11 Kasım 2013 Pazartesi

11-21 Kasım arası burç yorumları

Bu hafta gökyüzü genel anlamda pozitif bir görünüm verecek. Merkür retrosu nihayet son buldu, artık rahat bir nefes alabilir yeni projelere gönül rahatlığıyla başlayabilir, yeni yeni elektronikler alabiliriz. Her ne kadar Retro bitmiş olsa da etkileri yavaştan kendini hissettireceğinden 15’ine kadar hafif aksaklıklar yaşamak olasıdır ancak öyle ahım şahım korkutucu bir yanı da yok.

Bununla beraber Retrolar biter mi? Bitmez. 7 Kasım’da Jüpiter Yengeç burcunda geri gitmeye başladı. Jüpiter çok korkutucu bir etkiye sahip değildir ancak şansı biraz örseleyecektir. Bununla beraber Jüpiter’in en belirgin etkilerinden biri beslenmede oluşan dengesizliktir. Her zaman tükettiğiniz miktarlar yetmeyecek, gece atıştırmaları dönemi, yedikçe acıkma günleri başlayacaktır bu nedenle beslenmeye dikkat etmekte fayda var zira kilo yapıcı etki mevcut. Sonra baharda kalp krizi geçirtecek koşulara gerek kalmasın aman diyeyim. Jüpiter ayrıca alkol için de bir tetikleyicidir, çabuk sarhoş eder, içkiden dolayı problemler çıkarabilir. Ayrıca neşe arayışı ön planda olacağı için sonunda hoşumuza gitmeyecek organizasyonlara dahi katılmamız muhtemeldir bunları da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Şans oyunlarında da başarımız düşük olacaktır. Jüpiter’in retrosu 6 Mart’ta bitecek ve 16 Temmuz’a kadar da Yengeç burcundaki hareketine devam edecek.

Bu hafta ise gökyüzünde bir Jüpiter rüzgârı esecek bunu oğlaktaki Plüton-Venüs ve Uranüs’ün yaptıkları huzursuz açılar biraz gölgeleyecek ancak Mars-Satürn’den gelecek destekle çözümler kolaylaşacaktır kanaatindeyim. 17 Kasım’da Boğa’nın 25 derecesinde dolunay meydana gelecek bu da yeni başlangıçlar için güzel bir evreye atılmamızı sağlayacaktır.

(Hepsi de bir yana, Uranüs ve Plüton sert açısı çok kötümser konuşmamak lazım ancak toplumsal olarak büyük ve can sıkıcı olaylara gebe bir görünümdür. Bu sadece Türkiye ile ilgili değildir dünyanın herhangi bir yerinde ortaya çıkabilecek bir savaş/katliam/yıkım olabileceği yönünde değerlendirilebilir; fırsat bulur da kartografik incelemesini yaparsam olasılıkları ve detayları yazacağım)
Peki, bu görünümler burçları nasıl etkileyecek?
Her zamanki gibi yükselen burcunuzu da beraberinde okumanız gerektiğini ve etkilerin doğum haritalarına göre farklılık gösterebileceğini, bunların genel yorumlar olduğunu hatırlatıyorum.

İyi okumalar, iyi haftalar…

Koç ve yükselen Koç

Koç burçları önümüzdeki süreçte işleriyle ilgili bir takım sorunlar yaşayabilirler. Özellikle çevrelerine karşı dik başlı ve saygısız bir tutum içinde olma ihtimalleri yüksek olacağından bu durum iş alanlarına da yansıyabilir ve kendilerini ifade ederken bir takım sıkıntılar yaşayabilir, haksızlığa uğradıklarını düşünebilirler. Çalıştıkları işle aralarında uyum sorunu olduğunu fark edip bıkkınlık yaşama ihtimalleri yüksek olacak. Ayrıca yaşamdaki yerlerini, ellerinden geleni ve hayat yollarını sık sık düşünecek, ne yapmaları gerektiğine karar vermeye çalışacaklar. 17 Kasım’da boğa burcunda gerçekleşecek dolunay da Koç burçları için işle, birikim ve maddi büyümeyle ilgili yeni kararları gündeme taşıyacak ve yeni bir rota için yol gösterici olacaktır.

Aile temasının da ön plana çıkacağı bu evrede, aile yanından ayrılmak kararı gündeme gelebileceği gibi aileyle bağların eskisinden daha sıkı bir hal alması da söz konusudur. Aile yanından ayrılmak kararı bir kötü durumu değil aksine kişinin kendi ayakları üzerinde durabilmesinin göstergesi olduğundan, kötü bir netice gibi algılamamak gerekir. Bunun dışında kadın figürlerden oldukça destek görecek olan koçlar, uzun zamandır kimseye söylemedikleri bazı planları da gündemlerine taşıyabilir yahut bir tanıdıklarının önemli bir planına dâhil olabilirler. Hali hazırda yenilenme evresi yaşadıkları için bu dönemde alınan kararlar koç burçları için genelde uzun vadede oldukça iyi olacaktır. Yalnız, öfkeyle hareket etmek yerine her şeyi durup düşünüp tarttıktan sonra hareket etmeleri gerekiyor.

Boğa ve yükselen Boğa

Boğa burçları için eğitimi ilgilendiren konularda önümüzdeki günlerde sorunlar oluşabileceği gibi, seyahatlerinde, ticaretle uğraşan boğalarda ticari işlerde sıkıntılar da oluşacaktır. Çevreleriyle politik ve dini fikir ayrılıklarından doğan problemler de yaşayabileceklerinden bu konularda konuşurken dikkatli düşünüp doğru ifade etmekte yahut bu tür tartışmaları alelade kişilerle yapmamalarında yarar var. Ayrıca boğa burçlarının bir süre yeni elektronik aletler almaması da iyi olacaktır zira elektronik aletlerle araları iyi olmayacak. Öte yandan iletişim trafiğinin yüksek olacağı ve paylaşımlarda bulunmaktan zevk alacak olan boğalar, çokça arkadaş ziyaretinde bulunabilir, dedikodular duyabilirler, bununla beraber kardeşleri ve yakın çevreleriyle iletişimleri güçlü olacak ve onlardan güzel haberler alacaklar.

Evli yahut aşk hayatı hareketli olan boğa ve yükselen burcu boğa olan kişiler ilişkilerinde yeni bir karar alabilir, ileriye yönelik hamlelerde bulunabilirler, bekar boğalar ise yeni flörtlere açık olacaklar; karşılarına aniden birileri çıkabilir. 17 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek dolunayla beraber pek çok yeniliği hayatına sokmaya karar verecek olan Boğa burçları, kendilerini geliştirecek yeni adımlar atacaklar ve bazı vazgeçmedikleri şeylerden vazgeçme, geride bırakma, yenilenme kararı alacaklar.

İkizler ve yükselen İkizler

Önümüzdeki günlerde kendilerinden saklanmış, haberdar olmadıkları bazı gerçekleri öğrenmek ikizler burçlarının canını biraz sıkabilir. Bununla beraber haklarında yapılmış dedikodular ve bazı olayların perde arkasında dönen oyunlar da kulaklarına çalınabilir ve ufak çaplı kişisel krizler yaşanabilir. Bununla beraber bazı hayal kırıklıkları da oluşma ihtimali yüksektir; olanların düşünülenden farklı çıkması sonucu üzüntüler ve sarsıntılar ikizler burçlarını biraz örseleyebilir. Bunun dışında kendini ihmal etmiş olan ikizler burçları kendileriyle ilgilenmeye başlayacaklardır. Diyet, spor gibi vücut sağlığına yönelik uğraşlar edinebilirler. Ayrıca iş yaşamı konusu da gündeme gelecektir. Çok uğraşacakları bir iş alabilir ve bunda başarılı olabilirler yahut hali hazırda üzerinde çalıştıkları bir proje varsa başarı kazanacaklardır.

Maddi konularda gelişme ve ilerleme beklentisine girecek olan ikizler burçları bu konuda yeni kararlar alabilir, ani fırsatlarla karşılaşabilirler. Ayrıca hedefledikleri bir alım satım işi varsa ona yönelebilir, birikimlerini sağlamlaştırma yoluna gidebilirler. Eğer kariyer hedefleri varsa bu hedefleri doğrultusunda yeni atılımlarda bulunabilecekleri ortamlar oluşacaktır. 17 Kasım’da Boğa burcunda meydana gelecek dolunay ise kendilerini yeni ifade etme yolları aramalarına, iç seslerini dinleme imkanlarının artmasına, ruhsal denge oluşturmakta istekli davranmalarına vesile olacaktır.

Yengeç ve yükselen Yengeç

Yengeç burçları eğer evlilerse yahut evliliğe adım atacaklarsa bazı pürüzler oluşabileceğinden ve eğer duygusallığı abartıp, durumları iyice değerlendirmezlerse kopuşlar dahi yaşayabileceklerinden dikkatli olmalılar; aynı şekilde beraber çalıştıkları kişiler, proje arkadaşları da bu duruma dâhildir. Bununla beraber hukuksal bir konu varsa sıkıntı yaratabilir ve yengeçlerin beğenilerinde gözle görülür bir zevksizlik hakim olabilir. Ancak ilk bir hafta Plüton-Venüs-Uranüs görünümünün bu sert etkisini hafifletecek olan Jüpiter-Güneş üçgeni devreye girecek ve kendileriyle ilgili oldukça güzel durumlar da ortaya çıkacaktır. Bu hafta pek çok açıdan yengeçler için şanslı günler getirecek, ortaya çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Ancak aynı zamanda sert bir etkinin de altında olduklarını unutmamalı ve kendilerini çok kaptırmamalılar. Her an aşık olabilir, her an yeni bir iş bulabilir, her an kendilerini geliştirme adına yeni adımlar atabilirler zira bu hafta kendilerini, isteklerini ve yeteneklerini iyi tartacaklar.

Bununla beraber aşk hayatlarında da girişken ve istekli olacaklar. Çoğu yengeç burcu için bu günler yeni ilişkilere, yeni arkadaşlıklara, çocuk isteyen yahut çocuğu olan yengeçlerde mutluluklara gebe. Eğlenceli ortamlarda bulunma fırsatı yakalayacaklar ya da istemeyerek gittikleri ortamlarda çok eğlenecekler. 17 Kasım’da boğa burcunda meydana gelecek dolunay ise yeni istekler ve başarılı olunmak istenen konularda şans getirecektir ve muhtemelen bu şanslar arkadaşların araladığı kapıların ardından çıkacaktır.

Aslan ve yükselen Aslan

Aslan burçlarının gündeminde yoğun çalışma temposu ve sonrasında sağlık sorunları olacak. Halsiz düşebilir, enerji takviyesine ihtiyaç duyabilirler. Evcil hayvan besliyorlarsa onlarla ilgili bir takım sorunlarla karşılaşacaklardır. Bunun dışında çalışanlarıyla ve astlarıyla aralarında sorunlar çıkabileceği gibi, hizmet alanında da şansları pek yaver gitmeyecektir. Buna karşın bu hafta kendilerini oldukça özgür ve rahat hissedecek, kendilerini dışa vurmada bir takım sorunlar yaşayacak olsalar da uzun zamandır fırsat bulamadıkları için uzak kaldıkları iç dünyalarıyla baş başa olma, iç hesaplaşma fırsatına kavuşacaklar. Yalnız olmaktan keyif alacakları bu süreçte bazı gizli düşmanlıkların farkına varabilir, kendilerini çekemeyen kimi insanları çözebilir ve çok şaşırabilirler.

Ev yaşamlarıyla, aileleriyle ilgili bir takım konuların gündeme gelmesi ve bu konular üzerinde yapıcı yaklaşımlar geliştirmeleri de mümkün olacaktır. Eğer ki aile kurmak istiyorlarsa bunun için bazı başlangıçlar da yapabilirler. Yaşlı kimselerden ve özellikle anne yahut anne yerine konulan biriyle ilgili güzel haber alabilirler. 17 Kasım’da boğa burcunda meydana gelecek dolunayda kariyerleriyle ilgili yeni planlamalar yapma ihtimalleri artacaktır. İş arayan aslanların karşısına yeni fırsatlar çıkabilir yahut iş yerinde pozisyon değişiklikleri gündeme gelebilir.

Başak ve yükselen Başak

Başak ve yükselen başakları önümüzdeki günlerde aşk hayatı ve çocuklarla ilgili sıkıntılar bekliyor. Bazı kopuşlar, sarsıcı tartışmalar yaşanabileceği için dikkatli olmakta fayda var. Bununla beraber çocuk sahibi olan başakların çocuklarıyla ilgili bir takım sorunlarla uğraşmaları gerekecektir. Çevrelerine karşı ilgisini kaybedip içe kapanmaya eğilimli olacak başakları bu süreçte aynı zamanda sosyal çevrelerindeki hareketlilik bekliyor. İsteksizce bazı toplantılara katılabilir, arkadaşlarından sık sık davetler alabilirler. Buralarda çok eğlenmeleri muhtemel olduğundan kendilerini kapatmayıp sosyal yaşamlarına gereken özeni göstermelerini öneririm. Ayrıca uzun süredir bekledikleri şeyler gerçekleşebileceği gibi, uzun süredir haber bekledikleri konularda da nihayet iyi-kötü bir cevap alabilirler.

İletişim trafiği de artacak olan başaklar küçük seyahatler, kısa ziyaretler yapabilir, uzun zamandır görüşmedikleri kimselerle görüşebilir ve yeni insanlarla tanışıp ahbaplık kurabilirler. Ayrıca kardeşler, yakın arkadaşlarla ilgili gelişmeler ve yeni haberler de alacaklar. 17 Kasım’da boğa burcunda gerçekleşecek dolunay başak ve yükselen burcu başak olanların okumalarını artıracağı, yeni fikirler ve düşünceler geliştirecekleri, ticaretle uğraşan başakların yeni başarı yolları arayacağı bir sürecin başlangıcı olacak. Ayrıca uzun yolculuk planı varsa bu dönem uygun fırsatları oluşturacaktır. Başakların genel olarak diplomatik davranışlarda bulunma eğilimleri de artacak.

Terazi ve yükselen Terazi

Teraziler ailevi konularda bir takım sıkıntılar yaşayabilecekleri için dikkatli olmalılar; evde huzursuz bir hava hakim olabilir yahut kendilerini oraya ait hissetmeyebilirler. Özellikle anneyle ilgili bazı problemler gündeme gelebileceği gibi, anneyle ve anne kanından yakın kişilerle fikir ayrılıkları da yaşanabilir gergin ortamlar oluşabilir. Bununla beraber iş arayan, terfi bekleyen, pozisyon değişimi isteyen teraziler için kariyer konusunda şanslı bir hafta olacak. Eğer cesaretle adım atarlarsa mutlaka karşılığını alacaklar ve ani iş değişiklikleri yahut iş teklifleri de ortaya çıkacaktır.

Ayrıca birikimlerini artırmayı hedefleyen yahut alım satım işi olan, geleceğiyle ilgili bir takım garanti yollarını araştıran teraziler için de harekete geçme zamanıdır. Para ve eşya/mal konusunda yeni kararlar alınabilir, yeni mallar edinilebilir, birikim yapma yolları aranabilir, bu niyetle araştırmalar da yapılabilir. Bu etki ay sonuna kadar süreceğinden bir anlamda terazi burçları geleceklerinin maddi planlamasını yapmaya çalışacaklardır. 17 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek olan dolunay sonrasında ise kendileriyle ilgili bazı kararları gözden geçirecek ve bir takım saplantılı fikirlerinden vazgeçip bazı konularda yeni kararlar alacaklar. Ayrıca libidosu da artacak olan teraziler cazibelerini bu yönde kullanabilirler.

Akrep ve yükselen Akrep

Çevreleriyle iletişim sıkıntıları yaşayacak olan akrep burçları kendilerine söyleneni yanlış değerlendirebilir, alınganlıkları üzerine fevri çıkışlar yapabilirler bu nedenle dikkatli olmalarında fayda var. Her türlü iletişimlerinde sorunlar yaşayacaklarından iki kez düşünüp bir kez konuşmak, söylenenleri iki taraftan değerlendirmek iyi olacaktır. Ayrıca kısa seyahatlerde ufak tefek kazalar atlatabilir, sakarlıklar yapabilirler. Yakın arkadaşları ve kardeşleriyle de aralarında problemler çıkabilir, ufak konular büyüyüp hararetli tartışmalara dönebilir. Bununla beraber eğitim, araştırma, uzun seyahatler, yabancı kişilerle ilişkiler yahut yabancı kaynaklı şirketlerle iş konusunda oldukça başarılı olacaklar. Yurtdışı seyahat planları varsa bu dönem oldukça uygundur. Aniden evden uzakta iş fırsatları da doğabilir.

Kendileriyle ilgili bazı konularda atılımda bulunacak olan akrepler hali hazırda üzerlerinde bulunan tutulma etkisinin de faydasını görecekler. Satürn’ün baskıcı etkisinin biraz hafifleyeceği bu süreçte akıl durgunluğu yaşıyorlarsa tabir-i caizse zehir gibi olacaklar ve korkusuzca kararlar alacaklar. 17 Kasım’da karşıt burçları Boğa’da gerçekleşecek olan dolunay sonrasında ise mevcut evlilik/ aşk ilişkileriyle ilgili güzel etkiler altında olacaklar. Yalnız olan akrepler de hayatlarına düşündükleri birilerini sokabilir, güzel bir birlikteliğe adım atabilirler. Bunun yanında, ortaklık gerektiren projeler, ödevler, işler konusunda da fırsatlar ortaya çıkacaktır. Hukuki meseleler varsa çözüme kavuşabileceği gibi en azından iyi bir ilerleme de sağlanabilir. Ayrıca hakemli işlerden de yarar sağlanacaktır.

Yay ve yükselen Yay

Yay burçları birikimleri ve eşyalarıyla ilgili sıkıntılı günler geçirecekler. Ellerinde tuttukları para varsa elden çıkarmak durumunda kalabilir, ani bir maddi yükün altına girebilirler. Eşyaları, malları zarar görebilir. Bu nedenle bu dönemde borç vermemeleri, ellerindekini muhafaza etmeleri iyi olacaktır zira beklenenden yüksek faturalar ödeyebilir, ani masraflar yapabilirler. Yeni eşya alacaklarsa birkaç ay ileriye atmak faydalı bir karar olur zira bu dönemde alınacak eşyalar zarara açıktır. Bununla beraber bekledikleri ya da artık verdiklerini bile unuttukları bir borç varsa gelebilir, aniden küçük bir miktar para da ellerine dönebilir. Miras davası varsa sonuçlanabilir. Evliyse eşin maddi kazancında kalıcı olmasa bile bir artış olabilir. Ayrıca ağır hasta bir akraba varsa iyi haberi alınabilir ancak muhtemelen geçici bir iyi haber olacaktır.

Bunların dışında uzun süredir bilinçaltında temizliğe ihtiyaç duyan yaylar, kontrol edemedikleri olaylarla ilgili korkularını bir kenara bırakıp kendilerini öne atabilecekler. Uzun zamandır korkup hastaneye gitmiyorlarsa gidebilir, yapmaktan çekindikleri bir ziyareti gerçekleştirebilirler çünkü bu cesaret ve destekleyici etkiler mevcuttur. 17 Kasım’da Boğa’da gerçekleşecek olan dolunay sonrasında ise iş ve sağlık konularıyla ilgili gelişmeler olacaktır. Bekledikleri iş haberlerini alabilir yahut yeni bir iş için adım atabilirler, sağlıklarını ihmal ettilerse kendilerine dikkat etmeye başlayabilirler. Ayrıca evcil hayvan alabilecekleri gibi mevcut hayvanlarıyla ilgili konular da gündemlerine gelecektir. Çalışanları ve astlarıyla iletişimi olumlu gelişecek olan Yay’lar çok şaşıracakları şeyler öğrenebilirler.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Oğlak burcunda gerçekleşecek Venüs-Plüton-Uranüs sert etkileşimi oğlakların aşk hayatını sarsacağı gibi, kendileriyle ilgili bir takım önemli sorunların da gündeme gelmesine sebep olacaktır. Daha tahammülsüz daha bıkkın daha gergin olacak oğlaklar bu süreçte bazı arkadaşlarıyla aralarına mesafeler koyabilir, kendilerini biraz geri çekebilirler. Saygısız, dik başlı ve kötümser yaklaşımları nedeniyle çevrelerinde hedef haline gelebileceklerinden dikkatli olmaları, davranışlarını yumuşatmaya çalışmaları iyi olacaktır. Gelelim güzel haberlere… En azından ilişkilerle ilgili konularda bu etkiyi yumuşatacak olan bir Güneş-Jüpiter açısı söz konusu, evlilikle ilgili kararlar almak, beraberliklerdeki sorunları onarmak için oğlaklarda destekleyici, uygun bir dönem olacak. Ayrıca komple ilişkiye son verilebilir de ancak bu uzun vadede iyi sonuçlara gebe bir durum olacaktır. Oğlaklar, ortaklık gerektiren işlerde de şanslı olacaklar. Yalnız, Plüton açısı Güneş-Jüpiter’den daha uzun süreceği için sallantı yaşamamaya, dengede durmaya dikkat etmek gerekiyor. Yoksa kurulan birlikler kısa sürede çökebilir. Venüs’ün etkisi nedeniyle genel olarak kadınlarla ilişkilerde biraz sıkıntı gözlemlenebilir.

Sosyal hayatına düzenleme getirmek isteyen oğlaklar bunu gerçekleştirmek için adım atacaklar, çevrelerine bir çeki düzen verecekler. Kendilerini ifade ettikleri bir grup varsa bir kopuş yaşayabilir kendilerini başka bir gruba dahil etme kararı alabilirler. Ayrıca ucunda başarı olacağına inandıkları konularda çalışmalar yapacaklar. Bekledikleri bir haber varsa bu süreçte gelecektir. 17 Kasım’da boğa burcunda gerçekleşecek dolunay sonrasında ise aşk hayatlarında belirgin durumlar ortaya çıkacak, sevgilisi olmayan oğlakların kısmeti açılacaktır. Ayrıca çocuk sahibi oğlak burçları onların eğitimi, bakımı gibi konularda değişikliğe gidebilir, çocuklarıyla daha fazla vakit geçirme fırsatı yakalayabilirler.

Kova ve yükselen Kova

Geçmişte yaşananların, gergin olayların sonuçlarının kendini göstereceği, yeniden gündeme geleceği ve yüksek ihtimal eski tartışmaların alevleneceği bir süreç Kova burçlarını bekliyor. Kendileriyle ilgili korkularını test edecekleri bu dönemde akılları hayli karışabilir ve canları sıkılabilir. İfade etmek istedikleri şeyi de tam anlatamayacaklar ve kendilerini anlatma kaygısı da yaşayacaklar. Bununla beraber sağlıkla ilgili şanslı etkiler altında olacaklar ve bazı rahatsızlıklarının hiç de korktukları gibi olmadığını görebilirler. İşle ilgili bir beklentileri varsa gerçekleşecektir. İş değiştirme, pozisyon değişikliği, ast-üst ilişkilerinde Kovaları mutlu edecek bir denge değişimi söz konusu olacaktır. Ayrıca evcil hayvan alabilirler yahut evcil hayvanlarının sağlığıyla ilgili sorun varsa çözüme kavuşabilir.

İş hayatıyla ilgili önemli atılımlar yapma fırsatı yakalayabilecek olan kova burçları kendilerini gösterebilir, başarılı çıkışlar yapabilirler. Ayrıca uzun zamandır hazırlandıkları projeleri ortaya koymak için oldukça uygun bir zaman olacaktır. 17 Kasım’da boğa burcunda gerçekleşecek dolunay sonrasında ailevi, ev ve yerleşimle ilgili konularda yeni kararlar alacaklar ve gelecekle ilgili detaylı planlamalar yapma fırsatına kavuşacaklar.

Balık yükselen Balık

Balık burçlarının arkadaşlık ilişkilerinde sarsılmaların olacağı, bazı kopuşların yaşanabileceği bu süreçte ayrıca beklenen haberler olumsuz bir şekilde geri dönebilir yahut hayal kırıklıkları ortaya çıkabilir bunun da genel yansıması gerginlik olacaktır. Ancak buna karşın güzel haberler de yok değil, özellikle yalnız balıklar için aşk açısından oldukça verimli bir hafta olacak. Cazibesi artacak olan balıklar yeni ilişkiye başlayabilir, aniden birileriyle tanışabilir ya da hiç hesapta olmayan birini hayatlarına sokabilirler. İlişkisi olan balıklar eğer problem varsa ilişkilerini rayına oturtacaklardır zira aşkla ilgili olabildiğince güzel bir süreç var önlerinde. Bununla beraber çocuk sahibi olmak isteyen balıklar için de bugünlerde müjdeli haberler gelebilir yahut çocuk yapma kararı alınabilir. Çocuk sahibi olan balıkları ise mutlu edecek gelişmeler olacaktır. Ayrıca eğlenceli ortamlar balıkları bekliyor, bazı aktivitelerde aktif görev almak isteyebilir bunu da oldukça başarılı şekilde yerine getirebilirler.

Eğitim, kurs, seminer, mesleki/kişisel gelişim alanında da aktif olmak isteyecek balık burçları yabancılarla iletişim, yabancı kaynaklı şirketlerle iş yapma gibi konularda yeni çalışmalara imza atabilirler. Ayrıca ticari faaliyetleri varsa burada da başarılar elde edeceklerdir. Politik tavırlarıyla dikkat çekecek olan balıklar, küs olanların arasını bulabilir, iletişim sıkıntısı çekenler arasında aracılık yapabilirler. 7 Haziran’dan balıkta geri gitmekte olan yönetici gezegenleri Neptün’ün 13 Kasım’da normal seyrine dönmesiyle beraber kendileriyle ilgili bazı sorunları çözmeye başlayacaklar ve tabir-i caizse üzerlerine çöken toprağı kaldırma fırsatını yakalayacaklar. 17 Kasım’da boğa burcunda gerçekleşecek dolunay sonrasında balıkların iletişim trafiği artacak ve pek çok kişiyle uzun görüşmeler yapacaklar. Ayrıca kısa seyahatler ve uzun süredir görüşülmemiş kişilerle görüşmeler/ziyaretler de gündemlerinde olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder