24 Haziran 2019 Pazartesi

24 Haziran-1 Temmuz arası haftalık burç yorumları (Merkür Aslan burcunda)


Hafta başından itibaren etkin olan Venüs-Jüpiter ve Venüs Neptün olumsuz etkileşimleri genel olarak duygusal anlamda tatminsiz ve tatsız günler geçireceğimizin göstergesi. Özellikle aşk hayatımızda dengesizlikler söz konusu olacaktır. Ani davranış ve bakış açısı değişimleri, flörtlerin yarıda kesilmesi, sorunların çözümsüz kalması gibi durumlar söz konusu olabilir. Bununla beraber fiziksel olarak kendimize karşı takıntılı tavırlar gösterebiliriz. Hafta ortasında Merkür, Aslan burcuna geçiş yapıyor ve fikirlerimizi ifade etme konusunda daha istekli ve daha konuşkan olacağımız bir sürece giriyoruz. 

Koç ve yükselen koç burcu

Hayatınıza yeni soktuğunuz insanlara karşı dikkatli olmanız gereken bir haftadasınız. Arkadaşlıklarınız nedeniyle yaşayacağınız hayal kırıklıkları ve sorunlar bazı planlarınızın aksamasına sebep olabilir. Ayrıca kardeşleriniz ve komşulrınızla ilişkilerinizde de sorunlar yaşayabilirsiniz. Odaklanma konusunda zayıf olacağınız bu haftada kendinize küçük molalar vererek ilerlemelisiniz. Hafta rtasında Merkür Aslan burcuna geçiyor ve bu süreçte zihinsel olarak oldukça hareketli olacaksınız ve hayatınıza yeni aktiviteler sokmak isteyeceksiniz. Yaratıcılık gerektiren durumlarda yeteneklerinizi göstermek için fırsatlarınız olacak. Bu süreçte aşk hayatınızda da mantıksal hareket etmeye yatkn olacak, olayları buna göre değerlendireceksiniz. Çözümsel ve ilerletci bir durum içinde olacağınızdan sorumluluk yüklenme beceriniz de artacaktır. 

Boğa ve yükselen boğa burcu

Bu hafta maddi olarak problemler yaşamaya açık durumdasınız bu nedenle harcamalarınız ve birikiminizi iyi yönetmeye ihtiyacınız var. Gereksiz harcamalar yapabilir, ödemelerinizde aksamalar yaşayabilirsiniz. Ayrıca borç para veya eşya ödünç verme konularında dikkatli olmalısınız zira buradan size zarar gelebilir. Duygusal olarak çok çekildiğiniz biriyle ilgili istemediğiniz durumlar oluşabilir. Hafta ortasından itibaren Merkür, Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu süreç içerisinde harcamalarınız genel olarak entelektüel dokümanlara yönelecek. Bir şeyler bilmek, öğrenmek sizin için oldukça önemli hale gelecek ve duygusal çekimlerinizi de bilgisiyle sizi etkileyen kişilere karşı hissedeceksiniz. Bu süreçte ev içerisinde vakit geçirme ihtiyacınız artacak, sosyal faaliyetlerinizi daha çok ev ortamında gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Kadınlarla olan ilişkileriniz kuvvetlenecek ve sorunlarınıza çevrenizde önemsediğiniz kadınlar vasıtasıyla çözüm üreteceksiniz. 

İkizler ve yükselen ikizler burcu

Bu hafta çevrenize karşı genel olarak uyumsuz ve muhalif davranışlar göstereceksiniz. İş hayatınızda ve sosyal yaşantınızda başkalarını rahatsız etmek size keyf verici gelebilir ancak tartışmalar ve gerilimler çıkabileceğini unutmamalısınız. Hukuki konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz veya bir haksızlıktan kaynaklanan sorunlar yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda beklentilerinizin tam olarak karşılanmıyor olması hayal kırıklığı yaşamanıza neden olabilir. Hafta ortasından itibaren Merkür, Aslan burcuna geçiş yapıyor, bu süre içerisinde oldukça meraklı, sorgulayıcı ve istekli olacaksınız. Hızlı düşünüp hareket edeceğinizden son dönemde pek çok konuda yaşadığınız durağanlığı üzerinizden atacaksınız. Deneyimlerinizden başkalarının faydalanması, sosyal açıdan yardımsever olmak sizin için önemli olacak. 

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Zihinsel olarak fazlasıya yorulacağınız ve enteresan fikirleriniz nedeniyle çevrenizde de garipsenebileceğiniz bir haftadasınız. Gizli duygusal ilişkilere yatkınsınız ve bu anlamda hayal kırıklığı da yaşayabilirsiniz. Bir süredir endişe ettiğinir durumlar içinde kalıyorsunuz, bu hafta bu sorunları atmak için fırsatınız olacaktır. Uzaklaşma, yeni şeyler yapma isteğiniz yüksek, özellikle fiziksel anlamda yapmak istediğiniz değişiklikler konusunda bu haftanın geçmesini beklemeniz daha iyi olabilir. Hafta ortasından itibaren Merkür, Aslan burcuna geçiş yapıyor olacak. Süreç boyunca genel olarak başkalarının ve kendinizin fikirlerinden yararlanacak, maddi açıdan iyi kararlar alabileceksiniz. Yatırım ve yatırımları değerlendirme konusunda güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş arıyor veya işinizde ilerlemek istiyorsanız güzel gelişmelere açıksınız. 

Aslan ve yükselen aslan burcu

Aşk hayatınızda hayal kırıklıklarına açık olduğunuz, işlerin beklediğiniz gibi gitmediği bir haftadasınız. Sosyal açıdan aktif ve kendinizi anlatmaya isteklisiniz bu nedenle de dertleşmek, sorunlarınızı paylaşmak isteyeceksiniz. Bu arada arkadaşınız olarak sevdğiniz birinden beklenmedik yaklaşımlar görebilirsiniz, size olan ilgisini öğrenebilirsiniz. Bu durum moralinizi bozacaktır. Tartışmacı ve gergin yaklaşımlarınız nedeniyle yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Bu nedenle dikkatli olmalısınız. Hafta ortasından itibaren Merkür, Aslan burcuna geçiş yapıyor ve bu süreç içerisinde çevrenize karşı ilgili, bilgi almaya ve bilgiyi kullanmaya açık durumda olacaksınız. Merak ettiğiniz konularda kolayca bilgi edinebilecek ve bu bilgileri faydanıza kullanacaksınız. Oldukça saygı duyduğunuz veya duyacağınız birinden duygusal yaklaşımlar görebilirsiniz. 

Başak ve yükselen başak burcu

İş hayatınızda zıtlaşmalara, üstlerinizle tartışmaya ve uzlaşmakta zorlanmaya karşı dikkatli olmalısınız. Bu hafta genel olarak temponuz yoğun ve yorucu geçecek bu da zihinsel olarak odaklanmanız gereken konulardan uzaklaşmayı beraberinde getirecektir. Sosyal alanda çıkabilecek tartışmalara ve gerilimlere karşı dikkatli olmalısınız zira başkalarını ciddiye almakta zorlanacağınızdan bu tavırlarınız başkalarını rahatsız edebilir. Ev ve aile ile ilgili konularda sorunlar olası, bu eşyalarda sıkıntı yaşamaktan, duygusal partnerle hayatın devamıyla ilgili zıtlaşmalara kadar ilerleyebilir. Bu nedenle olabildiğince sakin kalmaya çalışmalısınız. Hafta ortasında Merkür, Aslan burcuna geçiyor olacak ve bu süreç içerisinde oldukça kurgusal, şüpheci, meraklı olacaksınız. Fikirlerinizi alenen paylaşmak yerine gözlem yapıp, çıkarımlarda bulunmaya, fikirlerinizin altyapısını sağlam şekildeoluşturmaya açık olacaksınız. Yeteneklerinizi kullanma konusunda da becerilerinizi iyi şekilde göstereceksiniz. 

Terazi ve yükselen terazi burcu

Sağlık sorunlarına dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız. Seyahatlerinizde, ufak tefek programlarınızda rahatsızlanabilirsiniz. Özellikle duyu organlarınızda ve ayaklarınızda yaşayabileceğiniz sorunlara dikkat etmelisiniz. Bilgi sahibi olduğunuz konularda ifadeleriniz güçsüz kalabilir ve istediğiniz etkiyi yaratmakta zorlanabilirsiniz bu nedenle de önemli konuşmalarınız varsa en azından hafta sonuna kadar geride durmalısınız. Sevdiklerinize karşı yabancılaşabileceğiniz için önemli ve fevri kararlar almamaya dikkat etmelisiniz. Hafta ortasından itibaren Merkür, Aslan burcuna geçiş yapıyor olacak. Bu süreç içerisinde sosyal açıdan hareketli, sosyal olaylara karşı ilgili, arkadaşlarınıza karşı açık durumda olacaksınız. Ani fırsatlara açık olacağınız ve beklenmedik yerlerde ve anlarda yeni fırsatlarla muhatap olacağınız bir evre. Bu nedenle gözünüzü dört açmalısınız. Uzun süredir tanımak istediğiniz bir kimseyle bu dönemde tanışabilirsiniz. 

Akrep ve yükselen akrep burcu

Harcama ve ödemelerinize dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız. Ani kararlarla maddi açıdan beklenmedik şekilde açılabilirsiniz. Geleceğinize dair planlarınızda sapmalar olabilir. Aşk hayatınızda tartışmalar ve hayal kırıklıklarına açık durumdasınız. Konuşmalarınıza ve yaptıklarınıza dikkat etmeli, fevri ve yanlış anlaşılacak cümleler kurmamalısınız. Hafta ortasında Merkür Aslan burcuna geçiş yapıyor ve bu süreçte planlarınızı gerçekeğe dönüştürmek konularında şanslı olacaksınız. Ayrıca iş hayatınızda ters giden durumlarla ilgili olarak akıllıca kararlar alabileceğiniz bu süreçte, fikirlerinizle başkalarının dikkatini de çekeceksiniz. 

Yay ve yükselen yay burcu 

duygusal anlamda zıtlaşmaların yoğun olacağı bir haftadasınız. Kendinizi anlatmakta veya başkalarını anlamakta zorlanabilirsiniz. Olayları kişiselleştirmeye yatkın olmanız, alınganlıklar göstermenize sebep olacaktır. Size karşı açıkça düşmanlık edecek kişilere karşı hazırlıklı olmalısınız. Ev ve aile içerisinde oluşabilecek problemlerle uğraşabilirsiniz. Hafta ortasında Merkür Aslan burcuna geçiş yapacak ve bu süreçte yeni şeyler öğrenmek, kişisel gelişiminizi artırmak, projeleri hayata geçirmek, seyahatler planlamak ve yeni arkadaşlıklar kurmak için oldukça şanslı etkiler altında olacaksınız. Sorunlarınızı halletme konusunda istekli bir profil çizeceksiniz. Ayrıca hukuki meseleleriniz varsa bunların olumlu gelişimi için de uygun bir ortamda olacaksınız. 

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Bu hafta başkalarının etkisinde kalmaya açık olduğunuz bir haftadasınız bu nedenle karar almadan evvel hafta sonuna kadar beklemeniz iyi olur. Odaklanma konusunda sorunlarınız olacak ve iş verimliliğiniz de düşecek bu nedenle önemli işlere yine bu hafta ortasına kadar girişmemeli ve Merkür'ü aslan burcu hareketini beklemelisiniz. Çevrenizdekilerin sorunlarına karşı sorumluluk hissedeceksiniz, gündemiinizde başkalarının problemleri yoğun yer tutacak. Sağlık açısından da ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz. Son olarak uyku düzeninize ve tembelliğe karşı dikkatli olmalısınız. Hafta ortasında Merkür, Aslan burcuna geçecek ve oldukça etkileyici olacağınız ve çevrenizde yüksek beğeni toplayacağınız bir evreye geçeceksiniz. Beklenmedik sırlar öğrenebilir, uzun süredir merak ettiğiniz bir konuda bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu dönemde bütçe planlaması yapmaya ve kazancınızı artırmaya da açık olacaksınız. Bu durumu değerlendirmelisiniz. 

Kova ve yükselen kova burcu

Aşk hayatınızda problemlere açık olduğunuz bir haftadasınız. Özellikle arkadaşlarınız ve onlardan kaynaklı sebeplerle ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızın aşk hayatınıza veya tam tersi aşk hayatınızın iş hayatınıza etki etmesi de kuvvetle muhtemel. Bir iş arkadaşınızdan beklenmedik bir yakınlık görebilirsiniz. Maddi açıdan değerlendirme zorlukları yaşayacağınız için önemli harcamalar yapacaksanız bu haftanın ortasına kadar beklemeniz iyi olacaktır. Merkür hafta ortasında aslan burcuna geçiş yapacak ve bu süreçte özellikle iş hayatınızda aktif ve etkin olacak, kuvvetli ve akıllıca iletişiminiz sayesinde büyük bir ivme yakalayacaksınız. Çevrenizdeki yanlış anlaşılmaları düzeltebileceksiniz. Bu durum aşk hayatınız ve arkadaşlıklarınız için de geçerlidir. 

Balık ve yükselen balık burcu

İçe kapanık olacağınız,işleri kendi içinizde halletmek ve yoluna koymak isteyeceğiniz bir haftadasınız. Olayları kişilleştirme eğiliminde olacağınız için çevrenizde gelişen durumlarla ilgili olarak pasif agresif yaklaşımlar gösterebilirsiniz. Kendinizi gücende hissetmeye ihtiyaç duyuyorsunuz ve duygusal anlamda varsa partnerinizi veya buna aday kişileri yoğun bir testten geçirmeye yatkın olacaksınız. Hafta ortasında Merkür Aslan burcuna geçiş yapıyor olacak ve bu süreçte çalışkan, aktif ve koşturmaca içinde olacaksınız. Kendinize ve başkalarına faydalı olmak isteyeceğiniz bu süreçte odaklanma beceriniz de yükselecek. İş konusunda fırsatlarla karşılaşabilir, sağlığınız konusunda ise endişe duyduğunuz durumlar varsa rahatlayacağınız bir durum oluşacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder