18 Ocak 2014 Cumartesi

18-28 Ocak arası burç yorumları

Merhabalar, bu hafta gökyüzünde sert görünümler var ancak bunların çoğu etkisini Şubat ayında gösterecek ancak hafif hafif ay sonunda dürtmeye başlayacaklar. Venüs retrosu devam ediyor biliyorsunuz, 31 Ocak’ta bitecek, Merkür ise 12 Ocak’ta Kova burcuna geçti. Jüpiter-Uranüs-Plüton’un bir sert etkileşimi var 21’i sonrasında iyiden iyiye kendini gösterecek ve ayın son haftasında etkin olacak.

Koç ve yükselen koç:

18 Ocak Cumartesi:
Bugün koç ve yükselen koçlar normaldeki hallerinden daha baskıcı, daha kısıtlayıcı bir hale bürünebilirler. Özellikle duygusal olarak kendilerini gergin hissedecekleri için bu tavrı çevrelerine de yansıtacaklar.

19 Ocak Pazar: Bir süredir düşündükleri ve hayal kurdukları konularda bu günlerde olumsuz etkilerle karşılaşabilirler yahut hayallerinin gerçekliğinden şüphe edebilir ve kendilerine kızabilirler. Duygusal tepkileri yoğun olacağından akıllarını toparlamakta güçlük çekecek ve gerçekle-sanal arasında bağlantılar kurmakta zorlanacaklar. Kendilerini yalnız ve desteksiz hissedecekler. Bilinçaltları çok kalabalık olabilir ve bu nedenle hatalara düşebilirler.

20 Ocak pazartesi: Nispeten daha rahat ve gelecekle ilgili bazı planların belirginleştiği yahut bir önceki günden daha gerçekçi, hayallerin daha tutarlı, motivasyonun daha yüksek olduğu bir döneme giriş yapıyorlar. Bu etki altındayken fırsatları görebilir ve daha doğru değerlendirmeler yapabilirler. Ayrıca duygusal eksiklikleri ve sevilme isteği bugün daha belirgin olacaktır. Güneş 11. Evlerine geçecek ve koçlar için daha sosyal daha paylaşımcı bir dönem başlayacak.

21-22 Ocak: Jüpiter-Uranüs-Plüton görünümü bugünden itibaren kendini hissettirmeye başlayacak ve koçları kendileriyle yapacakları bir iç hesaplaşmaya götürecek. Kendilerini şanssız, duygusal anlamda fazla fedakar yahut yalnız, anlaşılmayan, istediğini bulamayan biri gibi görme eğilimleri artacak. Aşk ilişkilerinde kırıcı davranışlar gösterebilirler. İş hayatlarında da arkadaşlarıyla olan ilişkilerinde de problemler kendini gösterebilir. Ayrıca bu etkinin aktif olduğu bu dönemde otorite figürleriyle anlaşmazlıklar, aile içinde baba/ağabey ile iş yerinde patron ve üstlerle, sosyal hayatla polis-hakim ve her türlü karar verici mekanizmayla ilgili gerginlikler yaşayabilirler zira tahammül güçleri oldukça düşük olacak. Bazı isteklerinin gerçekleşmemesi hissi de yoğun olacaktır, kendilerinde değiştirmek istedikleri huyları değiştiremediklerini fark edip gerileceklerdir. Ayrıta anlatımlarında güçlük çekecekleri için iki kez düşünüp bir kez konuşmaları oldukça faydalı olacaktır.

23 Ocak Perşembe: Aileden uzaklaşma hissi, yaşamın gelecek noktalarıyla ilgili endişeler bu günün ana konusu olacak. Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantıları sorunlu olacağından iletişimde sıkıntılar yaşanabilir. Ayrıca kadınlarla olan iletişim gergin olacaktır. Maddi kaynaklarla ilgili gelecek endişesinin yaşanması da kuvvetle muhtemel.

24-25-26 Ocak: Merkür-Mars etkileşimi altında gergin durumlardan çıkmak için harekete geçme isteği, ikili ilişkilerde yeni tanışmalar, flört varsa onu ileriye götürmek gibi hem duygusal hayata hem de akla yatan etkiler altında olacak koçlar için iki gün daha sosyal, daha paylaşımcı ve duygusal hayatta tamamlanmaya yönelik arayış içinde geçecektir.

27 Ocak Pazartesi: Venüs-Plüton birleşimi zayıf şekilde Venüs’ün geri hareketinden dolayı tekrar edecek. Bu birleşim neticesinde iş yaşamında, sosyal hayatta başarı, kadınlarla uyumlu iletişim, toplumsal konularda aktif-katılımcı rol üstlenme, yaratıcı fikirlerle yeni ifade alanları bulma gibi etkiler altında olacak koçlar haftaya nispeten iyi başlayacak ancak bir yandan devam eden gergin etkilerin olduğunu unutmamak, çok uzun vadeli planları ileri tarihe bırakmak daha iyi sonuç verecektir.

Boğa ve yükselen boğa:

18 Ocak Cumartesi: ev yaşamında gergin davranışlar gösterecek olan Boğa ve yükselen boğalar cumartesi gününü evde terör estirme eğilimi yüksek şekilde geçirebilirler ve ayrıca kadınlarla iletişimleri yoğun ama gergin olacaktır. İstemedikleri şeylerin yapılmasına göz yummak durumunda kalma ihtimalleri yüksek ve duygusal olarak da gergin olacaklarından verdikleri tepkiler aşırıya kaçabilir.

19 Ocak Pazar: Romantik ve hayalperest etkiler altında kalacak olan Boğa ve yükselen boğalar bugün duygusal hayatlarında açlık hissedebilir, aşk hayatlarını farazi düşüncelerle sekteye uğratabilir yahut partnerlerine karşı depresif ve kapalı tavırlar sergileyip, şüphecilik yapabilirler. Aynı şekilde eğlence konusunda normalden aşırıya kaçabilir ve alkol-ilaç tüketimiyle ilgili sıkıntılar yaşayabilirler zira bu alanda bir Neptün etkisi mevcut olacak. Kendilerini ilhamsız ve yeteneksiz gibi hissedip morallerini bozmaya açık olacakları gibi, çocukları varsa onunla ilgili de sıkıntılarla karşılaşabilirler.

20 Ocak Pazartesi: İş ve sosyal hayatta kendilerini daha belirgin şekilde gösterecekleri bir ay bugün itibariyle başlıyor. Ayrıca aşk, iş, iletişim ve sosyal çevre ilişkilerinin de güçlendiği bugünde başarılı bağlantılar kurulabilir, bir önceki gergin günün acısı çıkarılabilir.

21-22 Ocak: 21'inden sonra etkisini iyiden iyiye hissettirmeye başlayacak olan ve ay sonunda da devam edecek Jüpiter-Uranüs-Plüton görünümü Boğa ve yükselen boğalar için bilinçaltında karmaşa, geçmişten gelen korkular, güvensizlikler ve endişelerle boğuşma, iletişimde aksamalarla kendini gösterecek. Uzun seyahat planı varsa bozulabilir, yazışmalar, sınavlar konusunda aksilikler olabilir. Ayrıca bu dönemde okuduğunu anlamakta zorlanacakları için okumalar ve anlatımlar zaman kaybına dönüşebilir. Yine bu dönem yenilikler için uygun değildir.

23 Ocak Perşembe: Yakın arkadaşlar, kardeşler ile ilgili, eşin yahut partnerin ailesiyle ilgili sorunların gündeme gelebileceği bugünde özellikle kadınlarla kurulan iletişim akıcı olmayacaktır ve söylenenler yanlış anlaşılabileceği gibi anlatımları da yanlış olabilir. Dolayısıyla önemli konuların bu ve devam eden 2 gün konuşulmaması faydalı olacaktır. Zevksizlik ve keyifsizlik etkisi olacağından bir plasebo etki olarak bu günler alışveriş isteği de artacaktır ama mümkün mertebe boğa ve boğalar alışveriş yapmasın zira daha sonra bu alışverişler memnun edici olmayacaktır. Ayrıca haklarında yapılmış bir dedikodudan haberdar olabilecekleri gibi daha sonra duyulacak bir dedikoduya da karışabilirler.

24-25-26 Ocak: Bu üç günlük süreçte boğa ve yükselen boğalar baş ve yüz bölgesinde kemik ağrılarıyla uğraşabilirler. Özellikle migreni olanların migren krizleri tutabilir. Sosyal çevre ilişkilerinde ve iş yaşamında gergin olacaklarından tartışmalara, polemiklere girmemeleri iyi olacaktır zira kendilerinden beklenmeyen çıkışlar yapabilecek kadar sebepsiz öfkeye kapılabilirler. Bunun dışında, babalarıyla ya da erkek figürlerle anlaşmaları zor olacaktır. Ilımlı, orta yolda ilerleyici sakin yapılarına bu hisler fazla geleceğinden dikkatli olmaları faydalı olacaktır.

27 Ocak Pazartesi: Boğa ve yükselen boğaların yönetici gezegenleri Venüs’ün Plütonla yapacağı birleşim neticesinde eğitim hayatına karşı yabancılaşabilir, ticari anlamda işlerini can sıkıcı olabilir, genel iletişim anlamında kararsızlıklar ve başarısızlıklar yaşayabilirler. Ayrıca yeni tanıştıkları insanlara kendilerini anlatmakta isteksiz olacaklardır. Bu etki çok güçlü değildir ancak 21’inde etkisi hissedilmeye başlayacak Uranüs-Jüpiter-Plüton sert etkisini tüm hafta boyunca unutmamaları önemlidir.

İkizler ve yükselen ikizler:

18 Ocak Cumartesi: bugün ikizler ve yükselen ikizler burçları yakın oldukları kişilerle ve kardeşleriyle iletişimde sıkıntılı ve bazı konuları gündeme getirmeden kendilerini, konuşmalarını kısıtlı tutarak kapalı davranacaklar ve zaman zaman gergin olacaklar. Ayrıca bugün baş ağrıları, mide-sindirim problemleri yaşayabilir zihinsel karmaşalarının fiziksel olarak ceremesini çekebilirler.

19 Ocak Pazar: Gelecekle ilgili endişeler ve huzursuz düşünceler içinde olacak ikizler ve yükselen ikizler burçları bugün aileyle iletişimde zorlanabilir, yaşlı kişileri anlamakta da güçlük çekebilirler. İş konusunda kafa karışıklığı, hayatlarının ilerisinin ne olacağına dair endişeler ve planlarıyla ilgili umutsuzluklar yaşayabilirler.

20 Ocak Pazartesi: bekledikleri ödemelerle ilgili gelişmeler ve maddi durumda küçük de olsa düzelmeler yahut bununla ilgili umut vadeden planlamalar yapacaklar ve beklentilerini artıracaklar. Bir öndeki günün sert etkisinin biraz daha yumuşayacağı bugünde daha ılımlı ve sevecen davranacaklardır. Ayrıca Güneş’in kova burcuna girişiyle beraber önümüzdeki bir ay boyunca okuduklarını daha iyi anlayabilir, yeni şeyler öğrenebilir, yabancı ülkelere dair planlar varsa bunları hayata geçirebilir, ticaretle ilgili başarılar kazanabilirler ve manevi hislerinde artış olabilir.

21-22 Ocak: 21’inden sonra etkisini iyice hissettirmeye başlayacak olan Jüpiter-Uranüs-Plüton görünümüyle beraber ikizler ve yükselen ikizler burçları için sonucu kendilerine bağlı olmayan konularda sabırsızlık ve bu sabırsızlığın maddi konularda etkin olması söz konusu olacaktır. Değişiklikler istemelerine karşın bunları başaramadıkları düşüncesi ve yok olma korkusu gibi belirgin endişeler taşıyacaklar. Bu nedenle gerginliklerini kontrol altında tutmaları, iş ve sosyal çevre ilişkilerine çok zarar vermeden bu süreci atlatmaları iyi olacaktır.

23 Ocak Perşembe: ikizler burçları ikili ilişkilerinde duygusal anlamda eksiklikler hissedecek olduklarından bugün ve devam eden bir iki günde beklentileri yüksek ve moralleri düşük olacak. Kendilerini tamamlanmamış, yarım kalmış ve şanssız hissedecekler. Ayrıca bekledikleri bir ödeme varsa aksilikler oluşabileceği için her türlü ihtimali göz önüne almalarında faydalar olacaktır.

24-25-26 Ocak: öğrenme isteğinin yoğun ve eğlence arayışının yüksek olacağı bu birkaç günde aşk hayatında bazı gelişmeler, flört başlangıçları, mevcut durumun daha ileri bir noktaya taşınması ve sevgide yaratıcı ifade biçimleri kendini gösterecek. Çocuk sahibi olan yahut olmak isteyen ikizler burçları bu birkaç günlük süreçte iyi haberler alabilirler. Ancak bir gün sonrası biraz daha kısıtlayıcı bir hale bürünebileceklerinden dengelerini korumaları iyi olacaktır.

27 Ocak Pazartesi: kendilerini gergin hissederek haftaya başlayacak olan İkizler ve yükselen ikizler burçları aynı zamanda cinsel olarak istekli ve pek paylaşmayacakları fanteziler üretecekler. Hırslı ve kıskanç tavırlar sergileyebilir, üzerlerine vazife olmayan konulara karışabilir ve bazı sırlarını ağızlarından kaçırabilecekleri gibi başkalarının sırlarını da öğrenebilirler. Bazı sırları ifşa olabilir.

Yengeç ve yükselen Yengeç:

18 Ocak Cumartesi: yengeç ve yükselen yengeçler cumartesi günü aşk hayatlarında boşluk, yalnızlık, sıkışmışlık hissi yaşayabilecekleri gibi mevcut bir ilişki ya da flört içindelerse partnerlerine karşı baskıcı ve düşüncelerinde taviz vermez şekilde davranabilirler. Aynı davranışı çocuk sahibi olan yengeçler çocukları üzerinde de gösterebilirler. Bununla beraber maddi anlamda daralmalar da gündeme gelecektir.

19 Ocak Pazar: çok yakın arkadaşlar ve kardeşlerle ilgili anlaşmazlıkların, ilişkilerde gerginliklerin ve uzak yolculuk düşüncesi varsa aksiliklerin gündeme geleceği bugünde yengeç ve yükselen yengeçler iletişimde de başarısız bir profil çizecekler. Sözleri yanlış anlaşılabilir, söylenenleri yanlış anlayabilirler bu nedenle önemli konuşmaları bugüne almamaları faydalı olacaktır.

20 Ocak pazartesi: iletişimde bir önceki günden daha başarılı olacak yengeçler duygusal ilişkilerinde de daha iyi davranışlar gösterecekler. Tarafsızlık duyguları bugün gelişkin olabilir, aynı zamanda ortaklaşa yürütülen işlerde verimli ve yaratıcı olacaklarından çalışmalarını bugüne almaları iyi sonuçlar verebilir. Ayrıca Güneş’in kova burcuna girişiyle beraber cazibeli ve çekici yanlarını bir ay boyunca daha iyi vurgulayacak, flörtöz davranışlarda bulunacaklar. Bu dönemde cinsel isteklerinde de artış olacaktır.

21-22 Ocak: 1. Evlerinde bulunan Jüpiter’in Uranüs ve Plüton’la yaptığı sert etkileşim değişiklik yapmak istedikleri konularda yakaladıklarını düşündükleri fırsatların gecikmesine ve ileriye yönelik kararlarını tekrar gözden geçirmelerine sebep olacak. Beraber oldukları kişilere karşı kırıcı ve sert tavırlar takınabilecekleri, keskin tavırlar gösterecekleri için davranışlarına, sözlerine dikkat etmelerinde fayda var zira ayın geri kalanında bu etki devam ediyor olacak, bazı köprüler gereksizce atılabilir. Objektif bakış açılarını kaybedecek ve sınırlı bir alanda kalacaklar, uyum sorunu yaşayacaklar.

23 Ocak Perşembe: duygusal anlamda geçmişe dönük ve takıntılı bir tavır çizecek olan yengeçler için bugün ve devam eden bir iki gün daha çok kendilerini dinlemeye ve mantıklı düşünmeye yönelik olmalı zira yetersizlik hissi ve yalnızlık endişesinin verdiği gerginlikler çevrelerine ve ilişkide oldukları kişiye karşı davranışlarına yansıyacaktır.

24-25-26 Ocak: yengeç ve yükselen yengeçler ayın son günlerinde aile içinde daha uyumlu, evle ilgili konulara daha odaklı olacaklar. Eskiden beri tanıdıkları insanlarla görüşebilir, onları misafir edebilir ve eğlenceli vakit geçirebilirler.

27 Ocak: ikili ilişkiler, ortaklıklar, beraber yapılan her türlü iş açısından yengeçler için gergin bir etki ortaya çıkacaktır. Cinsel anlamda kendilerini güçlü hissedecekler ve renkli hayalleri olacak ancak sert tavırları nedeniyle etraflarındakileri uzaklaştırabilirler. Hayatlarındaki insanlarla ilgili keskin kararlar vermemeleri ve ayrıca devam eden Jüpiter-Uranüs-Plüton açısının da etkilerine devam ettiğini unutmamaları gerekiyor.

Aslan ve yükselen Aslan:

18 Ocak Cumartesi:
birinci evlerinde ilerleyen Ay’ın Satürn’le girdiği sert etkileşim nedeniyle sık sık geçmişi tahlil edecek, geçmişe geri dönerek başkalarının yaptığı hataları bulacak ve bu nedene dayanarak problem çıkaracak olan Aslan ve yükselen aslanlar bugün mümkün mertebe ani kararlardan kaçınmalılar. Bunun dışında çevrelerine karşı baskıcı ve yönlendirici olma istekleri yoğun olacağından etraflarındakileri bezdirebilirler.

19 Ocak Pazar: Maddi anlamda bir takım beklentilerin veya geleceğe yönelik olarak kurulmuş maddiyata dayalı hayallerin sarsılması ihtimalinin yüksek olacağı bugün aslan ve yükselen aslanların bu tür durumların yarattığı moral bozucu etkiyi çok umursamamaları gerekiyor zira tek günlük olan bu etki ertesi gün yerini çok daha iyi bir ruh durumuna bırakacak.

20 Ocak pazartesi: Güneş’in Kova burcuna girmesiyle beraber ikili ilişkiler, ortaklaşa çalışmalar alanında verimli bir hale bürünecek olan aslanlar önümüzdeki bir ay boyunca bu etkiden faydalanabilir, ilişki varsa ilerleme kararı alabilir, daha uzun vadeli bir noktaya taşımayı isteyebilirler. Çevreleriyle de uyumlu olacakları bir ortam oluşacaktır. Ayrıca bugünlerde sıkı çalışacak, akıllarındaki soru işaretlerini çözmeye odaklı olacak ve tedirginlik yaşadıkları konuları üzerlerinden atmaya hevesli olacaklardır.

21-22 Ocak: 21 Ocak ve sonrasında ay sonuna kadar etkisini iyice hissettirmeye başlayacak olan Jüpiter-Uranüs-Plüton sert açısı Aslan ve yükselen aslanlar için değişim aradıkları konularda yaşayacakları kafa karışıklığı nedeniyle aradıklarını bulamamaları ve endişeleri nedeniyle sık sık fiziksel tepkiler vermelerine neden olacaktır. İçsel gerginliklerini çözmekte zorlansalar bile bu dönemde gerginliklerini çevrelerine yansıtmamaları önemlidir. Ayrıca okuduklarını anlama ve ifade edebilme alanında da sıkıntı yaşayacaklarından başkalarına bağlı, başkalarından dinledikleri konuları tek seferde bağlayabilmeleri de zor olacaktır. Ticaretle uğraşan aslanlar bu dönemde pek de iyi grafik çizemeyeceklerdir. Ayrıca uzun seyahat planları varsa iptal olabilir yahut yabancı menşeli işlerde sıkıntılar yaşayabilirler.

23 Ocak Perşembe: Bugün güzel ve çirkin, iyi ve kötü arasındaki ayrımı kaybetme durumu yaşayacak olan aslan ve yükselen aslanlarda bir iki günlük genel bir zevksizlik ve uyumsuzluk kendini gösterecektir. Bugünlerde kendilerini beğenmez, başarılı ve şanslı bulmazlar. Ayrıca çevrelerinden, hizmet sektöründen aldıkları verim de düşük olacaktır. Resmi dairelerde işleri varsa bugün aslanlar için halledilmesi zor konulardan biridir.

24-25-26 Ocak: ruhsal anlamda yapmak istedikleri işler için çevrelerinden teşvik görecekleri ve sabırsız olacakları bugünlerde aslan burçları mevcut bir ilişkileri varsa aynı sabırsızlığı karşı tarafın bazı davranışları ve ilişkinin akıbeti için de gösterebilecekler. Bir ilişkileri yoksa yoğun şekilde duygusal etkileşim ihtiyacı hissedecekler ve bu konuda çevrelerinden motivasyon görecekler. Hareketlerindeki ve konuşmalarındaki hız da göze çarpacak.

27 Ocak Pazartesi: bugün iş ortamında kendi çalışmalarını öne çıkarmak isteyecek aslan burçları bencilce ve çevrelerine karşı saygısızca davranabilirler. Planları ve ilerlemeleri oldukça önemli olacak. Cinsel anlamda yoğun dürtülere sahip olacaklarından iş yerinden yahut okuldan biriyle flört etmeye başlayabilirler yalnız bu hislerin gerçekliğinden emin olmadıkça ilişki kurmamaları iyi olacaktır.

Başak ve yükselen Başak:

18 Ocak Cumartesi: Bugün başaklar için akıl karışıklığı yoğun bir gün olacak ve konsantrasyon konusunda ciddi sıkıntı çekecekler. Önemli konuşmaları bugün yapmamaları faydalı olacaktır zira iletişim alanında kendilerini ifadeleri zordur. ayrıca bazı planları iptal olabilir, ertelenebilir.

19 Ocak Pazar: duygusal olarak gergin olmaları nedeniyle başaklar için bugün kendilerinde kusur bulmak, öz eleştiri yapmak ve eleştirilerindeki sertlik sebebiyle varsa duygusal ilişkilerine bu gergin etkiyi yansıtmak çok yüksek ihtimaldir. Her türlü ortaklaşa konu bugün başaklar için sorunlu olacaktır ve bu nedenle kendilerini başarısızlık yahut yetersizlikle suçlayabilirler. Ancak etki geçici olduğundan çok umursamamaları iyi olacaktır.

20 Ocak pazartesi: Başak ve yükselen başaklar bugün girdikleri ortamlarda yahut iş bağlantıları sırasında yeni biriyle tanışabilir, yeni bir flörte başlayabilirler kendilerini eğlenceli ve daha çekici gördükleri bugünü dışarda değerlendirmeleri iyi olacaktır. Güneş’in kova burcuna geçişiyle beraber fiziksel olarak da kendilerini iyi hissedeceklerinden çalışmalarına daha sıkı bağlanacak olan başaklar ister iş ister okul ya da sosyal hayat olsun daha aktif ve daha verimli olacaklar. Ayrıca hizmet sektörüne bağlı pek çok işlerini kolaylıkla halledecekler.

21-22 Ocak: 21 ocak ve sonrasında etkisini iyice hissettirmeye başlayacak olan Jüpiter-Uranüs-Plüton sert açısı başak ve yükselen başaklarda gelecekleri için yaptıkları çalışmalarda bazı aksaklıkların oluşmasına, planlarında bazı değişikliklerin ortaya çıkmasına sebep olacaktır. Bununla beraber gönül ilişkileri varsa bir sorun yaşayabilirler, duygusal olarak verimsiz ve fazla sert bir tavır içinde olacaklar. Eğlence anlayışları da yüzeysel kalacağından gittikleri ortamlarda çok keyif almayabilir, ufak münakaşalara girebilir, başkalarının da tadını kaçırabilirler. Ayrıca çocuk sahibi olan başaklar için bu dönemde çocuklarının sorunlarıyla uğraşmak önemli bir konu olacaktır.

23 Ocak Perşembe: Yapması gerekenler ve duygusal hayatı arasında kalma hissi bugün başaklar için çok belirgin şekilde kendini gösterecektir. Beraberlikleri varsa ihmalkar davrandıkları için bir sorun yaşamaları da muhtemeldir bu nedenle dikkatli davranmalarında fayda var.

24-25-26 Ocak: maddi anlamdaki çalışmalarına hız verecek ve planlamalar çerçevesinde ilerlemeye çalışacak olan başaklar bugünlerde biriktirme ve artırma yoluna gidecekler. Bu anlamda ileriye dönük çalışmaların temelini atabilirler. Ayrıca fiziksel olarak da dirençli olacaklarından sağlıklarını ilgilendiren yeni kararlar alabilirler.

27 Ocak Pazartesi: Fiziksel ihtiyaçları ve duygusal ihtiyaçları arasında bir çekişme yaşayacak başak burçları Ocak ayının son günlerinde yanlış seçimler yapmaya karşı dikkatli olmalılar zira duygusal isteklerini ve cinsel isteklerini karıştırabilirler. Ayrıca genel bir zevksizlik ve mizah yeteneği kaybı da görülecektir.

Terazi ve yükselen terazi:

18 Ocak Cumartesi:
İş hayatlarıyla ve sosyal çevreleriyle ilgili bir takım sorunlar yaşama ihtimali yüksek olan terazi ve yükselen teraziler maddi kaynakları konusunda uzun tahliller yapma ihtiyacı hissedecek, bazı gereklilikler ve bunları elde etmeyle ilgili derin düşüncelere dalacaklar. Çevrelerindeki iletişimleri sıkıntılı olabilir ve bekledikleri bir olay istedikleri gibi gerçekleşmeyebilir.

19 Ocak Pazar: bugün terazi ve yükselen terazilerin düşünceleri hayli karışık olacağından uyku problemleri, gergin rüyalar ortaya çıkması ve gün içerisinde agresif davranışlarla çevrelerindekileri kırmaları kuvvetle muhtemel. Dolayısıyla sakin kalmaya bu etkilerin geçmesini beklemeye ihtiyaçları olacaktır. Ayrıca baş ağrısına bağlı halsizlik görülebilir.

20 Ocak pazartesi: bir önceki güne göre daha sakin ve yumuşak etkiler altında olan terazi ve yükselen teraziler haftaya daha olumlu başlayacaklar. İş ortamında veya sosyal çevrelerinde neşeli tavırlar gösterecek, daha aktif bir rol üstlenecekler. Uzun zamandır tanıdıkları biriyle görüşebilecekleri gibi, yakınlarıyla geçmişi anımsayıp eğlenebilirler. Bununla beraber kadınlarla iletişimleri de bugün oldukça kuvvetli olacaktır. Güneş’in Kova burcuna girmesiyle beraber aşk hayatlarına, hobilerine, çocuklarına ve keyifli zaman geçirebilecekleri konulara odaklanmak isteyeceklerinden bir aylık süreç neşeli ve eğlenceli ortamlara girmek, yeni flörtler geliştirmek, sosyalleşmek ve organizasyonlarda katılımcı olmak için oldukça uygun olacaktır.

21-22 Ocak: 21 Ocak ve sonrasında etkisini iyiden iyiye hissettirmeye başlayacak ve ayın geri kalanında etkin olacak Jüpiter-Uranüs-Plüton görünümü Terazi ve yükselen teraziler için ikili ilişkilerde gerginliklerin oluşmasına, hayatın devamıyla ilgili endişelerin ortaya çıkmasına ve geçmişte kalan başarısızlıklarını sık sık düşünüp kendi motivasyonlarını düşürmelerine neden olacak. sosyal çevreye karşı uyumsuz davranışlar gösterebilir, saygısız tavırlar içine girebilirler. Ayrıca aile içinde ufak tefek sürtüşmeler de yaşanabilir.

23 Ocak Perşembe: kadın ve erkek otorite figürleriyle oluşacak anlaşmazlıklar, evde huzursuzluklar ve ev ile ilgili tadilat tamirat gerektiren işlerin vereceği muhtemel sıkıntılar bugün terazilerin daha çok gündeminde olacaktır. İş yerinde veya sosyal çevrede gerginlikler yaşanabilir, arkadaş çevresinde istenmeyen tatsızlıklar oluşabilir.

24-25-26 Ocak: bu günlerde terazi ve yükselen teraziler duygusal olarak kendilerine bir çeki-düzen vermeye odaklanacaklar ve bazı istemedikleri davranışlarını değiştirmeye çalışacaklar. Dış görünüşle ilgili yeni kararlar alabilirler ancak Venüs’ün hala retro olduğunu unutmamaları gerekiyor. Çocuk sahibi olan teraziler ise çocuklarıyla daha iyi vakit geçirebilecekleri ortamlar yaratabilirler.

27 Ocak Pazartesi: terazi ve yükselen teraziler haftaya her şey gözlerine batarak başlayacaklar. Özellikle ev içinde gerginlikler yaşama ihtimalleri oldukça yüksek. Bazı eşyalarını atabilirler. Ayrıca geçmişte kalmış bir konu ortaya çıkıp endişelenmelerine sebep olabilir. Ayın son günlerinde terazi ve yükselen teraziler kendileriyle ne yapacaklarını ve kontrol altına almak istedikleri konularla nasıl başa çıkacaklarını düşünmenin gerginliğini yaşayacaklar.

Akrep ve yükselen Akrep:

18 Ocak Cumartesi:
bugün erkeklerle anlaşmakta güçlük çekecek olan akrep ve yükselen akrepler her türlü otorite figüründen huzursuzluk duyacak ve kendilerine söyleneni yapmak istemeyecekler. Kendilerini başkaları tarafından yönlendiriliyormuş gibi hissedecekleri için söylenenleri yapmama konusunda diretmeleri kuvvetle muhtemel. Ayrıca kendileriyle ilgili sıkıntılarını masaya yatırıp düşünmeye ihtiyaçları var ve bu nedenle bugün katılımcısı oldukları sosyal ortamlarda çok neşeli davranamayabilirler.

19 Ocak Pazar: özellikle duygusal yaşamlarını ilgilendiren beklentileriyle ilgili olarak bir hayal kırıklığı yaşaması ve üzülmesi muhtemel olan akrepler bugünün gerginliğiyle ani kararlar vermek yerine etkinin geçmesini beklemeliler. Ayrıca aynı hayal kırıklığı ihtimali çocuk sahibi olan, çocuk sahibi olmak isteyen akrepler için de geçerli. Hüzünlü ve aklı karışık, dalgın olacaklarından bugün iletişimleri de çok kuvvetli olmayacaktır.20 Ocak pazartesi: Bugün daha iyi etkiler altında olacak akrepler bir önceki günün etkilerini iletişim ve çalışma yoluyla üzerlerinden atacaklar ve faydalı yoğun bir iletişim trafiği içinde bulunacaklar. Uzun vadeli planlar yapabilir, yurtdışı bağlantılı işlerde iyi bir iletişim ve beceriyle çözümsel yanlarını gösterebilirler. Bununla beraber Güneş’in kova burcuna girmesiyle beraber evinde, yaşam alanında değişiklik yapmak, tadilatlar yapmak için uygun bir dönem başlayacak. Ayrıca ileriye yönelik hayatın devamıyla ilintili kararlar da bu dönemde alınabilir.

21-22 Ocak: 21 Ocak ve sonrasında etkisi güçlü şekilde hissedilecek olan Jüpiter-Uranüs-Plüton sert etkileşimiyle beraber sağlık sorunları aşırı çalışma bazlı yorgunluklar ve kilo artışı akrepler için gündemde olabilir. iletişim konusunda da sıkıntılar yaşayacaklarından ve agresif davranacaklarından muhataplarını kırabilirler. Bununla beraber akıl dağınıklığı yaşayacaklarından okuduklarını anlamakta, anlamlandırmakta ve olaylar arasında bağlantılar kurmakta zorluklar yaşayacaklar.

23 Ocak Perşembe: yakın arkadaş ve kardeş ilişkilerinde ortaya çıkabilecek ufak tefek tatsızlıklara karşı hazırlıklı olması gereken akrep ve yükselen akrepler bazı planlarını karıştırmış olabileceklerinden ajandalarındaki bazı sıkıntılardan dolayı bazı işlerini ertelemek durumunda kalabilir, plan değişikliğine gidebilirler. Bununla beraber iletişim karışıklıkları, yanlış haberleşmelere dikkat etmeleri iyi olacaktır.

24-25-26 Ocak: Aile temasının ön plana çıktığı bugünlerde aklın karmaşasını yaşam alanlarında bir takım değişiklikler yaparak atmaya çalışacak akrep ve yükselen akrepler bir süredir düşündükleri ancak hayata geçiremedikleri planlarını yakınlarına açmayı düşünebilirler. Ayrıca geleceğe yönelik istekleri hakkında ayarlama yaparken geçmişte yaşadıklarından da ders alarak hareket edecekler.

27 Ocak Pazartesi: kardeşler ve kardeş gibi görülen kişilerle ilgili bir takım sırların ve kötü durumların yaratacağı sıkıntıyla haftaya başlama ihtimali yüksek olan akrepler aynı zamanda bazı kısa vadeli planlarını da ertelemek ya da iptal etmek durumunda kalacaklar. Bunun dışında yakın bir arkadaşlarıyla gönül ilişkisine girebilir, aniden yakın bir arkadaşlarından hoşlandıklarını fark edebilirler. Ayın son günlerini iletişim karmaşaları, ufak tefek aksiliklerle atlatacak olan Akrepler, kazalara da dikkatli olmalılar.

Yay ve yükselen yay:

18 Ocak Cumartesi:
içine kapanık ve düşünceli haliyle dikkat çekecek olan yay ve yükselen yaylar kendileriyle ilgili yetersizlik duygusuna, aşağılık hissine kapılabilir; zihinsel karmaşalarını kişisel noktalarda kendilerini üzerek gösterebilirler. Kapana kısılmış, sıkışmış hissedeceklerdir ancak bu etki geçici olduğundan günün getirdiği bu hislere çok bağlanmaya gerek yoktur.

19 Ocak Pazar: İş hayatlarını ve geçmişten günümüze gelen konuları değerlendirirken oldukça duygusal ve tepkisel davranacaklarından yanlış kararlar almaya açık olacak yay burçları önemli konuları hayata geçirmek için öncelikle birkaç gün geçmesini beklemeliler. Söylemek istediklerinin tam tersini söyleyeceklerinden istemeden çevrelerindekileri incitebilirler. Özellikle geçmişte kalan olayları muhataplarının yüzüne vurmaya istekli olacaklarından sonradan çıkabilecek tatsızlıkları göze almadan bunu yapmamalılar.

20 Ocak Pazartesi:
Güneş’in bugün kova burcuna geçişiyle beraber yakın çevre ilişkileri, kısa seyahatleri/misafirlikleri, kardeşleriyle ilişkileri gelişkin bir hale gelecek, paylaşımları artacak olan yayların iletişim trafiği de ay boyunca yoğun olacak. Sözlerini iyi ifade edecek, istekleri konusunda karmaşa yaşamadan direkt yönelimler gösterecek olduğundan giriştiği işlerde çevresinin de desteğini alarak başarılı adımlar atabilir. Ayrıca bugün gerçekleşen gezegen görünümlerinin de destekleyici etkisiyle iş/ okul yaşamında başarılı bir performans gösterecekler. Maddi alanda bir beklenti mevcutsa bununla ilgili gelişmeler olabilir.

21-22 Ocak: Ayın geri kalanında devam edecek olan ancak bugünlerde etkisini iyiden iyiye hissettirecek Jüpiter-Uranüs-plüton görünümü neticesinde duygusal hayatında ve sosyal çevresinde değişiklikler yapmak isteyen yay burçları bunu başarmakta zorluk çekecekler. Ayrıca maddi alanda kayıplar söz konusu olabileceğinden bugünden sonrasında biraz daha dikkatli davranmaları faydalı olacaktır. Mevcut bir ilişkileri varsa çeşitli zorlanmalar yaşayacaklardır.

23 Ocak Perşembe: savurganca harcama eğiliminin yoğun olacağı bugün ve sonraki günlerde yayların bütçelerine oldukça dikkat etmeleri gerekiyor. Ayrıca rahatlık ve gevşek tutumları nedeniyle bu bir iki günde işlerinde sıkışmalar ve gecikmeler yaşayabilirler.

24-25-26 Ocak: bir süredir halledilmesini bekledikleri ama bir türlü halledilmeyen işlerini iletişim alanlarındaki ifade rahatlığıyla beraber konuşarak halletmeye girişecek olan yaylar bu birkaç günde durumlarını pek şansa bırakmayacaklar. Sosyal ortamlarda ve küçük toplantılarda ise atılgan ve akılcı tavırlarıyla herkesin dikkatini çekecekler. Yalnız 25 ocakta hafif bir konsantrasyon sorunu yaşayabileceklerinden önemli işlerini 24’ünde halletmeye çalışmalarında fayda var.

27 Ocak Pazartesi: Maddi anlamda bir takım keyifsiz durumların ortaya çıkması yaylar için bugün ve sonraki bir iki gün çok kuvvetli bir ihtimal, ayrıca eşyalarını kaybedebileceklerinden gerekmedikçe yanlarında önemli eşyalarını taşımamaları iyi olacaktır.

Oğlak ve yükselen Oğlak:

18 Ocak Cumartesi:
yönetici gezegenleri Satürn’ün Ay ile gireceği etkileşim sonucunda oğlak ve yükselen oğlaklar bazı kararlar alabilir, faydasını görmeyeceklerini düşündükleri ilişkilerini bitirme yoluna gidebilirler. Ayrıca varlık ve yokluk gibi konularda derin düşüncelere dalabilir, çevreleriyle olan ilişkilerinde sert konuşmalar yaparak ortamı soğutabilirler.

19 Ocak Pazar: yakın oldukları kişilerle ve kardeşleriyle ilişkilerinde problem yaşama ihtimalleri hayli yoğun olan oğlaklar bugün bu kişilere bağlı olan bazı konularda hayal kırıklıkları yaşayabilirler. Ayrıca iletişim kurmakta zorluk çekecekleri ve başkalarıyla anlaşma konusunda sorun yaşayacakları için önemli konuşmaları bugün yapmamalarında fayda var.

20 Ocak pazartesi: Güneş’in kova burcuna girişiyle beraber maddi anlamda ileriye yönelik adımlar atma planları yapmaya başlayacak oğlak burçları için bir aylık süreç bu alanda verimli geçecektir. Ayrıca bugün okuduklarını daha iyi anlayabilir, felsefi konulara eğilebilir, uzun anlatımlar yapabilir ve yabancı kavramları çözmekte daha başarılı olabilirler. Bununla beraber ticaretle uğraşan oğlaklar için bugün oldukça verimli anlaşmalar yapılabilir, ödemeler gelebilir. Eğitim ve öğrenim konusunda da fırsatlar oluşabilir.

21-22 Ocak: 21 Ocak’tan itibaren etkisini göstermeye başlayacak ve ayın geri kalanında etkin olacak Jüpiter-Uranüs-Plüton sert etkileşimi oğlak ve yükselen oğlak burçları için uzun vadeli planlar alanında ve hayatın ileriki dönemleriyle ilgili endişeleri de beraberinde getirecektir. Bu alanda bir süredir değişiklik yapmak isteyen ve bazı korkuları açığa çıkmış olan oğlaklar bu etkileşimden dolayı gergin ve takıntılı bir ruh hali içine girebilirler. Ayrıca ikili ilişkilerde aniden ortaya çıkan problemler, duygusal gerginlikler de kendini gösterebilir. Plüton’un birinci evlerinde hareket ediyor olması nedeniyle kazalara açık olacaklarından motorlu taşıtlara ve aynı şekilde ev kazalarına dikkat etmeleri iyi olacaktır.

23 Ocak Perşembe: kendileriyle alakalı memnuniyetsizliklerini çevrelerine ve varsa duygusal ilişki içinde oldukları kişiye yoğun şekilde yansıtacak olan oğlaklar bu gün ve sonraki iki gün duygularını dizginlemeye dikkat etmeliler zira gereksiz çıkışlar ve histerik tavırlar içine girebilirler. Aynı şekilde konulara objektif bakamayacakları için herhangi bir tartışmaya müdahil olmamaları ve emin olmadıkça fikir belirtmemeleri iyi olacaktır. Ortak projelerinde ve ortak yaptıkları çalışmalarda da verim alamayacaklarından bunun öfkesini partnerlerinden çıkarmamalılar.

24-25-26 Ocak: iş başvurusu olan, iş değiştirmek isteyen, terfi bekleyen yahut bir ödeme bekleyen Oğlaklar için ayın son günleri bu konuya odaklı geçecek ve bu alanda fırsatlar elde edecekler. Yeni adımlar atmaya çekinmeyecek ve birikim yapma düşünceleri oluşturacaklar bu alanda aynı zamanda Güneş’in de etkin olması çabalarından olumlu dönüşler almalarını sağlayacaktır.

27 Ocak Pazartesi: 1. Evlerinde birleşimde olacak Venüs ve Plüton’un etkisiyle dış görünüşlerinde değişiklik yapmak isteyecek, bazı düşünce tarzlarını da değiştirmeye yenilikler yapmaya çalışacaklar. Ancak Venüs retrosunun bitmediğini ve Plüton’un devam eden sert bir açı içinde olduğunu unutmamaları faydalı olacaktır.

Kova ve yükselen Kova:

18 Ocak Cumartesi:
Duygusal ve sosyal yaşamlarında kısıtlayıcı etkiler altında olacak olan kova ve yükselen kovalar eşlerini/ partnerlerini kısıtlayabilirler. Ayrıca iş hayatında da bu etki geçerli olduğundan proje üretmekte sıkıntı yaşayabilir, akılları duygusal olarak gerginliklerden etkilendiği için verimsiz olabilirler. Bununla beraber objektif bakışlarını kaybedeceklerinden taraflı yorumlar yapacaklardır.

19 Ocak Pazar: Kova ve yükselen kovalar bugün maddi olarak sorun yaratacak herhangi bir şeyi satın alabilir, ellerinden gereksizce para çıkarabilirler. Bekledikleri bir ödeme varsa gerçekleşmeyebilir ve bununla ilgili yaptıkları planları bozmak durumunda kalabilirler.

20 Ocak Pazartesi: Güneş’in birinci evlerine giriş yapmasıyla beraber kova ve yükselen kovalar için kendileriyle ilgili değişiklik yapma isteği artacak ve özellikle dış görünüşlerini bununla beraber faydası olmadığını düşündükleri bazı fikirlerini değiştirme yoluna gidecekler. Bugün bilinçaltları daha temiz, düşünceleri daha berrak olacağı için kendilerini daha iyi ve sağlıklı hissedecekler. Ayrıca spor ve diyet yapmaya karar verebilir, iyiliklerine olacak bazı kararları bugün alabilirler.

21-22 Ocak: Jüpiter-Uranüs-Plüton sert görünümünün artık kendini iyice hissettirmeye ve ayın geri kalanında etkisini göstermeye başlayacağı bu günlerde duygusal anlamda gergin, sorunları büyütmeye eğilimli, tarafsızlığını kaybedecek olan kova ve yükselen kovalar için ayın geri kalanı biraz huzursuz geçecek. Yakın çevre ilişkilerinde değişiklik yapmaya da başlayacak ve bazı arkadaşlıklarını bitirecekler. Ayrıca yakın arkadaşlarıyla sürtüşmeler yaşayabilir onların bir sorunuyla uğraşmak zorunda da kalabilirler. Kardeş ilişkileri de bu günlerde gergin olacaktır. Dik başlı ve agresif davranışlar sergileyecekleri için bunu hesaba katıp işlerine devam etmelerinde fayda olacaktır.

23 Ocak Perşembe: İş hayatında yaratıcılıktan yoksun ve genel çevrelerine karşı isteksiz ve başkalarına karşı eleştirel ve hoşgörüsüz yahut normalin üstünde hoşgörülü yaklaşacak olan kova ve yükselen kovalar bu etkinin kendini göstereceği iki üç gün aşırı iyi niyetten ya da aşırı sert yaklaşımlardan kaçınmaya dikkat etmeliler. Varsa ilişkileri ve duygusal yaşamlarıyla ilgili aksilikler de kendini gösterebilir ve baş ağrılarıyla uğraşabilirler.

24-25-26 Ocak: cinsel yönden kendilerini aşırı güçlü, istekli ve enerjik hissedecek olan kova ve yükselen kovalar, bu etkinin kendini göstereceği iki gün kendilerini de iyi ve güvenli hissedecekler. Ticaretle uğraşan kovalar için olumlu etkiler varken, yurtdışı eğitim, yabancılarla iletişim, uluslararası işlerde başarılar, uzun seyahatler ve dil eğitimi gibi konularda da yeni kararlar alabilirler.

27 Ocak pazartesi: haftaya zihinleri karmakarışık olarak başlayacak olan kova ve yükselen kovalar için hafta ortasına kadar garip rüyalar, uyku düzeninde sapmalar, genel bir keyifsizlik ve seçimlerde zevksizlik gündemde olacağından bu günlerde alışveriş yapmamaları iyi olacaktır. Ayrıca devam eden Jüpiter-Uranüs-Plüton etkisini de akıllarında tutmalarında faydalar var.


Balık ve yükselen Balık:

18 Ocak Cumartesi: Balık ve yükselen balıkları bugün fiziksel olarak kendilerini sağlıksız hissedebilir ve aktif olmaktan ziyade pasif ve isteksiz bir görünüm çizebilirler. Zira zihinleri biraz karmaşık olacak. Yeni insanlarla tanışmaya, iletişime geçmeye isteksiz ve iletişimlerinde kalıcı olmayacaklar. Bununla beraber okuduklarını anlamaları ve yorum yapabilmeleri güç olacaktır. Ticari bir çalışma varsa aksaklıklar yaşanabilir, yabancı kaynaklı her iş ve iletişim başarısız olabilir. Düşünceleri sınırlı ve kendileri kapalı yapı göstereceklerinden anlaşması zor bir halde olacaklardır.

19 Ocak Pazar: ikili ilişkilerde anlaşmazlıklara düşülme ve beklenenin gelmemesi neticesinde hayal kırıklıkları yaşama ihtimali yüksek olan balık ve yükselen balıklar bugünde hayal dünyalarındaki karmaşa nedeniyle objektiflikten de uzak olacaklardır. Kendileriyle ilgili sanal endişeler, korkular yaratıp buna inanabilir ve gergin olabilirler.

20 Ocak Pazartesi: bir önceki güne nazaran aynı konularda daha iyi hissedecek balık ve yükselen balıklar daha keyifli, daha eğlenceli ve ilerlemeye yönelik tavırlar içinde olacaklar. Sosyalleşme isteği ve başkalarına bağlı başarılarında beklentileri yüksek olacak. ayrıca bilinçaltlarının ve kendine güvenlerinin yüksek olacağı evreye giriş yapan balıklar bu alanlardaki sorunlarını önümüzdeki bir ay boyunca olarak anlamlandırabilecek ve değişimler gösterebilecekler.

21-22 Ocak: Balık ve yükselen balıklar için özellikle iş, okul, sosyal yaşamda etkisini gösterecek olan Jüpiter- Plüton-Uranüs sert etkileşimi bugünden itibaren kendini hissettireceğinden ay sonuna kadar bu alanlarda gergin, verimsiz ve isteksiz olacaklar. Ayrıca ani ödemeler, ani harcamalar ortaya çıkabileceği gibi beklenilen ödemelerin gelmemesi de ihtimal dahilinde olduğundan bu dönemde yapacakları harcamalara dikkat etmeleri iyi olacaktır. Çevrelerindeki kişilerle sürtüşebilir, bahsi geçen alanlardaki tüm ilişkilerinde anlaşmazlıklara düşebilirler. Bunların dışında aşk hayatlarıyla ve çocuklarıyla ilgili bazı sıkıntılar yaşayacaklarından ani öfke patlamaları oluşabilir; kendilerini sürekli kontrol etmeleri faydalı olacaktır.

23 Ocak Perşembe: Erkeklerle anlaşması zor olacak balık ve yükselen balıklar özellikle iş alanında otorite figürleriyle anlaşmakta zorluk çekecekleri bugün ve sonraki iki günde çok dik davranışlar göstermemeye, sonradan düzeltemeyecekleri hatalara düşmemeye özen göstermeliler. Bunun yanı sıra aynı etki duygusal hayatlarında da olacağından ikili ilişkilerde anlaşmazlıklar ve keyif kaçırıcı olaylar gündeme gelebilir.

24-25-26 Ocak: ileriye yönelik düşüncelerin yoğun olacağı bu birkaç günde endişeler de ortaya çıkacaktır. Ancak balık ve yükselen balıkların cazibelerinde ve libidolarında artış ortaya çıkacağı için yanlış ilişkilere, illüzyon duygulardan dolayı hata yapmaya açık olacaklar bu nedenle dikkatli olmaları gerekiyor.

27 Ocak Pazartesi: balık ve yükselen balıklar sosyal hayatlarında daha keskin, başarı bekledikleri konularda daha hedefe odaklı olacaklar ve keskin dönüşler yapacaklar. Arkadaşlıklarını tahlil edebilir, bazı arkadaşlarıyla tartışmaya girebilirler. Bununla beraber agresif olmalarına karşın ilhamlı ve eğlenceli de olacaklar ve çevrelerindekileri yaklaşmak ve yaklaşmamak arasında bırakacaklar. Bunun dışında 21 Ocak’ta başlayan Plüton-Uranüs-Jüpiter sert etkileşimini unutmamalarında fayda var.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder