31 Temmuz 2018 Salı

31 Temmuz-6 Ağustos arası haftalık burç yorumları


Koç ve yükselen koç

Koç ve yükselen burcu koç olanlar, bu hafta her konuda mantıklı kararlar almaya çalışacaksınız. Duygularınız ve dürtülerinizi geri planda tutmaya, bir hedef doğrultusunda ilerlemeye açık durumda ve şüphecisiniz; çevrenizde gelişen olaylar sizin için fazlasıyla dikkat çekici olacaktır. Bu hafta çekiciliğinizin dışarıdan fark edildiği bir süreçtesiniz. Hedefleriniz doğrultusunda ilerlerken pusulanız zihniniz olacak ancak burada önemli bir nokta; şüpheci ve hayallerle gerçeklerin arasında denge kuramayan tarafınız, buna dikkat etmeniz gerekiyor. Bu durum önemli adımlarda gecikmelerine yahut düşünmeden hızlı hareket etmenize sebep olabilir. Duygusal konularda ani ve düşüncesizce kararlar alabilir, buradaki enerjinizi doğru hareketi yapmak için yanlış tarafa odaklanarak harcayabilirsiniz dolayısıyla bu anlamda dikkatli ve üzerine düşünülmüş hamlelerde bulunmanız önemlidir. Kime ne için yaklaştığınız konusunda zaman zaman karmaşalar yaşamanız kuvvetle muhtemel.

Boğa ve yükselen boğa

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar, bu hafta aşk hayatınızın baskın olduğu bir süreçte olacaksınız. Varsa partnerinizle olan ilişkinizi güçlendirmek için harekete geçebilecek, yolunda gitmeyen işleri düzeltebilmek için önemli adımlar da atabileceksiniz. Bekar iseniz aşk hayatınızla ilgili yükselen beklentiler ve yalnızlığı bitirmek için göstereceğiniz çabalar dikkat çekiyor. Aniden flörtlere başlayabilir, geçmişte yarım kalmış flört ve ilişkilerinize yönelebilirsiniz ama Merkür'ün geri harekette olduğunu unutmamanızda fayda var. Ayrıca iş hayatıyla ilgili beklentileri olan boğa burçları, bu hafta hayallerinize ve isteklerinize ulaşma yolu açılacaktır zira bu alanda zihniniz oldukça işlek. Duygusal karmaşalara açık olmanız alacağınız kararları güçleştireceğinden ve diğer yandan bu alanda hareket etmek isteyeceğinizden ara ara tökezleyebilirsiniz.

İkizler ve yükselen ikizler

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar, bu hafta bulunduğunuz yerlerden ve çevrenizden rahatsızlıklar hissedebilirsiniz. Ev ve yaşam alanı kendinizi yalnız hissetmenize sebep olabilir. Evli olan ikizler burçları evliliklerinde ufak tefek sorunlara açık durumdalar ancak bunlar düzelmeyecek problemler olmayacaktır. Ayrıca ikamet değişikliği, ev içerisinde değişiklikler, tamirat ve tadilat gibi çalışmalara açıksınız. Bu hafta kendinizi bir yere ait hissetme ihtiyacı içinde olacağınızdan eski ilişkilerinize, mevcut ilişkinize yahut flört ettiğiniz kişilere aşırı bağlı ve fedakarca davranışlar gösterebilirsiniz. Cinsel gücünüz yüksek olacaktır ancak dikkat etmeniz gereken bir konu; düşüncesizce, sonradan içinde bulunmaktan hoşlanmayacağınız ilişkilere çekilebilirsiniz. Ayrıca sağlık sorunlarınız varsa düzelme gösterecektir yahut fark edilmemiş sağlık sorunlarınız ortaya çıkacak ve düzeltilmesi için uğraşacaksınız.

Yengeç ve yükselen yengeç

Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar, bu hafta arkadaşlıklarınız ve yakınlarınızla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Çevrenizdeki insanlara karmaşık sinyaller göndererek yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir ve bazı arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Benzer şekilde arkadaşlarınızla olan yakın ilişkileriniz ani olarak boyut değiştirebilir ve sonradan huzursuzluk yaratabilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda yenilik arayışınız artacak. Bunun yanı sıra, mesleki olarak yenilik isteyen ve değişim arayışında olan yengeç burçları, ani fırsatlara açık durumdasınız; yeni fikirler üretebilir ve bunları plan haline getirebilirsiniz. Bu noktada dikkat edilmesi gereken konu, duygusal alanda bu hafta çok aktif olmanız zira bu durum beraberinde denge kayıplarına yol açabilir ve bir tarafa fazla odaklanmak mesleki konuları görmezden gelmenize sebep olabilir.

Aslan ve yükselen aslan

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar, bu hafta sevdiğiniz herkesi ve her şeyi aşırı sahiplenme noktasına gelebilir, zaman zaman çevrenizdeki kişilere karşı aşırı korumacı ve kontrolcü davranışlarla can sıkabilir, tartışmalara, gerilimlere ortam hazırlayabilirsiniz. Daha evvel beraber olduğunuz bazı kimseleri yeniden elde etmek isteyecek ve bu isteğin duygusal mı, fiziksel mi ya da hırsla mı alakalı olduğunu bilemeyeceksiniz ancak Merkür'ün retro konumunu unutmamanızda fayda var. Bunun dışında alışveriş ve eğlence harcamalarına karşı dikkatli olmalısınız; beklenmedik şekilde bütçenize göre fazla harcama yapabilir ve ani çıkan harcamalardan dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sağlık ve dış görünüş konularının önem kazanacağı bu süreçte problemli noktaları düzeltmek için spor/ diyet gibi konularla ilgili kararlar alabilirsiniz.

Başak ve yükselen başak

Başak ve yükselen burcu başak olanlar, bu hafta cazibeli, kendini ifade konusunda açık ve duygusal anlamda akıcı olacaksınız. bir yandan sorunların üzerine gitme cesaretiniz artıyor diğer taraftan da tartışmasız şekilde buzları eritme, sorunları çözme becerisine de sahipsiniz. Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta, duygusal alanda ani ve dürtüsel/ agresif kararlar verme potansiyelinizin yüksek olması. Ne istediğiniz ve partnerinizden ve flört ettiğiniz kişiden ne beklediğiniz konusu karışık durumda zira Merkür'ün retro durumu beklentlerinizi iyi anlayamamanıza sebep olacak. Ayrıca bu hafta ani ilişkiler, flörtler ve etkileşimler için de açık durumdasınız. Mesleki konuda idealleriniz ve hayallerinize ulaşmak için adımlar atmaya hevesli bir yapıda olacaksınız ve yapacağınız olumlu bazı girişimler iyi sonuçlar getirmeye başlayacak.

Terazi ve yükselen terazi

Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar, bu hafta uykusuzluk sorunlarına, ilginç, şiddet içerikli yahut cinsel içerikli, zaman zaman rahatsız edici rüyalara açık durumdasınız. Ani şekilde rehavete kapılma ve zıttı olarak ani olarak hareket isteği yaşayacağınızdan nerde ne yapacağınız ve nasıl duracağınızı anlama konusunda sorunlar yaşayacaksınız. Cinsel güdüleriniz oldukça yüksek ancak diğer taraftan sizinle ilgilenmeyen ya da en az ilgilenen kişilere duygusal yakınlık besleyebilirsiniz. İlişkisi olan terazi burçları, siz bu hafta şüpheci ve zorlayıcı davranışlar gösterebilir, ilişkinizde problemler yaratabilirsiniz bu nedenle dikkatli olmanız gerekiyor. Bunların dışında maddi olarak değişim beklentisi olan yahut maddi açıdan sıkıntılar yaşayan terazi burçları aileleri ya da yakınlarından destekler alabilirler. Hayal gücünüz yüksek ve yaratıcılığınız açısından aktif bir süreçtesiniz ve bunu maddi kazanca dönüştürme düşünceniz varsa eğer retro bitiminden sonra harekete geçmenizi öneririm.

Akrep ve yükselen akrep

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar, bu hafta sosyal alanda oldukça aktif bir durumdasınız ve değişiklik ihtiyacınız yoğun olmasına karşın ne yapacağınız konusunda ortada duruyorsunuz. Sosyalleşme ve ilerleme isteğiniz artacak. Ayrıca mesleki ve toplumsal beklentileriniz fazlasıyla yüksek ve bununla beraber uzun süredir harekete geçemediğiniz bazı istekleriniz için enerjinizi ortaya koymaya hazır durumdasınız. Arkadaşlarınız vasıtasıyla yeni kişilerle tanışabilir yahut arkadaş olduğunuz biriyle aniden yakınlaşabilir, bir arkadaşınızın size karşı ilgi duyduğunu öğrenebilirsiniz. Kendinizi bu hafta bir proje gibi görecek ve kendinizde bazı fiziksel ve çevresel değişimlere gideceksiniz. Yakınlarınızla ilgili önemli kararlar alabilir, bazı dedikodular duyup, çevrenizde size karşı düşmanca tavır sergileyen kişilere karşı koz elde edebilirsiniz.

Yay ve yükselen yay

Yay ve yükselen burcu yay olanlar, bu hafta özellikle mesleki ve toplumsal konularda öne çıkmaya istekli ve heveslisiniz. Yeni iş projeleri için atağa geçebilir, sosyal alanda ise oldukça hareketli davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Maddi konularda endişeleriniz varsa şayet atlatmak için bazı adımlar atacaksınız. Bunun dışında dikkat etmeniz gereken bir konu; eşya ve para kayıpları. Aniden dalgınlıkla eşyalarınızı sağda solda bırakabilir, düşürebilirsiniz bu nedenle sevdiğiniz eşyaları yanınızda taşımamanız veya eşyalarınıza karşı azami derecede dikkat göstermeniz iyi olacaktır. Bunların dışında bu hafta duygusal ilişki ve flörtlerinizi iş ciddiyetiyle değerlendireceksiniz bu da davranışlarınızda fark edilir bir değişimi beraberinde getirecektir. Ayrıca, sosyal çevrenizden biriyle, popüler kişilerle ya da iş ortamından insanlarla beraberliklere açık durumdasınız.

Oğlak ve yükselen oğlak

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar, bu hafta yeniliklere açık ve değişimlere karşı isteklisiniz. Özellikle duygusal ve sosyal anlamda yeni ortamlar veya yeni yaklaşım biçimleri denemeye açıksınız bu da varsa partneriniz veya ilgilendiğiniz kişinin huzursuz olmasına sebep olabilir, beraberliğiniz yoksa kendinizi duygusal anlamda bir yere ait hissetme ihtiyacıyla flörtlere daha istekli ve net bir yaklaşım göstereceksiniz. Çevrenizdeki kişilerden bazı sözler alabilir ve beklentiye girebilir, bununla beraber çevrenizde daha aktif davranışlar gösterebilirsiniz. İş ve kariyer konusunda planlarınız varsa hedefleriniz doğrultusunda kendinizde ve donanımınızda bazı değişiklikler yapmaya karar verebilirsiniz. Ayrıca bazı endişeler ve şüpheler nedeniyle yakın çevre ilişkilerinizde ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kova ve yükselen kova

Kova ve yükselen burcu kova olanlar, bu hafta oldukça şüpheli ve sessiz, daha çok izleyici olduğunuz bir durumdasınız. Cinsel anlamda enerjiniz oldukça yüksek ve duygusal karmaşalara fazlasıyla açıksınız. Flört etmeye ve yeni ilişkilere de isteklisiniz ancak işler tam olarak beklediğiniz duygusal ya da fiziksel seyirde gitmeyecek zira Merkür'ün retro olması potansiyellerinizi tam olarak ortaya koymanıza engel olacak. Aile içerisinde sorunlarınız varsa bunları düzeltecek, otoriter erkek figürlerle rahat ve kolay iletişim kurabileceksiniz, kendinizi anlatma isteğiniz yoğun olduğundan sözel paylaşımlarda daha rahat olacaksınız ve bazı gecikmiş konuşmaların bu hafta yapılmasıyla beraber rahatlayacaksınız. Mesleki anlamda istek ve hayalleriniz, projeleriniz varsa hayata geçirmek için hareket planı hazırlayabilir durumdasınız fakat eyleme geçmek için Merkür'ün retro hareketinin bitmesi daha iyi olacaktır.

Balık ve yükselen balık

Balık ve yükselen burcu balık olanlar, bu hafta özellikle ikili ilişkiler konusuna odaklanacaksınız. Duygusal derinlik ve geçici yakınlık arasında kalacağınız kişilere yönelebilirsiniz ve bu durum bir süre için gündeminizi meşgul edebilir. Daha flörtöz bir yapıda olacağınızdan çevrenizde dikkat çekeceksiniz. İş hayatınız aktif durumda ise bu hafta ortaklaşa işler yapmak ufak tefek sürtüşmelere yatkın yapınız nedeniyle biraz zor olacak ancak iş alanında özellikle dikkatli olmanız gereken asıl konu ani tavır değişikleri göstermeniz olacak; sondan söylemeniz gerekeni baştan söyleyecek olmanız da zorlanmanıza sebep olabilir. Özellikle iş arıyorsanız ani olarak başvurmak istediğiniz işten vazgeçebilir veya ani ve çok istekli şekilde bir işe odaklanabilirsiniz. Bu alandaki karmaşık yapınız nedeniyle önemli bir karar almadan evvel bu haftayı atlatmanızda fayda var. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder