarafa odaklanarak harcayabilirler dolayısıyla bu anlamda dikkatli ve üzerine düşünülmüş hamlelerde bulunmaları önemlidir. Kime ne için yaklaştıkları konusunda zaman zaman karmaşalar yaşamaları kuvvetle muhtemel.

Boğa ve yükselen boğa

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar bu hafta aşk hayatlarının baskın olduğu bir süreçte olacaklar. Varsa, partnerleriyle olan ilişkilerini güçlendirmek için harekete geçebilecekleri gibi yolunda gitmeyen işleri düzeltebilmek için önemli adımlar da atabilirler. Bekar olan boğa burçları için aşk hayatlarıyla ilgili yükselen beklentiler ve yalnızlığı bitirmek için gösterilecek çabalar dikkat çekiyor. Aniden flörtlere başlayabilir, geçmişte yarım kalmış flört ve ilişkilerine yönelebilirler. Ayrıca iş hayatıyla ilgili beklentileri olan boğalar için hayallerine ve isteklerine ulaşma yolu açılacaktır zira bu alanda zihinleri oldukça işlek. Duygusal karmaşalara açık olmaları bu alanda kararları güçleştireceğinden ve diğer yandan bu alanda hareket etmek istediklerinden ara ara tökezleyebilirler.

İkizler ve yükselen ikizler

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar bu hafta bulundukları yerlerden ve çevrelerinden rahatsızlıklar hissedebilirler. Ev ve yaşam alanı kendilerini yalnız hissetmelerine sebep olabilir. Evli olan ikizler burçları evliliklerinde ufak tefek sorunlara açık durumdalar ancak bunlar düzelmeyecek problemler olmayacaktır. Ayrıca ikamet değişikliği, ev içerisinde değişiklikler, tamirat ve tadilat gibi çalışmalara açıklar. İkizler burçları ayrıca bu hafta kendilerini bir yere ait hissetme ihtiyacı içinde olacaklarından eski ilişkileri, mevcut ilişkileri yahut flört ettikleri/edecekleri kişilere aşırı bağlı ve fedakarca davranışlar gösterebilirler. Bu hafta ikizler burçlarının cinsel güçleri ve istekleri fazla olacaktır ancak dikkat etmeleri gereken bir konu; düşüncesizce, sonradan içinde bulunmaktan hoşlanmayacakları ilişkilere girebilirler. Ayrıca sağlık sorunları varsa düzelme gösterecektir yahut fark edilmemiş bir sorunları ortaya çıkacak ve düzeltilmesi için uğraşacaklardır.

Yengeç ve yükselen yengeç

Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar bu hafta arkadaşlıkları ve yakınlarıyla olan ilişkilerine dikkat etmeliler. Çevrelerindeki insanlara karmaşık sinyaller göndererek yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir ve bazı arkadaşlarıyla sorunlar yaşayabilirler. Benzer şekilde, arkadaşlarıyla olan yakın ilişkileri ani olarak boyut değiştirebilir ve sonradan huzursuzluk yaratabilecek durumlarla karşılaşabilirler. Aşk hayatlarında yenilik arayışları artacaktır. Bunun yanı sıra, mesleki olarak yenilik isteyen ve değişim arayışında olan yengeç burçları  için fırsatlar açık durumdadır; bu konuda yeni fikirler üretebilir, üretkenlik ve yaratıcılıklarını iş alanında harekete geçirebilirler. Başkalarıyla çalışmalar, ortaklaşa projeler bazında da olumlu etkiler altında olacaklardır. Bu noktada dikkat edilmesi gereken konu, yengeç ve yükselen yengeç burçlarının duygusal alanda bu hafta aşırı aktif olması, beraberinde denge kayıplarına ve bir tarafa fazla odaklanmanın diğer konuları görmezden gelmelerine sebep olabilir.

Aslan ve yükselen aslan

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar bu hafta sevdikleri herkesi ve her şeyi aşırı sahiplenme noktasına gelebilir, zaman zaman çevrelerindeki kişilere karşı aşırı korumacı ve kontrolcü davranışlarıyla can sıkabilir, tartışmalara, gerilimlere ortam hazırlayabilirler. Daha evvel beraber oldukları bazı kimselere yönelebilir, yeniden elde etmek isteyebilirler ve bu isteğin duygusal mı, fiziksel mi ya da hırsla mı alakalı olduğunu bilemeyecekler. Bunun dışında aslan burçları, alışveriş ve eğlence harcamalarına karşı dikkatli olmalılar; beklenmedik şekilde bütçelerine göre fazla harcama yapabilirler. Sağlık ve dış görünüş konularının önem kazanacağı bu süreçte problemli noktaları düzeltmek için spor/ diyet gibi konularla ilgili kararlar alacak durumdalar.

Başak ve yükselen başak

Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu hafta cazibeli, kendini ifade konusunda açık ve duygusal anlamda akıcı olacaklardır. bir yandan sorunların üzerine gitme cesareti yasarken diğer taraftan tartışmasız şekilde buzları eritme, sorunları çözme becerisine de sahip olacaklar. Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta, duygusal alanda ani ve dürtüsel/ agresif kararlar verme potansiyelleridir. Ne istedikleri ve partnerleri/flörtlerinden ne bekledikleri konusu kafalarında soru işareti olabilir. Ayrıca bu hafta ani ilişkiler, flörtler ve etkileşimler için açık durumdalar. Mesleki konuda idealleri olan başak burçları bu hafta idealleri ve hayallerine ulaşmak için adımlar atmaya hevesli bir yapıda olacaklarından olumlu bazı girişimler iyi sonuçlar getirmeye başlayabilir.

Terazi ve yükselen terazi

Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar bu hafta uykusuzluk sorunlarına, ilginç şiddet içerikli yahut cinsel içerikli, zaman zaman rahatsız edici rüyalara açık durumdalar. Ani olarak rehavet çökmesi, ani olarak hareket isteği yaşayacaklarından nerde ne yapacaklarını ve nasıl duracaklarını anlama konusunda sorunları olacaktır. Cinsel güçleri oldukça yüksek ancak diğer taraftan kendileriyle ilgilenmeyen kişilere ya da kendileriyle en az ilgilenen kişilere duygusal yakınlık besleyebilirler. İlişkisi olan terazi burçları ise şüpheci ve zorlayıcı davranışlar gösterebilir, ilişkilerinde problemler yaratabilirler bu nedenle dikkat etmeleri gerekiyor. Bunların dışında maddi olarak beklentisi olan yahut maddi açıdan sıkıntılar yaşayan terazi burçları aileleri ya da yakınlarından destekler alabilirler. Hayal güçleri yüksek ve yaratıcılıkları aktif bir süreçteler ve bunu maddi kazanca dönüştürme düşünceleri varsa eğer harekete geçmelerini öneririm.

Akrep ve yükselen akrep

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar bu hafta sosyal alanda oldukça aktif bi durumda olacaklar. Sosyalleşme ve ilerleme istekleri artacaktır. Ayrıca mesleki ve toplumsal beklentileri fazlasıyla yüksek olacak ve bununla beraber uzun süredir harekete geçemedikleri bazı istekleri için enerjilerini ortaya koymaya hazır durumdalar. Arkadaşları vasıtasıyla yeni kişilerle tanışabilir yahut arkadaş oldukları biriyle aniden yakınlaşabilir, bir arkadaşlarının kendilerine ilgi duyduğunu öğrenebilirler. Kendilerini bu hafta bir proje gibi görecek olan akrep ve yükselen burcu akrep olanlar bazı fiziksel ve çevresel değişimlere de açık durumdalar. Yakınlarıyla ilgili önemli kararlar alabilir, bazı dedikodular duyup, çevrelerinde kendilerine karşı düşmanca tavır sergileyen kişilere karşı koz elde edebilirler.

Yay ve yükselen yay

Yay ve yükselen burcu yay olanlar bu hafta özellikle mesleki ve toplumsal konularda öne çıkmaya istekli ve hevesliler. Yeni iş projeleri için atağa geçebilir, sosyal alanda ise oldukça hareketli davranışlarıyla dikkat çekebilirler. Maddi konularda endişeleri varsa şayet atlatmak için bazı adımlar atacaklardır. Bunun dışında dikkat etmeleri gereken bir konu; eşya ve para kayıpları. Aniden dalgınlıkla eşyalarını sağda solda bırakabilir, düşürebilirler bu nedenle sevdikleri eşyaları yanlarında taşımamalarını, taşırlarsa da azami derecede dikkat göstermelerini öneririm. Bunların dışında bu hafta yay burçları duygusal ilişkileri ve flörtleri iş ciddiyetiyle değerlendireceklerdir. Ayrıca, sosyal çevrelerinden biriyle, popüler kişilerle ya da iş ortamından insanlarla beraberliklere açık durumdalardır.

Oğlak ve yükselen oğlak

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu hafta yeniliklere açık ve istekli bir profil çizecekler. Özellikle duygusal anlamda değişimlere ve yeniliklere açık olduklarından, ilişkisi olan oğlak burçları sosyal anlamda yeni ortamlar veya yeni yaklaşım biçimleri denerken, beraberliği olmayan oğlaklar ise kendilerini duygusal anlamda bir yere ait hissetme ihtiyacıyla flörtlere daha açık ve net bir yaklaşım göstereceklerdir. Çevrelerindeki kişilerden bazı sözler alabilir ve beklentiye girebilir, bununla beraber çevrelerinde daha aktif davranışlar gösterebilirler. İş ve kariyer konusunda planları olan oğlak burçları ise hedefleri doğrultusunda kendilerinde ve donanımlarında bazı değişiklikler yapmaya karar verebilirler. Ayrıca bazı endişeler ve şüpheler nedeniyle yakın çevre ilişkilerinde ufak tefek sorunlar yaşayabilirler.

Kova ve yükselen kova

Kova ve yükselen burcu kova olanlar bu hafta oldukça şüpheli ve sessiz, daha çok izleyici oldukları bir durumda olacaklar. Cinsel anlamda enerjileri oldukça yüksek ve duygusal karmaşalara fazlasıyla açıklar dolayısıyla pek beklenmedik ilişkiler içine girebilirler. Flört etme istekleri fazla olacaktır, yeni ilişkilere de açık durumdalar ancak işler tam olarak bekledikleri duygusal ya da fiziksel seyirde gitmeyebilir. Aile içerisinde sorunları varsa bunları düzeltebilir, otoriter erkek figürlerle rahat ve kolay iletişim kurabilirler. Mesleki anlamda istekleri ve hayalleri, projeleri varsa hayata geçirmek için harekete geçme planı hazırlayabilirler.

Balık ve yükselen balık


Balık ve yükselen burcu balık olanlar bu hafta özellikle ikili ilişkiler konusuna odaklanacaklardır. Duygusal derinlik ve geçici yakınlık arasında kalacakları kişilere yönelebilirler. Daha flörtöz ve yakınlık kurmaya istekli bir yapıda olacaklarından çevrelerinde dikkat çekeceklerdir. İş hayatı aktif olan balıklar için ortaklaşa işler yapmak ufak tefek sürtüşmelere yatkın yapıları nedeniyle biraz zor olacaktır. Ancak iş konusunda özellikle dikkatli olmaları gereken konu ani tavır değişikleri göstermeleri olacak. Özellikle iş arayan balık ve yükselen burcu balıklar ani olarak başvurmak istedikleri işten vazgeçebilir veya ani ve çok istekli şekilde bir işe odaklanabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder