2 Aralık 2013 Pazartesi

2-12 Aralık burç yorumları

Gayet tuzsuz patates kıvamında lezzetsiz, tatsız günlerden sonra nihayet her düşüşün yükselişi olması gibi geçtiğimiz 20 günlük sürecin de etkilerini yavaş yavaş üzerimizden atacağımız bir on günlük dilim karşımızda. Öncelikle 3 Aralık’ta Yay burcunda bir yeniay meydana gelecek ve bildiğiniz gibi yeniay yeniliklere kendimizi açmamız için mükemmel bir fırsattır. Ardından 5 Aralık’ta Merkür Yay burcuna giriş yapıyor ve hemen iki gün sonra 7 Aralık’ta Mars, Başak burcunu terk edip Terazi burcuna geçiyor ve uzunca bir süre de orda seyahat edecek. Bu gezegen değişimi elbette her burcun bir başka evine denk düştüğü için dengeleri değiştirecektir. Bu süreci olumlu kullanmanızı dilerim.

Koç ve yükselen Koç

Bir süredir hayatında bazı şeyleri rayına oturtmaya çalışan koç burçları için önümüzdeki 10 günlük süreç yeni fikirlerini uygulamaya koymak yahut bir rota belirlemek için oldukça uygun olacak. inançlarında değişimler yaşayacaklar ve olaylara bakmadıkları yerlerden bakmaya başlayacaklar dolayısıyla bu durum onlar için oldukça verimli bir dönemin habercisi. Kendilerini sınırlandırılmış ve elleri ayakları bağlanmış hissediyor olmalarının verdiği hareket alanı darlığı yavaş yavaş ortadan kalkacaktır. Yeni hamleler için henüz kendilerini hazır hissetmeseler de yeni planlar yapabilecek ve sıkışmışlık hissinden kurtulacaklar.

7 Aralık’ta Koç burcunun yönetici gezegeni Mars karşıt burcu teraziye girecek ve uzunca bir süre terazide kalacak. Önümüzdeki dönemde evliliklerde, ikili ilişkilerde koç burçları için bir takım dengesizliklerin eksikliklerin ortaya çıkması kuvvetle muhtemel, bununla beraber bu yerleşimin diğer yüzü ise sorunların orta yol bularak düzeltilmesi olabileceğinden süreci iyi ve olumlu olarak değerlendirmekte fayda var. Aynı zamanda ortaklıklar, hukuki işler gibi konularda da kendini gösterecek olan Mars-Terazi görünümü koçların bu alanlarda yenilikler yapmasında çekinceler yaratabilir, soru işaretleri oluşturabilir.

Boğa ve yükselen Boğa

Boğa burçları bu süreçte bazı bitişleri kendi çıkarlarına kullanacak yahut bazı ilişkilerini bağlılıklarını bitirecek ve bunun da uzun vadede iyi sonuçlar getirmesini bekledikleri için yapacaklar. Cinsel istekleri yoğun olacak Boğa ve yükselen boğalar fiziksel tatmine yönelik geçici ilişkiler kurabilir ve geçici ilişkiler peşinde olan kişileri kendilerine çekebilirler zira cazibeleri de yüksek olacaktır. Kendilerini yeniden yaratma, uzun süredir üzerlerine atılmış ölü toprağını kaldırma amacıyla hayatına yön vermek isteyen boğa burçları bunu gerçekleştirmek için olumlu şartları yaratmaya çalışacaklar. Ayrıca bekledikleri bir ödeme varsa bunu da alabilirler yahut beklenmedik şekilde bir kazanım elde edebilirler.

7 Aralık’ta Mars’ın Terazi burcuna girmesiyle beraber iş arayan boğa burçları için bu alanda güzel etkiler mevcut. Ayrıca sağlık sorunları çeken boğalar da bu sorunlarından kurtulabilir yahut fiziksel olarak daha sakin bir evre geçirebilirler. Boğalar bu dönemde yapacakları alışverişlerden de karlı çıkacaklar ve iyi pazarlık yapacaklar. Sivri dilli ve nüktedan davranacakları için istedikleri şeyleri tam da istedikleri şekilde yaptıracaklar.

İkizler ve yükselen İkizler

İkizler burcunun gündeminde aşk ve evlilik olacak. Pek çok ikizler burcu için yeniay dönemi ve sonrasındaki süreç aşk hayatlarını yoluna koymak, evlilik kararı almak için oldukça uygun. Özellikle Mars’ın terazi burcuna geçişi ve sonrasındaki süreçte ikizler burçları yeni aşka yelken açabilir, ilişkilerini bir adım yukarıya taşıyabilirler. Ayrıca evli olan ikizler burçları kendileri için yeni bir dönem başlatabilir, bir pürüz varsa bunu yok etme yoluna gidebilirler. Çocuk kararı alabilir, çocuklarla ilgili gelişmeler yaşayabilirler.

Bunların dışında önümüzdeki on günlük süreçte ortaklaşa yapılan işlerde, hukuki konularda bir takım gelişmeler bekleyen ikizler burçları için ortam elverişli olacağından, yeni projelere imza atabilir, işle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirler. Daha eğlenceli bir konu ise, uzun zamandır kendileriyle uğraşan bir kimse varsa onun gülünç duruma düştüğüne yahut bir başarısızlığına da tanık olabilirler.

Yengeç ve yükselen Yengeç

Özellikle iş arayan yengeç burçları için yeniay ve sonrasında Merkür hareketi oldukça uygun ortamlar yaratacak, dolayısıyla yengeçler her fırsatı değerlendirmeye çalışırlarsa onlar için faydalı olacaktır. Sağlığında sorun yaşayan yengeçler ise bu dönemde kendilerini daha iyi hissedecek ve günlük hayatlarında daha verimli olacaklar. Zihinleri açık ve dikkatleri yoğun olacağı için pek çok konuda hızlı ve akılcı kararlar alıp bunları uygulamak için fırsat kollayabilirler.

Mars’ın terazi burcuna hareketiyle beraber ise hayatlarında aileleriyle ilgili bazı temalar ön plana çıkacak. Bazı yengeçler evden ayrılma, kendi ayakları üzerinde durma kararı alabilir ve bunun için çalışmaya başlayabilirler. Bununla beraber gündeminde birikim yapmak olan, ev/arsa mülk alımı olan yengeçler için de önümüzdeki aylar oldukça uygundur.

Aslan ve Yükselen Aslan

Aslan burçları yeniay ve sonrasında aşk ve eğlence konularında oldukça olumlu etkiler altında olacaklarından fırsatları değerlendirmek adına çevrelerini iyi gözlemlesinler zira her an aşık olabilir yahut flörtleri varsa bunu ileri bir adıma götürebilirler. Herhangi bir ilişki istemiyorlarsa dahi oldukça flörtöz davranacak, çevrelerindekilere karışık sinyaller gönderecekler. Bu nedenle başka hanımlar/beyler tarafından kıskanılmaları mümkündür ve hatta arkadaşlarının sevgilileriyle aralarında yanlış anlaşılmadan doğan ufak anlaşmazlıklar oluşabilir. Ayrıca çocuk sahibi olmak isteyen aslanlar için de bu dönem güzel haberler gündeme gelebilir. Ayrıca çocuğu olan aslan burçları onlarla ilgili yeni kararlar alabilir, örneğin çocuklarının geleceğiyle ilgili bazı yatırımlar yapmak için adım atabilirler.

7 Aralık sonrasında ise küçük seyahatler yapmaya başlayacaklar. Bunlar misafirlikler, arkadaşlarla eğlenceler yahut kısa mesafe şehirler arası yolculuklar olabilir. Ayrıca kardeşleri yahut kardeş kadar yakın oldukları kimselerin işlerine yardımcı olabilir, bir süre gündemlerini onlarla meşgul edebilirler. Uzun zamandır görüşmedikleri yakınlarından iyi haberler alabilirler. Bu dönemde aslan burçları iyi iletişim ve güçlü bağlantılar kurma fırsatı yakalayacaklar.

Başak ve Yükselen Başak

Başak burçları bir süredir hayatlarına yön vermeye çalışıyor ve bazı bağlılıklarından kurtulmaya çalışıyor dolayısıyla bu dönem başakların kendileriyle ilgili akılcı kararlar alma potansiyellerinin artması açısından oldukça verimli. Aile hayatlarında yenilikler olacak ve yeni eve geçmek isteyen, evinde değişiklik yapmak isteyen yahut çevresini değiştirmek isteyen başaklar bu fırsatlara kavuşacaklar yahut en azından bir planlama yapabilecekler. Sık sık kendilerine neyi nasıl yapacaklarını sorup endişelenmelerinden dolayı akıllarını vererek yapamadıkları, yarım kalan işleri tamamlama fırsatına da kavuşacaklar.

7 Aralık sonrasında ise kendilerini sınamaya başlayacak olan başak burçlarının maddi konularda şanslarının açılması birikim yapmak istiyorlarsa bu fırsata kavuşmalarına sebep olacak. Kendilerini iyice tahlil edip yapmak istediklerine karar verecek ve bu yönde ilerlemeye başlayacaklar. Ayrıca düşüncelerini ve ideallerini iyi savunacaklarından karşılarında kolay kolay kimse duramayacak ve dişli halleriyle çevrelerindekiler üzerinde ikna edici olacaklar.

Terazi ve yükselen Terazi

Terazi ve yükselen teraziler için önümüzdeki süreç ve yeniay hareket getirecek. Bir süredir hareketsiz, kısıtlanmış ve kendileriyle ilgili çelişkileri olan, iletişim konusunda da kendilerini iyi ifade edemeyen teraziler yeniay sonrasında Merkür’ün de desteğiyle anlatımlarında ve isteklerinde açık, net, üsluplarında akıcı olacaklar. Duygularını daha iyi dile getirecek ve beklentilerini doğru kelimelerle ifade edecekler. Kısa seyahatler yapacaklar ve bununla beraber bir-iki hafta bol bol telefon görüşmeleri, sohbetler, yazışmalar gerçekleştirecek çokça dedikodu duyacaklar. Özellikle uzun süredir görüşmedikleri kimselerle görüşebilir, kardeşleri ve yakın arkadaşlarıyla güzel vakit geçirme ve ortak paylaşımda bulunma fırsatı yakalayabilirler.

7 Aralık’ta Mars’ın burçlarına girmesiyle beraber kendilerini ilerletecek adımları atmaktan çekinmeyecekler. Aşk hayatlarında ve cinsel isteklerinde artış olacak bu nedenle yanlış ilişkilere girebilirler ancak iyi tahlil etme fırsatı yakalayabilirlerse önümüzdeki birkaç ay teraziler için aşk açısından da oldukça verimli olacaktır. Bununla beraber işyerinde/okulda/çevrelerinde başarılı çalışmalarıyla göz doldurabilir, kendilerinden beklenenin üzerinde performans gösterebilirler zira enerjileri ve istekleri oldukça fazla olacaktır.

Akrep ve yükselen Akrep

Akrep ve yükseleni akrep burcu olanlar Satürn’ün getirmiş olduğu kısıtlama durumuyla mücadele ederken önümüzdeki günlerde becerilerini bolca düşünüp tahlil edecek, özellikle maddi anlamda nasıl gelişeceklerini ve ileriye doğru nasıl hamleler yapabileceklerinin analizini yapacaklar. Kendilerini güvence altına almak önemli bir konu olacak akrepler için, öz değerlerinin dışına çıkmadan, karakterlerinden ödün vermeden nasıl ilerleyecekleri ve özellikle iş hayatında yapabilecekleri önem kazanacak. Bununla beraber elindekini harcamak yerine biriktirme yoluna gitmek yahut birikim yapmak da önem verdikleri bir konu olacak. Yeniay ve sonrasındaki Merkür hareketi akrepler için genel olarak maddi anlamda akılcı ve yeni olanakları yaratma etkisinde olacaktır.

7 Aralık sonrasında ise Mars’ın terazi burcuna girmesi ile beraber uzunca bir süre hayata geçirmek istedikleri planlar için uygun zaman kollayacak olan akreplerde genel bir gerilim, zihinsel karmaşa, bir taraftan hareket isteği bir taraftan çekinceler kendini göstereceğinden bol bol zihin egzersizleri yapmaları iyi olacaktır. Ayrıca kendilerine uygun olarak düşündükleri partner/arkadaşlar yahut işlerle ilgili fikirleri de değişecektir.

Yay ve yükselen Yay

Yay ve yükselen yay burçları için pek çok değişimin temeli bu dönemde atılacak. Hayata bakış açılarında farklılıklar yaşayacaklar, bununla beraber görünüşünde değişiklik yapmak isteyen yaylar için bu dönem oldukça idealdir, spora başlayabilir, alışverişe çıkabilir, saçlarını değiştirebilirler. Aldıkları kararları iyice mantık süzgecinden geçirip her konuya temkinli yaklaşacakları için bu dönemde yay burçlarının yapacağı işlerin temeli sağlam olacaktır. Ayrıca eğitim, yurtdışı eğitim gibi konular gündeme gelebilir, uzun seyahat fırsatları oluşabilir.

Mars’ın 7 Aralık’ta Terazi burcuna girmesiyle beraber uzun süredir başarı elde etmek istedikleri konularda gelişmeler gösterecekler ve istedikleri bazı şeyleri elde edecekler. Ayrıca çevrelerinde, kendilerinden bağımsız olarak gelişen olaylar da yay ve yükselen yayların lehine işleyecek. Bazı ilişki teklifleri de yayların karşılaşacağı konular arasında ve dolayısıyla önümüzdeki dönemde aşk ilişkilerinde hareketlilikler oluşacak.


Oğlak ve yükselen Oğlak

Yeniay oğlak ve yükselen oğlaklar için üzerlerindeki baskıyı atma konusunda olumlu etkiler getirecektir. Zihinleri oldukça uyanık olacak ve geçmişlerini uzun uzadıya tahlil etme fırsatına kavuşacaklar dolayısıyla kendilerini dinlemek, davranışlarının nedenini anlamak ve isteklerini temellendirmek adına bir takım yenilikler yapmaya çalışacaklar. Bir süredir yaşadıkları zihinsel karmaşa ve gerginliğin rahatlamasıyla beraber daha olumlu ve çözümsel davranacaklar. Ayrıca çoğu oğlak burcu, arkadaş çevresinden hoşnutsuzluğunu fark ederek bir değişime gidecek. Kendilerine yaramadığını düşündükleri pek çok şeyden uzaklaşma eğilimi gösterecekler.

7 Aralık’ta Mars’ın Terazi burcuna girmesiyle beraber iş arayan, iş değişikliği isteyen yahut yeni projelere imza atmak isteyen oğlaklar için harekete geçme dönemi başlayacak. Yaza kadar hayatlarında mesleki anlamda beklentilerini yüksek tutacak ve buna göre hareket edecekler. Hamlelerini cesaretle gerçekleştirecek ve başarılı sonuçlar alabilecekler.

Kova ve Yükselen Kova

Yeniay kova burçları için beraberinde başarılı olma isteğini getirecek. İsteklerini gerçekleştirmek adına harekete geçeceklerinden bu dönemde önlerinde kimsenin durmasına izin vermeyecekler. Ayrıca ilişkisi olan kova burçları karşı tarafın sevgisini sorgulayacak ve sevgi ihtiyaçları artacak. İlişkisi olmayan kova burçları ise uzun zamandır çevrelerinde olan ve kendilerine ilgi duyduğunu bildikleri biriyle ilgili yeni düşüncelere kapılabilirler. Arkadaşlarından, yakınlarından bir takım sürprizler ve hediyeler alabilecek olan kova burçları önümüzdeki on günlük dilimde daha yeni, daha iyimser ve evvelden düşününce gerildikleri konularda daha rahat olacaklar. Bu da onlara hareket etme gücü verecektir.

7 Aralıkta Mars’ın Terazi burcuna girmesiyle beraber Kova ve yükselen kovalar için hayatlarını inandıkları değerlere uygun şekilde düzenleme isteği artacaktır. Bununla beraber uzun seyahatler, uluslararası ilişkiler, yabancılarla iletişim, eğitim alanında bazı fırsatlar oluşturmaya çalışacaklar. Zihinleri açık ve muhakeme yeteneği oldukça güçlü olacak kovalar için yaza kadarki süreçte irili ufaklı pek çok fırsat oluşacağından çevrelerini iyi gözlemlemeleri yararlarına olacaktır.

Balık ve yükselen Balık

Yeniay ve sonrasındaki Merkür hareketi Balık ve yükselen balık burçları için kariyer anlamında yeni fırsatların ve iş olanaklarının habercisi. Uzun zamandır sorumluluğunu almak istedikleri işi alabilir, başarılı projelerde isimlerini duyurabilir ve iş hayatında saygınlık kazanabilirler. Bununla beraber iş arayan balık burçları için de uygun fırsatlar oluşacaktır. Otorite figürleriyle iyi ve olumlu iletişim kuracak olan balıklar çevrelerinde uyumlu ve akışkan davranışlarıyla takdir kazanacaklar. Bu dönemde hem sosyal hem de mesleki statülerine önem verdiklerinden bu konuda daha aktif şekilde harekete geçmek için planlamalar yapabilirler.

7 Aralık’ta Mars’ın Terazi burcuna girmesiyle beraber ise bazı bitişlere imza atacak olan balık ve yükselen balıklar hayatlarına yeni bir yön vermek adına uzun zamandır bitiremedikleri işleri bitirebilir bazı ilişkilerinden ve arkadaşlıklarından kopabilirler. Bunu uzun vadede iyi bir durum yakalamak için yapacaklarından yaz mevsimine kadarki süreçte bazı konuların sonlanması ihtiyacını hissedecek ve iradeleriyle bunu gerçekleştirecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder