22 Nisan 2019 Pazartesi

22-29 Nisan arası haftalık burç yorumları (transit venüs koç burcunda)


Herkese merhabalar, bu hafta dolunay etkilerini hala yaşadığımız için geçen hafta yayınlanan dolunay etkilerini buradan tekrar gözden geçimenizde fayda var. Venüs Koç burcu geçişi ve Terazi dolunayı Venüs'ün hareketinin bu hafta hayatımızda oldukça belirgin bir etki yaratacağını gösteriyor. Uyum ve ahenk arayışımızın yükseleceği bu süreçte tartışmalardan kaçınacağız ancak tartışmaya girecek bir duruma gelirsek de sakinleşmemiz zor olacaktır. 

Koç ve yükselen koç burcu

Venüs Koç burcuna geçti ve 16 Mayıs'a kadar burada kalacak. Önümüzdeki yaklaşık üç haftalık süreçte fiziksel görünüşünüz ve kişiliğiniz markajınız altında olacak. Kendnizi bol bol sorgulayacak, yaptıklarınızı dikkatli şekilde süzgeçten geçireceksiniz. bu dönemde alış veriş yapma eğiliminiz artacak. Lükse düşkün davranışlar gösterebilirsiniz. Çekici ve ilginç olacağınız için başkalarının dikkatini hızlı şekilde çekeceksiniz ve benzer şekilde siz de ilgi çeken kişilerin etkisi altında kalabilirsiniz. Bu dönemde hobilerinize de yönelebilirsiniz. 

Boğa ve yükselen boğa burcu

Venüs Koç burcuna geçiş yaptı ve 16 Mayıs'a kadar burada hareket edecek, bu süreçte kendinizi biraz baskılanmış ve kendinizi dışavurma konusunda sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Bu süreçte olayların suçlusunu arama eğiliminiz, suçlanma korkunuz artacak. bu durum iletişiminizin genel olarak defansif olmasına ve çevrenize karşı kendinizi anlatabilmek için fazlaca verici davranışlar göstermenize sebep olacaktır dolayısıyla suistimal edilmemek için gözlerinizi dört açmalısınız. Bu dönemde aşk ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor, ani hareketlenmeye ve beklenmedik ilişkilere açıksınız. 

İkizler ve yükselen burç ikizler

Venüs koç burcuna geçti ve 16 Mayıs'a kadar burada hareket edecek. Bu süreçte oldukça sosyal ve eğlenceli olacaksınız. Uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle ani programlar yapabilirsiniz ve arkadaşlarınız vasıtasıyla beklenmedik ve güzel gelişmeler getirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. bu dönemde bir arkadaşınızla duygusal yakınlaşma içerisne girebilirsiniz. 

Yengeç ve yükselen yengeç

Venüs Koç burcuna girdi ve 16 Mayıs'a kadar burada hareket edecek. Bu süreçte oldukça dikkat çekici olacaksınız. Çevrenizde dedikodular dönebilir ve konuşmaların genel konusu haline gelebilirsiniz. Bu dönemde önemli ve hayatınızda yolunuzu aydınlatacak bazı insanlarla tanışma fırsatınız olabilir. Bu dönemde baba, patron gibi otoriter figürler oldukça önemli hale gelecek ve genel gündeminize bu tür önemi olan kişiler girebilir. 

Aslan ve yükselen Aslan

Venüs Koç burcuna geçti ve 16 Mayıs'a kadar burada hareket edecek ve bu süreçte oldukça enerjik olacaksınız. Maneviyatınız yükselirken, kişisel gelişiminiz oldukça önemli hale gelecek. Yeni kitaplar alabilir, yeni konular öğrenme konusunda istekli davranışlar gösterebilirsiniz. Bu dönemde durumunuz uygunsa yurtdışı seyahatleri ve uzun süreli geziler için planlar yapma imkanınız olacaktır. Yeni insanlarla tanışmak, yeni kişileri hayatınıza sokmak için istekli olacaksınız. Aşk hayatınızda ise ani değişimler söz konusu, yeni tanıştığınız birinden fazlasıyla etkilenmeye açık bir durumda olacaksınız. 

Başak ve yükselen Başak

Venüs Koç burcuna giriyor ve 16 Mayıs'a kadar burada hareket ediyor olacak. bu süreçte toplumsal konular sizin için oldukça ilgi çekici ve araltırmak, dahil olmak isteyeceğiniz konuları oluşturacak. Bu dönemde yaptıklarınız gizlilik içinde olacaktır bu nedenle de çevrenizde merak uyandıracaksınız. çekici yanınızın yükselmesi beklenmedik, ani aşk fırsatlarını da beraberinde getirecektir. Ayrıca böbrekler, yumurtalık ve üriner sisteminiz bu dönemde hassas olacağından sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız. 

Terazi ve yükselen terazi

Venüs karşıt burcunuz olan Koç burcuna girdi ve 16 Mayıs'a kadar burada hareket ediyor olacak. Bu süreçte özellikle karşı cins arkadaşlıklarınız kuvvetlenecektir veya karşı cinsten kişilerle fikir paylaşımında bulunmak isteyeceksiniz. Çevrenizdeki kişilere karşı kibar ve anlayışlı  davranışlarınızla daha evvelden sorun yaşadığınız kişileri tekrardan hayatınıza alabilirsiniz. Aşk hayatınızda bu dönemde beklentileriniz artacak. aile olmak, birlik olmak düşünceleriniz artacağından varsa ilişkinizde ilerleme odaklı konuşmalar yapabilirsiniz. İlişkiniz yoksa ani yakınlaşmalara açıksınız. İş hayatınızda ise girişken ve yüksek motivasyonlu yaklaşımlarınız sayesinde fayda göreceksiniz. 

Akrep ve yükselen akrep

Venüs Koç burcuna girdi ve 16 Mayıs'a kadar burada hareket ediyor olacak. İş arkadaşlarınız bir anda aşk hayatınıza girebilir veya beraber olduğunuz kişiyle ortaklaşa iş yapma kararı alabilirsiniz. Bu dönemde fedakar yaklaşımlarınız artacağı için çevrenize karşı fazla verici ve suistimale açık olacaksınız bu nedenle de biraz dikkatli olmalısınız. Sağlık konusunda bu süreçte hassas durumdasınız, sağlığınızla ilgilenmelisiniz. Dış görünüşünüzü değiştirmek isteyebilir ve fiziksel olarak değişimler göstermek isteyebilirsiniz. 

Yay ve yükselen Yay

Venüs Koç burcuna girdi ve 16 Mayıs'a kadar burada hareket ediyor olacak. Bu süreçte aşk hayatınız oldukça hareketli olacak ve yeni kişilerle tanışma, var olan ilişkide duyguların yükselmesi, ilişkide varsa sorunların çözümü için adımlar atmak önemli hale gelecek. flörtöz ve istekli yaklaşımlarınız çevrenizde beklenmedik ilgilerin oluşmasına sebep olabilir. Çocuk sahibi olmak isteyen veya çocuğu olan yay burçları için ise konuyla ilgili gelişmeler söz konusu. Duygusal ve paylaşımcı yaklaşımlarınız sayesinde iyi bir sorun çözücü olacaksınız. 

Oğlak ve yükselen oğlak

Venüs Koç burcuna girdi ve 16 Mayıs'a kadar burada hareket ediyor olacak. Bu süreçte yaşadığınız alan sizin için güzelleşmesi gereken ve genel olarak uyum aradığınız yer olacaktır. Bu süreçte planınızda varsa taşınma işleriyle uğrşabilir, evde değişim; tadilat, tamirat ve yenileme yapabilirsiniz. Genel olarak görüşmeler ve toplantılar için ev ortamını veya sakin alanları seçeceksiniz zira sessizlik ve rahatlığa ihtiyaç duyacağınız bir süreçtesiniz. Aşk hayatınızda da huzur arayışınız yüksek bu nedenle varsa beraberliğinizde sakinlik arayacak, bekarsanız yeni tanışmalarda size sükunet getirecek kişilerle ilgileneceksiniz. 

Kova ve yükselen kova burcu

Venüs Koç burcuna giriyor ve 16 Mayıs' a kadar burada kalacak. Bu süreçte çevrenizle ve yakınlarınızla bir arada olmak için fazlasıyla istekli olacaksınız. Kardeşleriniz ve yakın arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek isteyecek, paylaşımlarda bulunma konusunda istekli olacaksınız. Bu dönemde çevrenizdeki kişiler arasında köprü olmak ve bağ kurmak, insanları birbiriyle tanıştırmak konusunda da becerikli olacaksınız. Akadaşlarınız vasıtasıyla gideceğiniz yerlerde yeni kişilerle tanışabilir ve yakınlıklar kurabilirsiniz. varsa ilişkinizde sosyal alanda vakit geçirmek sizin için oldukça önemli olacaktır.

Balık ve yükselen balık burcu

Venüs Koç burcuna giriş yapıyor ve 16 Mayıs'a kadar burada hareket ediyor olacak. bu süreçte harcamalarınızda yükselmeler söz konusu bu nedenle de bütçenize dikkat etmelisiniz. lüks arzunuz ve rahatlık arayışınızın yüksek olması kontrolsüz harcamaları beraberinde getirebilir. Sevdiklerinizden güzel hediyeler alabilirsiniz. Ayrıca gelecekle ilgili yeni planlar yapmak sizin için bu süreçte oldukça önemli olacak ve öngörü yeteneğinize fazlasıyla ihtiyaç duyacaksınız. Aşk hayatınızda olayları kazan-kaybet şeklinde değerlendirme eğiliminiz de artıyor.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder