8 Mayıs 2017 Pazartesi

8-15 Mayıs arası haftalık burç yorumları (akrep burcunda dolunay)



Koç ve yükselen koç burcu

Koç ve yükselen burcu koç olanlar bu hafta kendilerini anlatma konusunda fazlasıyla istekli ve sabırsız olacaklar bu nedenle kendilerini yanlış ifade etmeye de açık durumdalar ve bu konuda dikkatli olmalılar. Hızlı ve ani kararlarla, temelsiz sayılabilecek düşünce kurgularına göre hareket edeceklerinden yaptıkları işlerde tatmin duygusunu tam olarak yaşayamaları zorlaşacaktır. Kendilerini göstermek, dikkat çekmek için normların dışında davranışlar gösterme, olumsuz da olsa geri dönüşler almak için uğraşma eğilimleri artabilir. Başkalarının duygularını düşünmeye pek gerek duymayacaklarından kırıcı ifadelerde bulunabilir, hatalarını telafi etmeksizin ortada bırakabilirler.

Hafta ortasında akrep burcunda gerçekleşecek dolunay sonrasında ise gizli konuları ortaya çıkarabiilir, daha meraklı ve didikleyici bir tavır takınabilir durumda olacak olan koç ve yükselen koç burçları için aynı zamanza cinsel beklentilerin ve doyum arayışının arttığı bir süreç de beraberinde geliyor. Duygusal konular ve cinsel çekimler birbirine karışabilir, fiziksel tatmin beklentisi duygusal beklentiler yerine geçebilir. Ayrıca duygusal konulara hırslı, agresif ve gergin bir tutumla yaklaşabilir, tutarsız davrnışlar gösterebilirler. Ayrıca ödemeler ve maddi beklentiler konusu da dolunay sürecinde koç burçları için önemli olacak diğer konulardan. Maddi zorluk yaşayan koç burçları için önemli çıkış planları gündeme gelirken, maddi düzensizlikler yaşayan ve ilerlemek isteyen koç burçları için fırsatlar oluşacaktır.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar hafta başında yaratıcı ve başkalarına anlatmakta zorlanacakları zihinsel imgeler yaratacakları, yapmak istediklerini gerçekleştirmekten ziyade planlama konusunda aktif olacakları günlerde olacaklar. Kendilerini zaman zaman yararsız ve boş hissedebilirler ancak zihinlerindeki aşırı yoğunluk yorgunluk vereceğinden harekete geçmekte zorlanacaklardır. Ayrıca uyku ihiyaçları azalabilir, ilginç ve gergin rüyalar görebilir, geçmişten gelen sorunlar akıllarına takılabilir. Başkalarının yaptıklarına karşı genel açıdan ilgisiz olacaklarından ve kendilerine daha dönük bir yapı göstereceklerinden dolayı çevre ilişkilerini kısıtlayabilirler.

Hafta ortasında akrep burcunda gerçekleşecek dolunay sürecinde ise beraberliklerini masaya yatıracakları, aşk hayatlarında tamam ya da devam kararı alacakları, duygusal beklenti ve patlamaların yeni bir boyuta taşıayacağı bir süreçteler. Ani başlangıçlar hayatlarında gayet mümkün durumdayken ani bitişler de söz konusu olabilecektir. Kendilerine faydasız gördükleri kişilerle iletişimlerini kesme kararı alabilirler. Ayrıca iş hayatı aktif olan boğa burçları için de mesleki beklentiler ve dönüşümler ön plana çıkıyor olacaktır.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

Hafta başında ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar hafta başında sosyalleşmeye açık, gelecek adına umutlu ve planlar yapma konusunda başarılı olacakları bir süreçte olacaklar. Özgürleşme, rahatlama istekleri artıyor olacak. Daha akılsal, çözümsel, yapıcı bir tutum sergileyeceklerinden çevrelerinde ilgi çekeceklerdir. Kalabalık ortamlarda fikirlerini rahatça ifade edeceklerinden iş ve sosyal alanlarda daha rahat bir yapı gösterecekler. Bu davranışlarını devam ettirebildikleri takdirde yaratıcılıklarını da gösterecek ortamları varken bekledikleri terfi, ilerleme, maaş zammı gibi konular söz konusuysa bu alanlarda ilerleme kaydedebilirler.

Hafta ortasında akrep burcunda meydana gelecek dolunay sürecinde ise kendilerini adadıkları, aşırı yoğun yaklaştıkları ve sürekli zihinlerini meşgul eden konularla ilgili olarak harekete geçeceklerdir. Bir iş konusunda tamam veya devam kararı alabilirler. Odaklanma becerileri yüksek olacağından başladıkları veya yarım bıraktıkları işleri rahatlıkla devam ettirebilirler. Hayatlarında sağlık teması da öne çıkıyor olacaktır. Spor yapmak, diyet düzenini değiştirmek de ikizler burçlarının gündemine girecektir.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Hafta başında yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar iş ve kariyer konusuna eğilecekler. Ayrıca sosyalleşme, kendini gösterme ve yaptıklarıyla takdir toplama, beğen kazanma arzuları artacağından kendilerine karşı daha dikkatli olacaklar. Ani seyahatlere çıkma kararı verebilir, üzerine çok düşünülmemiş planları devreye sokabilirler. Bu konuda dikkatli olmalarını öneririm zira bu aniden planları hayata geçirmeyi deneme durumu altyapısızlık nedeniyle başlarına sorun açabilir.

Hafta ortasında akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek ve bu dolunay yengeç burçları ve yükselen burcu yengeç olanlar için aşk hayatlarındaki karmaşaları, değişimleri, dönüşümleri ve önemli olayları başlatacak. İlişkilerde ani ilerlemeler ve ani bitişler söz konusu olabileceği gibi, duyguların tam olarak tatmin olmayışının rahatsızlığı da gündeme gelebilir. Unutamadıklarını düşündükleri, kendilerine fayda sağlamayacak kişilerden bir anda vazgeçebilir ve hayatlarına yeni bir yerden başlama kararı alabilirler. Yeni kişilerle tanışma, yeni heyecanlar için de açık oldukları bu süreçte duygudurumları çok hızlı değişeceğinden bocalamalar ve dengeye oturma çabaları yüksek olacak. Ayrıca bu dolunay sürecinde çocuk sahibi olma istekleri yükselebilir ve aile olmak kavramı önem kazanabilir.

Aslan ve yükselen aslan burcu

hafta başında aslan ve yükselen burcu aslan olanlar yurtdışı tatilleri veya kalıcı yer değişimleri için istekli, uzaklaşma eğiliminde olacaklar. Hayatlarıyla ilgili ileriye dönük planlar yapma istekleri artacaktır. Ayrıca kendilerini geliştirmek, ilerletmek, yeni konular veya eğitimler, yeni bir dil öğrenmek için de uygun zamanlarda olacaklar. Daha manevi, daha yoğun, hislerine karşı daya duyarlı olacakları bu süreçte şüpheleri ve endişelerine hisleriymişçesine yaklaşabilir ve buna göre ilerlemeye çalışabilirler, dolayısıyla bu hafta olumsuz duygularını biraz daha kenarda tutmak aslan burçları için iyi bir hamledir.

Hafta ortasında akrep burcunda meydana gelecek dolunay sürecinde ise ev ve aile teması ön plana çıkıyor. Aslan burçları bu süreçte aile içndeki ve aileyi lgilendiren meselelerle daha fazla ilgilenebilir, tartışmalar içerisinde yer alabilirler. Daha içe dönük davranacaklarından gerilimlerini konuyu paylaşmaksızın dışarı yansıtabilirler. Ayrıca aslan burçları aşk hayatları içerisinde bütün olmaya yönelik aile olmaya yönelik istek duyabilir ve bu isteklerine göre partnerlerini yönlendirmeye çalışabilir yahut yeni ilişkileriyle ilgili yeni kararlar alabilirler. Bu dönemde alım satım işleriyle uğraşan aslanlar için ani fırsatlar karşılarına çıkacaktır ancak diğer yandan devam eden Uranüs-Merkür birleşim etkisini de hesaba katarak düşüncesizce atılımlarda bulunmamalılar.

Başak ve yükselen başak burcu

Hafta başında sırlar, sırların ortaya çıkışı konularıyla gündemleri kalabalık olacak olan başak ve yükselen burcu başak olanlar, kendileri dışında çevrelerinde gelişen bazı olumlu/ olumsuz durumların kendilerini sürüklemesi nedeniyle sıkıntılar yaşayabilir, sıkıntılarının getireceği değişimlerle muhatap olabilirler. Arkalarından iş çevrilmesi riski olacağından dikkatli olmalı ve kendilerini başkalarının planlarına kaptırmamalılar. Bu hafta çekici ve sıradışı görüneceklerinden çevrelerinde de fazlasıyla ilgi çekebilir, beğeni kazanabilirler. Ancak başak burçları için sabır bu hafta önemli olacaktır zira ani kararlarla başladıkları yakınlaşmalarda istediklerini bulmakta zorlanabilirler.

Hafta ortasında Akrep burcunda meydana gelecek dolunay sonrasında başak ve yükselen burcu başak olanlar için iletişim kurmak, kontakt halinde kalmak önemli bir konu olarak gündeme gelecek. Yakın arkadaşlar, komşular, sevdikleri kişilerle bir araya gelmek, vakit geçirmek önemli bir hal alacak. Uzun telefonlaşmalar, haberleşmeler, işlerin tamamlanması da söz konusu olacaktır. Ayrıca duygusal meselelerini sözel olarak iyi ifade edip sorunlarını çözmek adına harekete geçecekler. Bunların dışında bazı dedikodular ve laf taşımalar nedeniyle sıkıntılı durumlar yaşayabilirler. Bu nedenle hem sözlerine hem de başkalarının sözleri karşısındaki tutumlarına dikkat etmeliler.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Hafta başında terazi ve yükselen burcu terazi olanların Merkür-Uranüs birleşimiyle beraber yaratıcılıkları artıyor olacağından çalıştıkları, üzerine kafa yordukları konularda gerek okul, gerek iş yerinde ve özel hayatlarında etkili bir yapı gösterecekler. Sıradışı fikirlerle oluşturacakları projeleri hayata geçirme konusunda da fazlasıyla istekli ve kararlılar. Özellikle düşünsel olarak ani iniş çıkışlar yaşayacaklarından bundan kaynaklı sorunlar da gündeme gelebilir. Aşk hayatlarında hareketlilikler olacağından mevcut ilişkide ani gelişmeler yahut aniden karşılarına çıkan ilişki fırsatları olacaktır. Yine ani bir kararla evliliğe adım atabilir, evlilikle ilgili yeni fikirler oluşturabilirler.

Hafta ortasında akrep burcunda meydana gelecek dolunay sonrasında terazi burçlarıiçin maddi konular ön plana çıkıyor olacak. Kazanımları artırmak, değerlendirmek, maddi yükümlülükler altına girmek söz konusu olabilir. Uzun süredir devam eden maddi sıkıntılarına çözüm olanakları geliştirmeye başlayabilir yahut maddi beklentileriyle ilgili gelişmeler ortaya çıkabilir, iş hayatlarında denge değişimleri de ortaya çıkabilecek etkiler arasındadır. Bu süreçte garantici yaklaşımları nedeniyle terazi burçlarının geleceğe yönelik planları artacak ve önemli kararlar alacaklar.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar hafta başında sağlıklarını ilgilendiren konularla ilgili yeni ve ani kararlar alabilir hayatlarını ve fiziksel sağlıklarını bir düzene koymak adına çabalarda bulunabilirler. Dikkatleri dağınık ve tutarsız, anlık değişen fikirleri nedeniyle zornacaklarından yapmak istedikleri işleri yarım bırakabilir ve devamsızlık sorunu yaşayabilirler. Bununla beraber yarım bıraktıkları bazı işlerini de aniden tamamlayabilir durumdalar.

Hafta ortasında akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek, bu dolunay akrep ve yükselen burcu akrep olanlar için pek çok şeyi değiştirecek ve bir senelik sıkıntıları sona erdirmlerine olanak tanıyacak, etkin olmalarını sağlayacak bir etkiye sahip şekilde gerçekleşiyor. Akrep burçları dolunay sonrasında özellikle aşk hayatları ve kendilerini bizzat ilgilendiren konularda harekete geçiyor olacaklar. Kilitlenmiş duygusal bağları koparma kararı alabilir, durumu belli olmayan ilişkilerini bir düzene oturtabilirler. Yeni tanışmalar ve ilgilendikleri kişilerle yakınlaşmalar da ortaya çıkabilecek fırsatlar arasında olacaktır. Sorunlarına karşı çözümsel davranma istekleri artacağından ve baskılara karşı direnç göstereceklerinden baskı altında hissettikleri tüm sorunlarını masaya yatıracak ve bunları ortadan kaldırmak adına aktif bir süreç başlatabilecekler. Ayrıca toplum önündeki görünümleri, beğenilme arzuları artacak bu nedenle imaj değişikliklerine gidebilirler.

Yay ve yükselen yay burcu

Hafta başında yay ve yükselen burcu yay olanlar için aşk ve duygusal hayatları gündemde olacak. Beklenmedik ayrılıklar beklenmedik birleşmeler ve ilişkilerde beklenmedik durumlarla uğraşacaklar, mantıksız davranışlar, ani ve düşünülmeden edilmiş sözler nedeniyle sorunlar yaşayabilecekleri için bu konuda dikkatli olmalılar ancak durumlarında madalyon her an ters döneceğinden yarattıkları kırgınlıklar ve kızgınlıklar varsa bunlar bir anda sona da erebilir. Şans gerektiren konularda değişken bir durumda olacaklar ve şansları aniden dönebilir, durumları aniden değişebilir.

Hafta ortasında akrep burcunda erçekleşecek dolunaydan itibaren ise daha düşünsel, sessiz, korumacı bir tavır takınacaklar. İç dünyalarında yeni bir yapılanmaya gidebilir, düşüncelerini ve olumsuzluk yaratan durumları ortadan kaldırmaya çabalayabilirler. Derin düşünceler, olayların ardındakileri aramak, kişilerin ve konuların iç yüzünü anlamaya çalışmak da bu süreçte yay burçlarının zamanını alacak konular arasında olacaktır. Kendilerinin dışında gelişen durumlara adapte olmaları gerekebilir, başkalarının düşmanca tavrına ve manipülasyon denemelerine maruz kalabilirler. Bu dönemde ayrıca haberci rüyalar görmeleri de söz konusu olacaktır. Yalnızlığa ihtiyaç duyacaklarından çevre ilişkilerinde kapalı tutum göstereceklerdir.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu hafta başında aile ilişkileri konusuna yönelecekler. Aile içinde ani gelişen durumlar ortaya çıkabileceği gibi, kendilerinin yaşadığı bir durum da aile meselesine dönüşebilir. Ayrıca gelecekle ilgili planlar yapma ve kendilerini görmek istedikleri yer konuları da oğlak burçları için önemli olacak. Maddi boyutu olan aile meseleleri varsa bunlarla ilgili olumlu/ olumsuz gelişmeler de ortaya çıkabilecek etkiler arasında olacaktır.

Hafta ortasında akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek. Dolunay sonrasındaki süreç oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar için kapalı kaldıkları düşünceler ve çözümsüz kaldıkları olaylarda çözüm fırsatları ve açıklık yakalayacakları bir dönemi beraberinde getiriyor olacağından zihinsel olarak daha huzurlu hissetmeye başlayacaklar. Bu dönemde arkadaşlık ilişkilerini gözden geçirmeleri gerekebilir ve bazı kopuşlar, uzaklaşmalar gerçekleşebilir. Bununla beraber yeni arkadaşlıklar kurmak ve yeni ortamlara girmek adına da istek duyacaklar. Mesleki olarak oğlak ve yükselen oğlaklar daha aktif ve derin analist yanları vesilesiyle ilerlemeler sağlayabilirler.

Kova ve yükselen kova burcu

Hafta başnda kova ve yükselen kova burcu olanlar iletişimsel anlamda oldukça hareketli olacaklar. Zaman zaman saldırgan ve dşüncesizce iletişim kurma eğilimleri var ve istedikleri karşılıkları alamadıkları kişilere karşı gergin bir tutum sergileyebilirler. Aniden seyahatler planlayabilir, kısa mesafelerde uzaklaşma ihtiyac hissedebilirler. Yakın ilişkileri içerisinde sorunlar yaşama ihtimalleri de yüksek olacağından biraz dikkatli ve özverili olmaları önemlidir. Bu hafta teknolojik cihazlar satın alacak olan kova burçlarının bu ihtiyaçlarını çok acil olmadığı müddetçe gelecek haftaya ertelemelerini öneririm. Ayrıca ulaşım ve iletşimsel konularla ilgili aksamalar ve aksamaların aniden düzelmesi de söz konusu olabilir. Daha evvel ulaşmamış haberler, postalar ulaşbilir.

Hafta ortasında akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek ve kova burçları için bu durum özellikle iş ve kariyer anlamında özel etkiler taşıyor olacak; terfiler, iş bulma, işten ayrılma, işlerini geliştirme v.s. Ayrıyetten, yeni projelerini veya askıda beklettikleriişlerini de yeniden gözden geçirebilirler. Bu süreçte otoriter erkek figürlerle iyi anlaşacak ve bu nitelikteki kimselerden tavsiye alabilecek durumda olacaklar. Toplum önünde öne çıkmak ve dikkat çekmek kova burçları için oldukça önemli olacağından sıradışı fikirler ve davranışlarıyla bu isteklerini tatmin etmeye çalışacaklardır. Toplumsal konularla ilgili fikirlerini açıkça ifade edebilirler. Ayrıca daha evvel muhataplarıyla konuşulmamış konular bazı durumların gerektiriyor olması nedeniyle konuşulur hale gelecektir.

Balık ve yükselen balık burcu

Hafta başında balık ve yükselen burcu balık olanlar, maddi konularla uğraşıyor olacaklar. Ortaya aniden yeni iş fikirleri atabilir veya maddi olanaklarını artırmak için çalışmalar yapabilirler. Geleceğe yönelik yeni fikirler oluşturabilecekleri ve önlerinden bir sis perdesi kalkmış gibi hissedecekleri bu süreçte zihinleri fazlasıyla işlek olacaktır. Kendilerine ödenmeyen borçlar aniden ödenebilir, alacaklarını tahsil edebilirler. Mesleki olarak gelişim ihtiyaçları ve hayata dair olanaklarını artırmak isteklerinin yoğunlaşması hedeflerine karşı gözü kara yaklaşımları da beraberinde getiriyor olacak.


Hafta ortasında akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek, bu dolunay süreci balık burçları için yenilenmeyi ve duygularını kontrol altında tutmayı öğretiyor olacak. Kişisel gelişimlerini artırmak adına harekete geçebilir, yarım kalan eğtimlerini tamamlamak için ve yeni hobilere yönelik yeni adımlar atabilirler. Hayatlarına değişiklik getirme arzuları artıyor olacağından radikal değişimlere açıldıkları bu süreçte yurtdışı planlamaları ve Uluslar arası çalışma planları yapabilirler. Uzaktaki yakınlarıyla görüşme isteklerinin ve bağlarını kuvvetlendirme gayretleri artacaktır. Daha manevi ve sezgisel davranışlar göstereceklerinden bu dönemde hislerine göre hareket edecek bazı durumlarda duygusal hayatları içerisinde olaylara normalden büyük tepkiler vereceklerdir bu nedenle bu konuda biraz daha dikkatli olmalılar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder