9 Temmuz 2018 Pazartesi

9-16 Temmuz arası haftalık burç yorumları




Koç ve yükselen koç burcu

Bu hafta oldukça hareketlisiniz ve kötü giden olaylardan dolayı kendinizi engellemiyorsunuz ancak muhalif yaklaşımlarınızın artması ve her konuya karşı kontrolcü yaklaşımlar gösteriyor olmanız nedeniyle çevrenizde sorunlar yaşamaya açık durumdasınız. Maddi durumunuzda dengenizi sağlayacak çözümler üretebilecek, yeni iş projeleri ve fikirlere açık durumda olacaksınız. Ani olarak aklınıza gelen fikrlerden faydalanmak isteyecek, olaylara farklı açılardan bakabileceksiniz. Hafta ortasından itibaren çevrenize karşı oldukça verici bir duruma geçiyorsunuz ve aşk hayatınızda beklentilerinizde bir değişim oluyor. Daha verici ve paylaşımcı karakterlere yakınlık hissederken diğer yandan da uyum arayışı içinde olacaksınız.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Bu hafta uyum arayışınız yüksek olacak zira tam olarak nerde ne yapmanız gerektiğini kestiremiyorsunuz bu durum çevrenize karşı bir uyum geliştirerek olayları kaçırmama isteğini beraberinde getiriyor. Ev içerisinde rahatlığınızı kaybedebilir ve kapalı bir duruma geçebilirsiniz, aile içerisinde otorite tartışmaları yaşanabilir. Değişim arayışınızın artıyor olması hayatınızda rutin haline gelmiş durumlardan huzursuzluk yaşamanıza sebep olacaktır, sinirlernizi kontrol etmeniz kırıcı tartışmamalara girmemeniz açısından önemli olacaktır. Hafta ortasından itibaren ise yönetici gezeninizin başak burcuna geçişiyle beraber artık aşk hayatınızda hareketlenmeler ve yeni tanışıklıklar, çikim gücünün artması durumları söz konusu olacak. Mevcut ilişkilerde beklentiler artarken, yeni ilişkilere başlamak için de fırsatlarınız olacaktır.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

Maddi açıdan bir denge oluşturmak ve düzeni sağlamanın oldukça önemli hale geleceği bir haftadasınız ve ani harcamalarınız nedeniyle zorlanmalar yaşadığınız dönemi kontrollü şekilde atlatıyorsunuz. Yeni fikirler, yeni projeler, nesnel yaklaşımların güçlenmesi ve sorunların çözüm sürecine girmesi adına önemli hamlelerde bulunacaksınız. Yalnız, bu hafta aklınız biraz karışık, maddi konular dışnda karar almak sizin için zor olacaktır ve değişen durumlara normalden daha hızlı kapılacaksınız bu nedenle isteklerinizi belirlemeniz önemli olacak. Hafta ortasından itibaren ise ev ve aile teması öne çıkıyor, duygusal yaklaşımlarınız geleceğe yönelik hedeflerinizle birleşiyor olacak. Bu durum bakış açınızı ve yaklaşımlarınızı değiştirecek. Ev içerisinde ise hareketten kaçınma isteğiniz artabilir, tembellik ve keyif yapma isteği öne çıkabilir.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Bir süredir aklınız özellikle geçmişte yaşadığınız ilişkiler veya ilişkinizin geçmişte size etki eden tarafları olmuştu ancak bu hafta artık daha ileriye dönük ve hareketli hale geçiyorsunuz. Kısa kısa seyahatler, arkadaşlarla yapılacak programlar, geçirileek keyifli vakitler söz konusu. İletişim trafiğinizde gerçekleşecek artış, son dönemde geri kalmaya başladığınız sosyal hayata karışmanızı sağlayacaktır. Hafta ortasından itibaren ise yeni sayfalar açmak, kendinizi geliştirmek, odaklanacak alan arayışı öne çıkıyor olacak. Kendinizi kandırma, bahanelerle bir şeylerden vazgeçirme ve kendi önünüzü kesmemeye dikkat etmelisiniz.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Bu hafta oldukça hareketli olacaksınız ve haftanın nasıl geçtiğini fark edemeyebilirsiniz. Üretken davranışlarınız ve çözümsel yapınız vesilesiyle ilerlemeye başlayacak, kendinizi rahat şekilde ifade edeceksiniz. Geleceğe yönelik planlar yapma isteğiniz artıyor bu da zaman zaman yoğun bir şekilde yalnız kalma ihtiyacını beraberinde getirecek. Aile içerisinde veya aile bireyleriyle ilgili konularda agresif kararlar alma eğiliminiz var bu konuda daha sakin olmalı ve olayları kişiselleştirmekten kaçınmalısınız. Hafta ortasından itibaren kazanımlar konusu öne çıkıyor, maddi kaynaklarınızı artırmak ve satın almalar için uygun dönemde olacaksınız.

Başak ve yükselen başak burcu

Aklınızdakileri rahat ifade edemeyeceğiniz ve kendinizi anlatmakta zorlanacağınız bir haftada olacaksınız ve bu nedenle de zaman zaman gerilimli davranışlara açıksınız bu konuda dikkatli olmalı ve sakin kalmaya çalışmalısınız. Uyku ihtiyacınız ve tembellik eğiliminiz artacak, planlarınızı hayata geçirmekte gecikeceksiniz ve yeni kararlar almakta zorlanacaksınız ancak bu durum hafta ortasından itibaren hızlı şekilde ilerleyerek işlerinizi halletmenizi engellemeyecektir. Aşk hayatınızda kalıcılığınızı sağlamak ve varsa ilişkinizde ileriye yönelik net kararlar almak ihtiyacı içinde olacaksınız. Bununla beraber eğer ki bekarsanız ilişkilere bakış açınızı değiştirecek durumlar yaşayabilirsiniz.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Kendinizi sıkışmış ve potansiyellerinizden uzaklaşmış hissedeceğiniz bir haftadasnız ve sorunlarınızı erteleme eğilimi gösteriyorsunuz. Kendi içinizde çözmeniz gereken şeyler var ve bunlardan kaçtığınız müddetçe hayatınızda istediğiniz ivmeyi yakalayamayacaksınız bu nedenle özellikle önümüzdeki iki hafta bu değişimi gerçekleştirmek için bir fırsat alanınız olacaktır, değerlendirmenizi öneririm. Arkadaşlarınızla aranızda maddi meseleleri kapsayan gerilimler veya habersiz soğumalar, eleştiriler olabilir, bir arkadaşınız tarafındna kandırılabilirsiniz de. Hafta sonuna doğru ise değişim isteğiniz artıyor ve aklınızdaki fikirleri projeleştirmek için fırsatlarınız oluyor. Sıra dışı bilgiler ve sırlar alabilirsiniz, çok şaşıracağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca cinsel anlamda farklı deneyimlere veya tekliflere de açık durumdasınız.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Fikirlerinizi ifade ediş biçiminiz ve eleştirel yaklaşımlarınız bu hafta bazı zorlanmalar yaşamanıza sebep olabilir oldukça gerilimli bir durumdasınız. Değişim istiyor ancak istikrarınızı koruyamıyorsunuz, hayatınızda beklediğini ilerleme gerçekleşmiyor. Bu hafta gerçekçi adımlar atmak için fırsatlarınız olacaktır ve Jüpiter'in burcunuzdaki ileri hareketine başlamasıyla beraber kaybettiğiniz irtifayı geri kazanabilecek, daha sakin ve rahat davranışlar göstereceksiniz. Hafta ortasından itibaren ise arkadaşlarla vakit geçirmek, ortaklaşa yapılacak işler ve varsa süren evlilikle ilgili alınacak kararlar önemli hale gelecek. Çevreden alacağını haberler ve işle ilgili teklifler olabilir, değerlendirmenizi öneririm.

Yay ve yükselen yay burcu

Yenilik yapma isteğinizin yüksek olmasına karşın hayata geçirmekte zorlanacağınız bir şekilde haftaya başlayacaksınız bu da motivasyonunuzu düşürebilir. Tartışmalara ve gerilimli anlar yaşamaya da açık durumda olmanız nedeniyle sukünetinizi korumanız ve çevresel koşulların sizi etkilemesine engel olmanız iyi olacaktır. Ödemeler ve kazanımlar dengesinde var olan sıkıntıları halledebilmek için hafta ortasını beklemelisiniz zira bu süreçte daha iyi planlamalar yapabileceksiniz. Hafta ortasından sonra gündeminiz yoğunluklu olarak iş ve sosyal çevreniz haline gelecek ve yoğunluğunuz artacak.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

çevrenizden aldığınız bilgiler ve bazı değerlendirmelerinizle ilgili yanlışlıklarınız bu hafta başında oldukça gündeminizde olacak. Çevrenize karşı güven kaybı yaşayacağınız durumlar ortaya çıkabilir. Bununla beraber sosyal alanda kendinizi kısıtlama ihtiyacı hissedecek ve kendinizi ifade edebilmek için çok rahat olmaya ihtiyaç duyacaksınız. Hafta ortasında kendinizi ve isteklerinizi ifade etmeniz daha kolay olacağından sorunlarınızı rahatça anlatıp çözümler üretebilirsiniz. Hafta ortasından sonra ise genel gündeminiz hayatınıza sokmak istediğiniz yenilikler ve aşk hayatınız olacaktır.

Kova ve yükselen kova burcu

Hafta başında iş yerinde veya beraber vakit geçirdiğinizkişilerle, varsa evliliğiniz içinde partnerinizle gerilimler ve anlaşmazlıklar yaşamaya açık durumdasınız zira hem karşınızakini anlamakta hem de kendinizi anlatmakta zorlanacaksınız. Abartılı tepkiler verebilir, olayları hızlı şekilde büyütebilirsiniz bu nedenle tepkilerinizi iyi şekilde kontrol etmelisiniz. Hafta ortasında ise fikirlerinizi ve planlarınızı başkalarından gizlemek isteyecek, kendi içinizde düzenlemeler yapacaksınız. Venüs'ün başak burcuna geçişiyle beraber oldukça hareketli ve çekici bir profil çizeceğiniz için çevrenizde ilgi çekecek, çokça beğeni kazanacaksınız. Bu süreçte ilişkilerinize dikkat etmeniz ve kıskançlık, aşırı sahiplenme gibi davranışlarınızı kontrol altında tutmanız gerekiyor.

Balık ve yükselen balık burcu

Hafta başında odaklanma sorunlarınızın fazla olması çok hızlı şekilde gündem değişikliklerini beraberinde getirecek bu nedenle dikkatsiz davranışlar göstereceksiniz. Bu durum işlerinizde özensizliği getirebileceğinden dikkatli olmanız iyi olacaktır. Bazı sağlık sorunlarınız (özellikle baş-yüz bölgesinden gelebilecek sorunlar ve alerjik reaksiyonlar) ortaya çıkıp gündeminizi meşgul edebilir. Hafta ortasından itibaren ise çevrenizden aradığınız duygusal bağlılıkları ve desteği görecek, sosyal bağlarınızı pekiştirecek ve rahatlayacaksınız. Ani fırsatlarla karşılaşabilir durumdasınız. Hafta sonuna doğru ise iletişim trafiğiniz hareketlenirken, yerinizde duramıyor olacaksınız. Aşırı hareketten dolayı yorgun düşebilirsiniz, dikkat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder