16 Mart 2014 Pazar

16-26 Mart arası burç yorumları



*Görsel: Ekinoks ve Soltistler

Merhabalar, Türkiye’nin yoğun gündemi arasında aklımı toplayamadığım için yorumları biraz geciktirdim özür diliyorum. Bugün Başak burcunda bir dolunay meydana gelecek, etkilerini buradan okuyabilirsiniz. 18’inde ise Venüs ve Uranüs’ün güzel bir görünümü var ancak aynı gün yorumlara yansıtmadığım Ay-Jüpiter-Uranüs ve Plüton arasında bir büyük kare açı kalıbı meydana gelecek, bu açıda etkin olan gezegen Ay olduğu için çok fazla kendini gösteren bir etki yapmayacak ama gün içinde kazalara, motorlu araçlara dikkat etmekte fayda var.

21 Mart günü Güneş Koç burcuna giriş yapıyor ve bir ay boyunca koç burcunda hareket edecek. Tüm koçların yeni yaşları şimdiden kutlu olsun. Ayrıca Yine 21 Mart İlkbahar ekinoksu, yaşamı getirmesi ve tohumların filizlenmesi, ısınma nedeniyle eski çağlarda yılın başı ve bayram, hepimize kutlu olsun

22 Mart günü ise Neptün ve Merkür birleşimde olacaklar, şu an zaten etkisini göstermekte olan bu birleşim biraz daha sertleşecek ve şüpheci, aldanmalara ve aldatmaya açık olacağımız günlerde olacağız. Bu nedenle her duyduğumuza inanmamak fayda olacaktır.


Koç ve yükselen Koç

Koç ve yükselen koçlar için önümüzdeki 10 günlük dilimin ilk bölümünde kişisel başarılar, beklenen bazı haberlerin gelmesi ve değişmesi istenen konularda şanslı etkiler söz konusu olacaktır. İş arayan ve iş başvuruları olan koçlar için güzel haberler gelebileceği gibi hali hazırda çalışan koç ve yükselen koçlar mesleki olarak güzel ve uyumlu bir sürece giriyorlar. Sosyal hayatlarında da güzel vakitler onları bekliyor olacak ve arkadaşlarıyla yeni ortamlara girebilir yeni arkadaşlar edinebilirler.

Ayın 21’inde Güneş’in Koç burcuna girişiyle beraber bir aylık süreçte kendileriyle ilgili değişimler, alış-veriş ve yenilenme isteği gösterecekler. Ancak sonrasındaki birkaç gün Merkür ve Neptün’ün sert etkileşimi neticesinde şüpheci, kıskanç, sevdiklerinden uzak, gergin ve uyku problemli birkaç güne de dikkat etmeleri gerekiyor.

Boğa ve Yükselen Boğa

Son dönemde kendileriyle iç hesaplaşma yaşayan boğa ve yükselen boğalar daha sosyal ve katılımcı davranışlar göstererek sorunlarına çıkış yolunu dışarıda arayacaklar. Karmaşık rüyalar, sebebini anlayamadıkları heyecan veya bıkkınlıklar yerini daha sakin ve huzurlu bir döneme bırakacaktır. Güneş’in 21 Mart’ta Koç burcuna girişini takip eden bir aylık süreçte ise düşünce sistemlerini ve karamsar oldukları konuları başlı başına değiştirme yoluna gidecekler.

Ayın 22’sinden sonra ise birkaç gün boyunca arkadaşlarıyla ve çalışıyorlarsa iş yerlerinde insanlarla ilgili paranoyalar yaratabilir, daha hayalci ve odaklanmaktan uzak tavırlar gösterebilirler. Bununla beraber aldanmalara, kandırılmalara karşı dikkatli olmaları gerekiyor.

İkizler ve Yükselen İkizler

İşlerinde odaklanmış, hedef oluşturmaya açık, sürüncemede kalan konuları çözmeye yönelik davranışlar gösterecek olan İkizler ve yükselen ikizler burçları önümüzdeki birkaç gün oldukça olumlu, uyumlu, yeni tanıştıkları insanlara karşı sıcak, işlerinde ise sorunları büyütmeden çalışmaya odaklanarak ilerleyecekler. Uzun zamandır okuyup/ çalışıp anlayamadıkları konular varsa önümüzdeki birkaç gün bu alanda oldukça başarılı olabileceklerinden zamanı iyi değerlendirmelerinde faydalar var.

21’inde Güneş’in Koç burcuna hareketiyle beraber daha işe odaklı, sosyal hayatta daha aktif ve kendini gösteren bir yapı gösterecekler. Bunun dışında ayın 22’sini takip eden birkaç gün boyunca mesleki ve genel sosyal çevreye karşı bir saflık göstereceklerinden kolay kandırılabilir, içsel olarak karmaşık tavırlar sergileyebilirler. Bu nedenle karar almadan önce biraz zaman geçmesini beklemeleri en iyisi olacaktır.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Yengeç ve yükselen yengeçler önümüzdeki on günlük dilimin ilk bölümünde kendilerini oldukça çekici ve güçlü hissedecek, karar alırken hislerini ve arzularını da ön plana alacaklar. Bununla beraber libidoları da yüksek olacağından özellikle flört durumu ortaya çıkarsa tam olarak duygusal çekim hissetmedikleri kişilere yönelebilir, cinsel çekimle duygusal çekimi birbirine karıştırabilirler ancak buna karşın daha duyarlı, olaylara daha geniş açılardan bakacakları bu süreçte anlayamadıkları bazı insani konuları tekrar incelemeye alabilirler.

Ayın 21’inde Güneş’in koç burcuna girişiyle yaklaşık bir ay boyunca kendilerini sosyal hayatta daha iyi ifade edecek, işlerinde işe daha verimli ve uzlaşmacı olacaklar. Arkadaşlarıyla geçirdikleri vakitler artabilir ve sosyal çevrelerinde aranan bir tip haline gelebilirler zira kendilerini daha esprili ve yumuşak ifade etme şansları olacaktır. Bunun dışında ayın 22’sini takip eden birkaç gün ise yeni tanıdıkları kişilere çok güvenmemeleri iyi olacaktır. Ayrıca uzak seyahatler için ortam uygun değildir ve okuduklarını anlama konusunda sorunlar yaşayabilir, odaklanma problemleriyle karşılaşabilirler ancak etki çok uzun sürmeyeceğinden morallerini bozmamalarında fayda var.

Aslan ve Yükselen Aslan

Önümüzdeki on günlük dilimin ilk bölümünde özellikle ilişkisi/ evliliği olan Aslan ve yükselen aslanları güzel, paylaşımların arttığı ve romantik birkaç gün bekliyor olacak. Ayrıca flört durumunda olan aslanların da ilişkileri bir üst noktaya bu dönemde taşınabilir. Aslan ve yükselen aslanlar son dönemde haksızlığa maruz kaldılarsa yahut mahkeme durumu varsa bu alanda başarılı sonuçlar elde edebilirler.

Ayın 21’inde Güneş’in koç burcuna girişiyle beraber yaklaşık bir ay boyunca arkadaş çevresinde değişiklik yapma yoluna gidecek olan aslanlar yeni arkadaşlar edinebilir, bazı arkadaşlıklarını bitirebilirler. Bununla beraber oldukça meraklı ve araştırma yanları kuvvetli olacağından bu dönemde çok fazla okuyabilir ve bazı konuların derinine inmeye çalışabilirler ancak ayın 22’sinde Merkür ve Neptün’ün birleşiminden gelecek etkiyle duygusal olarak aldanmaya açık, isteksiz ve paranoyakça tavırlar göstereceklerinden genel ve özel ilişkilerini bu geçici etkiye kurban etmemelerinde fayda var.


Başak ve Yükselen Başak

Önümüzdeki on günlük sürecin ilk bölümünde özellikle sağlık ve güzellik konusuna yönelecek başak ve yükselen başaklar diyet ve spor yapma kararı alabilir, bazı kötü alışkanlıklarından vazgeçme eğilimi gösterebilirler. Dolunay’ın başak burcunda gerçekleşiyor olması da eklenirse kendilerini değiştirme arzusunda büyük bir artış görülecektir. Çekici ve neşeli olacaklarından mesleki olarak da istedikleri anlaşmalar varsa bu birkaç güne denk getirmeye çalışabilirler. Bununla beraber kendilerinden saklanmış bir sırrı öğrenebilecekleri gibi kendileri de gizli işler peşine düşebilirler.
Ayın 21’inde Koç burcuna Güneş’in girmesiyle beraber yaklaşık bir aylık süreçte oldukça meraklı ve şüpheci olacak, 22’sinde tam derecesine ulaşacak ve şu andan etkilemeye başlamış Merkür-Neptün görünümünün etkisiyle bu şüpheyi çevrelerinde sevmedikleri ve açıkça düşman gördükleri kimselere ve varsa eşlerine/sevgililerine yönlendirecekler. Bu etkinin geçici olduğunu akıllarında tutup fevri kararlar almamaları iyi olacaktır zira bu etki içerisinde verilen kararlar genelde gerçek dışı dayanaklarla temellenir.

Terazi ve Yükselen Terazi

Terazi ve yükselen teraziler önümüzdeki on günlük sürecin ilk günlerinde flörte ve aşka oldukça açık olacaklar. Flört ettikleri ve akıllarında soru işareti olan biri varsa bu soru işaretleri ortadan kalkabilir, kendilerini daha net ve daha iyi ifade edebilirler. Çocuk sahibi olan yahut çocuk beklentisinde olan terazi ve yükselen teraziler için de bu dönemde güzel haberler gelebilir. Ayrıca ayın 21’inde Güneş’in koç burcuna girişiyle beraber birlikteliklerinde ve yakın çevre iletişiminde yanlış anlaşılmaların ortadan kalkması, bağların kuvvetlenmesi ve iş yerinde uyumlu çalışmaların ortaya konması açısından destekleyici yaklaşık bir aylık zaman diliminde olacaklarından bu dönemdeki destekleri gözden kaçırmamaları iyi olacaktır.

Bunun dışında ayın 22’sinde en etkin derecesine ulaşacak olan Merkür-Neptün görünümüyle beraber birkaç gün boyunca uyku sorunları, fiziksel görünüşle ilgili ve fiziksel sağlıklı ilgili evhamlar, sağlıkla ilgili alınan ve uygulanamayan kararlar(diyet gibi), sindirim sistemi ve baş ağrısı sorunları Terazi ve yükselen terazileri bekliyor olacak. Bu nedenle ani saç/ stil değişikliklerine gitmemekte ve etkinin geçmesini beklemekte fayda olacaktır.

Akrep ve Yükselen Akrep

Önümüzdeki on günlük dilimin ilk birkaç gününde ailevi konular ön planda olacaktır. Aile üyeleriyle uyumlu ve güzel sohbetler, eğlenceli geçirilen vakitler ve özellikle ailesiyle beraber yaşayanlar için onay vermedikleri bazı konuların masaya yatırılması gündeme gelecektir. Ayrıca evde tadilat, yenileme çalışmaları ve eşya almak için de zaman uygundur. Bunun dışında iş arayan ve işlerinde sıkıntılar yaşayan akrep ve yükselen akrepler odaklanma problemlerini bir nebze olsun üzerlerinden atacak ve kendilerine yeni bir yol haritası çizme fırsatı yakalayacaklar. Bunun neticesinde hissettikleri yük bir miktar azalacak. Ayrıca sağlıklarını ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilecekleri, dış görünüşlerine daha fazla özen gösterebilecekleri için alış-veriş ve fiziksel değişimler gündeme gelecektir. Bu etki ayın 21’inde Güneş’in Koç burcuna girmesiyle beraber daha çok kendini gösterecektir.

Ayın 22’sinde doruk noktasına ulaşacak olan Merkür-Neptün görünümü sonrasındaki birkaç gün ise normalden daha şüpheci özellikle duygusal ilişkilerinde ve kendi yetenekleri konusunda irdeleyici olacaklar. Bazı dedikodularla ilgili sıkıntılar yaşayabilir, sevdikleri insanlara karşı güven kaybı gösterebilirler. Etki geçicidir ancak bu konularda aldanmalara açıktırlar, dolayısıyla dikkatli olmaları iyi olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay

Önümüzdeki on günlük dilimin ilk günlerinde yakın çevreye seyahatler konusunda oldukça hareketli bir profil çizecek olan Yay ve yükselen yaylar aynı şekilde ufak eğlence ortamlarında yeni kişilerle tanışabilecekleri gibi, küçük flörtlerin ilişkiye dönüşmesi de gündeme gelecektir. Bunun dışında duygusal ilişkisi olan yaylar ilişkilerini canlı tutmak için küçük planlar hazırlayabilir, mutluluk verici değişimlere imza atabilirler. Kendilerini ve becerilerini iyi ifade edeceklerinden önümüzdeki birkaç gün çevrelerinden takdir toplamaları da kuvvetle muhtemeldir. Bu alanda ayın 21’inde Güneş’in Koç burcuna girişiyle beraber yaklaşık bir ay boyunca destekleyici etkiler altında olacaklar.

Ayın 22’si sonrasındaki birkaç gün boyunca ailevi gerginlikler gündeme gelecektir. Evle ilgili istenen değişiklikler için ortam uygun değildir, özellikle taşınma, eşya alım satımı gibi konularda problemlerle karşılaşabileceklerinden bu konuları Nisan ayına bırakmalarında fayda var.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Önümüzdeki on günlük sürecin ilk günlerinde maddi alanda gelişmeler yaşama ihtimali yüksek olan Oğlak ve yükselen oğlaklar, kendilerini ilerletme ve birikimlerini artırma adına planlar yapabilirler. Bir süredir kendilerini sıkışmış, küçülmüş, geriye giden bir profilde gördüklerinden önümüzdeki birkaç gün daha rahat, daha verimli fikirler üretmeye odaklı ve iyimser olacaklar. Bununla beraber ailede iletişimin artması ve evde bazı değişikliklerin yolunu açmaları da mümkündür zira ciddi bir değişime ihtiyaç duyuyorlar.

Ev ve aile iletişiminde değişim teması 21 Mart’ta Güneş’in Koç burcuna girişiyle beraber desteklenecek ve bununla beraber önümüzdeki yaklaşık bir ay boyunca yakın çevrelerini değiştirerek hayatına renk katmak isteyen oğlak ve yükselen oğlaklar bu amaçlarına ulaşabilecek. Yalnız ayın 22’sinden sonraki birkaç gün kardeşlerle ve çok yakın arkadaşlarla olan iletişimde sıkıntılar doğabilir, planlar bozulabilir ve kendilerini ifade etme konusunda sıkıntılar yaşayabilirler. Bunu akılda tutarak hareket etmeleri iyi olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova

Kova ve yükselen kovalar önümüzdeki on günlük sürecin ilk bölümünde kendilerini daha iyi ifade edecek, kendileriyle daha barışık davranışlar gösterecekler. Haberleşme trafiği artabilir ve kısa kısa programlar yapabilirler. Yeni dedikodular öğrenecekleri, yakınlarıyla güzel paylaşımlarda bulunacakları ve uzun süredir görmedikleri kişilerle görüşecekleri bu dönem 21’inde Güneş’in Koç burcuna girmesiyle beraber daha da pekişecek. Yaklaşık bir ay boyunca aynı etki altında olacaklar.

Ayın 22’sinde oluşacak Neptün-Merkür görünümü sonrasındaki birkaç gün ise maddi alanda bir takım yanlış harcamalara sebep olabileceğinden bu tarihlerde iyice araştırmadan alış-veriş yapmaları için zaman uygun değildir. Ayrıca bekledikleri bir para varsa birkaç gün gecikebilir, bunu akılda tutmak iyi olacaktır.

Balık ve Yükselen Balık

Önümüzdeki on günlük dilimin ilk günlerinde balık ve yükselen balıklar maddi durumlarını bir dengeye oturtabilmek adına çeşitli planlamalar yapacaklar zira son dönemde inişli çıkışlı maddi durumlarıyla ilgili bir yol haritası oluşturma isteğinde olmalarına karşın bunu yapacak ilhama sahip değillerdi ancak bu dönemde ilhamla dolu olacaklar ve bazı stratejiler geliştirecekler.

21’inde Güneş’in ikinci evlerine geçmesiyle beraber Balık ve yükselen balıklar için önümüzdeki bir ay daha maddi konular gündemde olacaktır. Bu alanda gelişmeler, yeni eşya alma, iş değiştirme/ iş bulma, maddi kaynakların artışı için ortamlar yaratma isteği ön plana geçecektir ancak öncesinde ayın 22’sinde birinci evlerinde gerçekleşecek, etkilerini şimdiden hissettirmeye başlayan Neptün-Merkür birleşimiyle ortaya çıkacak olan kendilerini aşağılama eğilimi, başarısızlık hissi, hayalci ve kendine öfkeli olma sürecini atlatmaları gerekiyor. Bu etki birkaç gün süreceği için ayın son günlerinde ani kararlar almamalarında faydalar olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder